Josip Broz Tito
+29
nikolina
eva kant
diabolik.
tanuki
ivo3
Mihael12
zbracun
damfisk
HESTIJA__
BAGIRA
Teo
Dawor
pustinja
scorpio57
Prop
Neukrotivi pastuh
evitaa
ager
hogar_grozni
Purgy
Hitman
FALKON 2
m
Hell
Turrican
gio_deluxe
Mass
WEYLAND-YUTANI
Neu
33 posters
Stranica 2 / 12.
Stranica 2 / 12. • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Josip Broz Tito
znam samo ovu:"Druze tito jebem te u celo sto ne nosis Ustasko odjelo"Neukrotiva je napisao/la:"druže tito mi ti se kunemo,
da sa tvoga puta ne skrenemo"
znate tu pjesmu?
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
znam ovu:dok je bilo Tita,bilo je i shita
(100 kn 4 kom.)
(100 kn 4 kom.)
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
nisam tu čula,smiješna je"Druze tito jebem te u celo sto ne nosis Ustasko odjelo"
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
giovanni11 je napisao/la:znam ovu:dok je bilo Tita,bilo je i shita
(100 kn 4 kom.)
a sad je 100kn 1g :afro:
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
a što imam mislit....ja živio .... meni bilo dobro....imo svega...išo di sam htio....normalno radio....ne diro u komunjare.....oni su uvjek bili govna...i danas su.....najviše ovi šta su obukli ustaško odijelo...ili bilo koje drugo, kao demokratsko......političari su uvijek bili govna....a govna uvijek isplivaju na vrh....eto ja toliko..
a tile je bio car...nije ga bilo briga za niš.... uživač... i uvijek pustio druge da počiste umjesto njega...a znao im platit.....doduše našim parama..al to je druga priča............
a tile je bio car...nije ga bilo briga za niš.... uživač... i uvijek pustio druge da počiste umjesto njega...a znao im platit.....doduše našim parama..al to je druga priča............
hogar_grozni- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 451
Reputacija : 34
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
bas je jucer u nocnoj mori Zeljka Malnara bila dobra tema o marsalu titu,gledo tko?
Započeo/la tema :
danas u jutarnjem uvazeni forumasi mogli ste procitat zasto imam takav stav o smradu zvan tito
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Ratni zločini maršala Tita
Može li boljševik i masovni ubojica biti antifašist?
Započeo/la tema :
zašto je tito zločinac? tito je legenda,za vrijeme njegove vladavine je bilo najbolje
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ima puno primjera u povijesti da nema veze gospodarski napredak zemlje s karakterom vladaraNeukrotiva je napisao/la:zašto je tito zločinac? tito je legenda,za vrijeme njegove vladavine je bilo najbolje
ali jako se pretjeruje s pričama o odgovornošću za zločine
I nakon toga, kada se sve zbroji i oduzme, napravio je puno više dobrih stvari od loših
ager- Nevina dušica
- Registriran/a : 11.03.2009
Broj postova : 59
Reputacija : 6
Godina imam : 114
Započeo/la tema :
i ja tako mislim .............
jebiga činjenica je da postoji puno masovnih grobnica .....
da je bilo puno ubijanja poslije rata ............. da je za vrijeme rata bilo pizdarija ........
da je bila ta neka komunistička strahovlada ...... u jugici ...........
ali eto kada pitam nekog starijeg kako mu je bilo u ono doba u jugici .......
kaže da mu je bilo bobro ........
da su bila sigurna radna mjesta ,da su svi imali posla ,
da su svi išli na more , da su dobivali državne stanove ....
a
danas nema posla , na more ide tko ima keša za platiti , a prosječan stan u zg košta oko
120.000 euraa ............. i nitko ti ga neče pokloniti ................
jebiga činjenica je da postoji puno masovnih grobnica .....
da je bilo puno ubijanja poslije rata ............. da je za vrijeme rata bilo pizdarija ........
da je bila ta neka komunistička strahovlada ...... u jugici ...........
ali eto kada pitam nekog starijeg kako mu je bilo u ono doba u jugici .......
kaže da mu je bilo bobro ........
da su bila sigurna radna mjesta ,da su svi imali posla ,
da su svi išli na more , da su dobivali državne stanove ....
a
danas nema posla , na more ide tko ima keša za platiti , a prosječan stan u zg košta oko
120.000 euraa ............. i nitko ti ga neče pokloniti ................
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
rep-plus
Započeo/la tema :
Kriviti tita za ratne zločine ista je prića kao i sada proglašavati stepinca za humanistom! I jedan i drugi imaju putra na glavi, a samo je stvar "mode"!
I ja sam kao pionir dva sata stajo uz cestu, čekajući da projuri automobil sa titom, kako bi bacio kiticu cvijeća na njega Sada sam odrastao i razumijem puno više- ali ne razumijem kako se mnogi odrasli i dan danas ašaju kao mali pioniri prema postojećim političarima!
I ja sam kao pionir dva sata stajo uz cestu, čekajući da projuri automobil sa titom, kako bi bacio kiticu cvijeća na njega Sada sam odrastao i razumijem puno više- ali ne razumijem kako se mnogi odrasli i dan danas ašaju kao mali pioniri prema postojećim političarima!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
zlocin je zlocin,ne opravdavam niti jednu stranu...nisu ni moji nacisti svi bili zlocinci...
Započeo/la tema :
To je uvijek stvar perspektive-jedno je biti vođa koji pusti pse rata-
Iz povijesne perspektive danas , na napoleona se ne gleda kao zločinca, jer povijest opravdava ratove-hitleru se zamjera pokušaj genocida, ali slika bi bila drugačija da je kojim slučajem uspio u tom (mada je to nemoguća misija- da rim nije pokušao iskorjeniti kršćane, pitanje je dali bi danas kršćani uopće postojali)
Truman (ako ste uopće čuli za njega) je odobrio bacanje atomskih bombi na japan, a bacanje bombi na gradove više nije "humani" rat!
Tito je samo jedna epizoda! Što se tiće žrtava, teško mogu povjerovati da tito nije znao, ali isto tako nevjerujem da je mogao sprijećiti- to je jednostavno bio val odmazde koji je krenuo iz rusije ( s pravom)-
Vjerojatno ne znate, da su ruski vojnici na kopćama opasača imali zapisano "do berlina!"
Ako je u čemu titova velićina , onda je u tome što je staljinu rekao ne- i zbog toga je u jugi bilo puno bolje nego u ostalim državama komunističkog režima!
Nažalost u zanjih 10-15 god tito je bio izmanipuliarn i nije pojma imao što se dešava u jugi!
zato bi i dobnu granicu politićara trebalo smjestiti u radnu dob običnog čovijeka(znaći stari u penziju), jer valjda ima logike!
Iz povijesne perspektive danas , na napoleona se ne gleda kao zločinca, jer povijest opravdava ratove-hitleru se zamjera pokušaj genocida, ali slika bi bila drugačija da je kojim slučajem uspio u tom (mada je to nemoguća misija- da rim nije pokušao iskorjeniti kršćane, pitanje je dali bi danas kršćani uopće postojali)
Truman (ako ste uopće čuli za njega) je odobrio bacanje atomskih bombi na japan, a bacanje bombi na gradove više nije "humani" rat!
Tito je samo jedna epizoda! Što se tiće žrtava, teško mogu povjerovati da tito nije znao, ali isto tako nevjerujem da je mogao sprijećiti- to je jednostavno bio val odmazde koji je krenuo iz rusije ( s pravom)-
Vjerojatno ne znate, da su ruski vojnici na kopćama opasača imali zapisano "do berlina!"
Ako je u čemu titova velićina , onda je u tome što je staljinu rekao ne- i zbog toga je u jugi bilo puno bolje nego u ostalim državama komunističkog režima!
Nažalost u zanjih 10-15 god tito je bio izmanipuliarn i nije pojma imao što se dešava u jugi!
zato bi i dobnu granicu politićara trebalo smjestiti u radnu dob običnog čovijeka(znaći stari u penziju), jer valjda ima logike!
Započeo/la tema :
ne znam prvo što su ustaše očekivali
Prvo su četiri godine terorizirali i ubijali, onda su mislili da će ih njihove žrtvae na kraju rata izljubiti i oprostiti im
Bilo je mnogo suđenja i prijekih sudova na kraju rata koji se danas poriču
I sve proglasiti nevinim žrtvama, kao što su pokušali sa masovnom grobnicom u Lugu kraj Bjelovara
Tamo je bilo nevinih, ali i najvećeg smeća koje je hodalo u to doba kuglom zemaljskom
Drugo, u uvodnom postu je pitanje jer može zločinac biiti antifašist
Staljinu nitko ne može poreći da je bio antifašist, ali bio je i zločinac
Prvo su četiri godine terorizirali i ubijali, onda su mislili da će ih njihove žrtvae na kraju rata izljubiti i oprostiti im
Bilo je mnogo suđenja i prijekih sudova na kraju rata koji se danas poriču
I sve proglasiti nevinim žrtvama, kao što su pokušali sa masovnom grobnicom u Lugu kraj Bjelovara
Tamo je bilo nevinih, ali i najvećeg smeća koje je hodalo u to doba kuglom zemaljskom
Drugo, u uvodnom postu je pitanje jer može zločinac biiti antifašist
Staljinu nitko ne može poreći da je bio antifašist, ali bio je i zločinac
ager- Nevina dušica
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
Tito je velik čovjek i državnik i mora se njegovo djelo promatrati s puno veće širine od ruba ceste ili iz rupe gdje se kote domoljubni Hrvati
A to su mu i priznali ostali državnici prisustvom na njegovom pogrebu
ager- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Tito je bio sindikalista od početka svog djelovanja, ali popustio je kultu ličnosti! Jest da je bio frajer i faca,i osim što je njegovo veliko ne staljinu bilo konstruktivno, dobro i pozitivno za jugu- ipak je pao na udicu, -bio je osnivać nesvrstanosti, a dobivali smo kredite od zapada- i to davali banana državama u kojima se vlast mjenjala svaki trenutak, umjesto da smo im prodavali naoružanje za zlato i dijamante- tito je furao nekakvu socijalnu politiku prema nesvrstanima!
Kad mu je joža horvat napravio film ciguli miguli- koji se satirički sprdao sa tadašnjim socijalizmom- nije prihvatio kritiku svog frenda, već mu je omogučio krstarenje po svijetu, a film je zbunkeriran!
Vrijeme je od tita napravilo heroja, a sad ga želi napraviti zloćincem!
Tito nije bio ni jedno ni drugo!
Ali mladi ljudi nemaju pojma o titu, oni samo primaju informacije koje su im pristupačne!
Po meni političari nemogu biti veliki ljudi- oni su samo proizvod svoga vremena, a u naslijeđe ne ostavljaju NIŠTA!
Kad mu je joža horvat napravio film ciguli miguli- koji se satirički sprdao sa tadašnjim socijalizmom- nije prihvatio kritiku svog frenda, već mu je omogučio krstarenje po svijetu, a film je zbunkeriran!
Vrijeme je od tita napravilo heroja, a sad ga želi napraviti zloćincem!
Tito nije bio ni jedno ni drugo!
Ali mladi ljudi nemaju pojma o titu, oni samo primaju informacije koje su im pristupačne!
Po meni političari nemogu biti veliki ljudi- oni su samo proizvod svoga vremena, a u naslijeđe ne ostavljaju NIŠTA!
Započeo/la tema :
pa ne misliš valjda da ću raspravljati o povijesti, koja je ipak nauka, na razini birtijskog naklapanjatanuki je napisao/la: a dobivali smo kredite od zapada- i to davali banana državama u kojima se vlast mjenjala svaki trenutak, umjesto da smo im prodavali naoružanje za zlato i dijamante
Ako dokažeš da je dobivao kredite sa zapada koje nije morao pravdati i vraćati, tek to bi dokazalo njegovu veličinu
A nisam baš vidio i čuo da je igdje na svijetu bilo takvih kredita
ager- Nevina dušica
Započeo/la tema :
WEYLAND-YUTANI je napisao/la:Može li boljševik i masovni ubojica biti antifašist?
Dakle,može li?
Što mislite o Titu?
Smatrate li Tita masovnim ubojicom?
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Smatram da sam u njegovo vrijeme živio puno bolje a nisam bio komunist. Puuuunnnooo bolje.
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Što mislim?
zločinac, i nevolim ljude koji veličaju velikane totalitarnih režima...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Cylon je napisao/la:Što mislim?
A zašto je tom zločincu na pogreb došla sva ondašnja svjetska politička krema?
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
..a jer im je pomogo u 2 sv.ratu...i nitko se u ono doba nije htio mješati u unutarnje probleme neke države..
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 12. • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Stranica 2 / 12.