Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolička Crkva

+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters

Stranica 18 / 40. Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Go down

Katolička Crkva - Page 18 Empty Re: Katolička Crkva

Postaj by scorpio57 uto oľu 08, 2011 4:23 pm

pajdo evo uhvatit ću se velelebnih zdanja,pa to radi svaka vlast
u čemu je problem ako i crkva to čini?
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto oľu 08, 2011 4:59 pm

@makaj
- zato jer je ovdje tema KC a ne korporacije, otvori temu korporacije i tamo ču pljuvat jer izrabljivanje dječje radne snage u zemljama gdje poznate korporacije rade tenisice prelaze sve granice i doslovce postoji dječije roblje koje radi za korporacije.

@scorpio
pa to sam i ja rekao, crkva jednako vlast, narod pati a oni uživaju, samo si ponovio moje riječi i potvrdio da je crkva ustanova namjenjena stjecanju bogatstva

Da me se pogrešno ne shvati niti u sabor ne idu ljudi zato jel im je to lijepo nego zbog dobrih plaća i sigurnih mirovina (svaka čast onom malom dijelu koji iznosi 1/10 ukupnih) tako je i svečenički poziv samo posao kao i policajca, samo što policajac provodi jedne zakone a svečenik druge a i jedna i drugi su u funkciji vlasti
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty0 / 9990 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 5:01 pm

pustinja je napisao/la:@makaj
- zato jer je ovdje tema KC a ne korporacije, otvori temu korporacije i tamo ču pljuvat jer izrabljivanje dječje radne snage u zemljama gdje poznate korporacije rade tenisice prelaze sve granice i doslovce postoji dječije roblje koje radi za korporacije.

@scorpio
pa to sam i ja rekao, crkva jednako vlast, narod pati a oni uživaju, samo si ponovio moje riječi i potvrdio da je crkva ustanova namjenjena stjecanju bogatstva

Da me se pogrešno ne shvati niti u sabor ne idu ljudi zato jel im je to lijepo nego zbog dobrih plaća i sigurnih mirovina (svaka čast onom malom dijelu koji iznosi 1/10 ukupnih) tako je i svečenički poziv samo posao kao i policajca, samo što policajac provodi jedne zakone a svečenik druge a i jedna i drugi su u funkciji vlasti

ali nije tema PLJUJMO po KC , barem ja ne vidim to tako
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto oľu 08, 2011 5:05 pm

Autor teme ju je stavio u podforum
"Kritiziraonica, pljuvačnica, predrasude i stereotipi, rugalica"
, tako da mislim kako je jasna njegova nakana.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty108 / 999108 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 5:06 pm

scorpio57 je napisao/la: Very Happy

edit-bokaso Maje su primjer kako su ih KS učili žrtvovanju

Koliko sam ja upoznat Maje su imali mnogo tekovina koje su iskoristili evropljani, Imali su kulturu, svoju religiju u nauku koja je u mnogome bila ispred Evropske....... Ta ztrvovanja su bila potencirana od strane Evropljana da pokzu Maje kao pagane...... To su bila ritualna ubistva kojima su se umoljavali bigovi i nije bila ni priblizno tog obima kako su je predstavljali..... ( preobimna tema da odgovorim u jednom postu)..... Nisam siguran koja je civilizacija bila naprednija ( Evropska ili Latino americka )..... maje nisu poznavale metal i sve su radili bez njega ( to bi neko mogao protumaciti kao napredno).... Govorimo o onome sto im treba..... neke stvari koje im nisu trebale nisu ni razvijali...... Stvarno je preobimno za post.....

Sto se tce 100 Konkvistadora ( mislim da ihje bilo 120 i jedn top) je na prevaru zarobilo Vladara Maja.... Vojske maja je bilo 11.000..... Medjutim nije to bio frontalni napad vec nesto nalik na bitku kod Termopila i kao taoca su drzali Vladara....... Koliko ja znam njima je naj vise pomoglo to sto je Vladar Maja naredio da se Konkvistadori ignorisu i negledaju pa samim tim se ni vojska njie htela boriti jednostavno je prolazila pored njih i okretala glavu na drugu stranu.......... Nije imao ko da naredi suprotno..... Pa su trazili otkup zlata dok ne napune sobu itd... Isto preobimno.....

To su uglavnom neke informacije ali ja naglasavam da (ovde je tema katolicka crkva) njena uloga nije bila iz humanih i religiskih pobuda vec radi pohlepe i bogacenja....).... A ako su motivi negativni sta dalje reci...... Sto je pokazao dalji sled dogadjaja na tom prostoru....

Ne kazem da posle nisu dobili nka distignuca Evropske civilizacije ali je cena koju su za ta dostignuca platiti ogromna...... Ali od KC nisu nista dobro dobili.......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 5:07 pm

Prop je napisao/la:Autor teme ju je stavio u podforum
"Kritiziraonica, pljuvačnica, predrasude i stereotipi, rugalica"
, tako da mislim kako je jasna njegova nakana.

tek sad vidim , ali stvarno , ajmo pljuvat , meni se najviše gade oni svećenici pedofili , i što je najgore umjesto da ih javno prokažu oni zataškavaju slučajeve
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto oľu 08, 2011 5:08 pm

Koliko ja vidim, nigdje nisam pljuvao, samo sam iznio činjenično stanje stvari, pokaži mi gdje sam ja pljuvao po crkvi, zato jer sam rekao da je to ustanova kojoj je cilj i svrha zgrtanje novaca, pa to nije pljuvanje to je istina, da tome nije tako ne bi tolike crkve i religije/sekte nicale svakodnevno a svima je cilj imati neko vrhovno božanstvo a kojemu treba novaca, ne razumijem onda gdje je tu pljuvanje, i sotonistička crkva je samo crkva, kao i bilo koja druga sektaška i isto se zove crkva dakle crkva je ustanova. U bilo kojoj crkvi se ztraži vlast svečenika i vjerovanje u nekoga ili nešto, po čemu je onda sotonistička različita od krščanske institucije.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto oľu 08, 2011 5:08 pm

pustinja je napisao/la:Crkva kao ustanova je izmišljenja radi bogačenja i osobne dobiti
osobne dobiti koga? pojedinačnog svećenika?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 5:12 pm

pustinja je napisao/la:Koliko ja vidim, nigdje nisam pljuvao, samo sam iznio činjenično stanje stvari, pokaži mi gdje sam ja pljuvao po crkvi, zato jer sam rekao da je to ustanova kojoj je cilj i svrha zgrtanje novaca, pa to nije pljuvanje to je istina, da tome nije tako ne bi tolike crkve i religije/sekte nicale svakodnevno a svima je cilj imati neko vrhovno božanstvo a kojemu treba novaca, ne razumijem onda gdje je tu pljuvanje, i sotonistička crkva je samo crkva, kao i bilo koja druga sektaška i isto se zove crkva dakle crkva je ustanova. U bilo kojoj crkvi se ztraži vlast svečenika i vjerovanje u nekoga ili nešto, po čemu je onda sotonistička različita od krščanske institucije.

ne mora značit da je istina , temeljno kršćanstvo a i crkva bi se trebalo temeljit na siromaštvu i odricanju u korist drugih , što je ok . ali isto tako svećenici su ljudi , ja nisam taj koji je baš tako spreman sudit crkvi ... poštujem tvoje razmišljanje i u 90% slučajeva imaš pravo
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto oľu 08, 2011 5:13 pm

Da svečenika pojedinca i njegovog šefa jer koliko znam svaki lokalni šerif ima obvezu uplačivati mjesečno u zajedničku kasicu koja je kod šefa okruga e sad ne znam jer taj šef okruga mora mjesečno uplačivati u glavnu kasu.
Ukoliko ti prihodi ne zadovolavaju neke kriterije pojedini lokalni šerifi se mjenjaju ili čak i gase ili pripojavaju u veće cjeline.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 5:15 pm

pustinja je napisao/la:@makaj

@scorpio

Ne slazem se Pustinja oko ovoga zadnjega..... Jeste da isto rade ali naj veca razlika je sto policajac to radi za drzavu a svestenik bi trebao da to ne radi vec da Boga priblizi obicnom coveku..... Tacno da su ga Svestenici pretvorili u posao i komercijalizovali ali bas to nije trebalo i to je to licemerstvo i nakaradnost koja bas ne valjaju...... Tu rade jedno a pricaju drugo.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto oľu 08, 2011 5:19 pm

@makaj
Gle, ja ne sudim vjeri, vjeru kao pravo svakog pojedinca poštujem, u duši sam legalista, i iako se ne slažem s nečijim mišljenjem njegovo pravo da ga iznese je svetinja, tako je i u ovom slučaju.
Vjera je vjera ali crkva je ustanova koja se ponaša kao i sve druge ustanove, ima svojega poglavara, sustav vrijednosti i nagrađivanja, sustav napredovanja i kažnjavanja, sustav naplate i isplate (jedina je prednost što ih nitko ne pita za poreze ali to je druga tema), sustav rukovođenja i koordiniranja.
Dakle zadovoljava sve kriterije državne ustanove i da točno je da bi se trebala temeljiti na odricanju, ali slabo to vidimo jer je crkva kao institucija polako zastranila od temelja religije.
@bokaso
To i govorim kad govorim o crkvi kao instituciji da se udaljila od temelja religije.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto oľu 08, 2011 5:30 pm

pustinja je napisao/la:Da svečenika pojedinca i njegovog šefa jer koliko znam svaki lokalni šerif ima obvezu uplačivati mjesečno u zajedničku kasicu koja je kod šefa okruga e sad ne znam jer taj šef okruga mora mjesečno uplačivati u glavnu kasu.
Ukoliko ti prihodi ne zadovolavaju neke kriterije pojedini lokalni šerifi se mjenjaju ili čak i gase ili pripojavaju u veće cjeline.
svećenici su najplaćenije osobe. koliko para nasisaju mjesečno samo.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus uto oľu 08, 2011 5:41 pm

bilo je pitanje koje zlo mi je učinila katolička crkva.
katoličku crkvu držim u prvom redu odgovornu za pretvaranje malog raja u veliko sirotište pod nadzorom razbojnika s kojima se udružila i s kojima tajno i javno dijeli ratni plijen: ostavštinu jugoslavije, prirodna dobra i aktualni iscjedak sve manje radne/životne snage naroda.
njen vodeći motiv je u prethodnom postu naveden: nezasitnost, sebičnost, radost na stjecanju i osvetoljubivost prema jugoslaviji/njenim bivšim stanovnicima. svaki ovdje naveden motiv sadrži cijelu lepezu zločina i podlosti koje smo od strane vladajućih proteklih 20 godina mogli doživjeti i koji nas aktualno lišavaju čovječnosti; broilerizacija čovjeka, a ne spasenje od izmišljenih i stvarnih grijeha.
tko ne vidi povezanost pojava poput nedjela vladajućih (njihovih klica, tuta, norca, zagorca, koradeta, glavaša, merčepa itd. ili samo radoša, kalmeta, sanadera, speksova, škegra, bandića itd.) s politikom i djelovanjem crkve, tome umjesto crkvenog, moje saučešće
(usput bi priznao i svoj prezir Katolička Crkva - Page 18 00004461 mea culpa). haleluja.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 5:44 pm

minutus je napisao/la:bilo je pitanje koje zlo mi je učinila katolička crkva.
katoličku crkvu držim u prvom redu odgovornu za pretvaranje malog raja u veliko sirotište pod nadzorom razbojnika s kojima se udružila i s kojima tajno i javno dijeli ratni plijen: ostavštinu jugoslavije, prirodna dobra i aktualni iscjedak sve manje radne/životne snage naroda.
njen vodeći motiv je u prethodnom postu naveden: nezasitnost, sebičnost, radost na stjecanju i osvetoljubivost prema jugoslaviji/njenim bivšim stanovnicima. svaki ovdje naveden motiv sadrži cijelu lepezu zločina i podlosti koje smo od strane vladajućih proteklih 20 godina mogli doživjeti i koji nas aktualno lišavaju čovječnosti; broilerizacija čovjeka, a ne spasenje od izmišljenih i stvarnih grijeha.
tko ne vidi povezanost pojava poput nedjela vladajućih (njihovih klica, tuta, norca, zagorca, koradeta, glavaša, merčepa itd. ili samo radoša, kalmeta, sanadera, speksova, škegra, bandića itd.) s politikom i djelovanjem crkve, tome umjesto crkvenog, moje saučešće
(usput bi priznao i svoj prezir Katolička Crkva - Page 18 00004461 mea culpa). haleluja.

ma nisam ni sumljao što tebe muči , niti jednog trena nisam ni sumljao , sad da te pitam kako je to crkva mogla utjecat na taj mali raj ako znamo da je 90-te preko 90% građana tog malog raja bilo ptotiv velikog raja , tko i što su ovi razbojnici koji su popljačkali mali raj a , recimo KOMESARKA na čelu , Komesari ispod nje , nema to nikakve veze s katolicima prijatelju
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 5:45 pm

Neu je napisao/la:
pustinja je napisao/la:Da svečenika pojedinca i njegovog šefa jer koliko znam svaki lokalni šerif ima obvezu uplačivati mjesečno u zajedničku kasicu koja je kod šefa okruga e sad ne znam jer taj šef okruga mora mjesečno uplačivati u glavnu kasu.
svećenici su najplaćenije osobe. koliko para nasisaju mjesečno samo.

a Ivica Mudrinić a , koliko tek on mjesečno zaradi
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus uto oľu 08, 2011 5:53 pm

Neu je napisao/la:
pustinja je napisao/la:Crkva kao ustanova je izmišljenja radi bogačenja i osobne dobiti
naravno i dobiti svećenika – članova njenog aparata – ili misliš da oni lovu bacaju dragom bogu na nebo? pa što ostane gore, njemu, a što padne dolje, njima.
jesi li već čula da svećenik ne može platiti svoje režije, ne može održavati svoj auto ili si ne može priuštiti kvalitetnu hranu i odjeću? ili da zapušta svoje (vanbračne) potomke ili rodbinu?
Katolička Crkva - Page 18 00008125
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 5:54 pm

minutus je napisao/la:
Neu je napisao/la:
naravno i dobiti svećenika – članova njenog aparata – ili misliš da oni lovu bacaju dragom bogu na nebo? pa što ostane gore, njemu, a što padne dolje, njima.
jesi li već čula da svećenik ne može platiti svoje režije, ne može održavati svoj auto ili si ne može priuštiti kvalitetnu hranu i odjeću? ili da zapušta svoje (vanbračne) potomke ili rodbinu?
Katolička Crkva - Page 18 00008125

s ovim postom se i ja moram složit , evo ti X
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus uto oľu 08, 2011 6:08 pm

makaj je napisao/la:ma nisam ni sumljao što tebe muči , niti jednog trena nisam ni sumljao , sad da te pitam kako je to crkva mogla utjecat na taj mali raj ako znamo da je 90-te preko 90% građana tog malog raja bilo ptotiv velikog raja , tko i što su ovi razbojnici koji su popljačkali mali raj a , recimo KOMESARKA na čelu , Komesari ispod nje , nema to nikakve veze s katolicima prijatelju
ja ti čak ni u nekoliko vrlo opširnih postova ne mogu nadomjestiti neko desetljeće naobrazbe ili nekoliko desetljeća života ili jedan zid knjiga.
Katolička Crkva - Page 18 287
nemreš pamet jesti sa žličicom. kad sam bio mlađi sam bio jedan drugi nego danas. a za deset godina, ako ih doživim, bit ću možda još malo spretniji ili tupiji. s ovim zadnjim mora čovjek također računati.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 6:13 pm

minutus je napisao/la:
makaj je napisao/la:ma nisam ni sumljao što tebe muči , niti jednog trena nisam ni sumljao , sad da te pitam kako je to crkva mogla utjecat na taj mali raj ako znamo da je 90-te preko 90% građana tog malog raja bilo ptotiv velikog raja , tko i što su ovi razbojnici koji su popljačkali mali raj a , recimo KOMESARKA na čelu , Komesari ispod nje , nema to nikakve veze s katolicima prijatelju
ja ti čak ni u nekoliko vrlo opširnih postova ne mogu nadomjestiti neko desetljeće naobrazbe ili nekoliko desetljeća života ili jedan zid knjiga.
Katolička Crkva - Page 18 287
nemreš pamet jesti sa žličicom. kad sam bio mlađi sam bio jedan drugi nego danas. a za deset godina, ako ih doživim, bit ću možda još malo spretniji ili tupiji. s ovim zadnjim mora čovjek također računati.

vidi , ono bla... blaaa , prd .prd i veliko ništa , opet ti mozak bubri a to je opasno , znaš i sam , jer kad proklija nema više kud , i sam to znaš , se smiri polako , si pročitan i to je to , inače ČITAM TE KAO KNJIGU , bez problema , i znam otkud izlaze frustracije spram CRKVE .... haahah niske pobude imaš

inače , se naj nadat nekom napretku ne , to je pak naučna fantastika ne Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto oľu 08, 2011 6:22 pm

bokaso1 je napisao/la:
scorpio57 je napisao/la: Very Happy

edit-bokaso Maje su primjer kako su ih KS učili žrtvovanju

ta dostignuca platiti ogromna...... Ali od KC nisu nista dobro dobili.......

ako ništa drugo dobili su spoznaju da ne moraju Bogovima prinositi žrtve
znamo da su Maje kao i Inke bili uvjereni da su Bogovi nekoliko puta uništavali svijet
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 18 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 6:42 pm

Tacno Scorpio i da su vladali raznim naukama mnogo bolje od Evropljana.... Imali su sve sto je njima bilo potrebno i to zrtvovanje je deo njihove kulture......

Po meni da li zrtvovao ili lomacio i nije neka razlika samo sto je cinjenica da su te zrtve osim u posebnim ritualima kada su se desavale odredjene pojave ( i tada ubijani zatvorenici i zarobljenici....) bile odgajane kao bogovi ali su ih na kraju zrtvovali...... Ne kazem da je to lepo ili pametno samo pitanje kada bi Maje sa time prestala ali kako su prosli oni koji nisu hteli da prihvate KC...... O tome govore stravicni popdatci koliko je Maja tom prilikom unisteno, pa toliko nije zrtvovano za celu vladavinu Maja....

Nisam siguran koliko su im dobra ucinili.... ( pogotovo sto ne sporimo cinjenicu da je cela akcija bila materijalno motivisana....). Gledano tako i Hitler je imao nesporno mnogo pozitivnih stvari koje je Nemacka dobila njegovom vladavinom ali ga ne mozemo uzimati za pozirivan lik u istoriji....

( Opet Skorpi postujem tvoj stav i religisko ubedjenje i kritikujem KC jer je pretvorena u nesto jako negativno i licemerno.....)
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 6:44 pm

bokaso1 je napisao/la:Tacno Scorpio i da su vladali raznim naukama mnogo bolje od Evropljana.... Imali su sve sto je njima bilo potrebno i to zrtvovanje je deo njihove kulture......

Po meni da li zrtvovao ili lomacio i nije neka razlika samo sto je cinjenica da su te zrtve osim u posebnim ritualima kada su se desavale odredjene pojave ( i tada ubijani zatvorenici i zarobljenici....) bile odgajane kao bogovi ali su ih na kraju zrtvovali...... Ne kazem da je to lepo ili pametno samo pitanje kada bi Maje sa time prestala ali kako su prosli oni koji nisu hteli da prihvate KC...... O tome govore stravicni popdatci koliko je Maja tom prilikom unisteno, pa toliko nije zrtvovano za celu vladavinu Maja....

Nisam siguran koliko su im dobra ucinili.... ( pogotovo sto ne sporimo cinjenicu da je cela akcija bila materijalno motivisana....). Gledano tako i Hitler je imao nesporno mnogo pozitivnih stvari koje je Nemacka dobila njegovom vladavinom ali ga ne mozemo uzimati za pozirivan lik u istoriji....

( Opet Skorpi postujem tvoj stav i religisko ubedjenje i kritikujem KC jer je pretvorena u nesto jako negativno i licemerno.....)

kojim to naukama , ajde , kojim naukama hahahahahah ovo me mora i nasmijat
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 6:51 pm

Ako ja dobro znam matematikom, astronomijom, gradjevinarstvom ....... (iz toga mozemo mnogo izvesti jos zanimanja.... Nisu u svemu bili bolji ali nisu mnogo zaostajali....)
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 6:53 pm

bokaso1 je napisao/la:Ako ja dobro znam matematikom, astronomijom, gradjevinarstvom ....... (iz toga mozemo mnogo izvesti jos zanimanja.... Nisu u svemu bili bolji ali nisu mnogo zaostajali....)

pazi , dal su bili napredniji od europljana u svemu tome , po meni ne
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down