Homofobija , homofobi
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Homofobija , homofobi
..niš..upravo to niš...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779Reputacija : 702
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
ja ti ne vjerujem u to. ja mislim da se samo foliraš da si prestao kako bi zvučao "zreliji".Hell je napisao/la:ja sam prestao biti..
Broj postova : 86925Reputacija : 4928
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Nisam homofob, nesmetaju mi homosekualne osobe. Nevidim razlog zašto bi mi smetale. Homoseksualizam je bio opće prihvačen u največim povijesnim civilizacijama sve do pojave krščanstva koje je unazadilo svijet za tisuče godina.
Jednostavno rečeno, što vi svi (homoseksualni ili heteroseksualni) radite u privatnosti vaše spavače sobe se mene ne tiče isto kao što se vas ne tiče što ja radim u privatnosti svoje spavače sobe. Isto tako vaše sexualne aktivnosti neutječu na moj život ni u kojoj mjeri.
štoviše: više utječe na moj život to što starci od dečka s kojim radim imaju 11 djece a nisu zaposleni pa im država daje dječije doplatke i socijalnu pomoč. Tako da njihov sexualni život utječe na moj život tako što iz mojeg poreza se plača njihova glupost i ljenost.
Ne homoseksualne osobe me ne smetaju.
Jednostavno rečeno, što vi svi (homoseksualni ili heteroseksualni) radite u privatnosti vaše spavače sobe se mene ne tiče isto kao što se vas ne tiče što ja radim u privatnosti svoje spavače sobe. Isto tako vaše sexualne aktivnosti neutječu na moj život ni u kojoj mjeri.

Dawor- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 27.01.2009
Broj postova : 436Reputacija : 99
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
Da li ste znali da postoji i akademija za homofobe? Homofob akademija
Zeus- Nevina dušica
- Registriran/a : 31.07.2009
Broj postova : 30Reputacija : 2
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559Reputacija : 520
Godina imam : 63
Započeo/la tema :
pa kaj nisi ti homofob škorpi
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875Reputacija : 1114
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Zeus je napisao/la:Da li ste znali da postoji i akademija za homofobe? Homofob akademija
A taj tip na naslovnoj stranici djeluje tako gay...
Ly- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469Reputacija : 475
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
i ja sam pomalo homofob
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
za ovu javnu niskost i inferiornost koju dijelim s tobom, jedan plusić.
uvjek se rado naserem ljudima koji mrze određene gruppe drugih ljudi.
tako sam i ja homofob.

uvjek se rado naserem ljudima koji mrze određene gruppe drugih ljudi.
tako sam i ja homofob.

minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918Reputacija : 367
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
ej ne ja nisam homofob , nemam apsloutno ništa proviv njih .....
a ti si svašta nešto načvrljao u onaj temi zakaj neki ne voli crnje .....
ovo gore je bila samo zajebancija ......
ali opet kad pogledam ti si taj koji ima čudne sklonosti prema malenoj djeci na ja .......
a ti si svašta nešto načvrljao u onaj temi zakaj neki ne voli crnje .....
ovo gore je bila samo zajebancija ......
ali opet kad pogledam ti si taj koji ima čudne sklonosti prema malenoj djeci na ja .......
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
dođi u moju praksu
link dolje lijevo u potpisu
link dolje lijevo u potpisu
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
nisam... ak nisu bar 20 metara od mene

Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115Reputacija : 371
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
Na kraju nitko u temi nije homofob. 

Započeo/la tema :
Ne vidim kako bi nečije seksualne sklonosti imale veze sa mnom? 

Nocturnal- Nevina dušica
- Registriran/a : 18.05.2012
Broj postova : 87Reputacija : 35
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Zeus je napisao/la:Da li ste znali da postoji i akademija za homofobe? Homofob akademija
Da nečitam to sve pošto je na engeskom što tamo se uči vikati: ubij, ubij pedera... kako preciznao prebiti homoseksualca ili precizno ga nekim predmetom pogoditi u glavu.

Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200Reputacija : 1201
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Mrznje i ne tolerancije iam svugdje ali pre smijesna mi je opsesija homofoba tim da ce bas njih neki homoseksualac napastvovati.Ocito da u osnovi svi homofobi imaju neki nerijesen problem s homoseksualnosti.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250Reputacija : 1499
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
to ne vidim.evitaa je napisao/la: Mrznje i ne tolerancije iam svugdje ali pre smijesna mi je opsesija homofoba tim da ce bas njih neki homoseksualac napastvovati.Ocito da u osnovi svi homofobi imaju neki nerijesen problem s homoseksualnosti.

minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
pitam se što to uopće znaći homofob i dali ja možebit ulazim u tu skupinu?
sama riječ ne govori ništa,
homo je čovjek a fobija je strah!
a moj moto je da sa čovijek jedino mora bojati straha
sama riječ ne govori ništa,
homo je čovjek a fobija je strah!
a moj moto je da sa čovijek jedino mora bojati straha

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
homofobija je, kako piše u priručnicima, averzija, neprijateljstvo prema lezbama i pederima. nadalje se homofobijom naziva iracionalni strah od vlastitih potisnutih udjela ženskog i muškog.
i upravo na to osvrćem se u prethodnom postu.
ja ne vjerujem da su ispadi i manifestacije agresije protiv pedera uzrokovane homofobijom u kliničkom smislu riječi, kao konfliktom zbog vlastitih udjela muškog i ženskog. strah od svoje seksualnosti je vrlo, vrlo rijetka psihička smetnja. taj konflikt, kao i brdo drugih, tek je stvorila kc, označivši jedno ispravnim i u skladu s božjom voljom, a drugo neispravnim, u sukobu s prirodom, božjom voljom i čovječanstvom. zahtjevom na ekskluzivni patent nad svim ljudskim, prirodnim i božanskim vrijednostima, kc sama sebi pripisuje apsolutnu moć i svojstva svog izmišljenog boga. iz njenog zahtjeva proizlazi niz zločina koji obilježavaju njeno djelovanje kroz 17 stoljeća. ona je u svojim vjernicima probudila i odgojila sva ona svojstva (kategorije) koja je sama prepoznala i označila grijehom.
svojom definicijom dobra i zla te svojim božjim zahtjevom širiti infantilno ćudoređe, ona poziva sve vjernike suprotstaviti se svojoj ideološkoj metafori zla sa svim raspoloživim i mogućim sredstvima, s njima provoditi „dobro“.
mobilizacija masa služi isključivo političkim ciljevima i prizemnom strahu od gubitka poluga utjecanja i time svog privilegiranog parazitarnog, sve određujućeg, bogu sličnog položaja. brakom/životnim savezom, istospolnih, crkva se plaši dinamičkog gubitka slijedeće generacije uzrasta, koju više ne može zaglupiti i deformirati za svoje svrhe, ne može ih više napraviti nesigurnim zastrašenim ovisnim robljem s lošom savjesti zbog nemogućnosti uskladiti svoje prirodne postavke s nemogućim neprirodnim postavkama kc. sama kc (njeni funkcionari) nema nikakvu lošu savjest s neispunjivim vlastitim zahtjevima. ona u tajnosti organizira i provodi sve što se njenim ljudima čini potrebno i postaje vrlo tolerantna prema navodnim slabostima vlastiog tijela. kad tu toleranciju može živjeti prema van i drugima, više neće biti kc. ona je bitno i nepopravljivo vezana uz svoje zločine.
oni koji randaliraju na ulicama, premlaćuju, kamenuju i na druge različite načine zlostavljaju homoseksualce ili druge politički određene skupine društva nisu nikakvi homofobi, nego aktivna radikalna špica zaglupljene instrumentalizirane mase u službi/funkciji kc i njenih trenutnih saveznika u pljački i iscrpljivanju naroda.
i upravo na to osvrćem se u prethodnom postu.
ja ne vjerujem da su ispadi i manifestacije agresije protiv pedera uzrokovane homofobijom u kliničkom smislu riječi, kao konfliktom zbog vlastitih udjela muškog i ženskog. strah od svoje seksualnosti je vrlo, vrlo rijetka psihička smetnja. taj konflikt, kao i brdo drugih, tek je stvorila kc, označivši jedno ispravnim i u skladu s božjom voljom, a drugo neispravnim, u sukobu s prirodom, božjom voljom i čovječanstvom. zahtjevom na ekskluzivni patent nad svim ljudskim, prirodnim i božanskim vrijednostima, kc sama sebi pripisuje apsolutnu moć i svojstva svog izmišljenog boga. iz njenog zahtjeva proizlazi niz zločina koji obilježavaju njeno djelovanje kroz 17 stoljeća. ona je u svojim vjernicima probudila i odgojila sva ona svojstva (kategorije) koja je sama prepoznala i označila grijehom.
svojom definicijom dobra i zla te svojim božjim zahtjevom širiti infantilno ćudoređe, ona poziva sve vjernike suprotstaviti se svojoj ideološkoj metafori zla sa svim raspoloživim i mogućim sredstvima, s njima provoditi „dobro“.
mobilizacija masa služi isključivo političkim ciljevima i prizemnom strahu od gubitka poluga utjecanja i time svog privilegiranog parazitarnog, sve određujućeg, bogu sličnog položaja. brakom/životnim savezom, istospolnih, crkva se plaši dinamičkog gubitka slijedeće generacije uzrasta, koju više ne može zaglupiti i deformirati za svoje svrhe, ne može ih više napraviti nesigurnim zastrašenim ovisnim robljem s lošom savjesti zbog nemogućnosti uskladiti svoje prirodne postavke s nemogućim neprirodnim postavkama kc. sama kc (njeni funkcionari) nema nikakvu lošu savjest s neispunjivim vlastitim zahtjevima. ona u tajnosti organizira i provodi sve što se njenim ljudima čini potrebno i postaje vrlo tolerantna prema navodnim slabostima vlastiog tijela. kad tu toleranciju može živjeti prema van i drugima, više neće biti kc. ona je bitno i nepopravljivo vezana uz svoje zločine.
oni koji randaliraju na ulicama, premlaćuju, kamenuju i na druge različite načine zlostavljaju homoseksualce ili druge politički određene skupine društva nisu nikakvi homofobi, nego aktivna radikalna špica zaglupljene instrumentalizirane mase u službi/funkciji kc i njenih trenutnih saveznika u pljački i iscrpljivanju naroda.
Zadnja promjena: minutus; sri kol 01, 2012 10:15 am; ukupno mijenjano 1 put.
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:homofobija je, kako piše u priručnicima, averzija, neprijateljstvo prema lezbama i pederima. nadalje se homofobijom naziva iracionalni strah od vlastitih potisnutih udjela ženskog i muškog.
minutus je napisao/la:
tako bi se vratio još jednom na sadržaj posta evtaa-e:
oni koji randaliraju na ulicama, premlaćuju, kamenuju i na druge različite načine zlostavljaju homoseksualce ili druge politički određene skupine društva nisu nikakvi homofobi, nego aktivna radikalna špica zaglupljene instrumentalizirane mase u službi kc i njenih trenutnih saveznika u pljački i iscrpljivanju naroda.
Da, vidis cak se bi se mogla sloziti ali to sto si ti napisao se zove drustvena homofobija.
Drustvene norme koje diktiraju uvjerenja kako i sto je dobro i nije dobro biti dakle nije moralno moralno biti gay , crnac, i sve to sto si ti napisao.
Za mene cisto licemjerje , na koga se god odnosilo.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250Reputacija : 1499
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
žao mi je, preduhitrila si me. baš sam izbacio spominjanje tvog posta jer nisam želio da se to razumije kao špica protiv tebe - eto, dobro, nije tako shvaćeno
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
minutus je napisao/la:to ne vidim.možda si se previše si se fokusirana na homoseksualce. to je samo neki trenutni hit u kroatenlageru. sutra su opet cigani, srbi, pedofili, slovenci, utajivači poreza, jugonostalgičari, tuđmanofobi ili šta banditima u trenutku odgovara. ako ništa drugo, dopelja se koji autobus navijača na neku utakmicu i netko postavi karton petardi u kut. to dolazi uvijek dobro. državni mediji (npr. hrt), serviraju onda pet, šest ganutljivih pričica u deset dana, par sto policajaca pužu danima na sisama po velebitu (ni slučajno u arhivi neke banke) u potrazi za krivcima, žrtvama i dokazima i to je onda svakom tema i predmet na kojem može izraziti svoje nezadovoljstvo i ispravnost.
nije predofilija stvar terenutka .......
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
iskoristio bi mjesto i trenutak tražiti razumijevanje i objasniti moje permanentno i napadno odbijanje utabanih priznatih društvenih vrijednosti.
kad u mahu odbijem ljudskost, ispravnost, dobro i zlo, moral i amoral, nitko normalan to ne može samo tako prihvatiti. ali na mnogim primjerima iz prakse, kao ovdje, postaje očigledna šupljina, neutemeljenost i ! skriveni motivi ! autora ovog jedinog poretka s kojim su nas oblikovali/dresirali/kondicionirali. dakako, nije lako reći i prepoznati da je sve ništavno za što se čovjek cijeli život zalagao i za što je, ako je imao priliku, počinio i pokoje zlodjelo. lakše će biti nekome tko je sam već postao žrtva progona zbog kršenja nekih društvenih normi, u kojima nema zle namjere ni oštećenja ni sužavanja bilo koga.

ja sam tek prije desetak godina putem interneta upoznao zamisli koje su mi otkrile ono što ovdje, sigurno nespretno – nisam pedagoški demagoški stručnjak – propagiram. što dau de đing teško principijelno i bez trunke humora opisuje, malo lakše se tumači pripovijestima čuang tse-a. ni jedan predmet nikad nije opisan u cjelini, nego se pojavljuje u kasnijim pripovijestima u drugim kontekstima i tek tako zaokružuje sliku.
tako postoje vrlo dobri razlozi zašto nas se zasipava s harry potterima, neopisivom lakoćom postojanja ili kojekakvim herojskim i viteškim pričicama, patetičkim izmišljotinama itd., a prešućuju doista elementarne zamisli, koje svo to razotkrivaju smećem.
ah marko, pitanje što je uopće pedofilija. naše tradicionalno zakonsko razumijevanje na veliko nadilazi one, opet vrlo rijetke slučajeve, duševno rastrojenog čovjeka koji u seksualnoj pohoti zlostavlja ili čak ubija dojenčad ili djecu nesvjesnu svoje seksualnosti i time opravdano aktivira obrambene mehanizme društva. s tom pohotom ide uvijek i jedno sveopće ignoriranje svog zločina, sveopća bezosjećajnost koja ne mora biti povezana sa seksualnim nagonom, nego u njemu samo nalazi jednu od mnogih mogućih točaka manifestacije i mogućnost prikriti svoje nedjelo pred društvom, jer se dijete ne može precizno izraziti. seksualno uzbuđenje s predodžbama dječjih tijela zasigurno ne spada u kategoriju koju društvo ima pravo i mogućnost kontrolirati s pozivanjem na samoobranu.
idemo li na generalno, ne samo seksualno iskorištavanje, naći ćemo u svijetu odraslih i moralnih pravednika vrlo dobro promišljene, zakonski i moralno potkovane modele svakodnevnog zločina prema bližnjima i daljnjima.
kad u mahu odbijem ljudskost, ispravnost, dobro i zlo, moral i amoral, nitko normalan to ne može samo tako prihvatiti. ali na mnogim primjerima iz prakse, kao ovdje, postaje očigledna šupljina, neutemeljenost i ! skriveni motivi ! autora ovog jedinog poretka s kojim su nas oblikovali/dresirali/kondicionirali. dakako, nije lako reći i prepoznati da je sve ništavno za što se čovjek cijeli život zalagao i za što je, ako je imao priliku, počinio i pokoje zlodjelo. lakše će biti nekome tko je sam već postao žrtva progona zbog kršenja nekih društvenih normi, u kojima nema zle namjere ni oštećenja ni sužavanja bilo koga.

ja sam tek prije desetak godina putem interneta upoznao zamisli koje su mi otkrile ono što ovdje, sigurno nespretno – nisam pedagoški demagoški stručnjak – propagiram. što dau de đing teško principijelno i bez trunke humora opisuje, malo lakše se tumači pripovijestima čuang tse-a. ni jedan predmet nikad nije opisan u cjelini, nego se pojavljuje u kasnijim pripovijestima u drugim kontekstima i tek tako zaokružuje sliku.
tako postoje vrlo dobri razlozi zašto nas se zasipava s harry potterima, neopisivom lakoćom postojanja ili kojekakvim herojskim i viteškim pričicama, patetičkim izmišljotinama itd., a prešućuju doista elementarne zamisli, koje svo to razotkrivaju smećem.
ah marko, pitanje što je uopće pedofilija. naše tradicionalno zakonsko razumijevanje na veliko nadilazi one, opet vrlo rijetke slučajeve, duševno rastrojenog čovjeka koji u seksualnoj pohoti zlostavlja ili čak ubija dojenčad ili djecu nesvjesnu svoje seksualnosti i time opravdano aktivira obrambene mehanizme društva. s tom pohotom ide uvijek i jedno sveopće ignoriranje svog zločina, sveopća bezosjećajnost koja ne mora biti povezana sa seksualnim nagonom, nego u njemu samo nalazi jednu od mnogih mogućih točaka manifestacije i mogućnost prikriti svoje nedjelo pred društvom, jer se dijete ne može precizno izraziti. seksualno uzbuđenje s predodžbama dječjih tijela zasigurno ne spada u kategoriju koju društvo ima pravo i mogućnost kontrolirati s pozivanjem na samoobranu.
idemo li na generalno, ne samo seksualno iskorištavanje, naći ćemo u svijetu odraslih i moralnih pravednika vrlo dobro promišljene, zakonski i moralno potkovane modele svakodnevnog zločina prema bližnjima i daljnjima.
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
najgori oblik homofobije mi je zlostavlajnje pedera, kad ih tuku, i kad bacaju cige na njih.
Započeo/la tema :
mene zgrožava sve što ima veze sa homofobijom.
Nemo- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 10.01.2015
Broj postova : 2099Reputacija : 163
Godina imam : 28
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 2 / 3.