Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolička Crkva

+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters

Stranica 16 / 40. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Go down

Katolička Crkva - Page 16 Empty Re: Katolička Crkva

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 8:43 am

Ly je napisao/la:Ja i dalje čekam da makaj nabroji pozitivne strane Crkve pošto ja ne znam više nijednu dobru osim onih koje sam napisala, a on ih očito zna puno više.

pa sama si odgovorila , otvaranje bolnica , škola ,sveučilišta , što ti nije jasno
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 16 Empty0 / 9990 / 999Katolička Crkva - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 8:46 am

bokaso1 je napisao/la:
makaj je napisao/la:
minutus je napisao/la:baš čujem da su se urotio talog bogomoljaca za miran prosvjed za pravo homoseksualce proglasiti bolesnima. valjda ih hoće liječiti u nekim svojim humanitarnim poduzećima, vraga istjerati ili nešto slično. kasnije će crkveni dužnosnici govoriti da s tim nemaju ništa. ali sada ne govore - sada uživaju u uspjehu svojih prethodnih govora. prethodno su homoseksualce proglasili bićima koja svojim neobuzdanim hedonizmom izigravaju božju volju. kad kasnije jedan od tako educiranih
napadne nekog homoseksualca,
izrazit će s preokrenutim očimaKatolička Crkva - Page 16 Smiley_emoticons_paradoxon5 svoje zaprepaštenje zbog nasilja.
to me podsjeća na poznatu hrvatsku igru sa srbima

Homoseksualce , recimo u Beogradu , su napali vjernici a Very Happy

Da ali samo jednim delom, inace mislim da je jako los primer jer iza stoji nesto sasvim drugo i nimalo bezazleno pa nije lep primer....... Inace bilo je i svestelika koji su odbaceni od CPC......

o čemu ti pričaš , zašto nije lijep primjer a , znači ako su vjernici i napadaju homoseksualce onda je odličan primjer za pljuvat po crkvi ako nisu onda nije LEP PRIMER , pogledaj malo zašto sam povukao tezu o napadima na homoseksualce , čitaj postove unazada aa ne odmah , BUM i ja sam nešto pametno rekao
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 8:47 am

bokaso1 je napisao/la:" ŠTA je bilo BRE , ŠTA nije JASNO tvom mozgu veličine zrna GRAŠKA bre , šta je nabubreo a o prevelikog naprezanja bre ....... " (By Makaj)

( Laughing Laughing Laughing Laughing ).....

(Ako hoces mali savet Srbin ni u ljutini nebi koristio toliko puta BRE....) Very Happy

ma nisam ljut , ali ono da me bolje razumije
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto oľu 08, 2011 8:49 am

nepotrebno je naglašavati da je boki srbin , to svi mi znamo ..........
i ako takvoga ga poštujemo i cijenimo ........
ne svi ali večina da ............

gore
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 16 Empty14 / 99914 / 999Katolička Crkva - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 8:52 am

Ly je napisao/la:Makaj spominje crnce. Na to mogu samo reći da bi za crnce bilo bolje da nikad nisu izašli iz Afrike i da Europljani nisu došli k njima jer svi znamo kako su prošli. U toj istoj Americi do prije pola stoljeća nisu imali jednaka prava kao i bijelci, a diskriminacija je prisutna i danas. Tako da tvrdnja da bi im u Africi bilo lošije ne stoji. Loše je upravo to što je netko izvana poremetio njihov tisućljetni način života. Ma kako brutalni bili neki običaji, oni su ih poštivali, a i kod nas je bilo i sad ima brutalnih običaja htjeli mi to priznati ili ne. Za crnce i ostatak urođenika diljem svijeta bi bilo najbolje da nikada nisu došli u kontakt s bijelim čovjekom.

Makaj se ljuti zašto ga pilam s poviješu aleksandrijske knjižnice. Zato jer makaj misli da su je utemeljili kršćani, a ne zna da su je oni zapravo razorili i da su je utemeljili Egipćani.

Još nešto. Kako ste, za boga miloga, uspjeli umiješati komuniste u sve ovo?

AHAHAHh ma ti si tragikomedija od žene , bolje bi bilo da su ostali u Africi kažeš , kontinentu gdje svaki peti stanovnik boluje od AIDS-a , najsiromašnijem kontinentu , kontinentu na rubu gladi .... ma bravo , super intelektualno razmišljanje , spomenut ću ti Rodeziju , zemlju u vlasti kolonizatora iz Europe , koja je pod njima napredovala a kad se desio slom , vratila se je ne 50, nego 100 godina unatrag , kako vama nije jasno da je temelj Europske civilizacije ustvari da je nauk crkve u temeljima Europske i civilizacije
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 8:54 am

bokaso1 je napisao/la:Fosforice da ne komentarisem tvoje postove jer sam saglasan i sa vecinom upoznat.......
Ja mislim da je iz toga ta ista Biblija stelovana onako kako odgovara crkvi.....

I koliko se bas ta crkva trudila da unisti sve pisane dokumente koje su to vreme pokazivali iz drugog ugla..... Iz tih spisa (ako se dobro secam) moze se naci nekih zapisa i o samom Hristu a da ga nisu pisali Hriscani..... Inace Hrist je u njima opisam prilicno covekoliko sa manama i vrlinama......

Ako se dobro secam ima knjiga " Razgovori sa Davolom" (tako nekako Poljskog pisca ako nisam nesto permutovao) ..... Tu su naglaseni apsurdi kotraverze i nelogicnosti koji su opisani u Bibliji bese......

previše DA VINCIJEVA koda čitaš prijatelju
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 8:59 am

fosforica je napisao/la:

Ly je napisao/la:

Još nešto. Kako ste, za boga miloga, uspjeli umiješati komuniste u sve ovo?

to je uobicajeno Very Happy
kad se žele umanjiti crkveni zločini, onda se poseže sa nekim drugim govnetom.
a jedino što su do sad naučili kao suprotnost je - komunizam.
tužno je samo što ne znaju da i kršćanstvo i komunizam imaju gotovo iste i dobre i loše strane.
razliku čini trajanje.
komunistički zločini su se prvodili u par desetljeća...a crkveni stoljećima.
pa svedno to ne nalaze dovoljno lošim da je u potpunosti odbace, kao što odbacuju komunizam. eh..

pogle , nevjerovatno je kako ovdje ljudi hvataju samo pojedinu rečenicu , od početka teme tvrdim da je KC uza sve zlo koje je nanijela čovječanstvu imala i dobrih strana , što je tu teško za shvatit , komunizam sam ja spomenuo u kontekstu usporedbe pljuvanja po njemu kao nečem LOŠEM ali isto tako i DOBROM ne , koji je vama kurac na ovom forumu , ne shvaćam , na riječ " KOME JE CRKVA DOBRA DONIJELA " moram reagirati , "svaka ti čast , super si to napisala , analizirala i kritički se osvrnula na KATOLIČKU CRKVU" i onda bi ekipa bila zadovoljna a diskutan koji je to napisao bi bio intelektualno uzdignut uzdignut jel tako , ma dajte molim vas

makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 9:05 am

da zadovoljim cijenjene forumaše , evo , CRKVA JE ZLO ali u svom zlu napravila je i nekoliko dobrih stvari koje joj se opet umanjuju jer su joj zasluge bile ZLE Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 10:58 am

makaj je napisao/la:da zadovoljim cijenjene forumaše , evo , CRKVA JE ZLO ali u svom zlu napravila je i nekoliko dobrih stvari koje joj se opet umanjuju jer su joj zasluge bile ZLE Very Happy

E jbg.... Makaj, a taman se zahuktala rasprava....... Pa de sada popusti........
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 16 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 11:21 am

makaj je napisao/la:
bokaso1 je napisao/la:Fosforice da ne komentarisem tvoje postove jer sam saglasan i sa vecinom upoznat.......
Ja mislim da je iz toga ta ista Biblija stelovana onako kako odgovara crkvi.....

I koliko se bas ta crkva trudila da unisti sve pisane dokumente koje su to vreme pokazivali iz drugog ugla..... Iz tih spisa (ako se dobro secam) moze se naci nekih zapisa i o samom Hristu a da ga nisu pisali Hriscani..... Inace Hrist je u njima opisam prilicno covekoliko sa manama i vrlinama......

Ako se dobro secam ima knjiga " Razgovori sa Davolom" (tako nekako Poljskog pisca ako nisam nesto permutovao) ..... Tu su naglaseni apsurdi kotraverze i nelogicnosti koji su opisani u Bibliji bese......

Braco, da nisi pomenuo Da Vincijev kod nebi se ni setijo filma ( koji je dobar....). Nije mi to bio izvok kad sam to napisao..... Ne mogu se setiti odakle mi te informacije ( da li je u pitanju neka od naucnih emisija ili je nesto drugo, cak moguce da je neka od knjiga....).... To je pogled na Hriscanstvo iz naucnog ugla i koliko se secam da su Hriscani unistavali sve spise koji o Hriscanstvu i Hristu ne govore u superlativu...... Nasli su neke u pecinama gde su imali opise nekih od Hristovih cuda ali iz ugla ne Hriscana..... Da ne pominjem Hristov sukob sa njegovim naj ljucim konkurentom tog doba isto prorokom i nacin na koji taj dogadjaj opisuju Hriscani i ne Hriscani.....( ne mogu mu se setiti imena....).....

Ideje su bile fenomenalne ( voli bliznjeg svoga, i ako ti neko udari samar, ti mu okreni i drugi obraz....) ali kod tog proroka malko zaboravise na to ili jos nisu stigli do tog dela kad su na njega naisli....

A knjigu bi ti toplo preporucio da se nasmejes....... Na komican nacin je covek obradio apsurde i nelogicnosti u Bibliji....... Inace sam na TV-u gledao dosta emisija i poznatih ljudi koji govore o apsurdima i nelogicnostima u Bibliji......

Pre sam ocekivao da mi kazes " Zengeist " a ne "Da Vincijev kod"..... Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 16 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 11:26 am

marko je napisao/la:a uu nevjernici , ajmo , pripremio sam osam metara bukovih drva , ima nekaj i graba .........

navratite

U plamenu zarke vatreeeee
preplanuo od tog zaraaaa
Palio je Inkvizitor
Vesticu sto Caaaaraaaaa

Pridji blize mlad ratniceeee
Vazno cu ti nestooo reci
Smiluj mi se, pa me pusti
U vatri me nemoj peci

Odmeri je inkvizitor
Sto da s'dugim ovo delim
"Isteracu zlo iz tebe
Uterati dobro zelim"...

Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 11:29 am

bokaso1 je napisao/la:
makaj je napisao/la:da zadovoljim cijenjene forumaše , evo , CRKVA JE ZLO ali u svom zlu napravila je i nekoliko dobrih stvari koje joj se opet umanjuju jer su joj zasluge bile ZLE Very Happy

E jbg.... Makaj, a taman se zahuktala rasprava....... Pa de sada popusti........

sam diplomatski ostavio mogućnost nastavka teme , se ne vidi ili .... Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 11:31 am

bokaso1 je napisao/la:
marko je napisao/la:a uu nevjernici , ajmo , pripremio sam osam metara bukovih drva , ima nekaj i graba .........

navratite

preplanuo od tog zaraaaa
Palio je Inkvizitor
Vesticu sto Caaaaraaaaa

Vazno cu ti nestooo reci
U vatri me nemoj peci

Odmeri je inkvizitor
Sto da s'dugim ovo delim
"Isteracu zlo iz tebe
Uterati dobro zelim"...

Laughing

dobra Very Happy inače ja bih umjesto ČARA , napisao
Palio je inkvizitor vješticu
umjesto da je kara
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 11:35 am

bokaso1 je napisao/la:
makaj je napisao/la:

Braco, da nisi pomenuo Da Vincijev kod nebi se ni setijo filma ( koji je dobar....). Nije mi to bio izvok kad sam to napisao..... Ne mogu se setiti odakle mi te informacije ( da li je u pitanju neka od naucnih emisija ili je nesto drugo, cak moguce da je neka od knjiga....).... To je pogled na Hriscanstvo iz naucnog ugla i koliko se secam da su Hriscani unistavali sve spise koji o Hriscanstvu i Hristu ne govore u superlativu...... Nasli su neke u pecinama gde su imali opise nekih od Hristovih cuda ali iz ugla ne Hriscana..... Da ne pominjem Hristov sukob sa njegovim naj ljucim konkurentom tog doba isto prorokom i nacin na koji taj dogadjaj opisuju Hriscani i ne Hriscani.....( ne mogu mu se setiti imena....).....

Ideje su bile fenomenalne ( voli bliznjeg svoga, i ako ti neko udari samar, ti mu okreni i drugi obraz....) ali kod tog proroka malko zaboravise na to ili jos nisu stigli do tog dela kad su na njega naisli....

A knjigu bi ti toplo preporucio da se nasmejes....... Na komican nacin je covek obradio apsurde i nelogicnosti u Bibliji....... Inace sam na TV-u gledao dosta emisija i poznatih ljudi koji govore o apsurdima i nelogicnostima u Bibliji......

Pre sam ocekivao da mi kazes " Zengeist " a ne "Da Vincijev kod"..... Laughing

naravno , pričaš o svitcima s crnog mora , ono pola ih u kurcu ... inače meni to sve djeluje nešto poput dešifriranja Nostradamusa , a što se tiče filma DA Vincijev kod , bzvz , općenito sve je to bzvz , pa imamo i raspravu o slici posljednja večera , dl je tip na slici MUŠKO ili ŽENSKO a nikako da shvate ljudi da se radi o SLICI koja je naslikana ohohooo godina nakon prave posljednje večere , ako je i ona bila , možda je Da Vinci mogao nacrtat sve žene tamo s Isusom , a možda su bile i MAŠKARE pa su žene imale bradu

inače odlična knjiga za pročitat ti je i Sveta Krv Sveti Gral

Zadnja promjena: makaj; uto oľu 08, 2011 11:39 am; ukupno mijenjano 1 put.
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ly uto oľu 08, 2011 11:38 am

makaj je napisao/la:AHAHAHh ma ti si tragikomedija od žene , bolje bi bilo da su ostali u Africi kažeš , kontinentu gdje svaki peti stanovnik boluje od AIDS-a , najsiromašnijem kontinentu , kontinentu na rubu gladi .... ma bravo , super intelektualno razmišljanje , spomenut ću ti Rodeziju , zemlju u vlasti kolonizatora iz Europe , koja je pod njima napredovala a kad se desio slom , vratila se je ne 50, nego 100 godina unatrag , kako vama nije jasno da je temelj Europske civilizacije ustvari da je nauk crkve u temeljima Europske i civilizacije.

Sad si nepismen?

Dakle, za crnce bi bilo bolje da su ostali u Africi onakvoj kakva je bila prije dolaska Europljana, znači u vrijeme kad nije bilo side i kad Afrika nije bila na rubu gladi. Za njezin slom kao i za slom ostalih zemalja trećeg svijeta nije krivo to što su kolonizatori otišli nego to što su se tamo uopće pojavili. Te ljude je jednostavno trebalo pustiti da žive onako kako su živjeli tisućama godina. "Napredak" koji su im donijeli Europljani ih je unazadio. Di god se pojavio bijeli čovjek tu je domorodačko stanovništvo srezano ili istrijebljeno.

A o kršćanskim temeljima Europe bi se dalo diskutirati. Kršćanski su samo zato jer su rimski carevi u zadnja dva stoljeća antike i srednjovjekovni vladari iz političkih razloga prihvaćali kršćanstvo dok je masama trebalo puno duže. Svi oni su se pokrstili, ali ostali su to što i bili tako da kršćanstvo ništa bitno nije promijenilo. Samo je umjesto više kultova uveden jedan novi kult, a stara božanstva su preimenovana. Kršćanstvo je kroz cijelu zapadnu civilizaciju mrtvo slovo na papiru i ništa više. Prava vjera prisutna je kod vrlo malo ljudi.

Otvaranje škola i bolnica je ok, ali to nije ništa posebno i nije ništa što i svi drugi nisu radili.

Ne moraš nas zadovoljavati tako što ćeš reći da je crva zlo nego ćeš nas zadovoljiti (bar mene) tako da prestaneš napadati dio nas koji ne simpatiziramo crkvu. Naporan si.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 16 Empty61 / 99961 / 999Katolička Crkva - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ly uto oľu 08, 2011 11:40 am

makaj je napisao/la:naravno , pričaš o svitcima s crnog mora , ono pola ih u kurcu ... inače meni to sve djeluje nešto poput dešifriranja Nostradamusa

Jadan argument. Imaš neki bolji? Pitam čisto zato da se malo odmorim od odlaska na wc.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Katolička Crkva - Page 16 Empty61 / 99961 / 999Katolička Crkva - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 11:47 am

Ly je napisao/la:
makaj je napisao/la:AHAHAHh ma ti si tragikomedija od žene , bolje bi bilo da su ostali u Africi kažeš , kontinentu gdje svaki peti stanovnik boluje od AIDS-a , najsiromašnijem kontinentu , kontinentu na rubu gladi .... ma bravo , super intelektualno razmišljanje , spomenut ću ti Rodeziju , zemlju u vlasti kolonizatora iz Europe , koja je pod njima napredovala a kad se desio slom , vratila se je ne 50, nego 100 godina unatrag , kako vama nije jasno da je temelj Europske civilizacije ustvari da je nauk crkve u temeljima Europske i civilizacije.

Sad si nepismen?

Dakle, za crnce bi bilo bolje da su ostali u Africi onakvoj kakva je bila prije dolaska Europljana, znači u vrijeme kad nije bilo side i kad Afrika nije bila na rubu gladi. Za njezin slom kao i za slom ostalih zemalja trećeg svijeta nije krivo to što su kolonizatori otišli nego to što su se tamo uopće pojavili. Te ljude je jednostavno trebalo pustiti da žive onako kako su živjeli tisućama godina. "Napredak" koji su im donijeli Europljani ih je unazadio. Di god se pojavio bijeli čovjek tu je domorodačko stanovništvo srezano ili istrijebljeno.

A o kršćanskim temeljima Europe bi se dalo diskutirati. Kršćanski su samo zato jer su rimski carevi u zadnja dva stoljeća antike i srednjovjekovni vladari iz političkih razloga prihvaćali kršćanstvo dok je masama trebalo puno duže. Svi oni su se pokrstili, ali ostali su to što i bili tako da kršćanstvo ništa bitno nije promijenilo. Samo je umjesto više kultova uveden jedan novi kult, a stara božanstva su preimenovana. Kršćanstvo je kroz cijelu zapadnu civilizaciju mrtvo slovo na papiru i ništa više. Prava vjera prisutna je kod vrlo malo ljudi.

Otvaranje škola i bolnica je ok, ali to nije ništa posebno i nije ništa što i svi drugi nisu radili.

Ne moraš nas zadovoljavati tako što ćeš reći da je crva zlo nego ćeš nas zadovoljiti (bar mene) tako da prestaneš napadati dio nas koji ne simpatiziramo crkvu. Naporan si.

opet gledaš iz pogrešnog kuta gledanja , što bi se dalo diskutirati a , što , nemoj bit toliko nepismena kad smo se već toga dotakli , temelj civilizacijskih načela zap. europe temelji se na kršćanstvu , to je jasno svakom kmetu ali tebi nije , i ja napadam , zanimljivo stajalište , reci mi što si mislila rečenicom " KOME JE CRKVA DONIJELA DOBRO " moj odgovor je bio " ŠKOLE ; BOLNICE ; SVEUČILIŠTA " " Škole su otvarali da bi poučavali svoj ZADRTI NAUK " .... i ja naporan a ti HUMANISTA , odakle si ti
nevjerojatna doza ogorčenja crkvom izlazi iz tebe , samim time europljanima , bijelim čovjekom ..... eno ti Afrike kakva bi bila , recimo Liberija , znaš za slučaj Liberije države oslobođenih afričkih robova koji su se vratili u Afriku , nisi mi objasnila UNAZAĐENJE RODEZIJE kad se makao bijeli čovjek otamo .... ništa ne objašnjavaš
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 11:49 am

Ly je napisao/la:
makaj je napisao/la:naravno , pričaš o svitcima s crnog mora , ono pola ih u kurcu ... inače meni to sve djeluje nešto poput dešifriranja Nostradamusa

Jadan argument. Imaš neki bolji? Pitam čisto zato da se malo odmorim od odlaska na wc.

pa da , pola svitaka je sagnjilo , pola nedešifrirano ... što bi htjela , ono umetanje riječi a ne zna se točno što je bilo napisano ... zašto ZNANSTVENICI ne daju sud o tome nego još trenutno špekuliraju

Zadnja promjena: makaj; uto oľu 08, 2011 11:56 am; ukupno mijenjano 1 put.
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 11:51 am

Ly je napisao/la:

Sad si nepismen?

nešto sam ti zaboravio napisat , baš o afrikancima iz tog doba , znaš li za podatak da su najviše robova pohvatali sami CRNCI između sebe , ono pleme je išlo napast pleme da ih porobe i prodaju u roblje , tako je bilo oduvjek , to je u ljudskoj psihi tako zapisano
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto oľu 08, 2011 11:52 am

bokaso1 je napisao/la:

navratite

preplanuo od tog zaraaaa
Palio je Inkvizitor
Vesticu sto Caaaaraaaaa

Vazno cu ti nestooo reci
U vatri me nemoj peci

Odmeri je inkvizitor
Sto da s'dugim ovo delim
"Isteracu zlo iz tebe
Uterati dobro zelim"...

Laughing

samo ti zajebavaj , i ti si dobrodošao na roštilj , prvenstveno poradni nekih nacionalističkih ideja a onda tek ovih heretičkih kaj pišeš po forumu ...

stide te bilo ......
goriti češ ........ sw3

dadaa
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 11:55 am

navratite

Uhapsicete gradko zelenilo kad si toliko nasekao drveca i granja, pazi sta pricas........ (Laughing )

(inace mnogo su cesce davili u vodi nego lomacili, valjda je lakse naci kamen nego skupljati drva pa onda paliti i jos ako je napolju vrucina pa ko to da radi..... Ovako lepo samo kamen gurnu u vodu, jbg. lakse je mnogo Laughing Laughing )

A i KC je bila malo dete za Protestante...... Kod njih se "Pravilnik rada za inkvizitora" pravio u oskudici papira i bio prilagodjen intelektu tadasnjih Inkvizitora pa je imao cetiri clana...

1. Crkva je uvek u pravu i mora se bez pogovorno slusati....
2. U slucaju da optuzeni priznaje krivicu, ubiti jeretika strasnim mukama....
3. U slucaju da optuzeni tvrdi da je nevin mora se surovo ispitivati dog ne prizna krivicu i onda ga ubiti ko jeretika......
4. U slucaju da nisi siguran u neciju krivicu ili je ne priznaje posalji kod svevisnjeg jer ce on pravednije suditi....

(Laughing )
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto oľu 08, 2011 12:01 pm

ok za tebe ču nači neki betonski blok .......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto oľu 08, 2011 12:19 pm

Odma se vidi koliko me volis.......?

Nego kad nas jeretike zoves na raostilj gde da dodjemo...... ?

Pa otprilike na sredinu rostilja....... Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto oľu 08, 2011 12:20 pm

eto vidiš kako znaš , samo ti provociraj , ti češ prvi isprobati tolplinu roštilja ...

Laughing
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj uto oľu 08, 2011 12:21 pm

marko je napisao/la:eto vidiš kako znaš , samo ti provociraj , ti češ prvi isprobati tolplinu roštilja ...

Laughing

Ražanj ili .... Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :