Božićni advent
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Božićni advent
E sad...ne nadaj se.
To se samo tako kaže
To se samo tako kaže

slavonka- Junior
- Registriran/a : 04.02.2011
Broj postova : 913Reputacija : 44
Započeo/la tema :
Znam... znam... mogu izdrzati i rundu (pica !!) za cijeli forum.
Pogotovo ovakav, osakacen (mislim na forum, naravno)....
Dakle...
Pogotovo ovakav, osakacen (mislim na forum, naravno)....
Dakle...
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1768Reputacija : 184
Godina imam : 68
Započeo/la tema :
To koliko rundi možeš izdržat, bumo vidli 
U Beču, naravno
Dakle...

U Beču, naravno

Dakle...
slavonka- Junior
Započeo/la tema :
Jednom napisano, ne moze biti opovrgnuto.....
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Ja sam (zlo)pamtilo 

slavonka- Junior
Započeo/la tema :
nisi ti zlopamtilo nego navlakuša koja pali nas matorce, prvenstveno svojim otvorenim stavom o seksuslavonka je napisao/la:Ja sam (zlo)pamtilo

i ja bi ti se nabacivao, ali Robin ima bolju perspektivu, još da te pozove na skijanje

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
A gle, Tanuki, ja samo govorim ono što mislim, za razliku od mnogih. Tome ovakve stranice i služe, zar ne?
Glede navlakuše, ma taman posla, samo imam jasne stavove. I određeni broj godina na leđima
Glede navlakuše, ma taman posla, samo imam jasne stavove. I određeni broj godina na leđima

slavonka- Junior
Započeo/la tema :
ma daj, jasno je da imaš svoje stavove, ali isto tako je jasno da si koketa i da ćeš nas napaliti nas vintage muškarce,slavonka je napisao/la:A gle, Tanuki, ja samo govorim ono što mislim, za razliku od mnogih. Tome ovakve stranice i služe, zar ne?
eto Robin ti nudi advent u Beču, jer se pali na emancipirane žene poput tebe, ali eto zanimljivo je da i Robin i ja na ovom forumu imamo svoje slike,ali tebe ne poznajemo?
i ja bih te rado pazio i mazio poput Robina Uda, ali otkuda znam da ti možda nisi muško?
tvoji stavovi do sada objavljeni jesu prihvatljivi, ali to ne znači da ne lažeš, jer dok nema tvoje slike na ovom forumu mogu vjerovati i da si muško

Započeo/la tema :
E sad si me dobro nasmijao Tanuki 
Koliko se sjećam, Robin i ja smo razgovarali o kavi, niti je on napaljivao mene, niti ja njega.
Glede slike: šta znači slika ovdje na forumu? Da nekom dokazujem da nisam muško? Taman posla. Pa ja ne bih bila muško ni suhim zlatom da mi plate.
Osim toga, kako znaš da moja profilna nema veze sa mnom?

Koliko se sjećam, Robin i ja smo razgovarali o kavi, niti je on napaljivao mene, niti ja njega.
Glede slike: šta znači slika ovdje na forumu? Da nekom dokazujem da nisam muško? Taman posla. Pa ja ne bih bila muško ni suhim zlatom da mi plate.
slavonka- Junior
Započeo/la tema :
Ma ti si zlato i ne vidim razloga zašto se ne bi napalila na Robina, jer koliko ja vidim uopće nije loš muškarac i skidam ti kapu je si uz Love upravo najbolja žena ovog foruma ( ako izuzmemo autoricu koja se odrekla svog djeteta, odnosno foruma)slavonka je napisao/la:E sad si me dobro nasmijao Tanuki
i nema tog muškarca na forumu koji se ne pali na tebe jer pišeš jebeno seksistički pa me je i pomalo strah dali si uopće žensko jer u virtuali možemo svašta!
za razliku od Eve i Love ( Neu neću ni pominjati) koje su stvarno i lijepe i fizički prisutne na ovom našem malom forumu, ti si samo virtualna osoba, a u tvojim napisima je potpuno jasno da poznaješ psihu muškaraca pa se pomalo bojim da jesi muškarac, pogotovo što to pokušavaš negirati

Započeo/la tema :
Ako ti se dopadaju stavovi te osobe zašto bi te smetali nebitni seksualni atributi?tanuki je napisao/la:i ja bih te rado pazio i mazio poput Robina Uda, ali otkuda znam da ti možda nisi muško?

Rower- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 1365Reputacija : 83
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
stvarno ne znam, ali ja nisam peder, jesi li ti moždaRower je napisao/la:
Ako ti se dopadaju stavovi te osobe zašto bi te smetali nebitni seksualni atributi?

Započeo/la tema :
Alo, dečki, mir, nemam namjeru nikom skočiti u krevet pa samim tim mislim da moji atributi nisu upitni.
Tanuki, vidim da si zaintrigiran, ali nemam namjeru keljiti svoje slike na forum, ta vremena su prošla. Dala sam si truda, pa sam upoznala neke zanimljive face sa raznih foruma na kojima sam pisala, neki više gotovo i ne egzistiraju, znači, da, neki me ljudi i realno znaju.
Sa Robinom ću svakako popiti kavu kad me put nanese u Beč( a hoće ako te zanima).
Evu znam sa jednog drugog foruma, Love mislim da ne znam, a Robertu ću upoznat svakako ako bude htjela, jer nismo tako daleko.
Ne sjećam se odakle si ti Tanuku, ali ako zalutam u tvoj kraj, može kava, ako se ne bojiš( nemaš pojma kakve kukavice su muškarci).
I to je to.
Tanuki, vidim da si zaintrigiran, ali nemam namjeru keljiti svoje slike na forum, ta vremena su prošla. Dala sam si truda, pa sam upoznala neke zanimljive face sa raznih foruma na kojima sam pisala, neki više gotovo i ne egzistiraju, znači, da, neki me ljudi i realno znaju.
Sa Robinom ću svakako popiti kavu kad me put nanese u Beč( a hoće ako te zanima).
Evu znam sa jednog drugog foruma, Love mislim da ne znam, a Robertu ću upoznat svakako ako bude htjela, jer nismo tako daleko.
Ne sjećam se odakle si ti Tanuku, ali ako zalutam u tvoj kraj, može kava, ako se ne bojiš( nemaš pojma kakve kukavice su muškarci).
I to je to.
slavonka- Junior
Započeo/la tema :
naravno da se bojim i eto ja sam baš egzeplar muške kukavice i što bi s tobom na kavici ako slučajno zalutaš u moj krajslavonka je napisao/la:Alo, dečki, mir, nemam namjeru nikom skočiti u krevet pa samim tim mislim da moji atributi nisu upitni.
I to je to.

o čemu bi smo časkali

samo ti lijepo popij kavicu sa Robinom u Beču, jer ja sa tobom ne želim piti kavicu

Započeo/la tema :
Da se moj poziv na kavu pokusa na taj nacin iskoristiti, za postavljanje kojekakvih osobnih konstrukcija i profiliranja (a vjerojatno i zelja), glup je nacin.
Ja bih pozvao svakog na kavu, koga put nanese u Bec.
Priznajem, neke srdacno, neke manje srdacno, neke uopce ne.
Moj poziv nema nikakvih zadnjih misli.
Iako je svakom (normalnom) muskarcu ugodno u drustvu zgodne zene, to u ovom slucaju, s pozivom na kavu, nema nikakve veze.
Ja bih pozvao svakog na kavu, koga put nanese u Bec.
Priznajem, neke srdacno, neke manje srdacno, neke uopce ne.
Moj poziv nema nikakvih zadnjih misli.
Iako je svakom (normalnom) muskarcu ugodno u drustvu zgodne zene, to u ovom slucaju, s pozivom na kavu, nema nikakve veze.
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Mislim Tanuki (a njezin post daje mi za pravo) da Slavonka nikom nije ponudila sex pa je samim time tvoja spolna orijentacija nebitna (na kavicu s njom/njim možeš poći bez zadnjih misli)tanuki je napisao/la:
stvarno ne znam, ali ja nisam peder, jesi li ti možda

Rower- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Jesi li ti peder ?Rower je napisao/la:
Mislim Tanuki (a njezin post daje mi za pravo) da Slavonka nikom nije ponudila sex pa je samim time tvoja spolna orijentacija nebitna (na kavicu s njom/njim možeš poći bez zadnjih misli)
Započeo/la tema :
Nisam, ali bi rado na kavicu sa Slavonkom ma što ona bila.tanuki je napisao/la:
Jesi li ti peder ?
Rower- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Robine, razumjeli smo se od prvoga posta.
Bio ti žena ili muškarac, naša konverzacija je od početka zanimljiva, tako da nam neće biti dosadno na toj kavi, ma šta na njoj radili ili pili (radoznalci nek puknu od muke)
Tanuki, jedno moje pitanje si, namjerno ili nenamjerno, ignorirao. Pitala sam te zašto misliš da moja profilna nema veze sa mnom?
Rower, ne znam gdje si, ali što da ne, ja sam kavopija
Bio ti žena ili muškarac, naša konverzacija je od početka zanimljiva, tako da nam neće biti dosadno na toj kavi, ma šta na njoj radili ili pili (radoznalci nek puknu od muke)

Tanuki, jedno moje pitanje si, namjerno ili nenamjerno, ignorirao. Pitala sam te zašto misliš da moja profilna nema veze sa mnom?
Rower, ne znam gdje si, ali što da ne, ja sam kavopija

slavonka- Junior
Započeo/la tema :
Ako se dogodi da si budemo blizu idemo na tu kavu

Rower- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Rower je napisao/la:Ako se dogodi da si budemo blizu idemo na tu kavu![]()
Dogovoreno

slavonka- Junior
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.