Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
+47
zbracun
bokaso1
Ly
soprano
smokvica
Purgy
Hell
gio_deluxe
Melinda
minutus
scorpio57
walter
Ive
4 od 1
hogar_grozni
eva kant
evitaa
Amyicha
Hrc@
fosforica
tanuki
daka
sanjich
Iron Man
Mr.Cooly
m
diabolik.
FALKON 2
Dedli Minđa
bittersweet
Mass
Turrican
fernando torres
wjewerica
Little_Thin_Goddess
josari
Prop
Hitman
mala_plava
Shtiriputanac
THUNDER_DINIX
Sinister
WEYLAND-YUTANI
Love
goc
House
Neu
51 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 7 / 20.
Stranica 7 / 20. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Dali ste protiv zakona o pušenju ?
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
ma aj ti sad pušača nagovori da prestane...nemoguće
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
Pa nitko ne želi pušača odgovorit od pušenja. Samo se reguliraju mjesta na kojima je to dozvoljeno.
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Love je napisao/la:eeee,pa bitt kaj si ti kaj pametnija kaj zapališ poslije pice,jela ili sexa?neznam baš
aj mi reci čemu,il pušiš il ne pušiš i to je to
a? ja sam na tvojoj strani ak se nismo razumijele
pušim tu i tam kad mi paše, al ne mogu se nazvati pušačem. nisam apsolutno niš pametnija kad zapalim, naprotiv, ali zapalim i kaj sad? poanta je u tome kaj i dalje kužim da ako zapalim- ja sam ta koja bi se trebala prilagoditi drugima oko sebe, a ne oni meni. i definitivno me nikakva zabrana cigareta neće spriječiti u tome da i dalje idem na kave neću pušiti tamo, pušit ću gdje ću moći ako ću htjeti i amen. ne vidim problem.
bittersweet- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
slazem se rep + imasLove je napisao/la:rekla sam vam lijepo,vi žene bolje se primnite kurca a vi muški primnite se žena i jebeš cigare,živjet čete dugo i sretno do kraja života
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Cynic je napisao/la:Pa nitko ne želi pušača odgovorit od pušenja. Samo se reguliraju mjesta na kojima je to dozvoljeno.
upravo to. zato meni nije jasno zakaj se tak žestite? pušit ćete prije i nakon kave u birtiji, a kad ćete ići van otići ćete na zrak pa tam pušiti(tak i onak to uvijek i radite kad ste vani, niste čitavo vrijeme u discu već odete i na zrak).
Započeo/la tema :
bittersweet je napisao/la:@neu
a prije si van išla na pizzu samo zato da si možeš zapaliti nakon kaj je pojedeš? zakaj si uopće išla van na pizzu ako je jedini razlog bila cigareta nakon nje? kaj nisi mogla i tada je naručiti doma?
ja zapalim ponekad, tj. dopušim dečkovu kad je samnom. nisam idiot da se ne mogu prilagoditi situaciji i nastaviti normalno živjeti ko i do sada uz izlaske na kavu bez toga da ću povući koji dim. ne kužim zašto ne bih srala za cigarete? pa znam koliko su štetne i srat ću svakome o njima jer mi je apsurdno o nečemu kaj stvara ovisnost i samo šteti organizmu pisati hvalospjeve.
benzin? carina? jesi sigurna da će te doći jeftinije? koliko šteka uopće smiješ uvesti?
šta do sad nisu stavili taj zakon?!
jebeš ti sustav u kojem je dopušteno trovati ljude do sebe. jebeš ti sustav u kojem ne postoje norme koje bi odredile koliko je dopušteno zagađenje zraka oko tvornica. jebeš ti sustav u kojem je komercijalna vrijednost bitnija od zdravstvene.
aj me lijepo kvotaj drugi put da se snađem ko je šta napisao,ovo je vašar.
kak si ponekad smiješna.... SIGURNO NISAM IŠLA NA PICU DA BI ZAPALILA,lol koje razmišljanje,di ti je tu logika dijete drago?
cigareta nakon jela je GUŠT.
oćeš reć da sam ja idiot koji se se ne može prilagodit? jel ti vidiš dobro? ili ćeš otić na provjeru vida?
NAPISALA SAM: ZAPALIM 1-2 NA DAN,NEKAD NI TOLIKO. i onda oćeš reć da sam ja ovisnik? ako zapalim nakon jela iz gušta koji ti očito ne shvačaš??
neće niko ić preko granice sam radi cigara a i ak ide,tam mu je šteka 60-80 kn a vamo je oko 200 kn.
šteka se smije po osobi prenjet kolikoja znam.
tješi seLove je napisao/la:neda ti se kad nisi u pravu hehe
goc je napisao/la:Neukrotiva je napisao/la:ne da mi se raspravljat,odo van
kad smo pobili tvoju tvrdnju...
moraš ti još puno špinata jest da bi moju tvrdnju pobio s nečim
samo ne znam s čim si ti to mene pobio?!
Love je napisao/la:eeee,pa bitt kaj si ti kaj pametnija kaj zapališ poslije pice,jela ili sexa?neznam baš
aj mi reci čemu,il pušiš il ne pušiš i to je to
ahahah,dobro si mu reko,jel i on puši isto kao i ja a sad tu pljuje po tome i glumi nekog kakav nije.Gabrijel je napisao/la:DINIX onda kupi cigare i loži,bit ćeš zdraviji.......
i ti tako kažeš koliko ja znam,a dobro znam.THUNDER_DINIX je napisao/la:kad ste vec kod te kave-kako mi ide na jetru kad neko kaze idem na kavu, a pije sok :shock:
ajmo se ponašat kao u vrtiću pa sve pušače nazivat mutavima...ma bravo,ponosna sam na tebe ,nema šta.THUNDER_DINIX je napisao/la:pa da. i jos se bune sad. prestrasnogoc je napisao/la:meni na ku*** idu ti pušaći mutavi, očito je da su svi počeli pušit kao iz fore, i onda je to kao prešlo u neku ovisnost...svašta...:S
Cynic je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
^^Kako lijep ožiljak od operacije pluća.
[You must be registered and logged in to see this image.]
^^maligne tvorbe na tkivu pluća.
[You must be registered and logged in to see this image.]
^^kolabirano plućno krilo...
Ma cigare su zakon.
^^prestrašno to mi je oduvijek katastrofalno. a kakva su JETRA OD ALKOHOLA? I BUBREZI? ZAŠTO I TE SLIKE NISI NAŠAO I STAVIO??
Love je napisao/la:rekla sam vam lijepo,vi žene bolje se primnite kurca a vi muški primnite se žena i jebeš cigare,živjet čete dugo i sretno do kraja života
ponekad se ko drolja izražavaš i ozbiljnu temu pretvaraš u jebačinu i pušenje kuraca.... ne mislim ništ loše sam kažem kako oaj tvoj post sada izgleda.
ODO SAD KOD dINIXA.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ko spominje alkohol uopce? trenutno se o pusenju prica...
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Neu vidim da ne kužiš Ja kad pijem alkohol tebi je jetra čitava. A kad ti pušiš pokraj mene, ja sam pasivni pušač, a pasivno pušenje uzrokuje rak pluća.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Pa alkohol nema šta raditi u istoj rečenici sa cigarama...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
uspoređujemo ,pametniTHUNDER_DINIX je napisao/la:ko spominje alkohol uopce? trenutno se o pusenju prica...
Započeo/la tema :
Ali ne stoji usporedba, kao što sam i objasnio u svom postu!
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
^^ali kad neki pijanica ide gradom kraj mene...nema šta ni on tražit blizu mene. može me napast,silovat,izmlatit,pokrast,otet me..
Započeo/la tema :
Pa može te napastovati i sa cigaorom i bez alkohola, stvar je do čovjeka, pobogu. Znam na šta misliš ali ne stoji to.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
aj me lijepo kvotaj drugi put da se snađem ko je šta napisao,ovo je vašar.
kak si ponekad smiješna.... SIGURNO NISAM IŠLA NA PICU DA BI ZAPALILA,lol koje razmišljanje,di ti je tu logika dijete drago?
cigareta nakon jela je GUŠT.
oćeš reć da sam ja idiot koji se se ne može prilagodit? jel ti vidiš dobro? ili ćeš otić na provjeru vida?
NAPISALA SAM: ZAPALIM 1-2 NA DAN,NEKAD NI TOLIKO. i onda oćeš reć da sam ja ovisnik? ako zapalim nakon jela iz gušta koji ti očito ne shvačaš??
neće niko ić preko granice sam radi cigara a i ak ide,tam mu je šteka 60-80 kn a vamo je oko 200 kn.
šteka se smije po osobi prenjet kolikoja znam.
zakaj sama sebi skačeš u usta? rekla si da više nećeš ići na pizzu nego ćeš je naručiti doma. logično je da onda nisi išla na pizzu zbog jela već zbog cigarete poslije. da si išla zbog fine pizze- išla bi i dalje.
svejedno zapališ li pola, jednu ili 2 kutije na dan. ako ne možeš izdržati da ne zapališ nakon jela u pizzeriji i tome se nemreš prilagoditi- imaš problem.
na koju foru su onda jeftinije u sloveniji, ako bi morao svakih deset dana trošiti benzin da odeš po njih?
i daj mi nemoj patronizirati, pliz.
Započeo/la tema :
bittersweet je napisao/la:
ak se nisi sposoban prilagoditi situaciji, i ako ćeš zbog cigarete mijenjati dosadašnji način života kaj da drugo zaključim? ovisnik s, fućkaš mozak kad ga ne koristiš,već dopuštaš da cigareta govori umjesto tebe.
odakle ti to da se ja nisam sposoban prilagoditi situaciji..? i ja necu mijenjati dosadasnji nacin zivota, jedino cu promjeniti tu sitnicu da necu zapaliti u kaficu..a ipak mislim da mi se zivot ne sastoji samo od pusenja cigareta
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
zakaj si se onda našao prozvanim??
Započeo/la tema :
Cynic je napisao/la:I također se ne slažem sa konstatacijom da će se nužno smanjiti broj mušterija, jer otkud vi znate koliko je ljudi koji ne dolaze u kafiće upravo radi pušača i dima? Niste čuli za astmatičare? Starije ljude?
I btw po meni ova odluka nije nimalo licemjerna, sada se pušače jebe u mozak onako kako su oni jebali nepušače zadnjih 50 godina i veoma sam happy radi toga
Sanaderu imaš blowjob ako te vidim na ulici...
Rep+ zbog ovoga, lijepo sam se slatko i glasno nasmijao
Neukrotiva je napisao/la:pa bolje je,kao prvo ako neko puši ne tuče ženu kad zapli a neko ko se naloče tuče ženu npr
Lol, ovo je totalno besmislena usporedba.
Neukrotiva je napisao/la:oćeš reć da sam ja idiot koji se se ne može prilagodit? jel ti vidiš dobro? ili ćeš otić na provjeru vida?
Pa očito si ovisnik ako te ovakvo nešto uzbuđuje. Imam ja frendicu koja zapali samo preko vikenda ili kad se nađe s nekim popodne na kavi i danas sam ju pitao što misli o tom zakonu. Rekla je da joj neće uopće biti problem izaći van i zapaliti cigaretu ako je potrebno, a ionako misli prestat pušit uskoro.
Shtiriputanac- Junior
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 830
Reputacija : 65
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:Love je napisao/la:rekla sam vam lijepo,vi žene bolje se primnite kurca a vi muški primnite se žena i jebeš cigare,živjet čete dugo i sretno do kraja života
ponekad se ko drolja izražavaš i ozbiljnu temu pretvaraš u jebačinu i pušenje kuraca.... ne mislim ništ loše sam kažem kako oaj tvoj post sada izgleda.
to ti je isto ko kad ti psuješ ko čifut kak bi se reklo a ti si admin tu i nebi tak očito to trebala...
ja nisam nikaj loše rekla,time,daleko je to govor od jedne drolje da se razumijemo
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
meni je lovin zaključak bio smiješan
Započeo/la tema :
meni je smiješno sve šta ste tu napisali...izuzev par inteligentnih postova...
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Započeo/la tema :
Meni je smiješno uspoređivanje alkohola sa cigarama...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
bittersweet je napisao/la:meni je lovin zaključak bio smiješan
a upucaj me
Započeo/la tema :
Love je napisao/la:bittersweet je napisao/la:meni je lovin zaključak bio smiješan
a upucaj me
a? pa opet sam na tvojoj strani, branim te!
Započeo/la tema :
bitt,sad sam skužila,šta češ plava sam
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 20. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» Treba li zabraniti pauze za pušenje tijekom radnog vremena?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
» Majke koje doje bebu na javnim mjestima
» Pušenje i zdravlje !
» Električna cigareta (e - cigareta)
» Odvikavanje od pušenja - Kako prestati pušit?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 7 / 20.