Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolička Crkva

+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters

Stranica 27 / 40. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Go down

Katolička Crkva - Page 27 Empty Re: Katolička Crkva

Postaj by bokaso1 sub oľu 12, 2011 12:33 pm

Dodje i presece Gordijev cvor........ Zato je i zovu "BIC BOZIJI"...... klanjanje
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 27 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub oľu 12, 2011 1:14 pm

Jes vidio a?!

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 27 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub oľu 12, 2011 1:27 pm

Ma i najezio se...... Uhhhhh.....

Kao maca bez misica
ili kao mis bez sira
to je stvarno tuzna prica
to je Neu bez svog bica......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 27 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub oľu 12, 2011 1:30 pm

Onda joj moramo uzeti bič Laughing
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub oľu 12, 2011 1:31 pm

Ali kako Ivek.....?
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub oľu 12, 2011 1:33 pm

bokaso1 je napisao/la:Ali kako Ivek.....?
Dobro pitanje Katolička Crkva - Page 27 Hmmm
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub oľu 12, 2011 2:51 pm

Mislim da je za to TD kljucan igrac........ radi Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub oľu 12, 2011 3:31 pm

Katolička Crkva - Page 27 Catwoman_by_Candra

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 27 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub oľu 12, 2011 4:32 pm

ja te se ne bojim bbbb
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 27 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 5:19 pm

prvo , žao mi je što si banirana , ali stvrno iskreno , nisam jučer mogao nastavit diskusiju jer sam imao neodgodivog posla , nadam se nastavku debate

a sad ćemo razjaznit ovu temu

Ovako , diskusija između mene i tebe krenula je kad sam na tvoj post " kome je crkva dobro donijela ... malo dobra " napisao post " prve škole , bolnice , sveučilišta " ... tvoj odgovor je bio " škole su otvarali da šire svoj zatucani nauk " ... na moje argumente u korist crkve si odgovorila argumentom " I DRUGI SU otvarali škole , bolnice ..." znači ustvari ti meni argumentiraš i DRUGI SU ČINILI DOBRO , što tebi ovdje nije jasno , gdje sam ja napisao da bijeli čovjek nije činio loše stvari , da nije klao , ubijao palio ... gdje , ali kad ja kažem I DRUGI SU onda ti izvadiš iz konteksta i kažeš da nije prelazio kontinente ... kad kažem da " STARI svijet čine EUROPA , AZIJA i Afrika " onda ti kažeš da to je STARI SVIJET ali ne vidiš činjenicu da je Aleksandar Makedonski isto prelazio kontinente i kalo i ubijao puno prije kršćana , bitno da si mi na ovaj argument odgovorila " da to je STARI SVIET " kad te pitam koje to uvjete moraju ispunit studenti da bi imali besplatno školovanje , ti kažeš ISPITI , POTPISI ... pa ja ne mogu vjerovat , što sam ja rekao , znači , ispuni sve uvjete , ploži sve ispite , skupi potpise i to je to je tako , pa što sam ja drugo napisao nego TO a ti opet zamnom ponavljaš ono što sam ja rekao

Odgovorno tvrdima da je za opismenjavanje širih slojeva masa odgovorna CRKVA , zapamti da je padom BIZANTA , osvajanjem od strane Turaka počelo za Europu mračno doba , doba vjerskih ratova ..., inkvizicije ... ali nositelji opet napretka bili su ljudi iz vjerskih i crkvenih krugova , pa i reformatori ... , ovim ne umanjujem zlodjela koja su počinili neki ljudi iz crkvenih krugova da se razumijemo

vidi neću ti vrijeđat intelekt jer bi to bilo stvarno teško , recimo zamislimo ovakvu situaciju između nas dvoje , ja sam Galileo koji ti ukazuje da stvari nisu baš samo crne što se tiče KC već i da ima dobrih stvari a ti IMAŠ STAV katoličkih svećenika koji ne vide ništa osim svog stava a to je da je CRKVA ZLO , mogu ti samo reć " IPAK SE OKREĆE "
Very Happy

inače , kako određuješ dužinu nečijeg KURCA , dam se kladit da bih ti dobro pročačkao krajnike , a oke bi ti bile ovakve sw7
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 27 Empty0 / 9990 / 999Katolička Crkva - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 5:22 pm

Ly je napisao/la:Hoće li se nakon više od desetljeća dug države Crkvi riješiti njezinim ulaskom u vlasništvo pojedinih državnih tvrtki još se ne zna, ali ta je tema aktualizirana u posljednjim susretima premijerke Jadranke Kosor s kardinalom Josipom Bozanićem.
No, kako doznajemo, zasad sve ostaje na razgovorima. Vlada nema razrađen model po kojem bi Crkvu uključila u vlasništvo pojedinih tvrtki, a ni Crkva nema pripremljene sve potrebne dokumente.
Crkveni krugovi i nemaju zajedničko stajalište o tome bi li uopće Crkvu trebalo uključiti u vlasništvo pojedinih tvrtki ili ne i u kojem omjeru ili bi se trebali namiriti iz nekretnina. Zajedničko je stajalište da priča u vezi s povratom imovine predugo traje, uzme li se u obzir i da, prema nekim procjenama, dug Crkvi ne prelazi 200 milijuna eura.
Pojedinci unutar Crkve smatraju kako bi bilo dobro da se Crkva namiri ulaskom u vlasništvo pojedinih tvrtki, no ne preuzimajući kontrolni paket, nego samo tri-četiri posto udjela. Jer, kako nam kaže jedan sugovornik, s kontrolnim paketom morala bi sudjelovati u upravljanju, a pravu osobu od povjerenja, koja razumije posao i bliska je Crkvi, nije lako naći.
Osim toga, teško bi joj se bilo postaviti kao jednom od većinskih vlasnika ako bi trebalo, primjerice, u toj kompaniji raditi veće rezove, poput otpuštanja zaposlenika. No s druge strane, upravo bi to bilo pozitivno jer bi bili socijalno osjetljiviji vlasnici, zbog udjela imali bi interes za dobrim upravljanjem, a dodatno bi i kapital ostao u domaćim rukama, smatraju neki stručnjaci.
Upravljanje upitno
Da Crkva nema najbolja iskustva u vođenju poslova pokazuje i posljednji slučaj u Sloveniji, gdje su dva holdinga povezana s Mariborskom nadbiskupijom objavila nesolventnost. Razlog je preveliko zaduživanje koje je u krizi došlo na naplatu. No neke druge zemlje, poput Njemačke i Austrije, imaju boljeg i duljeg iskustva u tome.
Njemačka crkva kao poslodavac ima velik broj zaposlenih, pa je i ozbiljan partner u pregovorima s državom. Za financijska pitanja nedavno su čak uzeli stručnjaka iz SAD-a.
U 13 godina nije nađen model vraćanja duga
Još 1998. godine, potpisivanjem Ugovora o gospodarskim odnosima između Hrvatske i Svete Stolice, Vlada se obvezala Crkvi vratiti imovinu nacionaliziranu od 1945. Nakon neuspjele privatizacije Croatia osiguranja prije devet godina, počelo se govoriti o davanju kontrolnog paketa te kompanije Crkvi, a tema je aktualna i danas. S kontrolnim paketom Crkva bi sudjelovala u upravljanju, a trebala bi prema zakonu i objaviti ponudu za preuzimanje. Osim Croatia osiguranja, Crkva bi mogla dobiti udjel u još nekim tvrtkama, poput HPB-a ili HEP-a.

http://dalje.com/hr-hrvatska/jadranka-kosor-i-josip-bozanic-dogovaraju--crkva-ulazi-u-drzavne-tvrtke/335359

ne da mi se sad pisat i obrazlagat ZAŠTO ali crkva od mene može dobit SAMO KURAC i to kad im ja dopustim , ovo nije krivnja crkve nego ulizivačke politike naše VLADE i svih vlada do sada
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub oľu 12, 2011 5:24 pm

auuuuuu ti si neki kurati man Laughing
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 5:28 pm

fosforica je napisao/la:makaj...ad hominem se koristi onda kada više nemaš što suvislo reći na temu.
a tada kažeš o sebi puno više nego bi htio.

vidi Fosforica , pogledaj moje objašnjenje , pogledaj moju debatu od početka što i kako sam pisao , bit će ti jasnije , ja ni na jedan njen argument nisam napisao " nije tako " već argumentirao s argumentima koji idu i u korist crkve , zašto njezino " I drugi su to radili " ima teže uporište od moga " i drugi su to radili " oprosti ali mislim da je ona s svojim čvrstim stavom " CRKvA JE ZLO " pokazala ipak zavidnu razinu intelekta kojeg ja ne mogu razumijet , da te sad pitam , nije li taj STAV koji ukazuje na samo CRNE STVARI ustvari pogrešan stav , ajde razmisli malo , ja kažem da su HRVATI super narod i to je stav , kad mi ti napišeš " ima i govana " ja kažem " I DRUGI SU " dal je moj stav ispravan , pogledaj temu od početka
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 5:29 pm

Neu je napisao/la:
Ly je napisao/la: Ti si živi primjerak smeća kakvog je u stanju izbaciti ženski trbuh za kojeg je u ovom slučaju bolje da te izbacio kao fetusa ili da je umjesto tebe izbacio govno.
Jel sam rekla da je dosta vrijeđanja bilo?

Ban na 5 dana.
Već si nekoliko puta banirana upravo zbog ovakvog načina izražavanja. trebala si već naučit da ja takav način izražavanja kažnjavam direktnim banom. Podjebavaj ga, sprdaj ga, ali ga ne smiješ DIREKTNO vrijeđati. Ne smiješ ga uopće vrijeđati, kao ni on tebe. Ova tvoja rečenica je teška uvreda. TEŠKAAA. Kužiš osoba koja se ne može kontrolirati u komunikaciji s drugim ljudima pa mora vrijeđati nije baš cool. Nije ovo vrijeđanje tebe, ali i sama znaš da INTELIGENTNA OSOBA UBIJA ARGUMENTIRANIM VRIJEĐANJEM ALI NA KULTURAN NAČIN. Jbg, žao mi je, vidimo se za 5 dana.

ovo što je on tebi napisao
inače ne vređaj debile a sama si i k tome još i ružna
bi smatrala uvredom da je vidio tvoju sliku, budući da nije vidio tvoju sliku i da ne zna kako ti izgledaš, ne smatram uvredom nego smatram blesavim ispadom i privlačenjem tvoje pažnje. On ti to više neće napisat jer je loša fora.

a za ovo:
makaj je napisao/la:. naravno , kapacitet tvoje glave je ipak premali
ide žuti karton jer je neprimjerena izjava.

Nemojte da više vidim vrijeđanje, provociranje da, vrijeđanje ne. Pristojnost u komuniciranju je na prvom mjestu.

sav drhtim radi žutog KARTONA a u tri pm
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 5:30 pm

scorpio57 je napisao/la:auuuuuu ti si neki kurati man Laughing

opet mi se upucavaš , i to na temi o KC , tragikomedija
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub oľu 12, 2011 7:21 pm

podsječaš me na nekoga sa tim upucavanjem Laughing
da nisi ti klon kao
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 7:23 pm

scorpio57 je napisao/la:podsječaš me na nekoga sa tim upucavanjem Laughing
da nisi ti klon kao

ej pes , nisam svoju guzu namazao s paštetom da mi je non stop ližeš , što ti je Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub oľu 12, 2011 7:44 pm

Makaj, mislim da je ruzno da sada cackas Ly jer je Ban dobila...... sacekaj da ti moze odgovoriti.... Cvrsto sam uveren da bi ti imala sta reci......

I nije lepo da tako kazes Neu..... Kriv si koliko i Ly ali je samo ona dobila Ban Neu ti je progledala kroz prste ( verovatno sto si nov ili ko zna zasto) a ti se ne bojis.... Ukazi bar malo postovanja prema Neu, jer je bila korektna.......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub oľu 12, 2011 7:50 pm

i vrijeđa i mene,prijavio sam ga a i Neu nije baš dobro pogledala
šta je pisao Ly,zaslužio je i on ban...no vidjet ćemo
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub oľu 12, 2011 7:59 pm

Da budem iskren nisi mu ostao duzan ali nije lepo da se vredjate..... Zato tebe nisam navodio Skorpio...... Meni je malo cudno kao je sa svojim stavom uspeo da se pokaci sa vecinom forumasa..... Stalno je u konfliktu sa nekim i kad isto ili slicno misle..... Stvarno mi je cudno......

Makaj ne popujem ti niti te prekoravam ali kazem sta mislim da nije lepo, ne moras nista od toga poslusati nisam ja merodavan da me moras slusati.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 8:05 pm

bokaso1 je napisao/la:Makaj, mislim da je ruzno da sada cackas Ly jer je Ban dobila...... sacekaj da ti moze odgovoriti.... Cvrsto sam uveren da bi ti imala sta reci......

I nije lepo da tako kazes Neu..... Kriv si koliko i Ly ali je samo ona dobila Ban Neu ti je progledala kroz prste ( verovatno sto si nov ili ko zna zasto) a ti se ne bojis.... Ukazi bar malo postovanja prema Neu, jer je bila korektna.......

ja joj više ništa neću napisat dok se ne vrati , obećajem , očekujem da ćemo nastavit debatu

slušaj bokaso , ja se nikom ne klanjam , jebe mi se za ban , ja ne drhtim nikad

Zadnja promjena: makaj; sub oľu 12, 2011 8:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 8:07 pm

bokaso1 je napisao/la:Da budem iskren nisi mu ostao duzan ali nije lepo da se vredjate..... Zato tebe nisam navodio Skorpio...... Meni je malo cudno kao je sa svojim stavom uspeo da se pokaci sa vecinom forumasa..... Stalno je u konfliktu sa nekim i kad isto ili slicno misle..... Stvarno mi je cudno......

Makaj ne popujem ti niti te prekoravam ali kazem sta mislim da nije lepo, ne moras nista od toga poslusati nisam ja merodavan da me moras slusati.....

koji je moj stav , ajde mi molim te objasni , s tvog stajališta koji ja stav zastupam Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 8:09 pm

scorpio57 je napisao/la:i vrijeđa i mene,prijavio sam ga a i Neu nije baš dobro pogledala
šta je pisao Ly,zaslužio je i on ban...no vidjet ćemo

sam te dobro IZVRIJEĐAO i onda sam sebe prijavio belj
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub oľu 12, 2011 8:11 pm

[quote]
bokaso1 je napisao/la:Da budem iskren nisi mu ostao duzan ali nije lepo da se vredjate..... Zato tebe nisam navodio Skorpio...... Meni je malo cudno kao je sa svojim stavom uspeo da se pokaci sa vecinom forumasa..... Stalno je u konfliktu sa nekim i kad isto ili slicno misle..... Stvarno mi je cudno......

a jok nisam ja njega nazva pesom i ono ostalo šta je pisao...
za takve stvari ja sam dobivao ban,no kako rekoh vidjet ćemo
mišljenje Neu...pa ću se prema tome i ravnat ubuduće
kavica
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 12, 2011 8:13 pm

[quote="scorpio57"]

a jok nisam ja njega nazva pesom i ono ostalo šta je pisao...
za takve stvari ja sam dobivao ban,no kako rekoh vidjet ćemo
mišljenje Neu...pa ću se prema tome i ravnat ubuduće
kavica

jadan ja , šmrc , jebem se blesava , kako sam te uvrijedio, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hammer
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš