Katolička Crkva
+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters
Stranica 13 / 40.
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Katolička Crkva
fosforica je napisao/la:makaj je napisao/la:
hahaahah ma ima X ljudi kojima je i donijela , pogle , ajmo sad malo proširit temu , recimo ROBOVLASNICI koji su kupovali afričke crnce i odvodili ih u Ameriku su osuđivani , robovlasnici koji su ih uzimali isto tako ali s današnjeg gledišta ti crnci - potomci mogu bit zahvalni tim robovlasnicima jer su njihove pretke hvatali po Africi i odveli ih kao roblje u Ameriku ,tužno ali istinito
kaj?
što ti nije jasno , pitaj , misliš na ono da ih kojim slučajem nisu prevezli kao roblje u Ameriku a, pa vidiš , povijesno gledano robovlasništvo je zlo i ja se slažem s tim ali da su kojim slučajem ostali u Africi živjeli bi danas puno gore nego što žive , to ti barem mora bit jasno
Zadnja promjena: makaj; pon oľu 07, 2011 1:07 pm; ukupno mijenjano 1 put.
makaj- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
je, baš si brišem nogavicukaj sam se uflekaomarko je napisao/la:minutići ti imaš tako visoko mišljenje o sebi da je to naprosto nevjerovatno .....
jel pročitaš kad ti sam sebe i dali se kasnije u erekciji diviš svojim postovima , nadrobiš svega i svačega ......
nisi ni sad ni ovdje.makaj je napisao/la:
Homoseksualce , recimo u Beogradu , su napali vjernici a
napadaju homoseksualce i muslići i budisti - pa kaj ne bi i mi.
Zadnja promjena: minutus; pon oľu 07, 2011 1:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:je, baš si brišem nogavicukaj sam se uflekaomarko je napisao/la:minutići ti imaš tako visoko mišljenje o sebi da je to naprosto nevjerovatno .....
jel pročitaš kad ti sam sebe i dali se kasnije u erekciji diviš svojim postovima , nadrobiš svega i svačega ......
nisi ni sad ni ovdje.makaj je napisao/la:Homoseksualce , recimo u Beogradu , su napali vjernici aminutus je napisao/la:baš čujem da su se urotio talog bogomoljaca za miran prosvjed za pravo homoseksualce proglasiti bolesnima. valjda ih hoće liječiti u nekim svojim humanitarnim poduzećima, vraga istjerati ili nešto slično. kasnije će crkveni dužnosnici govoriti da s tim nemaju ništa. ali sada ne govore - sada uživaju u uspjehu svojih prethodnih govora. prethodno su homoseksualce proglasili bićima koja svojim neobuzdanim hedonizmom izigravaju božju volju. kad kasnije jedan od tako educiranih
napadne nekog homoseksualca,izrazit će s preokrenutim očima svoje zaprepaštenje zbog nasilja.
to me podsjeća na poznatu hrvatsku igru sa srbima
napadaju homoseksualce i muslići i budisti - pa kaj ne bi i mi.
inače vam ne bi na pamet palo a
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
ako želiš biti katolik - moraš slušati svećenstvo.
u dogmi nema slobodne volje.
u osnovi je i isus bio komunist.
svaka ideologija je imala i dobrih ideja..ali malo ko bi dozvolio da se danas u škole uvedu nacistički nauci..no klerofašističkom nauku i danas ljudi šalju vlastitu djecu na "moralne i duhovne obnove". to je razlika.
googlaj franjo jurčević...razgledaj...pročitaj..pa reci imaš li kakvih novih spoznaja o svećeniku koji u zagrebu huška protiv homoseksualaca i zaziva krvoprolića poput onih u beogradu.
eto..nadam se da sam pomogla.
svaka ideologija je imala i dobrih ideja..ali malo ko bi dozvolio da se danas u škole uvedu nacistički nauci..no klerofašističkom nauku i danas ljudi šalju vlastitu djecu na "moralne i duhovne obnove". to je razlika.
googlaj franjo jurčević...razgledaj...pročitaj..pa reci imaš li kakvih novih spoznaja o svećeniku koji u zagrebu huška protiv homoseksualaca i zaziva krvoprolića poput onih u beogradu.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Ti uvijek raspravu učiniš zabavnijom uz pomoć ovako spaljenih smajlova, ahahaha, baš sam se nasmijala kad sam vidjela ovu svinju, rep+minutus je napisao/la:
Ovo je svinja anđeo?
@ Ja ne slušam svećenike
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
[quote="makaj
što ti nije jasno , pitaj , misliš na ono da ih kojim slučajem nisu prevezli kao roblje u Ameriku a, pa vidiš , povijesno gledano robovlasništvo je zlo i ja se slažem s tim ali da su kojim slučajem ostali u Africi živjeli bi danas puno gore nego što žive , to ti barem mora bit jasno [/quote]
pa upravo sam te pitala.
želiš li reci da crnci nikada ne bi bili bilo gdje u svijetu da ih nisu pohvatali za roblje?
btw...sveto pismo podržava robovlasništvo i ne misli da je to nešto loše.
što ti nije jasno , pitaj , misliš na ono da ih kojim slučajem nisu prevezli kao roblje u Ameriku a, pa vidiš , povijesno gledano robovlasništvo je zlo i ja se slažem s tim ali da su kojim slučajem ostali u Africi živjeli bi danas puno gore nego što žive , to ti barem mora bit jasno [/quote]
pa upravo sam te pitala.
želiš li reci da crnci nikada ne bi bili bilo gdje u svijetu da ih nisu pohvatali za roblje?
btw...sveto pismo podržava robovlasništvo i ne misli da je to nešto loše.
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
napiši lijepo rečenicu, subjekt, predikat, objekt i to..., tako da tebi i drugima postane jasno što ti se komeša u zamagljenoj glavimakaj je napisao/la:
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:ako želiš biti katolik - moraš slušati svećenstvo.
nije istina , to ti niti jedan svećenik nije rekao s oltara jel tako , inače i sama Bilija kaže da je bog ljudima dao slobodnu volju da odlučuju , zašto kontradiktorno djeluje ta izjava s tvojim postom a
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:napiši lijepo rečenicu, subjekt, predikat, objekt i to..., tako da tebi i drugima postane jasno što ti se komeša u zamagljenoj glavimakaj je napisao/la:
tebi nije jasna moja rečenica a, zanimljiv si lik , da počnem pisat SRPSKI a da me CELI SVET RAZUME bre
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
forumski pajcek ušminkan poslije jutarnje toileteNeu je napisao/la: Ovo je svinja anđeo?
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
javi se opet kad izmisliš što (ni)si htio rećimakaj je napisao/la:tebi nije jasna moja rečenica a, zanimljiv si lik , da počnem pisat SRPSKI a da me CELI SVET RAZUME breminutus je napisao/la:napiši lijepo rečenicu, subjekt, predikat, objekt i to..., tako da tebi i drugima postane jasno što ti se komeša u zamagljenoj glavimakaj je napisao/la:
Zadnja promjena: minutus; pon oľu 07, 2011 1:25 pm; ukupno mijenjano 1 put.
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
morat ceš pažljivije slušati na misama.
da je homoseksualizam bolest i/ili da je bogu odvratan, uče i djeca na vjeronauku.
nije...
biblijski bog je ljude - ucjenio.
slobodna volja i ucjena nisu sinonimi.
da je homoseksualizam bolest i/ili da je bogu odvratan, uče i djeca na vjeronauku.
nije...
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
stvarno? mi to nismo učili a nisam ni čula da svećenici imaju predrasude tj da diskriminiraju pedere?! ako to rade onda su stvarno jadni i primitivni jer baš oni ne bi trebali praviti razliku između ljudi.
Započeo/la tema :
slika je preuzeta sa bloga kastavskog župnika franje jurčevića.
da ti ne linkam blog..zgooglaj.
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:morat ceš pažljivije slušati na misama.
nije...
o kakvoj se ucijeni radi , rekao im je da ne jedu s stabla spoznaje ali ih nije ucijenio je tako , kad ga nisu poslušali on ih je izbacio i dao im slobodnu volju jel tako , jel ih opet satro s velikim potopom je , jel opet sklopio savez s Noom ..., kad isus kaže "ljubi bližnjega svog kao samoga sebe " on ne spominje vjeru , naciju , seksualnu pripadnost - jebote počinjem ličit na subotara
općenito znam da ima svakakvih svećenika - kretena ali meni oni ne mogu oduzet moj osjećaj vjere razumiješ , nije on taj koji odlučuje dal sam ja u sebi vjernik , katolik i ne idem , kad idem a to je jednom u pet godina ako , ja radi njega u crkvu
Inače i tad na ulaznim vratima napravim show o rušenju tornja na mene
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:stvarno? mi to nismo učili a nisam ni čula da svećenici imaju predrasude tj da diskriminiraju pedere?! ako to rade onda su stvarno jadni i primitivni jer baš oni ne bi trebali praviti razliku između ljudi.
ni svećenik u mojoj župi nije takav , bit će da je za njen odnos spram Kc kriv njen svećenik koji očigledno nije normalan
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
sprdačina
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:javi se opet kad izmisliš što (ni)si htio rećimakaj je napisao/la:tebi nije jasna moja rečenica a, zanimljiv si lik , da počnem pisat SRPSKI a da me CELI SVET RAZUME breminutus je napisao/la:napiši lijepo rečenicu, subjekt, predikat, objekt i to..., tako da tebi i drugima postane jasno što ti se komeša u zamagljenoj glavimakaj je napisao/la:
ŠTA je bilo BRE , ŠTA nije JASNO tvom mozgu veličine zrna GRAŠKA bre , šta je nabubreo a o prevelikog naprezanja bre
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Pazite da stvAri ne izmaknu kontroli i nemojte da dođe do međusobnog vrijeđanja.
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Pazite da stvAri ne izmaknu kontroli i nemojte da dođe do međusobnog vrijeđanja.
neu , ovaj mi je poznat , nema problema , bit će uskoro ignore
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
on nije ljude otjerao iz raja zbog neposluha, kako se to uči...već iz straha da ljudi ne postanu kao bogovi.
do sad si mogao naučiti da je jahve bog ljubomoran i da ne voli kada ljudi imaju znanje.
još nije jasno zašto je točno napravio dva gola debila usred vrta...al eto..čudni su puti...
isus je, navodno svašta rekao...ali ako želiš uzeti širi kontekst to ti izgleda ovako, ljubi bližnjega ali samo ako ...vjeruje da sam ja bog....ostali neka gore u ognju.
a glede svecenika..oni su te naučili sve ovo što misliš da z naš...i vjeruješ.
do sad si mogao naučiti da je jahve bog ljubomoran i da ne voli kada ljudi imaju znanje.
još nije jasno zašto je točno napravio dva gola debila usred vrta...al eto..čudni su puti...
isus je, navodno svašta rekao...ali ako želiš uzeti širi kontekst to ti izgleda ovako, ljubi bližnjega ali samo ako ...vjeruje da sam ja bog....ostali neka gore u ognju.
a glede svecenika..oni su te naučili sve ovo što misliš da z naš...i vjeruješ.
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
makaj je napisao/la:Neu je napisao/la:stvarno? mi to nismo učili a nisam ni čula da svećenici imaju predrasude tj da diskriminiraju pedere?! ako to rade onda su stvarno jadni i primitivni jer baš oni ne bi trebali praviti razliku između ljudi.
ni svećenik u mojoj župi nije takav , bit će da je za
njen odnos spram Kc kriv njen svećenik koji očigledno nije normalan
nemam tako nešto...
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
to su neke nove spoznaje , očito poznate tebi i malo manjem broju ljudi , vidim , ono upoznata si i u božje mišljenje , kojoj vjerskoj organizaciji pripadaš ... nemoj sad reć da si ateista jer oni uopće o tome nemaju mišljenja tako izraženih poput tebe , svaka čast
mane nije učio svećenik , ja ne znam gdje si ti išla to u školu da te je svećenik učio , mene ne , inače učio me je nastavnik koji je tada bio KOMUNISTA i crkvu je smatrao neprijateljem a danas je HDZ-ovac koji prvi sjeda u crkvenim redovima , zato i ne idem u crkvu
mane nije učio svećenik , ja ne znam gdje si ti išla to u školu da te je svećenik učio , mene ne , inače učio me je nastavnik koji je tada bio KOMUNISTA i crkvu je smatrao neprijateljem a danas je HDZ-ovac koji prvi sjeda u crkvenim redovima , zato i ne idem u crkvu
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:makaj je napisao/la:Neu je napisao/la:stvarno? mi to nismo učili a nisam ni čula da svećenici imaju predrasude tj da diskriminiraju pedere?! ako to rade onda su stvarno jadni i primitivni jer baš oni ne bi trebali praviti razliku između ljudi.
ni svećenik u mojoj župi nije takav , bit će da je za
njen odnos spram Kc kriv njen svećenik koji očigledno nije normalan
nemam tako nešto...
ali pišeš iz iskustva ili ...i znaš što se priča s oltara ... ili ti je poštar šapnuo a njemu susjeda od tetke njegovog bratića
makaj- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
samo trebaš pročitati bibliju.
dakle jedina pripadnost koja ti treba je ona grupi čitatelja s razumjevanjem..
i da...ja sam ateist.
i svako o svemu može imati mišljenje.
bravo za tebe
dakle jedina pripadnost koja ti treba je ona grupi čitatelja s razumjevanjem..
i da...ja sam ateist.
i svako o svemu može imati mišljenje.
bravo za tebe
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Katolička Crkva part II
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
Stranica 13 / 40.