Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete?

+5
goc
THUNDER_DINIX
Turrican
Neu
Sasuke
9 posters

Go down

Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete?

Postaj by Sasuke uto vel 10, 2009 3:37 pm

Ja...
Graficke- ATI/AMD(omjer cijene i kvalitete...)
Procesor- Intel(cijena im ne padne za 2-3 mjeseca skoro na pola manje kao kod AMD-a)
Periferija- Logitech
Optika- pioneer
zvucne kartice- audigy (isti razlog kao i za ATI)
Hladjenje- zalman (kvaliteta na visokoj razini..)
kucista- thermaltake (predivna su...)
Maticne ploče- Asus većinom....
Sasuke
Sasuke
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty43 / 99943 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty Re: Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete?

Postaj by Neu sri vel 11, 2009 10:53 pm

ma nikome ja ne vjerujem u potpunosti,svi oni imaju i mane i vrline

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty999 / 999999 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty Re: Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete?

Postaj by Gost pet vel 20, 2009 10:24 am

nVidia-ASUS,AMD..ne da vjerujem u potpunosti ali ak biram,biram ovak!!
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican čet lip 25, 2009 9:07 pm

Neznam zašto ali oduvijek sam vjerovao NVidiji za grafičke kartice.
No matične ploče bazirane na njihovim nForce chipsetima iako su na glasu ja sam se uvjerio da su hm... sranje. Nestabilne su. Sad

Za procesor uvijek biram AMD.
Matične ploče Epox su dobre dok ASUS grafičke ne valjaju (pogotovo ako imaju ATi GPU)

A neznam iskreno rečeno nikome danas više nemožeš vjerovati, svi danas prodaju samo da prodaju, prije je to bilo puno kvalitetnije dole

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty55 / 99955 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX čet lip 25, 2009 9:08 pm

ma nikom ne vjerujem, al biram isto te ˇ^

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty889 / 999889 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc čet lip 25, 2009 9:09 pm

istina, taj nforce čip je čisto sranje, zato sam ovaj put uzeo ATI
a procesore oduvijek od INTELa uzimam

imam Asusovu matičnu ploču, i baš kako turi kaže, uvjerio sam se da je sranje Sad
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty62 / 99962 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by DarthShone čet ruj 03, 2009 7:22 am

AMD za procesore, Gigabyte za maticne, ATI za graficke. Intel je precenjen... Asus izbegavam. LG ili Samsung za monitore. HP, Canon za printere.
DarthShone
DarthShone
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 02.09.2009
Broj postova : 40
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 51
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty0 / 9990 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon lis 10, 2011 7:21 am

DarthShone je napisao/la: Gigabyte za maticne
Imala, riknila mi, tako da...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty999 / 999999 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon lis 10, 2011 7:31 am

Svaki proizvođač ima dobar i loš proizvod. Ja ne gledam toliko po proizvođaču koliko po kvalitetnoj komponenti. Prije kupnje valja se informirati po raznim forumima gdje ljudi pišu iskustva o komponentama, što je dobro, što loše i tako. Kupovanje po proizvođaču najčešće dolazi do tog nezadovoljstva.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Narco pon lis 10, 2011 8:03 am

^^^^

gore
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty30 / 99930 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 16, 2014 4:34 am

Graficke- Radeon
Procesor- AMD
Periferija- Logitech
Optika- Pioneer
kucista- Fractal, Corsair, Antec
Napajanja- Seasonic,XFX
Maticne ploče- Gigabyte
Memorija - Corsair, OCZ, GSkill
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet sij 16, 2014 3:43 pm

Asus, Samsung ali kod svih proizvodjaca ima sranja..

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty0 / 9990 / 999Kojim proizvodjacima hardwarea najvise vjerujete? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 uto sij 21, 2014 7:32 pm

Graficke- Radeon
Procesor- Intel
Periferija- Logitech
Optika- Pioneer, LG
kucista- cooler master
Napajanja- Fortron-Source Power (FSP)
Maticne ploče- Gigabyte
Memorija - GSkill

evo od kapetana sam ukrao redoslijed smajlić

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics