Real Madrid
+17
Sinister
9
Stevo Largo
JOCA
Purgy
Prop
Ive
KOLERIN
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
Mass
Neu
goc
tekilinho
Max007
Iron Man
fernando torres
21 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Real Madrid
Kakve mitove?!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
a u kakve ja vjerujem? da su ih prije razbijali i najslabiji klubovi? e pa jesu
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:a u kakve ja vjerujem? da su ih prije razbijali i najslabiji klubovi? e pa jesu
A kad je to prije? Ove sezone? Prošle? Pretprošle? Definiraj to prije!
Započeo/la tema :
Real ima samo jednu glupu, glupu politiku.
Ali, da ne igraju lijepo, i da ih može svako pobjediti je obična idiotarija.
Drž' se ti Star Warsa.
Ali, da ne igraju lijepo, i da ih može svako pobjediti je obična idiotarija.
Drž' se ti Star Warsa.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Glupu, glupu, glupu!
rep+
rep+
Započeo/la tema :
Real igra sasvim dobro. Za dosadašnji dio sezone bi im dao vrlo dobru četvorku. Mislim da će nakon današnjeg dana biti na dva-tri boda od Barce
tekilinho- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Real ima izuzetne pojedince koji ove sezone jos uvek ne pruzaju prave partije a najveci problem tima je odbrana.Mislim da ce sledece sezone da budu strah i trepet za sve ekipe u Evropi......
JOCA- Junior
- Registriran/a : 25.01.2010
Broj postova : 598
Reputacija : 33
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Guti: Ovo će biti moj posljednji “El Clasico”
Jose Maria Gutierrez Hernandez, popularni Guti, u razgovoru za španjolsku radio postaju Onda Madrid obznanio je kako će na kraju sezone napustiti Real, klub čije je boje branio od početka svoje nogometne karijere...
- Moja budućnost nije jasna, ali ovo (subotnji ogled s Barcelonom) će definitivno biti moj posljednji “El Clasico”. Danas za mene više nema mogućnosti za nastavak karijeru u Madridu. Imam ugovor još jednu godinu, ali nadam se da ću naići na razumijevanje uprave. Siguran sam da će shvatiti da je moja najbolja prilika da se maknem odavde - rekao je 33-godišnji Guti, španjolski vezni igrač koji je ponikao u Realovom omladinskom pogonu, a u prosincu 1995. godine debitirao je za prvi sastav “kraljevskog kluba”.
- Oko toga ne treba raditi drame jer će svakoga sustići period kada neće dobivati željenu minutažu. Najvažnija mi je stvar otići uz što je više dostojanstva moguće, posebice jer se radi o napuštanju kluba poput Real Madrida.
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
kad ga Barca dotuče ima da pobjegne
Započeo/la tema :
Hala Madrid
Započeo/la tema :
Raul se vraća na mjesto debija
Nogometaši Real Madrida odigrat će danas (subota) u Zaragozi protiv istoimenog domaćina utakmicu 34. kola Primere. Posebno će ona biti emotivna za kapetana Reala Raula Gonzaleza (32)...
Nogometaši Real Madrida odigrat će danas (subota) u Zaragozi protiv istoimenog domaćina utakmicu 34. kola Primere. Posebno će ona biti emotivna za kapetana Reala Raula Gonzaleza (32)...
Naime, na stadionu La Romareda je 29. listopada 1994. godine Raul debitirao u Realovoj momčadi i otad je stekao legendarni status i odigrao 549 utakmica u Primeri.
Međutim, Marca piše da bi se Raul, ukoliko zaigra u današnjoj utakmici mogao oprostiti od stadiona na kojem je debitirao, budući mu je ove sezone predodređena uloga “džokera” s klupe (u 29 nastupa upisao tek četiri gola), te minutaža ne zadovoljava njegove ambicije.
Prije 16 godina na stadionu La Romareda tadašnji trener Reala, a današnji sportski direktor kluba Jorge Valdano dao je Raulu priliku za igru, a danas njegova statistika govori sama za sebe, 739 utakmica u svim natjecanjima i 322 gola.
Raula ugovor za Real veže još godinu dana, a ako se uistinu i dogodi da na kraju sezone napusti Santiago Bernabeu, gol na stadionu na kojem je sve započelo sigurno bi pamtio do kraja karijere. Posljednji je zabio Tenerifeu u gostujućoj 5-1 pobjedi Reala 27. veljače.
Započeo/la tema :
Real u lovu na De Rossija, Roma traži 50 milijuna eura
Real Madrid se i predstojećeg ljeta sprema za veliku kupovinu, a svakim je danom sve više nogometaša koji se povezuju s prelaskom na Santiago Bernabeu...
Posljednji u nizu je veznjak talijanske Rome Daniele de Rossi (26) koji bi, kako doznaje španjolska Marca, mogao biti alternativa za Arsenalova Cesca Fabregasa koji je prva želja čelnika “kraljevskog kluba”.
U svakom slučaju, u Realu su odlučni pojačati vezni red, a s De Rossijem su navodno već obavljeni i preliminarni kontakti. No, Roma bi mogla biti tvrdi orah jer će svojeg ponajboljeg igrača teško prodati za manje od 50 milijuna eura, što bi čak i za Real moglo biti previše.
De Rossi je u 45 ovosezonskih utakmica za Rimljane u svim natjecanjima postigao deset golova i šest puta asistirao.
Započeo/la tema :
pretjeruju. misle da ovi u Realu seru novac. doduse nisu ni daleko
Započeo/la tema :
Roma ne pretjeruje.
To je jednostavno odjeb Realu. A ako su toliki idioti i žele dati 50m€ za nekog poput De Rossija, onda neka daju. Naći će Roma zamjenu.
Roma pretjeruje.
To je jednostavno odjeb Realu. A ako su toliki idioti i žele dati 50m€ za nekog poput De Rossija, onda neka daju. Naći će Roma zamjenu.
Roma pretjeruje.
Započeo/la tema :
ma ovi u Realu su preglupi, oni bi najradje da samo oni postoje i da imaju sve najbolje igrače
Započeo/la tema :
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ova mi se sviđa
Započeo/la tema :
Baš me zanima koji je vrag sa ovim Kakom, nije đavla da ga se odrekla sila sa nebesa....
Započeo/la tema :
šta slabo igra?
Započeo/la tema :
Ako bi gledali suve brojke, dobiješ dojam da nije loše, ali utjecaj na igru mu je - nezamijetan! Znam da je u Milanu bio tata-mata, a ovdje možda nema tolike ovlasti, ali opet, netko njegove kvalitete bi morao i mogao bolje...
Započeo/la tema :
možda je to zbog Ronalda... možda ga je ubio u pojam svojom igrom
Započeo/la tema :
A eto, ja mislim da je to zbog onoga šta pričam odkad malo bolje razumijem nogomet.
Takva dva igrača se ne spajaju. Jedan igrač tog tipa je dovoljan za momčad. Dvojica su previše. Pogotovo kada igraju zajedno.
Ako još uzmeš u obzir da nije glavna zvjezda u tom klubu, čovjek oko kojeg se sve vrti, pogotovo na terenu, onda možda i nađeš razlog lošijim igrama.
Isto bi bilo i da se Messi i Ronaldo nađu u istoj momčadi. Jedan od njih, uvjeren sam, nebi igrao onako kako može.
Takva dva igrača se ne spajaju. Jedan igrač tog tipa je dovoljan za momčad. Dvojica su previše. Pogotovo kada igraju zajedno.
Ako još uzmeš u obzir da nije glavna zvjezda u tom klubu, čovjek oko kojeg se sve vrti, pogotovo na terenu, onda možda i nađeš razlog lošijim igrama.
Isto bi bilo i da se Messi i Ronaldo nađu u istoj momčadi. Jedan od njih, uvjeren sam, nebi igrao onako kako može.
Započeo/la tema :
Ma pazi, ma vidi....
Iman ti ja tu drugačije stajalište...
Istina je da nogomet nije igra demokracije - jedan je vođa na terenu, dva-tri do njega, ostalo su vodonoše - jebiga, tako je to...
Xavi vodi, Iniseta, Messi i Puyol (više liderski do igrački) su tu, Alves, Keita, Pedro, Abidal - vodonoše!
Sneijder vodi, Eto'o, Maicon, Zanneti, ostali su vodonoše koji plešu kako ovi sviraju!
Rooney vodi, rupa i 10 vodonoša
S time da Puyola ili Zannetija više spominjem radi efekta koji imaju na moral!
Al' evo ti primjer Milana iz sjajnog doba Kake, i sjajnih naslova.........
Pirlo-Xabi Alonso
Gattuso-Lass
Shevcheno-Ronaldo.....
Kaka-Kaka!
Oću reći, ovaj Real je, ako mene pitaš, krivo postavljen - Kaka mora vladati sredinom terena, a golove ostaviti portugalskom konju.....
Sve je to stvar ega, ništa više! Vjerujem da je tu riječ o igračima koji žele osvajati i kojima se može pojasniti da ne mogu oba glumiti Cruyffa i Maradonu......
Ima mjesta za jednog, a drugi mora podmetnuti leđa...
Zapravo, oba mogu malo sagnuti kičmu i to bi super izgledalo!
A tu ulogu ima trener!?
Vincente Del Bosque je sjajno ukrotio Figa, Zidana i Raula!
Pojasnio im je jednu istinu - Real je veći od sviju njih! A oni su predobro plaćeni da bi zajebavali klub i navijače!
Pa eto, vjerujem da bi to moglo ići!
Ego...
To je problem!
Ego...
Iman ti ja tu drugačije stajalište...
Istina je da nogomet nije igra demokracije - jedan je vođa na terenu, dva-tri do njega, ostalo su vodonoše - jebiga, tako je to...
Xavi vodi, Iniseta, Messi i Puyol (više liderski do igrački) su tu, Alves, Keita, Pedro, Abidal - vodonoše!
Sneijder vodi, Eto'o, Maicon, Zanneti, ostali su vodonoše koji plešu kako ovi sviraju!
Rooney vodi, rupa i 10 vodonoša
S time da Puyola ili Zannetija više spominjem radi efekta koji imaju na moral!
Al' evo ti primjer Milana iz sjajnog doba Kake, i sjajnih naslova.........
Pirlo-Xabi Alonso
Gattuso-Lass
Shevcheno-Ronaldo.....
Kaka-Kaka!
Oću reći, ovaj Real je, ako mene pitaš, krivo postavljen - Kaka mora vladati sredinom terena, a golove ostaviti portugalskom konju.....
Sve je to stvar ega, ništa više! Vjerujem da je tu riječ o igračima koji žele osvajati i kojima se može pojasniti da ne mogu oba glumiti Cruyffa i Maradonu......
Ima mjesta za jednog, a drugi mora podmetnuti leđa...
Zapravo, oba mogu malo sagnuti kičmu i to bi super izgledalo!
A tu ulogu ima trener!?
Vincente Del Bosque je sjajno ukrotio Figa, Zidana i Raula!
Pojasnio im je jednu istinu - Real je veći od sviju njih! A oni su predobro plaćeni da bi zajebavali klub i navijače!
Pa eto, vjerujem da bi to moglo ići!
Ego...
To je problem!
Ego...
Započeo/la tema :
Mourinho traži od Pereza da za Pastorea plati koliko treba
Javier Pastore mora biti Realov novi Zinedine Zidane, poručio je svom predsjedniku Florentinu Perezu trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho, barem po pisanju talijanskog web-portala Stadionews.it...
Portugalac na klupi "kraljevskog kluba" čini apsolutno sve što može da bi onemogućio odlazak 22-godišnjega argentinskog playmakera Palerma u Barcelonu, jer ga vidi kao arhitekta učinkovite a ujedno i spektakularne Realove momčadi budućnosti.
Prijašnji izvještaji govorili su da je Barcelona već napravila pola posla oko dovođenja Argentinca, te da sam nogometaš preferira Kataloniju pred Kastiljom.
Mourinho se s tim, navodi isti izvor, ne miri, te od predsjednika zahtijeva da Palermovu predsjedniku Zampariniju isplati golemih 70 milijuna eura odštete za novog Zidanea.
Javier Pastore mora biti Realov novi Zinedine Zidane, poručio je svom predsjedniku Florentinu Perezu trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho, barem po pisanju talijanskog web-portala Stadionews.it...
Portugalac na klupi "kraljevskog kluba" čini apsolutno sve što može da bi onemogućio odlazak 22-godišnjega argentinskog playmakera Palerma u Barcelonu, jer ga vidi kao arhitekta učinkovite a ujedno i spektakularne Realove momčadi budućnosti.
Prijašnji izvještaji govorili su da je Barcelona već napravila pola posla oko dovođenja Argentinca, te da sam nogometaš preferira Kataloniju pred Kastiljom.
Mourinho se s tim, navodi isti izvor, ne miri, te od predsjednika zahtijeva da Palermovu predsjedniku Zampariniju isplati golemih 70 milijuna eura odštete za novog Zidanea.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 3 / 6.