Slavica Ćukteraš
2 posters
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Pjevačice :: Srpske pjevačice - pjevačice turbo folka i narodne muzike
Stranica 1 / 1.
Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukteraš je rodjena u Sapcu 28.01.1985, Šabac. Bavi se pevanjem pretezno folk, ali i pop muzike.
Niz godina je svirala violinu, vrlo je talentovana i zbog toga upisuje nizu muzicku. Opredeljuje se za smer klarinet. Nakon toga zavrsava srednju muzicku, teoretski smer. Od najranijeg detinjstva, sa samo 6 godina pocela je da izrazava svoju ljubav prema muzici i pevanju. Profesionalni uzori su joj bile oduvek Brena i Ceca, a mnogo ceni Bijelo dugme i Zdravka Čolića. Bavi se i pisanjem pesama.
Do popularnosti je dosla iskljucivo svojim velikim talentom.
Ucesnistvo u Zvezdama Granda joj donosi medijsku paznju i ona izdaje album prvenac „Nema pravila“ sa 9 hitova: Nema pravila, Prevari me, Zvaćeš je mojim imenom, Navikla,…
Sledeci album Ćiribu, ćiriba koji je izlazi 2006. godine za produkcijsku kucu Grand. Hitovi sa ovog albuma su: Računaj na mene, Okreni njen broj, Mrgud, Doćiće ti glave,…
Diskografija:
Niz godina je svirala violinu, vrlo je talentovana i zbog toga upisuje nizu muzicku. Opredeljuje se za smer klarinet. Nakon toga zavrsava srednju muzicku, teoretski smer. Od najranijeg detinjstva, sa samo 6 godina pocela je da izrazava svoju ljubav prema muzici i pevanju. Profesionalni uzori su joj bile oduvek Brena i Ceca, a mnogo ceni Bijelo dugme i Zdravka Čolića. Bavi se i pisanjem pesama.
Do popularnosti je dosla iskljucivo svojim velikim talentom.
Ucesnistvo u Zvezdama Granda joj donosi medijsku paznju i ona izdaje album prvenac „Nema pravila“ sa 9 hitova: Nema pravila, Prevari me, Zvaćeš je mojim imenom, Navikla,…
Sledeci album Ćiribu, ćiriba koji je izlazi 2006. godine za produkcijsku kucu Grand. Hitovi sa ovog albuma su: Računaj na mene, Okreni njen broj, Mrgud, Doćiće ti glave,…
Diskografija:
Gost- Gost
Re: Slavica Ćukteraš
[You must be registered and logged in to see this image.]
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]
Gost- Gost
^^dobro je ispala na tim slikama...
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
slusam je, najbolja njena pjesma mi je votka i prevari me je dobra, ovu sliku sam uredio u PS
nacu je na kompu pa cu vam dat poslje
nacu je na kompu pa cu vam dat poslje
Ecstasy- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova : 362
Reputacija : 24
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Pjevačice :: Srpske pjevačice - pjevačice turbo folka i narodne muzike
Stranica 1 / 1.