NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad
+10
diabolik.
Neukrotivi pastuh
Hitman
House
FALKON 2
Love
mrkyblu
Sinister
Mass
Neu
14 posters
:: Društvo :: Ljubav i romantika :: Vjenčanja i brakovi
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Jel bi prihvatili posao i ostavili ženu i djecu?
Re: NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad
pa normalno. da mi zena dobije dobro placen posao vani na mjesec - dva sigurno joj nebi rekao "ne smijes ic, ostani tu", to su gluposti
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad
ne bih išla nikamo..
ne zato što mi je "obitelj na prvom mjetu" vec...ja sam skromno čeljade.
nisam nikad ganjala pare...ni u kojem smislu...tak da...ne..
ne bih išla nikamo.
ne zato što mi je "obitelj na prvom mjetu" vec...ja sam skromno čeljade.
nisam nikad ganjala pare...ni u kojem smislu...tak da...ne..
ne bih išla nikamo.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:pa normalno. da mi zena dobije dobro placen posao vani na mjesec - dva i
Ako ti ja napišem šta je vani dobro plaćen posao za ženu na mjesec dva, Neu će opet otvorit neku temu o meni u svezi kurvajna
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
skofi ti samo na to mislis
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:skofi ti samo na to mislis
Samo ako nisam žedan
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Ne znam, Teško je ostaviti obitelj na duže vrijeme, ali ako se nema novaca a tamo se može dobro zaradit - ok, ali osobno, ne bi to napravila i ne bi voljela da se meni to napravi.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Don't know..
generalno ne bi.. al šta da oboje živimo od plaće do plaće.. a njoj ili meni kapne kakva prilika.. Bilo bi zajebano.. ali sigurno bi bila opcija na neko vrijeme otići raditi u drugi grad..
Ako bi se radilo o par godina, razmišljali bi onda da se svi preselimo - ako je situacija takva da taj novi posao nosi čak i više zarade (ukupno) nego naše obje crkavice tu.
generalno ne bi.. al šta da oboje živimo od plaće do plaće.. a njoj ili meni kapne kakva prilika.. Bilo bi zajebano.. ali sigurno bi bila opcija na neko vrijeme otići raditi u drugi grad..
Ako bi se radilo o par godina, razmišljali bi onda da se svi preselimo - ako je situacija takva da taj novi posao nosi čak i više zarade (ukupno) nego naše obje crkavice tu.
Legolas- Nevina dušica
- Registriran/a : 01.03.2011
Broj postova : 89
Reputacija : 13
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Pa ta odluka u prvom redu ovisi o tome kolika su primanja, i kakva je materijalna situacija cijele obitelji, prije nego šta se pojavila ta ponuda.
Ako se i prije te ponude zarađivalo dostatno za pristojan život, onda ponudu ne bi prihvatio.
Ako sam prije ponude bio bez posla, i bez primanja, naravno da bi prihvatio tu ponudu.
Ako se i prije te ponude zarađivalo dostatno za pristojan život, onda ponudu ne bi prihvatio.
Ako sam prije ponude bio bez posla, i bez primanja, naravno da bi prihvatio tu ponudu.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Vozačko iskustvo - vožnja van svog grada/sela
» Doktori/ce, kirurzi... i povjerenje u njih
» Kazne u prometu, Kazne za pogrešno parkiranje, kazne za neplaćeno parkiranje, kazne za vožnju bez pojasa, kazne za vožnju kroz crveno...
» Alkoholizam u braku
» Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela
» Doktori/ce, kirurzi... i povjerenje u njih
» Kazne u prometu, Kazne za pogrešno parkiranje, kazne za neplaćeno parkiranje, kazne za vožnju bez pojasa, kazne za vožnju kroz crveno...
» Alkoholizam u braku
» Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela
:: Društvo :: Ljubav i romantika :: Vjenčanja i brakovi
Stranica 2 / 2.