Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jelena Karleuša

+12
Angie
tanuki
Purgy
Teo
Amyicha
evitaa
Mass
WEYLAND-YUTANI
Love
House
mrkyblu
Neu
16 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Jelena Karleuša - Page 2 Empty Re: Jelena Karleuša

Postaj by marina0903 sri oľu 13, 2013 8:32 am

Hunnerkongen je napisao/la:Linkaj mi neke njene pametne izjave , komentare i rasprave. MOLIM TE

pa googlaj si sam ako te zanima, pa ces vidjet o cemu on prica. Nitko nije ovdje da tebe uvjerava u nesto, i sumnjam da je ikome ovdje to cilj..
Kako mi je zanimljivo kad ljudi pljuju po nekome a pojma nemaju o tom istom o kome pljuju.
Izgleda da jedino u cemu se svi slazemo je da ne slusamo njenu glazbu, al ovo ostalo stvarno nemate pojma sta pisete kad pljujete po njoj smo iz razloga sto vam izgleda ko transvestit i pjeva "cajke". Zar ne vidite koliko je to povrsno, pa cak i ako ne slusate tu vrstu glazbe. Ne slusam ju ni ja pa opet ne gazim po njoj ko cijeli balkan, i malogradani koji misle ako netko pjeva tu i tu vrstu glazbe takav je i takav.. ili jos bolje, kad pljujete na osnovu izgleda, ha jebote, ne svida se ni meni sto ljudi ugraduju metalne predmete i siljke u glavu pa ih ne sudim po tome..

marina0903
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 11.03.2013
Broj postova : 47
Reputacija Reputacija : 20
Započeo/la tema :
Jelena Karleuša - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Jelena Karleuša - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri oľu 13, 2013 12:41 pm

jelena je za mene preljepa, ali ne izgledom, a ponajmanje pjesmama,
već onim što je napisala i potpisala,
klanjam se jeleni ne kao ženi koja ljepo izgleda, več kao osobi sa umom;
divim joj se za svako slovo koje je napisala. ali na njen koncert neču doći pa da dobijem i besplatnu pozivnicu za vip ložu
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Jelena Karleuša - Page 2 Empty700 / 999700 / 999Jelena Karleuša - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri oľu 13, 2013 12:44 pm

Hunnerkongen je napisao/la:Linkaj mi neke njene pametne izjave , komentare i rasprave. MOLIM TE
vrati se samo na prethonu stranicu,
ja sam ju citirao!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sri oľu 13, 2013 2:11 pm

Baš sam gledao neke videe : trač, ateisti, homoseksualci, egzibicionisti,.... Ništa više o čemu svaka zvijezda priča, osium što ona priča puno pa ispada pametna.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Jelena Karleuša - Page 2 Empty39 / 99939 / 999Jelena Karleuša - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sri oľu 13, 2013 2:28 pm

Evo za Tanukija jedna Very Happy

[You must be registered and logged in to see this link.]

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Jelena Karleuša - Page 2 Empty336 / 999336 / 999Jelena Karleuša - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri oľu 13, 2013 3:51 pm

ne pada mi na pamet pokrenuti ovaj video,tako da si se đabe trudio,a već jednom sam napisao da je to treš,
ali postaj nešto što je jelena napisala jer to ima sigurno veću težinu!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sri oľu 13, 2013 6:07 pm

Samo ću reć tanči da si plitki ko ove curice od 13 godina.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri oľu 13, 2013 6:31 pm

Hunnerkongen je napisao/la:Samo ću reć tanči da si plitki ko ove curice od 13 godina.
može bit da sam plitak, ali vratit ću se na jeleninu poslanicu:
Dan kad se navodno rodio bezgrešni čovek, Božji sin, ova planeta slavi dva puta godišnje. Čak ni tu nismo mogli biti ujedinjeni kao ljudska rasa. Svih ostalih dana u godini, taj sin se zaboravlja. Ratovi, smrt, glad, mržnja, sveopšti haos. Majke ubijaju decu, deca ubijaju majke. Trka za sticanjem materijalnog, pohlepa, zavist, najniži ljudski porivi, normalna su stvar. Zar ne?

Ali svi veruju. Svi veruju u ideju dobrote, čistote, Isusovih ideala. Licemerje planete dostiglo je tačku topljenja, led na polovima nestaje sa svakim našim udahom i izdahom. Srbija je zemlja u kojoj se svi sećaju Boga po potrebi. Tri prsta i pominjanje Boga, Isusa i vere, ide uz naš mentalitet skorojevića i novopečenih vernika. Neretko uz nasilje usijanih glava koje ni ne znaju šta tri prsta znače. Ima više crkvi od bolnica, sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine, upravo zbog sporadične griže savesti domaćih vernika, koji trpaju novac Crkvi u zamenu za oproštaj grehova. Trange frange vera. Vera se kupuje, upakovana. Čist biznis. Prvo se peru pare, a onda se pere duša.

U bajci o Isusu, ljudi su ga izdali i razapeli. U modernim vremenima, prošao bi mnogo gore. Da postoji. A možda i postoji, ali se u sadašnjosti ne zove Isus. Možda je Marko ili Dragan, možda Ištvan, možda Mustafa, ili Antonije. Možda nam je komšija. Možda je žensko. Možda je upravo ostavljen u domu za napuštenu decu. Možda je romsko dete koje slinavo prosi na semaforu. Da li ga vidite? Ne. Ne vidite ga i ne čujete.

A možda se upravo opet rodio. Kako će živeti i kako će završiti? Zar ne vidite da je njegova sudbina u vašim rukama?

Čovek se rodi. Vaistinu se rodi.

ovo je tekst i razmišljanja jelene karleuše ima i drugih tekstova s kojima se slažem!

ali recimo da ja poput tebe ne bi podcjenio inteligenciju 13 godišnjaka ni curica ni dečkića!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sri oľu 13, 2013 6:46 pm

Bre, mnogo napredna izjava!

Činjenica je da se svugdje pojavljuje i da enormno puno priča. A to znači da onaj ko puno priča ispada da je jako pametan, a zapravo mu tu i tamo izleti koja pametna. Nije otkrila nikakvu mudroliju koju nebi mogao prokljuvati i svaki drugi. Osim toga nisam nigdje čitao neku njezinu pamenu izjavu o nekim važnim pitanjima bitnima za čovjeka nego šrota o sceni, ateistima, homoseksualcima,.... Dok se ona fino utapa vjerojatno u 2-3 skupe nekretnine, luksuznim autima, jet setu, šampanjcima, ultra skupim dizajnerskim krpicama, a o njezinom izgledu neču da pričam jer je vjerojatno skuplji od kuće u kojoj živim.

I sama je rekla u jednom videu da se ne svlači zato jer to voli nego da je to sve pomno marketinški isplanirano. Eto, ljudi luduju za njom a ona fino pljevi lovu od njih i bogati se na plitkim umovima, a da o njezinoj ''iskrenosti'' prema fanovima ne pričam.

Zaključak : ona je proizvod pomno umotan u sjajni celofan da se pokaže prema van, a tko zna kakva je zapravo. Sve je to jedna velika glazbena industrija napravila od nje.

Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri oľu 13, 2013 6:50 pm

Meni osobno nimalo nisu zanimljive osobe koje pažnju traže na način da pričaju o vjeri, homoseksualcima i slično.
Onog dana kad se nađe netko od poznatih faca tko će pisati o ekonomiji tada ću ja to i čitati.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Jelena Karleuša - Page 2 Empty108 / 999108 / 999Jelena Karleuša - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sri oľu 13, 2013 7:17 pm

Ma oni su ko brod puni da nemaju potrebe se opterećivati s tim. A da bi pričali o tome, mlatili bi takve gluposti.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri oľu 13, 2013 8:55 pm

Hunnerkongen je napisao/la:

I sama je rekla u jednom videu da se ne svlači zato jer to voli nego da je to sve pomno marketinški isplanirano. Eto, ljudi luduju za njom a ona fino pljevi lovu od njih i bogati se na plitkim umovima, a da o njezinoj ''iskrenosti'' prema fanovima ne pričam.

Zaključak : ona je proizvod pomno umotan u sjajni celofan da se pokaže prema van, a tko zna kakva je zapravo. Sve je to jedna velika glazbena industrija napravila od nje.

Karleuša? LOL

[You must be registered and logged in to see this image.]

AKO JE OVO LEPO ZA VIDETI, ja sam novi papa

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Jelena Karleuša - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Jelena Karleuša - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by marina0903 čet oľu 14, 2013 9:27 am

Hunnerkongen je napisao/la:Samo ću reć tanči da si plitki ko ove curice od 13 godina.

Znaci svatko tko ne dijeli isto misljenje s tobom je plitak ili ima 13 godina? A ti si mi bas neki zreo onda.. Nitko ovdje nije pohvalio njene pjesme, ali pricamo o njenim izjavama i sudjelovanjem u emisijama..sta pise, kako pise, sto govori, kako govori..to je to.. nitko te ne trazi da se slazes s tim i tocka..ionako ni ne znas o cemu govoris jer razmisljas na osnovi toga sto si ju vidio kako izgleda i sto su joj pjesme koma. znas, mene kad nesto zanima i kad zelim imati svoj stav o necemu onda to prvo dobro istrazim, da ne bubnem neku glupost ili steknem krivi dojam i krivo misljenje kao sto si u ovom slucaju ti napravio, ne zato jer nemas isto misljenje kao ja, nego zato jer govoris o necemu o cemu ne znas puno. Jasno je da su svi razliciti i da nemaju svi isto misljenje, i normalno je da nemaju, al brate ako vec ides reci svoj stav i stajati iza njega onda se prvo dobro informiraj o onome o cemu izrazavas stav... Ali dobro, nisam ja tu da te preodgojim nit imam i najmanju zelju za tim..
I btw, ako si, kada si rekao "curice od 13 godina", pritom mislio na mene (posto sam ja jedina "curica" ovdje koja govori u korist jelene), nemam tlinajst godina, nego ja jednostavno ne dijelim isto misljenje kao i ti, a znas, ljudi ako nemaju isto misljenje kao i ti, ne znaci da imaju tlinajst godina..ali opet, ja sam samo zena..sta ja imam pametno za rec, jelda? ti si ipak onako musko..pa si automatski u pravu..hahaha zar ove muskarcine i dan danas postoje..mislila sam da smo napredovali..

marina0903
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 11.03.2013
Broj postova : 47
Reputacija Reputacija : 20
Započeo/la tema :
Jelena Karleuša - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Jelena Karleuša - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen čet oľu 14, 2013 5:42 pm

Ne, nego tako funkcionira showbusiness.

Čudno, kvotala si moj status od prije ali nisi i moje obrazloženje koje sam stavio poslije. kiša
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down