Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad

+10
diabolik.
Neukrotivi pastuh
Hitman
House
FALKON 2
Love
mrkyblu
Sinister
Mass
Neu
14 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Jel bi prihvatili posao i ostavili ženu i djecu?

NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 I_vote_lcap11%NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 I_vote_rcap 11% 
[ 1 ]
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 I_vote_lcap89%NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 I_vote_rcap 89% 
[ 8 ]

Ukupno glasova : 9

NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty Re: NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad

Postaj by THUNDER_DINIX ned sij 03, 2010 1:06 pm

pa normalno. da mi zena dobije dobro placen posao vani na mjesec - dva sigurno joj nebi rekao "ne smijes ic, ostani tu", to su gluposti

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty889 / 999889 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty Re: NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad

Postaj by fosforica ned sij 03, 2010 1:26 pm

ne bih išla nikamo..
ne zato što mi je "obitelj na prvom mjetu" vec...ja sam skromno čeljade.
nisam nikad ganjala pare...ni u kojem smislu...tak da...ne..
ne bih išla nikamo.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty21 / 99921 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. ned sij 03, 2010 1:33 pm

THUNDER_DINIX je napisao/la:pa normalno. da mi zena dobije dobro placen posao vani na mjesec - dva i

Ako ti ja napišem šta je vani dobro plaćen posao za ženu na mjesec dva, Neu će opet otvorit neku temu o meni u svezi kurvajna Laughing Laughing Laughing
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty74 / 99974 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned sij 03, 2010 1:52 pm

skofi ti samo na to mislis

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty889 / 999889 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. ned sij 03, 2010 2:03 pm

THUNDER_DINIX je napisao/la:skofi ti samo na to mislis

Samo ako nisam žedan Very Happy
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty74 / 99974 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri svi 29, 2013 10:19 am

Ne znam, Teško je ostaviti obitelj na duže vrijeme, ali ako se nema novaca a tamo se može dobro zaradit - ok, ali osobno, ne bi to napravila i ne bi voljela da se meni to napravi.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty999 / 999999 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Legolas sri svi 29, 2013 10:26 am

Don't know..

generalno ne bi.. al šta da oboje živimo od plaće do plaće.. a njoj ili meni kapne kakva prilika.. Bilo bi zajebano.. ali sigurno bi bila opcija na neko vrijeme otići raditi u drugi grad..

Ako bi se radilo o par godina, razmišljali bi onda da se svi preselimo - ako je situacija takva da taj novi posao nosi čak i više zarade (ukupno) nego naše obje crkavice tu.

Legolas
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 01.03.2011
Broj postova : 89
Reputacija Reputacija : 13
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty0 / 9990 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk sri svi 29, 2013 6:44 pm

Pa ta odluka u prvom redu ovisi o tome kolika su primanja, i kakva je materijalna situacija cijele obitelji, prije nego šta se pojavila ta ponuda.

Ako se i prije te ponude zarađivalo dostatno za pristojan život, onda ponudu ne bi prihvatio.

Ako sam prije ponude bio bez posla, i bez primanja, naravno da bi prihvatio tu ponudu.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty0 / 9990 / 999NPR: U braku ste,a dobijete savršeni posao sa savršenom plaćom ali morate otići iz svog grada u neki drugi udaljeni grad - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics