Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bizarni sportovi

4 posters

Go down

Bizarni sportovi Empty Bizarni sportovi

Postaj by Neu pon vel 02, 2009 11:27 am

KOJI JE VAŠ NAJBOLJI I OMILJENI BIZARNI SPORT?
Bizarni sportovi Bizarni

Iako će se mnogima činiti potpuno nevjerojatnima, činjenica je i da se ovi sportovi igraju u ponekom kutku zemaljske kugle. Štoviše, ne samo da se igraju nego su i iznimno popularni.
Boksački šah
Kombinira intelekt i fizičku snagu. Ako si možete priuštiti boksačke rukavice i dovoljno napregnuti moždane vijuge onda je ovo sport za vas. Igra se u šest rundi, a pobjeda se može ostvariti šah-matom na ploči ili nokautom u ringu.
Svjetsko prvenstvo u nošenju supruga

Bizarni sportovi Bizarni1
Sam naziv govori, sport se igra tako da uzmete svoju bolju polovicu
i prenesete ju na svojim leđima. Pobjednik je onaj koji prvi prijeđe stazu, a natjecanje se organizira u malom finskom gradu Sonkajärviju. U pravilima ne piše ništa o maksimalnoj mogućoj težini žene, samo stoji
da ona može biti vaša, ali i tuđa.
Podvodni ragbi

Bizarni sportovi Bizarni2
Podvodni ragbi igra se u bazenu na dubini od otprilike četiri metra. U igri su dvije ekipe sastavljene od po 11 igrača, a cilj je ubaciti loptu u protivničku košaru. Obje se košare nalaze na dnu bazena.
Čovjek protiv konja

Bizarni sportovi Bizarni3
Vrlo popularna igra u Walesu u kojoj se čovjek u brzini nateče s konjima. Staza je duga 40 kilometara, a puna je prirodnih prepreka koje moraju savladati i čovjek i konj.
Ronjenje u blatu

Bizarni sportovi Bizarni4
Natjecatelji u ovoj igri moraju roniti kroz prljavu vodu neugodnog mirisa, a pobjednik je onaj tko za najkraće vrijeme prijeđe zadanu rutu. Svjetski rekord iznosi 1 minutu i 35 sekundi, a postavio ga je
Phillip John.
Ulovi sir

Bizarni sportovi Bizarni5
Vrlo opasan sport i igra koja se održava svake godine u svibnju kod engleskog grada Gloucestera. Pavila su takva da se veliki kotač sira spusti niz padinu, a deseci natjecatelja bore se da ga ulove. U toj
borbi mnogi završe s prijelomima ruku i nogu.
Buzkashi

Bizarni sportovi Bizarni6 Nacionalni sport u Afganistanu i Kirigistanu. Igrači iz dvije ekipe sjede na konjima i pokušavaju ubaciti objekt u protivnički gol. Natjecatelji ne koriste loptu nego mrtvu kozu ili tele kojima je odsječena glava. Igra zna biti vrlo teška, a neki završe i s ozljedama.
Hokej na kotaču

Bizarni sportovi Bizarni7
Ova igra liči na hokej na ledu, ali on se odvija na kotačima. Pravila su jednaka onima u hokeju, natjecatelji imaju palice i nastoje lopticu ubaciti u protivnički gol. Hokej na kotaču igra se već 25 godina, a u SAD-u, Europi i Aziji postoje čak i posebne lige te klubovi.
Sepak Takraw

Bizarni sportovi Bizarni8
Vrlo popularan sport u Maleziji, a da biste ga igrali, morate imati atletske sposobnosti ili pak biti visoki poput Michaela Jordana. To je kombinacija nogometa, odbojke i gimnastike. Igrači stoje s dvije
suprotne strane mreže, a u igri koriste svoje noge, koljena i ramena kojima udaraju loptu. Cilj je loptu baciti na protivničku stranu, a korištenje ruku je strogo zabranjeno.
Rock, Paper, Scissors

Bizarni sportovi Bizarni9
Igra koja se kod nas naziva i "bim bum bam". Rock (kamen)označava stisnutu šaku, Paper (papir) je ispružena šaka, a Scissors (škare) su kažiprst i srednji prst. Škare mogu pobijediti papir, kamen može pobijediti škare, a papir može pobijediti kamen.

izvor: e-muskarac.com

Zadnja promjena: Neukrotiva; ned sij 31, 2010 10:59 am; ukupno mijenjano 1 put.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Bizarni sportovi Empty999 / 999999 / 999Bizarni sportovi Empty

[Vrh] Go down

Bizarni sportovi Empty Re: Bizarni sportovi

Postaj by House pon vel 02, 2009 11:42 am

papir, škare, kamen i sam zaigram ponekad s nekim, a od ovih nabrojanih bizarno mi je podvodni ragbi, ulovi sir, čovjek protiv konja

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Bizarni sportovi Empty390 / 999390 / 999Bizarni sportovi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub oľu 07, 2009 8:39 am

čovjek protiv konja je baš spaljen sport Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sub oľu 07, 2009 8:54 am

probao bih ovaj Sepak Takraw
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Bizarni sportovi Empty41 / 99941 / 999Bizarni sportovi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 08, 2009 9:49 am

probao bi čovjek protiv konja
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri tra 08, 2009 10:34 am

Svjetsko prvenstvo u nošenju supruga .lol:

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Bizarni sportovi Empty889 / 999889 / 999Bizarni sportovi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned sij 31, 2010 11:00 am

^^to je prespaljeno, kontam da se pišaš od smijeha kad gledaš, posebno ako neko ima malo jaču suprugu Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content