Hajduk
+23
Angie
Hate
lexfan_96
Mattej
Stevo Largo
shakti
scorpio57
Neu
THUNDER_DINIX
Ive
FALKON 2
Sinister
goc
Prop
m
gio_deluxe
Purgy
WEYLAND-YUTANI
tekilinho
Mass
Iron Man
Max007
fernando torres
27 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 7 / 23.
Stranica 7 / 23. • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: Hajduk
ja uopće ne volim hajduk, dakle hajduk me nervira. loši su mi.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
da pravo kažem može ga kupiti i tuta bugarin
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:ja uopće ne volim hajduk, dakle hajduk me nervira. loši su mi.
Žensko, pa o nogometu
Šalim se! Inače, Reja otišao u Lazio, što kažeš o tome!?
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
glupo što je pošao. tek je počeo radit na hajduku i zapravo je pošao u krivo vrijeme. ali koliko sam pročitala, šuška se da će ga štimac nasljedit
shakti- Junior
- Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija : 61
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Mah, veća lova, tako jednostavno!
A sad, Štimac...?!
Pa ako je tako dobar trener kako viče, nek' se dokaže!
A sad, Štimac...?!
Pa ako je tako dobar trener kako viče, nek' se dokaže!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
već je pokušao dokazat jednom s hajdukom, a i sa zagrebom...
shakti- Junior
- Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija : 61
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Evo stigla je vijest da će klupu Hajduka nakon odlaska Reje u Lazio preuzeti Poklepović... Što kažete na novog trenera?
Ive- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
evo članak...
Hajduk i službeno potvrdio Špacu kao novog trenera!
adzorni odbor Hajduka na svojoj je sjednici potvrdio očekivanu vijest da će Edoarda Reju na trenerskoj klupi zamijeniti Stanko Poklepović. 'On može oplemeniti rad bivšeg trenera i dati momčadi novu dimenziju', smatra Svaguša.
Gotovo je, Hajduk pustio Reju u Lazio!
Nakon što je dosadašnji strateg Hajduka Edoardo Reja u utorak prihvatio milijun i pol eura vrijednu ponudu Lazija, na Poljudu su uslijedili turbulentni dani i potraga za čovjekom koji će sjesti u vruću stolicu trenera Bilih.
Špaco treći put u Hajduku
To će biti treći Poklepovićev angažman u splitskom klubu kojeg je vodio od 1984. do 1986., odnosno od 1991. do 1993. godine. U bogatoj i dugoj trenerskoj karijeri radio je u Splitu, Budućnosti, banjalučkom Borcu, ciparskom APOEL-u, iranskom Persepolisu, celjskom Publikumu, Osijeku, Ferencvarošu te iranskim klubovima Sepahanu i Damash Gilanu, što mu je bio i zadnji posao.
Hajduk izabrao novog trenera!
Prvo je na površinu isplivalo ime trenera Zagreba Igora Štimca koji se nakon povratka Pjesnika s priprema u Turskoj u Splitu našao na sastanku sa čelnicima splitskog kluba Joškom Svagušom i Željkom Kerumom.
No nakon što je Torcida u srijedu navečer pred Poljudom pokrenula ustanak protiv Štice, bilo je jasno da od povratka nekadašnjeg predsjednika Udruge prvoligaša u redove Majstora s mora neće biti ništa.
Strah od nereda: Policija okupirala Poljud!
Oko 15 sati na Poljudu je započela sjednica Nadzornog odbora Hajduka koji je nakon dva sata vijećanja potvrdio ono što se očekivalo - da će u nastavak sezone splitske nogometaše povesti Stanko Poklepović s kojim je dogovorena suradnja do lipnja i završetka prvenstva, s mogućnošću produljenja ugovora. Pomoćnik će mu biti Joško Španjić, a kondicijski trener Dujo Poljak.
Hajduk je uoči 99. rođendana, osim novog trenera, dobio i novu navijačku himnu
'Svi žele da preuzmem Hajduk, samo Torcida neće!'
Na Poljudu je bilo razgovora i o norveškom stručnjaku Trondu Solliedu, čovjeku koji je trenirao Rosenborg, Brugge i Olympiacos, Ivanu Kataliniću, Zoranu Vuliću pa i dosadašnjem Rejinom pomoćniku Igoru Tudoru u kombinaciji sa Španjićem, no čelnici Hajduka su se ipak odlučili za iskusnog stručnjaka.
Na rubu plača: 'Papa je mrtav, imamo novog papu!'
"Gospodin Poklepović može oplemeniti rad bivšeg trenera Reje i dati momčadi novu dimenziju. Razgovarali smo s mnogim trenerima te donijeli najbolju odluku", izjavio je u Jutarnjem predsjednik uprave Joško Svaguša, dok je Špaco kratko dodao:
"Dugo sam već u nogometu, a poznato je da u životu imam samo dvije ljubavi. Jedna je moja obitelj, a druga nogomet odnosno Hajduk", izjavio je novi trener Hajduka koji je kao svoje ciljeve istaknuo osvajanje Kupa i napredak u prvenstvu.
Izvor:net.hr
Hajduk i službeno potvrdio Špacu kao novog trenera!
adzorni odbor Hajduka na svojoj je sjednici potvrdio očekivanu vijest da će Edoarda Reju na trenerskoj klupi zamijeniti Stanko Poklepović. 'On može oplemeniti rad bivšeg trenera i dati momčadi novu dimenziju', smatra Svaguša.
Gotovo je, Hajduk pustio Reju u Lazio!
Nakon što je dosadašnji strateg Hajduka Edoardo Reja u utorak prihvatio milijun i pol eura vrijednu ponudu Lazija, na Poljudu su uslijedili turbulentni dani i potraga za čovjekom koji će sjesti u vruću stolicu trenera Bilih.
Špaco treći put u Hajduku
To će biti treći Poklepovićev angažman u splitskom klubu kojeg je vodio od 1984. do 1986., odnosno od 1991. do 1993. godine. U bogatoj i dugoj trenerskoj karijeri radio je u Splitu, Budućnosti, banjalučkom Borcu, ciparskom APOEL-u, iranskom Persepolisu, celjskom Publikumu, Osijeku, Ferencvarošu te iranskim klubovima Sepahanu i Damash Gilanu, što mu je bio i zadnji posao.
Hajduk izabrao novog trenera!
Prvo je na površinu isplivalo ime trenera Zagreba Igora Štimca koji se nakon povratka Pjesnika s priprema u Turskoj u Splitu našao na sastanku sa čelnicima splitskog kluba Joškom Svagušom i Željkom Kerumom.
No nakon što je Torcida u srijedu navečer pred Poljudom pokrenula ustanak protiv Štice, bilo je jasno da od povratka nekadašnjeg predsjednika Udruge prvoligaša u redove Majstora s mora neće biti ništa.
Strah od nereda: Policija okupirala Poljud!
Oko 15 sati na Poljudu je započela sjednica Nadzornog odbora Hajduka koji je nakon dva sata vijećanja potvrdio ono što se očekivalo - da će u nastavak sezone splitske nogometaše povesti Stanko Poklepović s kojim je dogovorena suradnja do lipnja i završetka prvenstva, s mogućnošću produljenja ugovora. Pomoćnik će mu biti Joško Španjić, a kondicijski trener Dujo Poljak.
Hajduk je uoči 99. rođendana, osim novog trenera, dobio i novu navijačku himnu
'Svi žele da preuzmem Hajduk, samo Torcida neće!'
Na Poljudu je bilo razgovora i o norveškom stručnjaku Trondu Solliedu, čovjeku koji je trenirao Rosenborg, Brugge i Olympiacos, Ivanu Kataliniću, Zoranu Vuliću pa i dosadašnjem Rejinom pomoćniku Igoru Tudoru u kombinaciji sa Španjićem, no čelnici Hajduka su se ipak odlučili za iskusnog stručnjaka.
Na rubu plača: 'Papa je mrtav, imamo novog papu!'
"Gospodin Poklepović može oplemeniti rad bivšeg trenera Reje i dati momčadi novu dimenziju. Razgovarali smo s mnogim trenerima te donijeli najbolju odluku", izjavio je u Jutarnjem predsjednik uprave Joško Svaguša, dok je Špaco kratko dodao:
"Dugo sam već u nogometu, a poznato je da u životu imam samo dvije ljubavi. Jedna je moja obitelj, a druga nogomet odnosno Hajduk", izjavio je novi trener Hajduka koji je kao svoje ciljeve istaknuo osvajanje Kupa i napredak u prvenstvu.
Započeo/la tema :
Zvižduci i uvrede za rođendan
Torcida igračima skinula dresove usred Poljuda!
Veliko slavlje povodom 99. rođendana opet su pokvarili oni najvažniji - igrači. Hajduk je sa Željezničarom odigrao bez golova, a kako su igrali najbolje govori sramotni kraj utakmice kad su pobrali salve zvižduka usred Poljuda.
Pravi hit: Poslušajte novu himnu Hajduka!
Prijateljska utakmica između Hajduka i sarajevskog Željezničara, koja je danas odigrana na Poljudu u povodu obilježavanja 99. obljetnice splitskog kluba, završena je s mršavih 0:0 i novim sramoćenjem domačih igrača.
Nezadovoljni igrom Hajduka navijači su zvižducima ispratili domaće nogometaše, uz povike 'skinite dresove'.
Hajduk je igrao isto kao i u prvom dijelu sezone, bez nekog vidljivog napretka ili nazatka. Komentar novog trenera Stanka Poklepovića nakon susreta mogao bi se sažeti u rečenicu: 'Ako je to sve što imamo, Dinamo je daleko jači'.
"Moramo pronaći odgovor na pitanje zašto je slaba realizacija. Napadači nisu dobivali lopte, ali nisu se ni otvarali. Po nekim naznakama ovo je trebala biti naša najjača ekipa, ali prvi put su tijekom priprema odigrali utakmicu u toj postavi. Definitivno, moram reći odgoda prvenstva jako nam je dobro stigla", izjavio je Poklepović za Sportske te prokomentirao defenzivno nasljeđe Edoarda Reje.
"Susret je bio poput prvenstvenoga, a mi smo odigrali defanzivnije. Hajduk je bio bolji protivnik, ali u nogometu se samo golovi broje. Hajduk? Nije slučajno da se nalaze tu gdje su u ovom trenutku. Ako je to sve što Hajduk ima i ako bih uspoređivao Bijele s Dinamom, onda su Zagrepčani daleko ispred. U individualnom, taktičkom i pogledu fizičke spreme. Ne znam, možda su hajdukovci imali loš dan".
Utakmicu je pratilo oko osam tisuća gledatelja, od kojih je bilo 250 navijača Željezničara, koji su na stadion stigli autobusima u pratnji policije.
Hajdukovi su navijači za vrijeme utakmice istaknuli veliki transparent "13.02.1911. Hajduk 13.02.2010.", te transparent "Kodeks još 365 dana", kojim Torcida traži uvođenje reda u upravljanje Hajdukom. Među transparentima se povremeno vidio i portret s likom generala Ante Gotovine.
Uoči utakmice u predvorju stadiona otkriven je spomenik legendarnom igraču Hajduka Bernardu Vukasu Bajdi, a u petak je promovirana knjiga "Hajdukove povijesne utakmice" Jurice Gizdića.
Torcida igračima skinula dresove usred Poljuda!
Veliko slavlje povodom 99. rođendana opet su pokvarili oni najvažniji - igrači. Hajduk je sa Željezničarom odigrao bez golova, a kako su igrali najbolje govori sramotni kraj utakmice kad su pobrali salve zvižduka usred Poljuda.
Pravi hit: Poslušajte novu himnu Hajduka!
Prijateljska utakmica između Hajduka i sarajevskog Željezničara, koja je danas odigrana na Poljudu u povodu obilježavanja 99. obljetnice splitskog kluba, završena je s mršavih 0:0 i novim sramoćenjem domačih igrača.
Nezadovoljni igrom Hajduka navijači su zvižducima ispratili domaće nogometaše, uz povike 'skinite dresove'.
Hajduk je igrao isto kao i u prvom dijelu sezone, bez nekog vidljivog napretka ili nazatka. Komentar novog trenera Stanka Poklepovića nakon susreta mogao bi se sažeti u rečenicu: 'Ako je to sve što imamo, Dinamo je daleko jači'.
"Moramo pronaći odgovor na pitanje zašto je slaba realizacija. Napadači nisu dobivali lopte, ali nisu se ni otvarali. Po nekim naznakama ovo je trebala biti naša najjača ekipa, ali prvi put su tijekom priprema odigrali utakmicu u toj postavi. Definitivno, moram reći odgoda prvenstva jako nam je dobro stigla", izjavio je Poklepović za Sportske te prokomentirao defenzivno nasljeđe Edoarda Reje.
"Susret je bio poput prvenstvenoga, a mi smo odigrali defanzivnije. Hajduk je bio bolji protivnik, ali u nogometu se samo golovi broje. Hajduk? Nije slučajno da se nalaze tu gdje su u ovom trenutku. Ako je to sve što Hajduk ima i ako bih uspoređivao Bijele s Dinamom, onda su Zagrepčani daleko ispred. U individualnom, taktičkom i pogledu fizičke spreme. Ne znam, možda su hajdukovci imali loš dan".
Utakmicu je pratilo oko osam tisuća gledatelja, od kojih je bilo 250 navijača Željezničara, koji su na stadion stigli autobusima u pratnji policije.
Hajdukovi su navijači za vrijeme utakmice istaknuli veliki transparent "13.02.1911. Hajduk 13.02.2010.", te transparent "Kodeks još 365 dana", kojim Torcida traži uvođenje reda u upravljanje Hajdukom. Među transparentima se povremeno vidio i portret s likom generala Ante Gotovine.
Uoči utakmice u predvorju stadiona otkriven je spomenik legendarnom igraču Hajduka Bernardu Vukasu Bajdi, a u petak je promovirana knjiga "Hajdukove povijesne utakmice" Jurice Gizdića.
Započeo/la tema :
Otto Barić: Situacija u Hajduku je smiješna, a Reja je ispao nekorektan!
Ne znam što je Reja trebao klubu i zašto se Poklepovića nije angažiralo prošlog ljeta. Napustiti klub nakon pet mjeseci, što je uradio Reja, nije korektno - kaže Otto Barić
Tomislav Ivić koji godinama surađuje s Poklepovićem, u dušu poznaje popularnog Špacu.
- Mi smo vam k’o dva brata, stalno smo u kontaktu, uvijek pričamo o nogometu. Jasno je da ćemo i u budućnosti razgovarati o Hajduku -– započeo je Ivić svoj komentar.
- Poklepović je u ovom trenutku najbolje rješenje za Hajduk, jer poznaje igrače i ambijent, pa mu neće trebati mnogo vremena za prilagodbu. Uz to, posjeduje dovoljno iskustva i znanja da bi iz starijih igrača mogao izvući maksimum, a mladima ponudio priliku za nogometno usavršavanje - poručio je Ivić s velikim optimizmom.
Ivica Mornar je početkom 90-ih bio igrač pod “komandom” Poklepovića. Odlično poznaje sve što “Špaco” može ponuditi Hajduku.
- Za mene je Poklepović bio i ostao jedan od najvećih stručnjaka na ovim prostorima. Hajduku može bitno pomoći u neugodnoj situaciji kada je uoči početka prvenstva ostao bez trenera. Poklepović ima znanja i iskustva nositi se sa svim problemima koje donosi trenutk u kojem preuzima momčad. Nije s momčadi prošao pripreme, ali sigurno zna kako pristupiti igračima i nastaviti rad koji je utemeljio njegov prethodnik. Poklepovića cijenim kao velikog stručnjaka i držim taj izbor kvalitetnim rješenjem - rekao je Mornar.
Međutim, nisu sva mišljenja jedinstvena. Bivši hrvatski izbornik Otto Barić, smatra da Poklepović nije smio potpisati ugovor na tri mjeseca.
- U svojim godinama Poklepović je najzreliji i nije smio dopustiti da potpiše ugovor na samo tri mjeseca. Morao je potpisati na minimalno godinu i pol dana. Uz to, Hajduk je imao Poklepovića i prije Reje. Ne znam što je Reja trebao klubu i zašto se Poklepovića nije angažiralo prošlog ljeta. Napustiti klub nakon pet mjeseci, što je uradio Reja, nije korektno. S druge strane, Hajduk je time pokazao da nije veliki klub. Onda se poslije svega pojavi priča sa Štimcom. Ne razumijem tko je koga u konačnici zvao, ali za mene je sve to pomalo djetinjasto - kazao je Barić i objasnio svoju viziju:
- Hajduk ima Vulića, Katalinića i Poklepovića, tri trofejna trenera koje mora držati u klubu na pozicijama trenera prve momčadi i omladinske škole. Time bi se izbjegle stalne smjene i ove radnje oko izbora trenera. Da sam ja predsjednik kluba, tako bih postavio stvari - zaključio je Barić.
Autor: Jurica Radić
Izvor:sportske.jutarnji.hr
Ne znam što je Reja trebao klubu i zašto se Poklepovića nije angažiralo prošlog ljeta. Napustiti klub nakon pet mjeseci, što je uradio Reja, nije korektno - kaže Otto Barić
Tomislav Ivić koji godinama surađuje s Poklepovićem, u dušu poznaje popularnog Špacu.
- Mi smo vam k’o dva brata, stalno smo u kontaktu, uvijek pričamo o nogometu. Jasno je da ćemo i u budućnosti razgovarati o Hajduku -– započeo je Ivić svoj komentar.
- Poklepović je u ovom trenutku najbolje rješenje za Hajduk, jer poznaje igrače i ambijent, pa mu neće trebati mnogo vremena za prilagodbu. Uz to, posjeduje dovoljno iskustva i znanja da bi iz starijih igrača mogao izvući maksimum, a mladima ponudio priliku za nogometno usavršavanje - poručio je Ivić s velikim optimizmom.
Ivica Mornar je početkom 90-ih bio igrač pod “komandom” Poklepovića. Odlično poznaje sve što “Špaco” može ponuditi Hajduku.
- Za mene je Poklepović bio i ostao jedan od najvećih stručnjaka na ovim prostorima. Hajduku može bitno pomoći u neugodnoj situaciji kada je uoči početka prvenstva ostao bez trenera. Poklepović ima znanja i iskustva nositi se sa svim problemima koje donosi trenutk u kojem preuzima momčad. Nije s momčadi prošao pripreme, ali sigurno zna kako pristupiti igračima i nastaviti rad koji je utemeljio njegov prethodnik. Poklepovića cijenim kao velikog stručnjaka i držim taj izbor kvalitetnim rješenjem - rekao je Mornar.
Međutim, nisu sva mišljenja jedinstvena. Bivši hrvatski izbornik Otto Barić, smatra da Poklepović nije smio potpisati ugovor na tri mjeseca.
- U svojim godinama Poklepović je najzreliji i nije smio dopustiti da potpiše ugovor na samo tri mjeseca. Morao je potpisati na minimalno godinu i pol dana. Uz to, Hajduk je imao Poklepovića i prije Reje. Ne znam što je Reja trebao klubu i zašto se Poklepovića nije angažiralo prošlog ljeta. Napustiti klub nakon pet mjeseci, što je uradio Reja, nije korektno. S druge strane, Hajduk je time pokazao da nije veliki klub. Onda se poslije svega pojavi priča sa Štimcom. Ne razumijem tko je koga u konačnici zvao, ali za mene je sve to pomalo djetinjasto - kazao je Barić i objasnio svoju viziju:
- Hajduk ima Vulića, Katalinića i Poklepovića, tri trofejna trenera koje mora držati u klubu na pozicijama trenera prve momčadi i omladinske škole. Time bi se izbjegle stalne smjene i ove radnje oko izbora trenera. Da sam ja predsjednik kluba, tako bih postavio stvari - zaključio je Barić.
Autor: Jurica Radić
Izvor:sportske.jutarnji.hr
Započeo/la tema :
Ni mi jasno čemu ove teme o našim klubovima kada imamo samo dva šta nešta vrijede
i inače liga nam je u k....
i inače liga nam je u k....
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Bijeli će u Maksimir istrčati s obrambenom formacijom
Na jednom od posljednjih treninga uoči dvoboja s Dinamom trener bijelih Stanko Poklepović posegnuo je za varijatnom u kojoj Boris Pandža, srčani stoper, igra na poziciji zadnjeg veznog.
Ima Poklepović neke svoje zamisli kako zaustaviti Moralesa i Mandžukića. A oni oko njega, prijatelji i suradnici, uhvatili su se za glavu, riječima "neće valjda". Sjetili su se sličnog eksperimenta Sergija Krešića. U Rijeci je Pandža zaigrao zadnjeg veznog, Hajduk je izgubio s 0:4, predsjednik Branko Grgić dao je ostavku. Bio je to jedan od većih potresa u novijoj povijesti bijelih.
– Dinamo ima autoritet na nacionalnoj razini, kao i mi, očekujem ravnopravnu utakmicu. Želim da bude dostojanstvena na svim razinama. Od sudionika na terenu pa do onih koji su izvan njega. Inače, jedino razmišljam da li da igramo s jednom ili s dvije špice – okrenuo je Poklepović pilu naopako.
Na jednom od posljednjih treninga uoči dvoboja s Dinamom trener bijelih Stanko Poklepović posegnuo je za varijatnom u kojoj Boris Pandža, srčani stoper, igra na poziciji zadnjeg veznog.
Ima Poklepović neke svoje zamisli kako zaustaviti Moralesa i Mandžukića. A oni oko njega, prijatelji i suradnici, uhvatili su se za glavu, riječima "neće valjda". Sjetili su se sličnog eksperimenta Sergija Krešića. U Rijeci je Pandža zaigrao zadnjeg veznog, Hajduk je izgubio s 0:4, predsjednik Branko Grgić dao je ostavku. Bio je to jedan od većih potresa u novijoj povijesti bijelih.
– Dinamo ima autoritet na nacionalnoj razini, kao i mi, očekujem ravnopravnu utakmicu. Želim da bude dostojanstvena na svim razinama. Od sudionika na terenu pa do onih koji su izvan njega. Inače, jedino razmišljam da li da igramo s jednom ili s dvije špice – okrenuo je Poklepović pilu naopako.
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
- Kod:
Hajduku prijeti peta sezona bez trofeja
Od "lige za bedake" samo je Rijeka osvajanjem Rabuzinova Sunca 2006. uspjela nakratko prekinuti proročanstvo Zdravka Mamića o desetogodišnjoj dominaciji Dinama
Autoelektričar, trubač na sprovodima i zidar dio su skupine koja je u listopadu 2005. uzela mjeru Kužeovom Dinamu. Naftaš iz Ivanića učinio je tada prvoklasnu senzaciju izbacivši s dva gola Franje Božića Dinamo iz osmine finala Kupa.
Godinu ranije, nakon “lige za bedake” na snagu je stupilo proročanstvo Zdravka Mamića o desetljeću dominacije. Rijekin Kup, već spomenute godine bio je tek iznimka koja je potvrdila pravilo. Dinamo je predominantan u našim okvirima. U posljednje tri godine uzeli su dvostruke krune. I ovo prvenstvo je praktički već arhivirano, a teško je povjerovati da im se Šibenik ili Varteks mogu oduprijeti u finalu ako “modri” eliminiraju Hajduk.
Dominacija Dinama nažalost nije donijela iskorak u Europi. Za njih očito vrijedi ona stara “bolje biti prvi u selu, nego zadnji u gradu”. Iako je 12 utakmica s euro predznakom po sezoni podatak za respekt, mitsko proljeće u Europi ili barem skupina Lige prvaka još uvijek su preveliki zalogaj za društvo iz Maksimira.
nadam se da će tako i ostati
Započeo/la tema :
dobro su jučer odigrali ...
jako dobro ...
jako dobro ...
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
kak su dobro odigrali , a reza 0:0
oboje su za k....
btw. bog Marko , pa kaj ima
oboje su za k....
btw. bog Marko , pa kaj ima
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
ma gledaj po meni je hajduk jako dobro odigrao , došli su po nulu i otišli sa njom ...
taktički jako dobro , zatvorili su badelja da ga nije bilo nigdje na teerenu ....
konstantno udvajali dinamova krila , bekove ...
nisu srljali , obranu jako dobro igrali ...
sve u svemu ok je hajduk jučer odigrao ....
ma evo me malo po forumima švrljam i tak ...
taktički jako dobro , zatvorili su badelja da ga nije bilo nigdje na teerenu ....
konstantno udvajali dinamova krila , bekove ...
nisu srljali , obranu jako dobro igrali ...
sve u svemu ok je hajduk jučer odigrao ....
ma evo me malo po forumima švrljam i tak ...
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
mah , ozbiljna ekipa bi onakav Dinamo razbila s 5 komada
ali to je naš mentalitet , bod u gostima , pjesma u autobusu
došli po 0 , otišli s nulom , a najveće budale su oni koji su gledali
edit - a nema te baš nešto , di si ?
Započeo/la tema :
gio_deluxe je napisao/la:mah , ozbiljna ekipa bi onakav Dinamo razbila s 5 komada
dobro si to konstatirao največi bedaci su oni koji to gledaju ...
kao recimo ja ....
i prije svake jebene tekme se naadam da bum si pogledao neku dobru tekmu a ono muda labudova ...
uzrujam se i ona sam jadan uzrujan ..... ha hhahhahha hah ............
ma evo pa navratim si ja tu malo ...
tu i tamo ... kada uhvatim vremena ....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
nemožeš češće , ma nekako kad ti dođeš , odmah se sjetim još nekih ljudi
nisam mislio samo na tebe ( i ja sam gledao )
nisam mislio samo na tebe ( i ja sam gledao )
Započeo/la tema :
ma znam da nisi mislio na mene neg na nas koji gledaju taj jad i bjedu ...
ej a kao derbi hrvastke lige ....
ej a kao derbi hrvastke lige ....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
i onda mi netko kaže da nije za regionalnu ligu
Započeo/la tema :
ma ja jesam za tako nešto ....
to bi bila dobra stvar za naš nogomet ....
samo di ugurati te tekme , kada ....
mišljenja sam da bi to bilo jako dobro ...
ako ne ništa bar bi imao kaj gladati a ne ovo .....
derbi koji to ipak nije .....
jebote bolje da odmah na početku tekme uzmu nož i probuše sve lopte na terenu i
svako svojoj kuči a ne ovo maltretiranje jadne lopet 90 min a i nas koj to gledamo ....
to bi bila dobra stvar za naš nogomet ....
samo di ugurati te tekme , kada ....
mišljenja sam da bi to bilo jako dobro ...
ako ne ništa bar bi imao kaj gladati a ne ovo .....
derbi koji to ipak nije .....
jebote bolje da odmah na početku tekme uzmu nož i probuše sve lopte na terenu i
svako svojoj kuči a ne ovo maltretiranje jadne lopet 90 min a i nas koj to gledamo ....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
pa klubovi koji su u regionalnoj ligi , nebi igrali domaću ligu .
regionalna bi bila premijerna , a 1. lige država članica bi bile 2. lige ( kvalifikacijske )
i ako se desi da ispadne hrvatski klub , u ligu ulazi 1. iz hrvatske lige
ako je slovenski onda 1. iz slovenske lige....
tak bih ja to napravio
regionalna bi bila premijerna , a 1. lige država članica bi bile 2. lige ( kvalifikacijske )
i ako se desi da ispadne hrvatski klub , u ligu ulazi 1. iz hrvatske lige
ako je slovenski onda 1. iz slovenske lige....
tak bih ja to napravio
Započeo/la tema :
živi bili pa vidili
Barcelona protiv Hajduka na Veliku Gospu 2011.
Čelnike bijelih s Pereom Guardiolom iz agencije MediaPro, preko Juana Mate Rodrigueza, spojio je Hajdukov nekadašnji igrač Vlaho Macan koji živi i radi u Španjolskoj.
Vlaho Macan, nekadašnji igrač Hajduka, Splita, Zagreba i vinkovačkog Dinama, koji je nakon igranja u Španjolskoj ondje ostao živjeti, potvrdio je skorašnji dolazak agencije MediaPro u Split.
Čeka se Barca - Arsenal
– Stižemo sljedeći tjedan, a za nekoliko dana znat će se hoćemo li uspjeti doći točno na dan utakmice Hajduka i Dinama. Naime, taj dan uzvrat igraju Barcelona i Arsenal, Pere Guardiola i Emilio Pons, koji nam je iznimno važan zbog marketinga, imaju neke sastanke. No, delegacija za dogovor stiže – kaže Macan.
Kada je Hajduk dogovarao posjet Barceloni Macan je bio poveznica i preko svog velikog prijatelja i bivšeg suigrača Mate Rodrigueza (njegov sin igra u Valenciji), koji je opet prijatelj s obitelji Guardiola, spojio je čelnike bijelih.
– Ideja o toj utakmici ostvariva je i puno više će se znati nakon sastanka u Splitu. Morate znati da Barcelona svaki dan prima ponude za prijateljske utakmice, već sada bismo mogli rezervirati sve termine za tri-četiri godine unaprijed. No, Barceloni su zanimljivi ovi naši prostori, žele svoj utjecaj proširiti i zato Hajduk ima velike šanse da ih ugosti. Za tu je utakmicu vrlo bitno što sljedeće godine nema velikih natjecanja, a igralo bi se uoči početka prvenstva Španjolske, tako da bi se u Splitu mogle pojaviti sve Barcelonine zvijezde. Nema što, Barca je trenutačno najpoželjnija momčad na svijetu i bila bi velika stvar da dođe u Split – rekao je Macan.
Mirovne snage
Na sastanku u Barceloni razgovaralo se i o terminu, okvirna je ideja da se igra oko 15. kolovoza, oko blagdana Velike Gospe.
Inače, Macan, podrijetlom Konavljanin, iznimno je zanimljiv. U ratno doba, u sklopu španjolskih mirovnih snaga boravio je u Hercegovini.
– Jedan moj prijatelj, general po činu, pitao me bih li mu htio biti prevoditelj, a kako sam baš tada završio nogometnu karijeru, pristao sam na njegovu ponudu. Tri mjeseca bio sam u Hercegovini, bili smo smješteni nedaleko od Metkovića – kazao je Macan.
Macan je bio član španjolskih mirovnih snaga u Hercegovini
Za utakmicu Hajduka i Barcelone vrlo je bitno što sljedeće godine nema velikih natjecanja, a igralo bi se uoči početka prvenstva Španjolske, tako da bi se u Splitu mogle pojaviti sve Barcelonine zvijezde. Nema što, Barca je trenutačno najpoželjnija momčad na svijetu i bila bi velika stvar da dođe u Split – rekao je Macan.
Inače, Macan, podrijetlom Konavljanin, iznimno je zanimljiv. U ratno doba, u sklopu španjolskih mirovnih snaga boravio je u Hercegovini.
– Jedan moj prijatelj, general po činu, pitao me bih li mu htio biti prevoditelj, a kako sam baš tada završio nogometnu karijeru, pristao sam na njegovu ponudu. Tri mjeseca bio sam u Hercegovini, bili smo smješteni nedaleko od Metkovića – kazao je Macan.
Započeo/la tema :
Svaguša poludio zbog Poklepovića!
Svaguši smeta Špacin dugi jezik, ali i popularnost koju je stekao. A on ga želi na klupi samo do kraja sezone.
Hajdukov trener Stanko Poklepović još je jednom dospio u središte pažnje zbog svojih izjava. Iako nije bio toliko zanimljiv kao prije zbog priče o penetraciji i ekstazi, Poklepović je gostovanjem u "Otvorenom" na HTV-u izazvao bijes Hajdukova predsjednika Joška Svaguše.
Javljajući se iz splitskog studija, Poklepović je stao na stranu Zdravka Mamića kazavši da je Zagrebu potreban ne samo lijepo uređen Maksimir nego barem još tri stadiona.
– Izljubit ću te, Špaco, kako te majka nikad nije izljubila – uskliknuo je na to Mamić.
A Svaguša je za to vrijeme bjesnio pred svojim televizorom. Nije mu toliko zasmetala Poklepovićeva izjava koliko činjenica da je izazvao oduševljenje Zdravka Mamića, prvog čovjeka najvećeg Hajdukova rivala. Odmah potom Svaguša je, neslužbeno smo doznali, nazvao sportskog direktora Ivicu Kalinića i dao mu naredbu:
– Sutra ćeš se skinuti u trenirku i voditi trening – povikao je Svaguša u slušalicu.
Kalinić je pokušao, navodno je uspio tek djelomično, smiriti Svagušu, razuvjeriti ga da ne poduzima tako radikalne poteze uoči susreta sa Zagrebom te uzvrata polufinala Hrvatskoga kupa s Dinamom.
No Špaco to mora shvatiti kao posljednje upozorenje. Već dugo u Hajduku muku muče s njegovim dugim jezikom, pokušali su ga natjerati da se suzdrži, da daje sterilne izjave, bez bombastičnih priča. No, sve im je palo u vodu kada je Poklepovića nakon prve utakmice s Dinamom u Maksimiru snimila kamera jedne nacionalne televizije kako oponaša zvukove spominjane ekstaze!
A možda više od Poklepovićevih izjava Svaguši smeta Špacina sve veća popularnost. Ne samo među Hajdukovim navijačima zbog pobjeda na početku proljetnog dijela prvenstva već i u svekolikoj javnosti. Špaco je šarmantan, možda pretjerano govorljiv, ali humorističan. A Svaguša ga je za trenera postavio samo na određeno vrijeme, do kraja prvenstva, kada namjerava dovesti novog trenera za duže vrijeme. Tako se boji da će se još jednom, kada makne svima dragog i simpatičnog Špacu, naći na udaru sa svih strana.
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 23. • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Similar topics
» Hajduk Split vs Barcelona 23.7.2011
» Hajduk - Dinamo - vječni derbi između dva velika hrvatska rivala, te svađe između navijača
» Hajduk - Dinamo - vječni derbi između dva velika hrvatska rivala, te svađe između navijača
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 7 / 23.