Katolička Crkva
+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters
Stranica 23 / 40.
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Katolička Crkva
makaj je napisao/la:-čekaj malo , opet plačeš ne , opet si plačipička i pogrešne stvari optužuješ za stanje u RH , koje su tvoje pobude , ja ne znam
Ja i ne optužujem Crkvu za stanje u državi, samo kažem da Crkva griješi samim time što se sad ne stavlja na stranu naroda i što nikad nije popljuvala pretvorbeni kriminal ni sve ostalo.
makaj je napisao/la:-koju energiju ti predlažeš , samo pitam
Energiju nulte točke. Google je tvoj prijatelj. Predlagala bi i obnovljive izvore, ali njihova učinkovitost je problematična.
makaj je napisao/la:-zanimljivo razmišljanje , i to sve iz Biblije , naravno ti kao Ateist živiš u skladu s prirodom , fuj NE , fuj ali baš mi dago imat struju
Pa drago mi je. Struja ne šteti prirodi koliko joj šteti izvor te iste struje, ali kad nemam izbora živim kako živim.
makaj je napisao/la:-ostatak ti ni neću čitat , ne isplati se , vjeruj ne isplati se jer ti si IDEALISTA a to u današnjem svijetu nema prđu
U današnjem nenormalnom svijetu nema. U normalnom bi imalo, ali u takvom TI ne bi imao prođu. I ne tražim ništa što nije ostvarivo.
makaj je napisao/la:sad da te pitam , zašto si odlučila radit bez PRIJAVE a , ajde zašto
Nisam imala kud kamo pa sam se prijavila na to radnom mjesto na kojem sam prijavljena na ilegalan način, a poslodavka je to učinila igrajući na moju mladost i neiskustvo. Međutim, informirala sam se o svojoj situaciji i sad znam da mi se to više ne može dogoditi. Mnogi rade na crno? Zašto? Nemaju izbora pošto ne mogu živjeti od arije, pa nađu posao, poslodavac ih drži u šaci, ne prijavi, a oni nemaju kud nego to trpe. Daleko od toga da bi trebali trpjeti, ne bi, ali nemaju izbora. Imaš i slučajeve di poslodavac ima vezu u inspekciji pa se raspita o zaposleniku pa vidi da je taj već zvao inspekciju pa ga neće zaposli. Ima, vjeruj. Zato i šute. Ali ja nemam više ništa za izgubiti pa sam išla na inspekciju već dvaput i sad idem do kraja.
Ly- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
-pa podjeli tehnoligiju s nama , ono tko te spriječava da ga sama koristiš i smiješ se nama KRETENIMA
-jel to ipak bilo malo dobra od crkve , eto , nije otvarala PRVA ali je otvarala , jel to ipak malo dobra za neke , inače daj mi reci o opismenjavanju , baš te Europe o kojoj ti pričaš , su bili pismeni , zašto Srbi pišu Ćirilicom , koje su pismo prije koristili , u koje škole su išli , čime smo mi Hvati pisali ....općenito ..
nemoj sad opet pisat o starim civilizacijama koje su uništili raznorazni barbari a te barbare je baš poučila pismu crkva
-ma pusti ovo , ovo s kondomom , tko i jebe i njih i njihove fore , nemoj se zamarat s time , ovo , izleti na drugi kontinent i klanje , pa to su radili i VIKINZI koji nisu bili Krščani ne
-istina , po bolonjskom procesu ako padneš jednu godinu dva puta gubiš pravo studiranje ali nakon pada prve redovne godine gubiš pravo na besplatno školivanje jel tako , ako padneš jedanput godinu PLAĆAŠ a to je sranje jel tako , iskreno , tko je važniji , jakažem stručan i školovan kadar , kji zna radit kad dođe s faksa a to ih jako malo zna , vjeruj , jako malo , inače sam za to da se daje lova školstvu
vidi Ly , ja uopće za to ne krivim crkvu , krivim politiku i političare koji ne smognu snage i naprave taj rezb, cak , nemaa više love za crkvu , zašto se boje a
-jel to ipak bilo malo dobra od crkve , eto , nije otvarala PRVA ali je otvarala , jel to ipak malo dobra za neke , inače daj mi reci o opismenjavanju , baš te Europe o kojoj ti pričaš , su bili pismeni , zašto Srbi pišu Ćirilicom , koje su pismo prije koristili , u koje škole su išli , čime smo mi Hvati pisali ....općenito ..
nemoj sad opet pisat o starim civilizacijama koje su uništili raznorazni barbari a te barbare je baš poučila pismu crkva
-ma pusti ovo , ovo s kondomom , tko i jebe i njih i njihove fore , nemoj se zamarat s time , ovo , izleti na drugi kontinent i klanje , pa to su radili i VIKINZI koji nisu bili Krščani ne
-istina , po bolonjskom procesu ako padneš jednu godinu dva puta gubiš pravo studiranje ali nakon pada prve redovne godine gubiš pravo na besplatno školivanje jel tako , ako padneš jedanput godinu PLAĆAŠ a to je sranje jel tako , iskreno , tko je važniji , jakažem stručan i školovan kadar , kji zna radit kad dođe s faksa a to ih jako malo zna , vjeruj , jako malo , inače sam za to da se daje lova školstvu
vidi Ly , ja uopće za to ne krivim crkvu , krivim politiku i političare koji ne smognu snage i naprave taj rezb, cak , nemaa više love za crkvu , zašto se boje a
makaj- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
- Kod:
[quote="makaj"]-pa podjeli tehnoligiju s nama , ono tko te spriječava da ga sama koristiš i smiješ se nama KRETENIMA
zašto,zašto pa daj odgovor
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
da ti pošaljem , se odmah vidi da jesi , da si frajer bi je sam uzeo ne ali nisi , običan toplić ne , nemoj se sad sramit , to ti je in , samo daj OŽEŽI ne se sikirat
iskreno , tzaboli me neka stvar za crvenjenje , naravno ne mislimo na isto jer ti toga nemaš , a sad se idem sam prijavit da sam te urijedio ISTINOM
iskreno , tzaboli me neka stvar za crvenjenje , naravno ne mislimo na isto jer ti toga nemaš , a sad se idem sam prijavit da sam te urijedio ISTINOM
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
polakše piši mali,puno grešaka-znak nesigurnosti
nisi me urijedio
ne moraš prijavljivat gay momčino
nisi me urijedio
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:
- Kod:
[quote="makaj"]-pa podjeli tehnoligiju s nama , ono tko te spriječava da ga sama koristiš i smiješ se nama KRETENIMA
zašto,zašto pa daj odgovor
pitaj bokasa , pa nek ti on objasni, ne vjerujem u uspjeh
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:polakše piši mali,puno grešaka-znak nesigurnosti
nisi me urijedio
znači zamiljaš da bi saugao a , ajd dobro , kao prava tetkica sad klekni , znaš i sam da taj vid seksa nije seks , ne , samo me nemoj dirat dok saugaš
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
gubiš se GAY
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:gubiš se GAY
hahaahah stvarno si ti neki jeben ne , nemoj se nudit ipak nisi moj tip
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:scorpio57 je napisao/la:polakše piši mali,puno grešaka-znak nesigurnosti
nisi me urijedio
znači zamiljaš da bi saugao a , ajd dobro , kao prava tetkica sad klekni , znaš i sam da taj vid seksa nije seks , ne , samo me nemoj dirat dok saugaš
pa ja na tebe nebi polovni biciklo naslonio,vidim paziš na tipke
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:scorpio57 je napisao/la:gubiš se GAY
ne ja nisam jeben ali si ti sigurno
edit-ako ne onako onda u mozak garant
Zadnja promjena: scorpio57; čet oľu 10, 2011 5:05 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:makaj je napisao/la:scorpio57 je napisao/la:polakše piši mali,puno grešaka-znak nesigurnosti
nisi me urijedio
pa ja na tebe nebi polovni biciklo naslonio,vidim paziš na tipke
ma nemoj se sad pretvarat , ajde priznaj da gajiš neke fantazije prema meni , pa ne kaže se svakom teletabis onako ne , to je ipak iz ljubavi , nemoj se sad pretvarat ne , samo znaš , nisam ti ja tvoje orjentacije i budi ipak malo ljubazniji u ophođenju , znaš da nećeš tako nać dečka
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:makaj je napisao/la:scorpio57 je napisao/la:gubiš se GAY
ne ja nisam jeben ali si ti sigurno
kako nisi , zašto lažeš a , lažeš i obmanjuješ javnost , pa se znamo ne
i još kažeš da ti bilo milo
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
ups mali se zapalio,vidiš pozvan si a JEBU TE SVI
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:ups mali se zapalio,vidiš pozvan si a JEBU TE SVI
nemoj sad svu ekipu s foruma uvlačit u svoju frustraciju jer sam te odbio , ono znaš , dobar si ti ali nisam ti ja tvoje seksualne orjentacije , znaš , ajd sad upali teletabise i plači , žali za još jednom propuštenom i nestretnom ljubavi
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
di je peso , me je stvarno poslušal , dal gleda teletabise na doma tv a
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
pa ti si pesek koji je pozvan
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:scorpio57 je napisao/la:ups mali se zapalio,vidiš pozvan si a JEBU TE SVI
nemoj sad svu ekipu s foruma uvlačit u svoju frustraciju jer sam te odbio , ono znaš , dobar si ti ali nisam ti ja tvoje seksualne orjentacije , znaš , ajd sad upali teletabise i plači , žali za još jednom propuštenom i nestretnom ljubavi
mali-ovaj makij
tvoja sex orijentacija je
ili
Zadnja promjena: scorpio57; čet oľu 10, 2011 5:22 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:pa ti si pesek koji je pozvan
si već otplakal i sam sebe žalil aa , a jadan
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
ovo je namjerna provokacija da dokažem da si glup ko
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:-pa podjeli tehnoligiju s nama , ono tko te spriječava da ga sama koristiš i smiješ se nama KRETENIMA
Kao prvo, SAM SEBE ZOVEŠ KRETENOM, a kao drugo ja to ne mogu koristiti jer niti mogu izraditi generator te energije niti mi je poznato tko to u Hrvatskoj može. Pokušao je čovjek u Americi pa nije uspio.
makaj je napisao/la:-jel to ipak bilo malo dobra od crkve , eto , nije otvarala PRVA ali je otvarala , jel to ipak malo dobra za neke , inače daj mi reci o opismenjavanju , baš te Europe o kojoj ti pričaš , su bili pismeni , zašto Srbi pišu Ćirilicom , koje su pismo prije koristili , u koje škole su išli , čime smo mi Hvati pisali ....općenito ..
Pismenost je došla s grčkom kolonizacijom. Ovaj natpis je najstariji.
http://www.korcula.net/history/lumbarda/psefizma.htm
A počecihrvatske pismenosti su nešto drugo. Svećenici koji su širili kršćanstvo usput su širili pismo i jezik.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Gramatika_hrvatskoga_jezika
Ali opet je većina pučanstva bila nepismena.
makaj je napisao/la:-ma pusti ovo , ovo s kondomom , tko i jebe i njih i njihove fore , nemoj se zamarat s time , ovo , izleti na drugi kontinent i klanje , pa to su radili i VIKINZI koji nisu bili Krščani ne
Vikinzi su poharali zapad Europe, jesu li koga koknuli kad su navodno došli do Amerike to ne znam.
Pa to s kondomima ne jebem ni ja, ali kritiziram njihovu sekiranciju s tako banalnim stvarima pored puno važnijih. a uhvatili su se tih kondoma kao da je kondom u najmanju ruku ubojstvo.
makaj je napisao/la:-istina , po bolonjskom procesu ako padneš jednu godinu dva puta gubiš pravo studiranje ali nakon pada prve redovne godine gubiš pravo na besplatno školivanje jel tako ,
Nope. Ja pala jednu i studiram besplatno.
makaj je napisao/la: iskreno , tko je važniji , jakažem stručan i školovan kadar , kji zna radit kad dođe s faksa a to ih jako malo zna , vjeruj , jako malo , inače sam za to da se daje lova školstvu
Vidiš kako se slažemo.
makaj je napisao/la:vidi Ly , ja uopće za to ne krivim crkvu , krivim politiku i političare koji ne smognu snage i naprave taj rezb, cak , nemaa više love za crkvu , zašto se boje a
To ti govorim cijelo vrijeme, a Crkvu prozivam jer ne kritizira takav sustav. Glavno da kritizira kondome i dopičnjake, ali lopine neće.
Ly- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:makaj je napisao/la:scorpio57 je napisao/la:ups mali se zapalio,vidiš pozvan si a JEBU TE SVI
mali-ovaj makij
tvoja sex orijentacija je
ili
haahah , te to pali , ti liči na guzu telatabisa sad se i diraš , rekli bi , mlatiš majmuna s pINCETOM a
viš pošto je ovo tema o KC , oni su strašili drkadžije poput tebe da će oslijepit , inače imaš pravo , nisi ti drkaždija , ono običan ne , ti s DRKADŽIJA s pincetom
aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
makaj i comp.nevinih dušica
prozirni ste
prozirni ste
Započeo/la tema :
za Ly
- znači ona postoji ali još nemamo načina , zanaš za Teslu , on je tvrdio da je energija svuda oko nas i da je samo uzmemo , da ga nisu spriječili u naumi danas bi nam bilo puno drukčije
- ti pričaš o malom broju pismenosti , tj . o natpisu kojeg su donijeli rčki kolonizatori , o masovnijem opismenjavanju puka ipak se možemo zahvalit Kc tj. svećenicima
-Koaklai su 100 % , inače stari svijet bi bile Azija , Afrika i Europa , a sukoba je bilo i prije KC , kao i prelaženja ne druge Kontinente i ubijanje u ime napredka , Recimo Aleksandar Makedonski je skršio jednu po meni vrhunsku civilizaciju , Perzijsko carstvo a uništio bi ih još i više da nije umro , povijest ga slavi kao velikog vojskovođu i čovjeka koji je pokušao ujedinit civilizacije pokoravanjem istih
-ovo mi nije poznato , pa zat filozofi ne protestiraju baš radi ovog a naš vrli ministar kaže da svi redovni imaju besplatno a oni koji padnu ne , davno sam studiraao ne
-ovo ostalo nema potrebe komentirat , kad crkva krene s komentarom onda se opet jave ovakvi recimo poput tebe koji napadaaju crkvu da se svrstava na stranu .... a zapamti da nitko od njih neće protiv crkve
- znači ona postoji ali još nemamo načina , zanaš za Teslu , on je tvrdio da je energija svuda oko nas i da je samo uzmemo , da ga nisu spriječili u naumi danas bi nam bilo puno drukčije
- ti pričaš o malom broju pismenosti , tj . o natpisu kojeg su donijeli rčki kolonizatori , o masovnijem opismenjavanju puka ipak se možemo zahvalit Kc tj. svećenicima
-Koaklai su 100 % , inače stari svijet bi bile Azija , Afrika i Europa , a sukoba je bilo i prije KC , kao i prelaženja ne druge Kontinente i ubijanje u ime napredka , Recimo Aleksandar Makedonski je skršio jednu po meni vrhunsku civilizaciju , Perzijsko carstvo a uništio bi ih još i više da nije umro , povijest ga slavi kao velikog vojskovođu i čovjeka koji je pokušao ujedinit civilizacije pokoravanjem istih
-ovo mi nije poznato , pa zat filozofi ne protestiraju baš radi ovog a naš vrli ministar kaže da svi redovni imaju besplatno a oni koji padnu ne , davno sam studiraao ne
-ovo ostalo nema potrebe komentirat , kad crkva krene s komentarom onda se opet jave ovakvi recimo poput tebe koji napadaaju crkvu da se svrstava na stranu .... a zapamti da nitko od njih neće protiv crkve
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
mo maki-ne odgovori mi na tvoju com.uleta ovdi
Započeo/la tema :
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Katolička Crkva part II
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
Stranica 23 / 40.