Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najčešći razlozi rastave braka

+18
zbracun
damfisk
Mass
evitaa
Dadana
tanuki
goc
Ancksunamun
eva kant
Optimyst
diabolik.
mala_lutkica
mrkyblu
Sinister
Hitman
Love
blackdevilles
Neu
22 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty Re: Najčešći razlozi rastave braka

Postaj by Love uto ruj 25, 2012 9:15 pm

prevara čini mi se kao

Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty672 / 999672 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty Re: Najčešći razlozi rastave braka

Postaj by Mass uto ruj 25, 2012 9:26 pm

vjenčanje
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty200 / 999200 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk sri ruj 26, 2012 9:18 am

Upravo tako.

Dokazana je činjenica da apsolutno svaki razvod započinje vjenčanjem.

Very Happy
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun čet ruj 27, 2012 7:16 pm

Jeee. koja je budala izmislila vjenčanje Zločesti osmijeh . Opet neko ko je htel zarađivat. Prvo ti pokupi nofce za vjenčanje, pa malo kasnije za razvod. A svi bi bez toga tak fino uživali sunceko .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty3 / 9993 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen čet ruj 27, 2012 8:17 pm

Stalne svađe, upadanje u rutinu/kolotečinu, monotonija, nedostatak razumijevanja i komunikacije, nezainteresiranost za partnera.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty39 / 99939 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri lis 03, 2012 3:10 pm

nema tu nikakve mudrosti!
osnovni razlog je gubitak zaljubljenosti!
sve veze i brakovi u većini slučajeva nastaju u fazi zaljubljenosti, a to je patološko stanje, lišeno razumskom razmišljanju!
u toj fazi partner/ica glume ono što nisu i prihvačaju ono što ne žele!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty700 / 999700 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet lis 04, 2012 6:02 am

daj jedna od glavnih razloga je ...........
ja , ja , ja , ja , pa opet malo ja , ja ,ja .....
a u braku toga nema , nego mi , mi , mi ...........

pođi od sebe .......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty14 / 99914 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet lis 04, 2012 12:18 pm

Točno.

Slažem se 100%!!!
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Najčešći razlozi rastave braka - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sunce pon lip 24, 2013 10:01 am

tanuki je napisao/la:nema tu nikakve mudrosti!
osnovni razlog je gubitak zaljubljenosti!
sve veze i brakovi u većini slučajeva nastaju u fazi zaljubljenosti, a to je patološko stanje, lišeno razumskom razmišljanju!
u toj fazi partner/ica glume ono što nisu i prihvačaju ono što ne žele!

Ne bih se složila. Iluzorno je očekivati da zaljubljenost kao faza traje vječno, a još iluzornije da se s nestankom te prve faze brak razori.
Postoji nešto što se zove ljubav i poštivanje, to traje i traje i traje...
Brak nije zaljubljenost, to je cijeli niz emocija koje se slažu poput tetrisa..odanost, poštovanje, privrženost, zajedništvo i ljubav,dom...

Brak koji počme i završi zbog zaljubljenost i je farsa, a ljudi koji to tako percipiraju, površni.
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by valentino pon lip 24, 2013 10:14 am

Zaljubljenost nije obavezna kod stupanja u brak.

Brak, zajednički život s godinama prolazi kroz razne faze. Na kojoj će točki puknuti i hoće li se osobe zbilja rastati ili nastavit živjeti skupa (radi djece, prijatelja, ugleda u društvu) to je od slučaja do slučaja.

Tu i tamo se dogodi da se netko rastao a nije baš morao, dok puno više ima slučajeva da se nisu rastali a trebali su.

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by sunce pon lip 24, 2013 10:24 am

Gledam svoje roditelje. Već su 40-ak godina zajedno, i naravno da im je brak i cijela naša obitelj prolazila kroz uspone i padove, bolja i lošija vremena. Ali ja nikad nisam čula svoje roditelje da se svađaju. Sve rasprave ( barem one dok smo bili manji) su obavljali u očevoj radnoj sobi.
Danas, još uvijek, kad gledaju dnevnik sjede jedno pored drugoga, ona se još uvijek smije njegovim po sto puta ispričanim forama, a on nju još uvijek u prolazu cmokne.
Da li je to ljubav, ne znam, ali je jedan divan odnos.
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics