Chappie (2015) - Neill Blomkamp
3 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: 2014 + 2015 + 2016 + 2017
Stranica 1 / 1.
Chappie (2015) - Neill Blomkamp
Chappie (2015)
IZVORNO IME: Chappie
REDATELJ: Neill Blomkamp
| ŽANR: akcijski triler
ULOGE: Sharlto Copley, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Dev Patel
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hugh Jackman otkrio je za Screen Daily kako se pridružio ekipi filma Chappie, novog znanastveno-fantastičnog uradka redatelja Neilla Blomkampa. Blomkamp nam je najpoznatiji po filmovima Okrug 9 i Elysium. Scenarij za film Blomkamp potpisuje zajedno sa Terri Tatchell.
U filmu će naslovnu ulogu odnosno glas robotu Chappieju dati Blomkapov dugogodišnji suradnik i prijatelj Sharlto Copley, a navodno bi u filmu trebao glumiti i mladi Dev Patel (Milijunaš s ulice), iako ta informacija do sada još nije potvrđena. Gangstere će utjeloviti članovi južnoafričkog rap dvojca Die Antwoord, Ninja i Yolandi Visser. Predviđeni datum za izlazak filma je 27. ožujka 2015. godine.mojtv
[You must be registered and logged in to see this image.]
Od redatelja hvaljenih filmova „District 9“ i „Elysium“ dolazi hit „Chappie“ u kojem su glavne uloge ostvarili Sharlto Copley, Dev Patel, Sigourney Weaver i Hugh Jackman!
Svako rođeno dijete dolazi na svijet prepuno obećanja, a takva je situacija i s Chappiejem: on je nadaren, poseban, pravo čudo. Poput svakog djeteta, Chappie će ubrzo doći pod utjecaj okoline koja ga okružuje – dobre i loše – te će se morati osloniti na svoje srce i dušu kako bi pronašao svoje mjesto u svijetu i postao samostalan. Ali zbog jedne stvari Chappie se razlikuje od svih ostalih: on je robot. Prvi robot s mogućnošću samostalnog razmišljanja i vlastitih osjećaja. To je opasna ideja, ali i izazov koji će Chappieja dovesti u sukob s moćnim, razarajućim silama kojima je jedini cilj pobrinuti se da Chappie ostane jedini primjerak svoje vrste. - cinestar
IZVORNO IME: Chappie
REDATELJ: Neill Blomkamp
| ŽANR: akcijski triler
ULOGE: Sharlto Copley, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Dev Patel
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hugh Jackman otkrio je za Screen Daily kako se pridružio ekipi filma Chappie, novog znanastveno-fantastičnog uradka redatelja Neilla Blomkampa. Blomkamp nam je najpoznatiji po filmovima Okrug 9 i Elysium. Scenarij za film Blomkamp potpisuje zajedno sa Terri Tatchell.
U filmu će naslovnu ulogu odnosno glas robotu Chappieju dati Blomkapov dugogodišnji suradnik i prijatelj Sharlto Copley, a navodno bi u filmu trebao glumiti i mladi Dev Patel (Milijunaš s ulice), iako ta informacija do sada još nije potvrđena. Gangstere će utjeloviti članovi južnoafričkog rap dvojca Die Antwoord, Ninja i Yolandi Visser. Predviđeni datum za izlazak filma je 27. ožujka 2015. godine.mojtv
[You must be registered and logged in to see this image.]
Od redatelja hvaljenih filmova „District 9“ i „Elysium“ dolazi hit „Chappie“ u kojem su glavne uloge ostvarili Sharlto Copley, Dev Patel, Sigourney Weaver i Hugh Jackman!
Svako rođeno dijete dolazi na svijet prepuno obećanja, a takva je situacija i s Chappiejem: on je nadaren, poseban, pravo čudo. Poput svakog djeteta, Chappie će ubrzo doći pod utjecaj okoline koja ga okružuje – dobre i loše – te će se morati osloniti na svoje srce i dušu kako bi pronašao svoje mjesto u svijetu i postao samostalan. Ali zbog jedne stvari Chappie se razlikuje od svih ostalih: on je robot. Prvi robot s mogućnošću samostalnog razmišljanja i vlastitih osjećaja. To je opasna ideja, ali i izazov koji će Chappieja dovesti u sukob s moćnim, razarajućim silama kojima je jedini cilj pobrinuti se da Chappie ostane jedini primjerak svoje vrste. - cinestar
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Chappie (2015) - Neill Blomkamp
Započeo/la tema :
Meni se ne sviđa trailer ali gledati će se pa ćemo vidjeti kakav je...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Pogledali smo jučer u kinu, dakle, savršeno! Presavršen film koji ima sjajnu pouku, dobru dozu humora, impresivnu robotiku i odlične glumce.
Malo je reći da je zaslužio 1000/ 10
Malo je reći da je zaslužio 1000/ 10
Započeo/la tema :
ne planiram gledat..district 9 mi je bio odlican film, vjerojatno jedan od boljih 2009, a elysium me toliko razocarao da mislim da cu preskociti ovaj tu...
i stvarno neu?
1000/10
najbolji film ikada ne zasluzuje toliko visoku ocjenu xD
i stvarno neu?
1000/10
najbolji film ikada ne zasluzuje toliko visoku ocjenu xD
Dr.Kiyu- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Similar topics
» CF foto natječaj travanj 2015 – motiv: BUĐENJE PROLJEĆA – prijave od 07.04. - 14.04.2015.
» CF foto natječaj travanj 2015 – motiv: Buđenje proljeća - GLASOVANJE - od 14.04. - 18.04.2015.
» CF foto natječaj veljača 2015 – motiv: Usamljeno stablo – GLASOVANJE od 26.02 - 28.02.2015.
» CF foto natječaj veljača 2015 – motiv: USAMLJENO STABLO – prijave od 15.2. - 25.2.2015.
» Ant-Man (2015)
» CF foto natječaj travanj 2015 – motiv: Buđenje proljeća - GLASOVANJE - od 14.04. - 18.04.2015.
» CF foto natječaj veljača 2015 – motiv: Usamljeno stablo – GLASOVANJE od 26.02 - 28.02.2015.
» CF foto natječaj veljača 2015 – motiv: USAMLJENO STABLO – prijave od 15.2. - 25.2.2015.
» Ant-Man (2015)
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: 2014 + 2015 + 2016 + 2017
Stranica 1 / 1.