Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih?

+4
Mass
tanuki
gio_deluxe
Neu
8 posters

Go down

Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih?

Postaj by Neu ned oľu 01, 2009 9:21 am

Nazvala sam temu ČUDNI vjernici jel za mene ovo i je ČUDNO. Pazite članaka,i napišite što mislite o njemu,.ako nađete još neki članaka koji pokazuje da su vjernici retardirani stavite ga u ovu temu i onda ćemo zajedno komentirati.

PUSTILA SINA DA UMRE OD GLADI JEL NIJE HTIO REĆI AMEN

Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? PrayerThumbnail

- Molila sam Javona da zahvali Gospodinu za jelo, trudila sam se objasniti mu, ali nikako nije htio kazati 'amen’ nakon jela. Jednostavno je odbijao - kazala je sucima na sudu u Philadelphiji 21-godišnja Ria Raminksson, optužena da je ostavila da polako umre od gladi njezin sinčić koji je imao samo 21 mjesec.

Čini se da vjerski fanatizam može biti jači i od
majčinske ljubavi. Ria Raminksson pripadala je religioznoj sekti “One
Mind Ministries”, čije jedno od najvažnijih pravila je izraziti
zahvalnost za hranu koju nam je dao Gospodin.

Majka-ubojica, koju su ostali članovi sekte oslovljavali sa “Princeza Marija” prije nego što je donijela na svijet malenog Javona Thomsona, provela je dvije godine na psihijatrijskom liječenju u Baltimoreu, gdje se ubojstvo i dogodilo.

Baltimoreski dnevni list “Baltimore Sun” donosi
kako majka nije zvala liječnike ni tijekom posljednjih faza djetetove
agonije koja je trajala oko tjedan dana.
Nakon smrti Raminksson je
stavila djetetovo tijelo u putni kovčeg te se u kolovozu 2007. godine s
ostalih sedam članova sekte uputila u Philadelphiju. Nakon punih godinu
dana philadelphijska policija pronašla je leš nesretnog dječaka.

izvor:slobodna dalmacija.hr

Zadnja promjena: Neu; pon lis 31, 2011 6:34 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty999 / 999999 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty Re: Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih?

Postaj by Neu ned oľu 01, 2009 9:23 am

SVEČENIK POKRENO IZBOR MIS ČASNIH

Talijanski svećenik organizirat će
početkom rujna "Miss časnih Italije", prvo natjecanje u ljepoti za
časne sestre, javlja u nedjelju dnevnik Il Corriere della Sera.

Časne
sestre koje žele sudjelovati na natjecanju morat će poslati svoju
fotografiju ocu Antoniu Rungiu iz Mondragonea, na jugu Italije, koji će
ih objaviti na svojem blogu.

]Svi korisnici Interneta moći će im se diviti i potom glasovati "on line" za omiljenu časnu.

"Mislite da su sestre sve stare,
slabašne i tužne? Danas to više nije tako, zahvaljujući dolasku u našu
zemlju mladih sestara, punih života, posebice iz inozemstva",
objašnjava idejni začetnik novinama.

["Ima sestara iz Afrike i Latinske Amerike koje su doista jako, jako lijepe. Posebice Brazilke...", nastavio je on.

"Časne su mi predložile da organiziram"
to natjecanje, kaže svećenik, koji očekuje "gotovo tisuću kandidatura"
i tvrdi kako mu je mnogo časnih sestara već povjerilo da namjerava
sudjelovati.

"Nadam se da se sljedeće izdanje neće
održavati samo putem Interneta već da ćemo moći organizirati
pojavljivanje uživo, recimo tijekom natjecanja za Miss Italije", dodao je Rungi.

[/size]Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? 00195792.zoom.a[/size]

izvor:dnevnik.hr

pa ti reci jesu ti svečenici normalni ili koji im je ku***?

Zadnja promjena: Neukrotiva; sub pro 26, 2009 3:04 pm; ukupno mijenjano 1 put.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty999 / 999999 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty Re: Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih?

Postaj by gio_deluxe ned oľu 01, 2009 9:29 am

Neznam što da mislim o ovom drugom,onaj prvi neću ni komentirat.
Možda pokušaj modernizacije crkve?
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty41 / 99941 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 01, 2009 9:30 am

pogledaj molim te sliku,časna u dopičnjak? kakvo je to ponašanje? a bitno da se znaku "krstit" i govoriti isuse kriste kad vide neku mladu curu u suknjici. sramota

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned oľu 01, 2009 9:31 am

Kažem ja, nisi ti više ni skeptik, već agnostik ili panteist! Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty700 / 999700 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 01, 2009 9:33 am

pa ja se trenutno zgražavam na crkvu,jel crkva bi trebala biti primjer,a ona je zapravo goli ku***

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe ned oľu 01, 2009 9:35 am

Ma nije to prava časna
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty41 / 99941 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet oľu 12, 2009 8:46 pm

prvi clanak je zadrtost te majke i umobolnost za mene..a drugi Suspect
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty200 / 999200 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by House pet oľu 13, 2009 4:17 pm

Neukrotiva je napisao/la:pa ja se trenutno zgražavam na crkvu,jel crkva bi trebala biti primjer,a ona je zapravo goli ku***

zgražavaš se jel tražiš jedino negativno kod vjernika i u crkvi ovom temom, nemislim na tebe samo neg i ak ima onih koji isto misli, tih stvari očito ima, ali rjetko, da tražiš dobro, vidjela/vidio bih šta je dobro.

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty390 / 999390 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet oľu 13, 2009 4:31 pm

Ako mi argumentirano kažeš šta je dobro u crkvi, odmah se vraćam u krilo majčici crkvi Laughing
činjenica je da vjera u boga nema veze sa crkvom, međutim žalosno je da crkva okuplja vjerovatelje u boga (govorim o kršćanskim crkvama)- koji sumnjaju u bibliju!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty700 / 999700 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by House pet oľu 13, 2009 4:40 pm

^^ neču ti ja davat nikakve agrumente ili silit nekoga na vjeru u boga, ja imam svoje mšljenje, ostali svoje, pa nek rade šta oče i kak oče

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty390 / 999390 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI pet oľu 13, 2009 5:32 pm

kaj nije bila vec ova tema?
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty133 / 999133 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen pet oľu 13, 2009 6:43 pm

Prvi članak jednostavno uzimam kao još jedan argument za svoj stav kako ovom svijetu treba nekakav pametan diktator.

Za drugi: Laughing Carevi.

Arkannen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 12.01.2009
Broj postova : 553
Reputacija Reputacija : -2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty5 / 9995 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon lis 31, 2011 6:35 pm

Zbog ovakvih stvari i ne volim svećenike te mislim da su ljudi u kurcu, je l' rođeno dijete pustiti da umre zbog jedne riječi je čista idiotarija, debilizam, ma poremećenost u glavu.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto stu 01, 2011 7:14 am

Koje bedastoće fiju kiša
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty0 / 9990 / 999Pustila sina da umre od gladi je l' nije htio reći "amen" a svećenik je pokrenuo izvor za mis časnih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics