Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chappie (2015) - Neill Blomkamp

3 posters

Go down

Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty Chappie (2015) - Neill Blomkamp

Postaj by Neu uto stu 04, 2014 6:12 pm

Chappie (2015)

IZVORNO IME: Chappie
REDATELJ: Neill Blomkamp
| ŽANR: akcijski triler
ULOGE: Sharlto Copley, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Dev Patel

[You must be registered and logged in to see this link.]

Hugh Jackman otkrio je za Screen Daily kako se pridružio ekipi filma Chappie, novog znanastveno-fantastičnog uradka redatelja Neilla Blomkampa. Blomkamp nam je najpoznatiji po filmovima Okrug 9 i Elysium. Scenarij za film Blomkamp potpisuje zajedno sa Terri Tatchell.
U filmu će naslovnu ulogu odnosno glas robotu Chappieju dati Blomkapov dugogodišnji suradnik i prijatelj Sharlto Copley, a navodno bi u filmu trebao glumiti i mladi Dev Patel (Milijunaš s ulice), iako ta informacija do sada još nije potvrđena. Gangstere će utjeloviti članovi južnoafričkog rap dvojca Die Antwoord, Ninja i Yolandi Visser. Predviđeni datum za izlazak filma je 27. ožujka 2015. godine.mojtv
[You must be registered and logged in to see this image.]

Od redatelja hvaljenih filmova „District 9“ i „Elysium“ dolazi hit „Chappie“ u kojem su glavne uloge ostvarili Sharlto Copley, Dev Patel, Sigourney Weaver i Hugh Jackman!
Svako rođeno dijete dolazi na svijet prepuno obećanja, a takva je situacija i s Chappiejem: on je nadaren, poseban, pravo čudo. Poput svakog djeteta, Chappie će ubrzo doći pod utjecaj okoline koja ga okružuje – dobre i loše – te će se morati osloniti na svoje srce i dušu kako bi pronašao svoje mjesto u svijetu i postao samostalan. Ali zbog jedne stvari Chappie se razlikuje od svih ostalih: on je robot. Prvi robot s mogućnošću samostalnog razmišljanja i vlastitih osjećaja. To je opasna ideja, ali i izazov koji će Chappieja dovesti u sukob s moćnim, razarajućim silama kojima je jedini cilj pobrinuti se da Chappie ostane jedini primjerak svoje vrste. - cinestar

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty999 / 999999 / 999Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty

[Vrh] Go down

Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty Re: Chappie (2015) - Neill Blomkamp

Postaj by Neu uto sij 27, 2015 2:56 pm

Ovo najviše čekam. Very Happy

[You must be registered and logged in to see this image.]

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty999 / 999999 / 999Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man uto sij 27, 2015 3:02 pm

Meni se ne sviđa trailer ali gledati će se pa ćemo vidjeti kakav je...

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty336 / 999336 / 999Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 08, 2015 8:16 pm

Pogledali smo jučer u kinu, dakle, savršeno! Presavršen film koji ima sjajnu pouku, dobru dozu humora, impresivnu robotiku i odlične glumce.

Malo je reći da je zaslužio 1000/ 10 Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Dr.Kiyu sub oľu 21, 2015 11:29 am

ne planiram gledat..district 9 mi je bio odlican film, vjerojatno jedan od boljih 2009, a elysium me toliko razocarao da mislim da cu preskociti ovaj tu...
i stvarno neu?
1000/10
najbolji film ikada ne zasluzuje toliko visoku ocjenu xD
Dr.Kiyu
Dr.Kiyu
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty51 / 99951 / 999Chappie (2015) - Neill Blomkamp   Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics