Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Martian (2015)

Go down

The Martian (2015) Empty The Martian (2015)

Postaj by Iron Man sri svi 25, 2016 2:25 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu. S oskudnim zalihama, mora se osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi "Marsovca" vratili kući, dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja. Dok se priča o nevjerojatnoj hrabrosti razvija, svijet se ujedini u želji da se Watney sigurno vrati na Zemlju.

The Martian (2015) - IMDb

_____________________________________________________________________________________

Koliko smo samo novaca uložili da se spasi Matt Damon Very Happy

Film je dobar na trenutke i loš na trenutke. Zanimljiva je priča o tome kako pokušava preživjeti ali umorio me predosadan početak i jako loš kraj. Matt Damon je dobar bio ali nekako mi ipak film nije sjeo.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
The Martian (2015) Empty336 / 999336 / 999The Martian (2015) Empty

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics