Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
+47
zbracun
bokaso1
Ly
soprano
smokvica
Purgy
Hell
gio_deluxe
Melinda
minutus
scorpio57
walter
Ive
4 od 1
hogar_grozni
eva kant
evitaa
Amyicha
Hrc@
fosforica
tanuki
daka
sanjich
Iron Man
Mr.Cooly
m
diabolik.
FALKON 2
Dedli Minđa
bittersweet
Mass
Turrican
fernando torres
wjewerica
Little_Thin_Goddess
josari
Prop
Hitman
mala_plava
Shtiriputanac
THUNDER_DINIX
Sinister
WEYLAND-YUTANI
Love
goc
House
Neu
51 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 16 / 20.
Stranica 16 / 20. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Dali ste protiv zakona o pušenju ?
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
Slažem se sa 2 posta iznad mene
daka- Nevina dušica
- Registriran/a : 22.12.2008
Broj postova : 169
Reputacija : 21
Godina imam : 913
Započeo/la tema :
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
Ja sam nepušać, ali zakon je sranje, razbija se o glavu potrošaća-
Ako politićari toliko brinu o zdravlju nacije, zašto ne zabrane proizvodnju i distribuciju duhanskih proizvoda?
ali ne, niko se neće odreći poreza i prihoda- proizvođaći su genijalci- napravili su cigaretu koja se ne gasi u pepeljari ( i pitanje je šta se još trpa u konfekcijske cigarete- jer strašno mi je upitno zbog ćega pušaći više ne kašlju kao nekada, jer ćini mi se da je u cigareti omrznuti nikotin, najmanje otrovan i nije faktor koj najviše utjeće na ovisnost)-
godine reklame, od pušenja su stvorile naviku i socijalnu ovisnost o cigareti i sada zakon van svake pameti!
Ako politićari toliko brinu o zdravlju nacije, zašto ne zabrane proizvodnju i distribuciju duhanskih proizvoda?
ali ne, niko se neće odreći poreza i prihoda- proizvođaći su genijalci- napravili su cigaretu koja se ne gasi u pepeljari ( i pitanje je šta se još trpa u konfekcijske cigarete- jer strašno mi je upitno zbog ćega pušaći više ne kašlju kao nekada, jer ćini mi se da je u cigareti omrznuti nikotin, najmanje otrovan i nije faktor koj najviše utjeće na ovisnost)-
godine reklame, od pušenja su stvorile naviku i socijalnu ovisnost o cigareti i sada zakon van svake pameti!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
pa nisu oni stvorili od nekoga ovisnika.... i ja isto gledam reklame i to sve.... pa nisam NIKADA zapalila cigaretu... ko je kriv onome tko puši?? oni sigurno nisu....
sanjich- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 29.05.2009
Broj postova : 980
Reputacija : 55
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ma sta je sranje nemoj pricat gluposti tanuki. zalosno je to samo sto je drustvo toliko debilno i izmanipulirano da ne vide da je to korisno
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
joj sad kad krene lančani udar na kafice u sezoni, bit ce belaja
Započeo/la tema :
baš je kewl što se ne puši više
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
predobro. ko renesansa je-preporod iz mraka srednjeg vijeka, odnosno pusenja
Započeo/la tema :
pa nisu oni stvorili od nekoga ovisnika.... i ja isto gledam reklame i to sve.... pa nisam NIKADA zapalila cigaretu... ko je kriv onome tko puši?? oni sigurno nisu....[/quote]
Jedan mudri čovijek je rekao-"sve je lijek i sve je otrov, samo ovisi o kolićini"
ja ne govorim o ovisnosti , već o pušenju
Jedan mudri čovijek je rekao-"sve je lijek i sve je otrov, samo ovisi o kolićini"
ja ne govorim o ovisnosti , već o pušenju
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Pada zakon o nepušenju: Od jeseni će cigareta uz kavu vjerojatno biti dozvoljena
SABORSKI Odbor za turizam sa šest glasova za naspram pet suzdržanih prihvatio je prijedlog izmjene Zakona o ograničavanju duhanskih proizvoda. Ukoliko izmjene Zakona prođu u Saboru, u kafićima i restoranima uskoro će se ponovo moći pušiti!
Odbor za turizam predlaže opciju za koju se zalažu i ugostitelji: objekti manji od 50 metara moći će se opredijeliti hoće li biti pušački ili nepušački, dok će veći ugostiteljski objekti dobiti opciju da osiguraju poseban odjeljak za pušače. U odjeljcima za pušače bit će dozvoljeno služenje hrane i pića.
S obzirom da prijedlog zakona predviđa i period prilagodbe od tri godine, to praktički znači da rušenje zakona o nepušenju za kojeg se ministar zdravstva Darko Milinović borio rukama i nogama. Vladajuće strukture su izgleda napokon uvidjele koliku je štetu Zakon o ograničavanju duhanskih proizvoda nanio gospodarstvu nakon što se u vrlo kratkom vremenu zatvorilo više od sto ugostiteljskih objekata, a ostalim je ugostiteljima promet drastično pao.
Zanimljivo je da HDZ-ovi zastupnici u Odboru za turizam nisu htjeli rušiti postojeći zakon, ali nisu željeli ni odbaciti prijedlog izmjena. Svih pet HDZ-ovaca u Odboru za turizam bilo je suzdržano, ali navodno su nagovorili predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika Silvana Hrelju da se pojavi na sjednici kojoj nije mislio prisustvovati i podrži zakon. O prijedlogu izmjene Zakona o ograničavanju duhanskih proizvoda u Saboru će se vjerojatno glasati tek nakon ljetne stanke.
Index.Hr
a kad sam ja to govorio da je ne održiv zakon,sam bio budala,pih...
Gost- Gost
Sad se javljaš, ja prvi protiv njega bija, pih
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
ja nisam ni sad protiv njeg,samo sam rekao tad,i sad
da je neodrživ kao takav......
da je neodrživ kao takav......
Gost- Gost
pa to je bilo jasno od prvih dana.
to je politika.
sad ti dam, pa ti uzmem, pa sam baš super kad nađem sredinu...
tak je to uvijek.
to je politika.
tak je to uvijek.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
pa upravo sam to ja i govorio al nisam imao kom,
klinci zabrijali da je to moguće izvest,mislim moguće je
ali ne na takav način...
klinci zabrijali da je to moguće izvest,mislim moguće je
ali ne na takav način...
Gost- Gost
fosforica je napisao/la:pa to je bilo jasno od prvih dana.
to je politika.
tak je to uvijek.
ovo je jako zanimljiva izjava
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
pa sad ti dam, pa ti uzmem, pa onda nađemo sredinu............ na ovo mislim
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
a to je tebi nešto sexualno....vriiiišt
ok
ok
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
a da ja tebi dam,pa ti uzmem i nađem sredinu glavuše sa bezbolnimFALKON 2 je napisao/la:pa sad ti dam, pa ti uzmem, pa onda nađemo sredinu............ na ovo mislim
pročitaj cjeli post da vidiš smisao a ne vadit iz konteksta......
ili griješim
Gost- Gost
svako vidi ono što želi...sam se otkrio
falk nam je sexualno ugrožen
falk nam je sexualno ugrožen
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
neke stvari je potrebno pročitati i između redova, a gabri pokušaj, tj neke osobe bi ti bile zahvane...........
pa i nisam fos, ja nisam opsjednut sa sexom, ja probo vidio da znam i otišo u apstinenciju iliti celibat..
pa i nisam fos, ja nisam opsjednut sa sexom, ja probo vidio da znam i otišo u apstinenciju iliti celibat..
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
koje osobe i na čemu?
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:neke stvari je potrebno pročitati i između redova, a gabri pokušaj, tj neke osobe bi ti bile zahvane........... .
pa kad dva put jednu rečenicu izvučeš iz citata,onda se tu nema šta puno čitat između redova,
sasvim dovoljno se pročita i u redovima,
btw offtopičiš opet.........
Gost- Gost
zanimljivo, opominjaš mene a svi ovdje offtopičare..........
niš pozdrav onda..........
niš pozdrav onda..........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
stavio sam članak,fosy ga komentirala a ti odma
na ševu okrenio,heh.......neznam..
na ševu okrenio,heh.......neznam..
Gost- Gost
klasika..nadureni falki
ak ne cendra, onda se duri...
[You must be registered and logged in to see this image.]
ak ne cendra, onda se duri...
[You must be registered and logged in to see this image.]
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
Stranica 16 / 20. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Treba li zabraniti pauze za pušenje tijekom radnog vremena?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 16 / 20.