Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolička Crkva

+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Go down

Katolička Crkva - Page 26 Empty Re: Katolička Crkva

Postaj by makaj pet oľu 11, 2011 3:39 pm

bokaso1 je napisao/la:Neboj se Neu neka sav greh ide na moju dusu a ja cu se posle moliti......

fuj KATOLIČE Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty0 / 9990 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet oľu 11, 2011 3:42 pm

Mislis li da je kod nas razlikuju....? To je tipicna recenica za PC......

Inace to je jos jedna od stvari koju jako zameram KC, porost grehova..........
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pet oľu 11, 2011 3:44 pm

bokaso1 je napisao/la:Mislis li da je kod nas razlikuju....? To je tipicna recenica za PC......

Inace to je jos jedna od stvari koju jako zameram KC, porost grehova..........

misliš oprost , pa zar nije tako i u PC , ono to je ipak super , kvisko prije smrti ne
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 11, 2011 3:44 pm

U ovome trenutku okupili smo se ovdje pred Bogom, kako bi ispovjedili našeg najvećeg grešnika, bludnika bokasa. Bludnih misli svake noći zadovoljavao je svoje životinjske potrebe tako da je bivao skriven u sobičku časnih sestara. Gledao je ta čista, nevina bića kako skidaju svoje halje, kako trljaju svoje stidnice....Jedne noći bokaso više nije mogao izdržati da im je tako blizu a tako daleko, te je našu dragu sestru, Milanu Velemović zgrabio za stidnicu dok se časna sestra presvlačila za spavanje. Časna sestra je prizivala u pomoć ostale sestre koje su bile ispod tuša... Došle su joj u pomoć te se odvio grupnjak između 6 časnih i jednog VRAGA bokasa. Ovim putem osuđujemo ovakvo bludničko ponašanje te iskazujemo kaznu vješanja Bokasa na način da će biti obješen za đoku dok ga smrt ne dočeka i časnih sestara na način da će biti probodene kopljem kroz stidnicu dok ih smrt ne dočeka. Počivali u miru! Ameeeen.

Zadnja promjena: Neu; pet oľu 11, 2011 3:46 pm; ukupno mijenjano 1 put.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pet oľu 11, 2011 3:46 pm

neka gori i u PAKLU , vrijedilo je Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 11, 2011 3:46 pm

aa Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet oľu 11, 2011 3:55 pm

Uhhhhhhhh, to sto Ti kazes Neu je samo delimicno tacno..... Jeste da sam se koecidencio slucaja zatekao u sobi za presvlacenje casnih sestara jer sam lovio misa ali nikao ne mogu prihvatiti tako tumacenje nastalih dogadjaja..... pomenutu sestru MV jesam uhvatio za stidnicu ali ne radi bluda vec zato sto je njena stidnica plakala i hteo sam da obrisem suze te postene i nevine sestre..... Ostale sestre su se tusirale i nisu se skinule zbog bluda vec zbog tusiranja.. misleci da je greh u pitanju su skocile da pomognu svojoj sestri ali kad smo razjasnili sta je po sredi odma smo se skupa molili, molili , molili tako nekoliko puta za redom.... Ja ne vidim gde je tu greh osim u pokvarenoj masti nase surove Neu kojoj je Djavo pomutio razum i nagoni je na gresne misli...... Very Happy
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 11, 2011 3:57 pm

Pufffff, trassssss, začuo se pljas, bokaso je pao na glavu a đoko mu je ostao visiti na užetu, smrt je rastavila dva bliska prijatelja, Đoku i Bokija.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet oľu 11, 2011 4:01 pm

Neu je napisao/la:Pufffff, trassssss, začuo se pljas, bokaso je pao na glavu a đoko mu je ostao visiti na užetu, smrt je rastavila dva bliska prijatelja, Đoku i Bokija.

Sta bi prvo puklo Doka ili uze......?
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 11, 2011 4:03 pm

Đoka, bio je slabašan, nije uspio izdržati teret. Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet oľu 11, 2011 4:08 pm

Ja mislim da bi prvo pukle glasne zice..... Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pet oľu 11, 2011 4:08 pm

ode mast u propast...
šta učiniše od teme No
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty21 / 99921 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet oľu 11, 2011 4:12 pm

Izvini Fosforice..... Malo smo se nasalili.... Evo ja necu vise....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pet oľu 11, 2011 4:18 pm

ma sam navali. tu si sa gazdaricom...pa valjda ona zna Very Happy
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet oľu 11, 2011 4:23 pm

Neu je napisao/la:Đoka, bio je slabašan, nije uspio izdržati teret. Laughing

neš ti Đoko stalno na pameti,sumnjivo kavica
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ly pet oľu 11, 2011 4:32 pm

makaj je napisao/la:. naravno , kapacitet tvoje glave je ipak premali
Manji od tvog ne može biti.

makaj je napisao/la:-molim te , molim te ne piši gluposti a sad da ti razjasnim , pričamo ipak o širim slojevima pučanstva , ne znači ako je PONCIJE pismen da su oni koji su razapeli Isusa pismeni

Pa ista ti je šema i sa pokrštavanjem. Pokrštavanje vladara se ujedno smatralo i pokrštavanjem cijele nacije. Koje je, btw., u glavnini i dalje ostajala nepismena. Tako da ovim primjerom pobijaš sam sebe.

makaj je napisao/la:- pišeš gluposti i sad se ispravljaš , Asteci i Maje su također bili kolonizatori i uništavači drugih , miroljubivih civilizacija , što bi ti htjela ,
Nisam se ispravljala. Oni JESU osvajali, ali šteta koju su počinili ne može se ni izdaleka usporediti sa štetom napravljenom od Europljana.

makaj je napisao/la:-što kaže Fzuchs , postaj koje uvijete treba ispunit , koje , treba položit sve predmete potrebne za upis slijedeće godine jel tako ,i problema nema jel tako , inače ne vređaj debile a sama si i k tome još i ružna , ona koja me pozvala je lipa cura i ovim joj putem šaljem PUSU

Jadna ona kojoj šalješ pusu, ta mora da je teška jadnica. Dovoljno da je TI hvališ. Odmah znam tko ste i što ste. Oboje. A moja ružnoća te ne zanima i nije toliki problem u mojoj ružnoći kolikoži je problem u tvom nedostatku argumenata, a poznato je da svatko kome fali argumenata pribjegava vrijeđanju. Mogu biti debil i rugoba koliko hoću i mogu ispadati glupa koliko hoću, ali u tome ti nikad neću oteti zlatnu medalju. Ti si živi primjerak smeća kakvog je u stanju izbaciti ženski trbuh za kojeg je u ovom slučaju bolje da te izbacio kao fetusa ili da je umjesto tebe izbacio govno.

Koje obaveze? Potpisi, ispiti...ovisi kako na kojem faxu.

makaj je napisao/la:- s ovim si napravila tešku glupost ne , ja se javno ne libim reć što mislim jer zastupam normalne staavove , probaj ti doć i iznijet svoj stav o CRKVI i BIJELCIMA pa da vidimo kako ćeš proć

Ja ću iznijeti te stavove di god oćeš i viditi ćeš koliko ljudi misli isto tako. A i da e misli mene to ne zanima, meni je bitna razmjena mišljenja, a ne nadjačavanje protivnika u debatiranju.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 26 Empty61 / 99961 / 999Katolička Crkva - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus pet oľu 11, 2011 6:33 pm

Ly je napisao/la:
makaj je napisao/la:- s ovim si napravila tešku glupost ne , ja se javno ne libim reć što mislim jer zastupam normalne staavove , probaj ti doć i iznijet svoj stav o CRKVI i BIJELCIMA pa da vidimo kako ćeš proć
Ja ću iznijeti te stavove di god oćeš i viditi ćeš koliko ljudi misli isto tako. A i da e misli mene to ne zanima, meni je bitna razmjena mišljenja, a ne nadjačavanje protivnika u debatiranju.
ovdje imamo jako lijepi primjer isključivog agresivnog društva koje drugima ne dozvoljava izraziti svoje drukčije mišljenje, a kamo li živjeti po svom. stoga i jesu svi istog mišljenja, što naravno nije nikakvo mišljenje. mob.
iz istog razloga smo imali slučaj garaža i slične koje sad ne bi izvlačio iz podruma.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ly pet oľu 11, 2011 7:22 pm

Glavno da su njegovi stavovi normalni...
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pet oľu 11, 2011 7:31 pm

Ly

- draga ne zanosi se , nisi kapacitet , to znaš i sama ne
- ovim samo pokazuješ INTELEKT , nisi u stanju shvatit što sam napisao , ajmo dalje , pričam o otvaranju škola za široke mase
- ma nemoj , a ne može li se ta šteta anulirati i napretkom koji su postigli Europljani , plitko razmišljanje , niš čudno
-ovo čak nebi trebao ni komentirat ali ok. ustvari ti si bzvz i jako ogorčena osoba
- koje stavove ćeš iznijet , gdje ,

opet ne čitaš i opet se praviš PAMETNA
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pet oľu 11, 2011 7:33 pm

minutus je napisao/la:
Ly je napisao/la:
ovdje imamo jako lijepi primjer isključivog agresivnog društva koje drugima ne dozvoljava izraziti svoje drukčije mišljenje, a kamo li živjeti po svom. stoga i jesu svi istog mišljenja, što naravno nije nikakvo mišljenje. mob.
iz istog razloga smo imali slučaj garaža i slične koje sad ne bi izvlačio iz podruma.

a evo opet i pjesnika koji je povezao izražavanje nečijih mišljenja s slučajem GARAŽA i SELOTEJP , puno priče i puno sranja , niš koristi ne

Zadnja promjena: makaj; pet oľu 11, 2011 7:36 pm; ukupno mijenjano 1 put.
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pet oľu 11, 2011 7:36 pm

Ti si živi primjerak smeća kakvog je u stanju izbaciti ženski trbuh za kojeg je u ovom slučaju bolje da te izbacio kao fetusa ili da je umjesto tebe izbacio govno.

Koje obaveze? Potpisi, ispiti...ovisi kako na kojem faxu.

prvi dio posta , ovo je odličan stav , ono human samo tako Very Happy

i što je problem u ovim obavezama a , znači ti ne podržavaš obavezu polaganja ispita kao kriterij upisa slijedeće godine , ili skupljanje potpisa
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ly pet oľu 11, 2011 7:51 pm

Prvi dio posta- prema tebi je suvišno biti human. Ti si bliže opisu ovce nego čovjeka.

Drugi dio posta- glumiš debila ili jesi debil? prikupljanje potpisa i polaganje ispita i sve ostalo što je potrebno da bi se došlo do toga. Koji dio ti nije jasan? Što ja tu imam podržavati i ne podržavati? Koga ti zajebavaš?

makaj je napisao/la:ajmo dalje , pričam o otvaranju škola za široke mase

I ja isto, nedojebanko.

makaj je napisao/la:- ma nemoj , a ne može li se ta šteta anulirati i napretkom koji su postigli Europljani ,
Ne može. Sad je gotovo.

makaj je napisao/la:-ovo čak nebi trebao ni komentirat ali ok. ustvari ti si bzvz i jako ogorčena osoba
- koje stavove ćeš iznijet , gdje ,

Što te boli taj mikroskopski kurac di ću ja šta pričati i kome? Kao da je to tvoj problem! Tvoj problem je što si to što kažeš meni-totalno bezveze osoba. Ajde upali dnevnik i potraži Pernara pa malo izdrkaj i smiri se, bit će ti bolje. A možda ste i neki rođaci, sudeći po histeričnim ispadima i nepovezanim rečenicama. A za slučaj da ne upališ dnevnik, evo ti za laku noć:

Katolička Crkva - Page 26 Pernar

Vidi kako je meden, samo čeka da ga naguziš. Nažalost, nemaš čime pa taj nedostatak nadoknađuješ jahanjem po forumu.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ly pet oľu 11, 2011 7:58 pm

Hoće li se nakon više od desetljeća dug države Crkvi riješiti njezinim ulaskom u vlasništvo pojedinih državnih tvrtki još se ne zna, ali ta je tema aktualizirana u posljednjim susretima premijerke Jadranke Kosor s kardinalom Josipom Bozanićem.
No, kako doznajemo, zasad sve ostaje na razgovorima. Vlada nema razrađen model po kojem bi Crkvu uključila u vlasništvo pojedinih tvrtki, a ni Crkva nema pripremljene sve potrebne dokumente.
Crkveni krugovi i nemaju zajedničko stajalište o tome bi li uopće Crkvu trebalo uključiti u vlasništvo pojedinih tvrtki ili ne i u kojem omjeru ili bi se trebali namiriti iz nekretnina. Zajedničko je stajalište da priča u vezi s povratom imovine predugo traje, uzme li se u obzir i da, prema nekim procjenama, dug Crkvi ne prelazi 200 milijuna eura.
Pojedinci unutar Crkve smatraju kako bi bilo dobro da se Crkva namiri ulaskom u vlasništvo pojedinih tvrtki, no ne preuzimajući kontrolni paket, nego samo tri-četiri posto udjela. Jer, kako nam kaže jedan sugovornik, s kontrolnim paketom morala bi sudjelovati u upravljanju, a pravu osobu od povjerenja, koja razumije posao i bliska je Crkvi, nije lako naći.
Osim toga, teško bi joj se bilo postaviti kao jednom od većinskih vlasnika ako bi trebalo, primjerice, u toj kompaniji raditi veće rezove, poput otpuštanja zaposlenika. No s druge strane, upravo bi to bilo pozitivno jer bi bili socijalno osjetljiviji vlasnici, zbog udjela imali bi interes za dobrim upravljanjem, a dodatno bi i kapital ostao u domaćim rukama, smatraju neki stručnjaci.
Upravljanje upitno
Da Crkva nema najbolja iskustva u vođenju poslova pokazuje i posljednji slučaj u Sloveniji, gdje su dva holdinga povezana s Mariborskom nadbiskupijom objavila nesolventnost. Razlog je preveliko zaduživanje koje je u krizi došlo na naplatu. No neke druge zemlje, poput Njemačke i Austrije, imaju boljeg i duljeg iskustva u tome.
Njemačka crkva kao poslodavac ima velik broj zaposlenih, pa je i ozbiljan partner u pregovorima s državom. Za financijska pitanja nedavno su čak uzeli stručnjaka iz SAD-a.
U 13 godina nije nađen model vraćanja duga
Još 1998. godine, potpisivanjem Ugovora o gospodarskim odnosima između Hrvatske i Svete Stolice, Vlada se obvezala Crkvi vratiti imovinu nacionaliziranu od 1945. Nakon neuspjele privatizacije Croatia osiguranja prije devet godina, počelo se govoriti o davanju kontrolnog paketa te kompanije Crkvi, a tema je aktualna i danas. S kontrolnim paketom Crkva bi sudjelovala u upravljanju, a trebala bi prema zakonu i objaviti ponudu za preuzimanje. Osim Croatia osiguranja, Crkva bi mogla dobiti udjel u još nekim tvrtkama, poput HPB-a ili HEP-a.

http://dalje.com/hr-hrvatska/jadranka-kosor-i-josip-bozanic-dogovaraju--crkva-ulazi-u-drzavne-tvrtke/335359
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pet oľu 11, 2011 7:59 pm

makaj...ad hominem se koristi onda kada više nemaš što suvislo reći na temu.
a tada kažeš o sebi puno više nego bi htio.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub oľu 12, 2011 7:29 am

Ly je napisao/la: Ti si živi primjerak smeća kakvog je u stanju izbaciti ženski trbuh za kojeg je u ovom slučaju bolje da te izbacio kao fetusa ili da je umjesto tebe izbacio govno.
Jel sam rekla da je dosta vrijeđanja bilo?

Ban na 5 dana.
Već si nekoliko puta banirana upravo zbog ovakvog načina izražavanja. trebala si već naučit da ja takav način izražavanja kažnjavam direktnim banom. Podjebavaj ga, sprdaj ga, ali ga ne smiješ DIREKTNO vrijeđati. Ne smiješ ga uopće vrijeđati, kao ni on tebe. Ova tvoja rečenica je teška uvreda. TEŠKAAA. Kužiš osoba koja se ne može kontrolirati u komunikaciji s drugim ljudima pa mora vrijeđati nije baš cool. Nije ovo vrijeđanje tebe, ali i sama znaš da INTELIGENTNA OSOBA UBIJA ARGUMENTIRANIM VRIJEĐANJEM ALI NA KULTURAN NAČIN. Jbg, žao mi je, vidimo se za 5 dana.

ovo što je on tebi napisao
inače ne vređaj debile a sama si i k tome još i ružna
bi smatrala uvredom da je vidio tvoju sliku, budući da nije vidio tvoju sliku i da ne zna kako ti izgledaš, ne smatram uvredom nego smatram blesavim ispadom i privlačenjem tvoje pažnje. On ti to više neće napisat jer je loša fora.

a za ovo:
makaj je napisao/la:. naravno , kapacitet tvoje glave je ipak premali
ide žuti karton jer je neprimjerena izjava.

Nemojte da više vidim vrijeđanje, provociranje da, vrijeđanje ne. Pristojnost u komuniciranju je na prvom mjestu.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics