Saša Broz
2 posters
Stranica 1 / 1.
Saša Broz
'Ustaška aktivistica' Saša Broz 'izašla iz ilegale'
Intendant riječkog HNK Ivana pl. Zajca Oliver Frljić ponovno je uspio isprovocirati Sašu Broz i to tako što se osvrnuo na kazališnu adaptaciju romana 'Ognjište' Mile Budaka koju je 1991. režirao Jakov Sedlar, a asistentica mu je bila Saša Broz. "Saša Broz – ustaška nevjesta mogao bi biti naslov novog autorskog projekta na daskama koje nekom život znače a drugima u glavi fale", kaže nekadašnja ravnateljica riječke opere te dodaje kako joj je drago to da je njezin "višegodišnji trud kao ustaške aktivistice u ilegali napokon prepoznat". » T-Portal
što mislite o saši?
Intendant riječkog HNK Ivana pl. Zajca Oliver Frljić ponovno je uspio isprovocirati Sašu Broz i to tako što se osvrnuo na kazališnu adaptaciju romana 'Ognjište' Mile Budaka koju je 1991. režirao Jakov Sedlar, a asistentica mu je bila Saša Broz. "Saša Broz – ustaška nevjesta mogao bi biti naslov novog autorskog projekta na daskama koje nekom život znače a drugima u glavi fale", kaže nekadašnja ravnateljica riječke opere te dodaje kako joj je drago to da je njezin "višegodišnji trud kao ustaške aktivistice u ilegali napokon prepoznat". » T-Portal
što mislite o saši?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Saša Broz
Opećnito ne vezano što si navela u uvodu, Saša Broz mi u nekim stvarima me iritira kad je slušam na TV kad nešto govori i sl.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Re: Saša Broz
Ja sam ju gledala u piramidi i fakat je pre dosadna, stalno diže ruku i stalno se trpa...
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.