Katolička Crkva
+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters
Stranica 24 / 40.
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Katolička Crkva
scorpio57 je napisao/la:makaj i comp.nevinih dušica
prozirni ste
što je tebi a , si se tako napalio na guzu , smiri se i budi dobar , nemam nikog uz sebe a uz tebe su SVI
svaka je ljubav nesretna
koja nije iskrena
oprosti što iskren sam bio
što sam te odbio
sad ćeš malo da patiš
a onda možda i shvatiš
pa da pustiš i suzu
nećeš dobit u guzu
makaj- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:mo maki-ne odgovori mi na tvoju com.uleta ovdi
hahah ma ti si jedan obični ljubomrni tip , s malim pipi
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
nisam,opet ne odgovori a jel mali-dođi provjeri
gubiš se momak ljubomrni
gubiš se momak ljubomrni
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:nisam,opet ne odgovori a jel mali-dođi provjeri
gubiš se momak ljubomrni
što je bilo , je te i BLESAVI odjebal aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i njemu si se nabacivao aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za Blesavog
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:- znači ona postoji ali još nemamo načina , zanaš za Teslu , on je tvrdio da je energija svuda oko nas i da je samo uzmemo , da ga nisu spriječili u naumi danas bi nam bilo puno drukčije
Vidiš da ti za googlanje ne treba fakultet.
makaj je napisao/la:- ti pričaš o malom broju pismenosti , tj . o natpisu kojeg su donijeli rčki kolonizatori , o masovnijem opismenjavanju puka ipak se možemo zahvalit Kc tj. svećenicima
Taj natpis nisu donijeli kolonizatori, stvoren je kad su kolonije već bile osnovane, a ljudi već živjeli u njima. I to nije mali broj pismenosti. Opismenjavanje je počelo već tada, a iz vremena Rimljana imaš ogroman broj natpisa i stalno se otkrivaju neki novi. Tako da je Crkva samo dijelom odgovorna za opismenjavanje. Zašto se zove "mračni srednji vijek"? Zato jer je nakon propasti antičke civilizacije Europa stagnirala kulturno i znanstveno. Znanja su zaboravljena, svetišta i lječilišta napuštena, a pismenost je bila privilegij Crkve i bogatih. Naravno da će onda svećenici širiti pismenost! Njima je jedinima i bila dostupna.
makaj je napisao/la:-Koaklai su 100 % , inače stari svijet bi bile Azija , Afrika i Europa ,
Pa one i JESU stari svijet.
makaj je napisao/la:a sukoba je bilo i prije KC , kao i prelaženja ne druge Kontinente i ubijanje u ime napredka , Recimo Aleksandar Makedonski je skršio jednu po meni vrhunsku civilizaciju , Perzijsko carstvo a uništio bi ih još i više da nije umro , povijest ga slavi kao velikog vojskovođu i čovjeka koji je pokušao ujedinit civilizacije pokoravanjem istih
Da, bilo je i prije KC. To nitko ne spori. Ali do 20 stoljeća nije bilo svjetskih ratova.
[quote:"makaj"]-ovo mi nije poznato , pa zat filozofi ne protestiraju baš radi ovog a naš vrli ministar kaže da svi redovni imaju besplatno a oni koji padnu ne , davno sam studiraao ne [/quote]
Ministar kaže ovo: "Ideja nam je bila svim studentima omogućiti besplatan upis na prvu godinu studija i osigurati im neplaćanje upisnine sve dok ispunjavaju svoje obaveze. No za one koji to ne budu ispunjavali uvela bi se upisnina koja bi se zakonski ograničila i iznosila 60 posto prosječne plaće po godini, što po sadašnjim izračunima iznosi oko 3200 kuna. Upisnina za doktorske studije iznosila bi jednu prosječnu plaću, što je nešto više od pet tisuća kuna.
makaj je napisao/la:-ovo ostalo nema potrebe komentirat , kad crkva krene s komentarom onda se opet jave ovakvi recimo poput tebe koji napadaaju crkvu da se svrstava na stranu .... a zapamti da nitko od njih neće protiv crkve
Ako se jave "ovakvi poput mene" onda kako to misliš da nitko neće protiv Crkve? Crkva neka se zapita zašto joj se prigovara toliko toga.
Ly- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
sa blesavim nisam razmjenio niti jedan post
ovi tvoji postovi me podsječaju na jednog
forumaša odavde,vidim gubiš kentrolu
još nemoš odgovorit na pitanje?znam
nemaš odgovora koji bite zadovoljila i tebe
i tko te pozvao-bida si uvijek bio i ostao
Započeo/la tema :
-iskreno nikad ne googlam , nikad , sve što znam imam pohranjeno u glavi , iskreno jebe mi se dal mi vjeruješ ili ne
-ne možeš uspoređivat pismenost za vrijeme Rima i ili Grka kad se nije radilo o opismenjavanju tolikih masa kao što je napravila KC
-izvrćeš činjenice , stari svijet da , ali i sama si rekla da se nije prelazilo na drugi kontinent u svezi pokoravanja i kolonizacije , eksploatacije .., ovo ti je barem jasno i nauči citirat cijelu rečenicu , ličiš mi na HDZ-ovca ili Kerumovog glasača
-mislim da obmanjuješ javnost i da lažeš , ajmo pitat studente što kažu o ovome , redovne koji nisu padali , i sama vidiš " one koji ne ispunjavaju uvjete " što bi to po tebi trebalo značit
-Ti i takvi poput tebe su manjina u RH društvu , samodopadne i narcisoidne osobe , eno ti PERNARA pa se poistovjeti s njim
-ne možeš uspoređivat pismenost za vrijeme Rima i ili Grka kad se nije radilo o opismenjavanju tolikih masa kao što je napravila KC
-izvrćeš činjenice , stari svijet da , ali i sama si rekla da se nije prelazilo na drugi kontinent u svezi pokoravanja i kolonizacije , eksploatacije .., ovo ti je barem jasno i nauči citirat cijelu rečenicu , ličiš mi na HDZ-ovca ili Kerumovog glasača
-mislim da obmanjuješ javnost i da lažeš , ajmo pitat studente što kažu o ovome , redovne koji nisu padali , i sama vidiš " one koji ne ispunjavaju uvjete " što bi to po tebi trebalo značit
-Ti i takvi poput tebe su manjina u RH društvu , samodopadne i narcisoidne osobe , eno ti PERNARA pa se poistovjeti s njim
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:sa blesavim nisam razmjenio niti jedan post
vidi prijatelju , da bi se nekom dao odgovor mora se postavit PITANJE , ja ti ne čitam misli, ali i da da ne bih se usudio pokušat zavirit u tvoju glavu sem jednom stvari ,ali o tom potom , tebe bi to i uveselilo ,
ja rijetko kad gubim kontrolu , nikad ustvari , ne zanosi se , inače sam samo uljudan i na svaki post odgovaram postom , sviđalo se to tebi ili ne , ustvari VAMA jer ti si SVI , oprostite
molim vas da mi SVI VI postavite pitanje pa ću se potrudit dostojno i odgovorit
unaprijed zahvaljujem na pitanju
nemoj ovu moju ljubaznost sad shvatit kao zeleno svijetlo da mi se upucavaš ne
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Pernar ti je tiha patnja makaj-ne skrivaj sklonosti...nećemo te napadati
edit-uvik si bio i ostao....no sutra ćemo o tome
Započeo/la tema :
tvoje pitanje samo po sebi već upućuje da si brbljavac kojeg to ionako ne zanima i koji uživa u velikim ispraznim riječima. ne mogu i ne želim ovdje organizirati večernju školu za bahate nevoljne hrvate. ako te tema zanima, nađi si u svojoj blizini nekog obrazovanog čovjeka koji je voljan s tobom gubiti vrijeme, ili pitaj na svojoj lokalnoj školi, gdje bi mogao dobiti takve informacije. e-mail je dostatan. ja ne posjedujem biblioteku ili arhiv, gdje bi mogao pohraniti sve zanimljivo na što sam naišao. za desetak redova koje ovdje napišem, izgubim nekoliko sati, jer sam moram tražiti relevantne informacije, prevoditi tekstove i sažeti u post koji mogu ovdje objaviti i za to biti uredno popljuvan od novorvackih sveznalica.makaj je napisao/la:di su ti NOMADIminutus je napisao/la:ovo ne stoji. zabuna je da su sva društva/kulture kao ono jedino koje poznaš i ona koje je to agresivno društvo nadvladalo. još uvijek (!) ima mnoga društva/kulture koja ne žele podbaciti svijet pod svoje moralne norme, koja žive samodostatno i ne napuštaju svoja područja s ciljem nametnuti se drugima. ekspanzionizam zapada sveo bi na neumjerenost i pohlepu, što nije judejski patent, ali odrednica.makaj je napisao/la:ajmo sad reć i ovako za kraj , ako vučemo paralelu u bilo čemu , uvijek dolazimo do ugnjetavanja nečijih prava , nema te zemlje na svijetu koja to nije radila , jel tko to ne pstoji , čak ni kod vjere ne možemo bit tako isključivi i reć " BOLJE BI BILO ..bla ...bla " to je čar civilizacijskog napretka , jedno se uništava da drugo može napredovat
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:Pernar ti je tiha patnja makaj-ne skrivaj sklonosti...nećemo te napadati
je te i Pernar odbio
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:tvoje pitanje samo po sebi već upućuje da si brbljavac kojeg to ionako ne zanima i koji uživa u velikim ispraznim riječima. ne mogu i ne želim ovdje organizirati večernju školu za bahate nevoljne hrvate. ako te tema zanima, nađi si u svojoj blizini nekog obrazovanog čovjeka koji je voljan s tobom gubiti vrijeme, ili pitaj na svojoj lokalnoj školi, gdje bi mogao dobiti takve informacije. e-mail je dostatan. ja ne posjedujem biblioteku ili arhiv, gdje bi mogao pohraniti sve zanimljivo na što sam naišao. za desetak redova koje ovdje napišem, izgubim nekoliko sati, jer sam moram tražiti relevantne informacije, prevoditi tekstove i sažeti u post koji mogu ovdje objaviti i za to biti uredno popljuvan od novorvackih sveznalica.makaj je napisao/la:di su ti NOMADIminutus je napisao/la:ovo ne stoji. zabuna je da su sva društva/kulture kao ono jedino koje poznaš i ona koje je to agresivno društvo nadvladalo. još uvijek (!) ima mnoga društva/kulture koja ne žele podbaciti svijet pod svoje moralne norme, koja žive samodostatno i ne napuštaju svoja područja s ciljem nametnuti se drugima. ekspanzionizam zapada sveo bi na neumjerenost i pohlepu, što nije judejski patent, ali odrednica.makaj je napisao/la:ajmo sad reć i ovako za kraj , ako vučemo paralelu u bilo čemu , uvijek dolazimo do ugnjetavanja nečijih prava , nema te zemlje na svijetu koja to nije radila , jel tko to ne pstoji , čak ni kod vjere ne možemo bit tako isključivi i reć " BOLJE BI BILO ..bla ...bla " to je čar civilizacijskog napretka , jedno se uništava da drugo može napredovat
isusa ti boga , isusa ti BOGA , stvarno moram uključit mozak ( dio ) da shvatim da PJESNIK ustvari nije htio ništa reći , nego se po običaju zasro daj više iseri se , ja te razumijem ali piši jezikom poznatim širim masama da ljudi shvate to tvoje trabunjanje a ne da vide samo " obrazovan čovjek , biblioteka ..... " tu demagogiju prodavaj ovcama a ne meni , smo ipak nas dva ČOBANI
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:-iskreno nikad ne googlam , nikad , sve što znam imam pohranjeno u glavi , iskreno jebe mi se dal mi vjeruješ ili ne
Vidim što ti je pohranjeno u glavi. Hvala, ja svoju glavu previše volim da bi dozvolila da mi takvo što isti bude pohranjeno u njoj.
makaj je napisao/la:-ne možeš uspoređivat pismenost za vrijeme Rima i ili Grka kad se nije radilo o opismenjavanju tolikih masa kao što je napravila KC
Mogu jer su su Grci i Rimljani prvi donijeli pismenost na ove prostore i kršćanstvo je dolaskom na ove prostore došlo na prostore opismenjenog stanovništva.
makaj je napisao/la:-izvrćeš činjenice , stari svijet da , ali i sama si rekla da se nije prelazilo na drugi kontinent u svezi pokoravanja i kolonizacije ,
I nije. Koliko znam, Asteci nisu došli u Europu niti su crnci došli u Europu. O tim prelascima kontinenata govorim.
makaj je napisao/la: ličiš mi na HDZ-ovca ili Kerumovog glasača
Tvoji stavovi definitivno upućuju na tvoju HDZ-ovsku orjentaciju.
makaj je napisao/la:-mislim da obmanjuješ javnost i da lažeš , ajmo pitat studente što kažu o ovome , redovne koji nisu padali , i sama vidiš " one koji ne ispunjavaju uvjete " što bi to po tebi trebalo značit
Slobodno. Samo pitaj. I JA ne kažem ništa. Kaže Fuchs. Misliš da lažem i obmanjujem javnost, a ja misllim da si debil koji je došao trolati. A još veći debil od tebe je onaj koji te pozvao ovamo (ako te netko pozvao).
makaj je napisao/la:
Pernar je debil, ali bolje i on nego ti. Mali je bar nešto pokušao. Ti visiš na kompu i sereš kad te nitko ne vidi. Aj budi faca pa izađi i reci nešto javno, naglas da te svi čuju.
Ly- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
. naravno , kapacitet tvoje glave je ipak premali
-molim te , molim te ne piši gluposti a sad da ti razjasnim , pričamo ipak o širim slojevima pučanstva , ne znači ako je PONCIJE pismen da su oni koji su razapeli Isusa pismeni
- pišeš gluposti i sad se ispravljaš , Asteci i Maje su također bili kolonizatori i uništavači drugih , miroljubivih civilizacija , što bi ti htjela , ustvari da i dalje mislimo da je svijet ravna ploha a , ono kameno doba a
- s ovim nisi ništa konkretno napisala po običaju , KERUM je za tebe premija
-što kaže Fzuchs , postaj koje uvijete treba ispunit , koje , treba položit sve predmete potrebne za upis slijedeće godine jel tako ,i problema nema jel tako , inače ne vređaj debile a sama si i k tome još i ružna , ona koja me pozvala je lipa cura i ovim joj putem šaljem PUSU
- s ovim si napravila tešku glupost ne , ja se javno ne libim reć što mislim jer zastupam normalne staavove , probaj ti doć i iznijet svoj stav o CRKVI i BIJELCIMA pa da vidimo kako ćeš proć
-molim te , molim te ne piši gluposti a sad da ti razjasnim , pričamo ipak o širim slojevima pučanstva , ne znači ako je PONCIJE pismen da su oni koji su razapeli Isusa pismeni
- pišeš gluposti i sad se ispravljaš , Asteci i Maje su također bili kolonizatori i uništavači drugih , miroljubivih civilizacija , što bi ti htjela , ustvari da i dalje mislimo da je svijet ravna ploha a , ono kameno doba a
- s ovim nisi ništa konkretno napisala po običaju , KERUM je za tebe premija
-što kaže Fzuchs , postaj koje uvijete treba ispunit , koje , treba položit sve predmete potrebne za upis slijedeće godine jel tako ,i problema nema jel tako , inače ne vređaj debile a sama si i k tome još i ružna , ona koja me pozvala je lipa cura i ovim joj putem šaljem PUSU
- s ovim si napravila tešku glupost ne , ja se javno ne libim reć što mislim jer zastupam normalne staavove , probaj ti doć i iznijet svoj stav o CRKVI i BIJELCIMA pa da vidimo kako ćeš proć
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Oćemo prestati s međusobnim vrijeđanjem? Ako nećemo milom, silom ćemo.
Kad ja kažem dosta, onda je stvarno dosta. Nastavite raspravu bez vrijeđanja.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Oćemo prestati s međusobnim vrijeđanjem? Ako nećemo milom, silom ćem.
da te udobrovoljim , evo JEBEM MATER sam sebi
Glup sam
blesav sam
ružan sam
mali sam
kreten sam
a sadv ću napisat i
BANIRAN SAM
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
tebi baš nisu na broju
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
E sad si i mene zabrinuo Makaj...... Prvo si mi naglasio da si Crnac ( odnosno crne boje koze ) ali sa ovim obrtom si me zabrinuo i sta da kazem a da se zvuci uvredljivo.......?
jel ti to Jeb.... Neu ili nas koji citamo.....?
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Iron Man je napisao/la:tebi baš nisu na broju
kako to misliš , vidiš i Tesla kad je pravio prve pokuse na potoku u Smiljanu nije bio shvaćen , što je danas normalno a , tko to ima dasku u glavi a tko ne , složi se s mojim gore navedenim postom i to je to
inače , da KC je imala u svojoj povijesti toliko sranja da ih čovjek ne može opisat , počevši od inkvizicije , zatucanosti u provođenju ideja ... ali glavna karakteristika te i takve crkve je bila da su je VODILI ZATUCANI LJUDI , IDIOTI kojima je kut gledanja bio sužen , ono , ZEMLJA JE RAVNA PLOHA i to je to , to je STAV , kad bi i netko poput GALILEA rekao da je okrugla , ili Bruna , Kopernika , spalili bi ih ili bi povukli svoje mišljenje , zašto , jer su imalo posla s ZATUCANIM ljudima iako je GALILEI na kraju svog života ipak rekao " IPAK SE KREĆE " , zato stav , ISKLJUČIVO određenje " ZLO " ili isključivo " DOBRO " ne postoji , ne postoji o vi veliki mislioci , jebem si MATER NENORMALNU
i
Zadnja promjena: makaj; čet oľu 10, 2011 7:01 pm; ukupno mijenjano 1 put.
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
bokaso1 je napisao/la:E sad si i mene zabrinuo Makaj...... Prvo si mi naglasio da si Crnac ( odnosno crne boje koze ) ali sa ovim obrtom si me zabrinuo i sta da kazem a da se zvuci uvredljivo.......?
nikog
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Boky, on jebe svoju najbližu susjedu, Desanku dok ti Boky jebeš svoju omiljenu susjedu Šakicu.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
jooo Neu .............. Za njega ne znam ali za sebe ..... Sakica.....
Moja prva ljubav....... Nikada me nije izneverila..... Koliko smo samo prosli zajedno......... Uvek me je razumela.........
( Neu pazi kad kazes Sakicu zbog rime....... )
Moja prva ljubav....... Nikada me nije izneverila..... Koliko smo samo prosli zajedno......... Uvek me je razumela.........
( Neu pazi kad kazes Sakicu zbog rime....... )
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Boky, on jebe svoju najbližu susjedu, Desanku dok ti Boky jebeš svoju omiljenu susjedu Šakicu.
Zasto on bolje da prodje......? Za ime Desanka sam cuo ali za Sakica nisam......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
napisat ću slučaj gdje je žena uhvatila muža da DRKA , ono rasplakala se jadna i pta ga " kako možeš " a on joj mrtav ladan odgovara " sad jebem koga ja HOĆU , odjebi "
aaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Ja sam se uplasio da neko ne kaze (ko pominje Sakicu taj pojede ....... ili nije bila Sakica vec mog ..... glavica.... Nedaj boze sta sve bi moglo dumanima pasti na pamet........)
(i nikako mi nije jasno kako je samo znala.......? )
(i nikako mi nije jasno kako je samo znala.......? )
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Katolička Crkva part II
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
Stranica 24 / 40.