Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registrirajte se i postanite naš član već danas!

4 posters

Stranica 5 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 10, 2014 9:16 pm

Što smo sanjali?

Od frendice s drugog foruma:

oj sad sam još odvratnije sanjala. kao probudila sam se na nekoj ekskurziji i iznad desnog kuka sam imala još jedan organ neki :s i kao kako se pomeram izbijaju mi neke bodlje iz tela tu. usrala sam se
i sad ja tu tražim nekog da vidim kad mi ide bus da se vratim kući i idem kod lekara i pitam gde je kao taj glavni direktor putovanja i kažu mi da je on već otišao kući busem isto. i sad ja ne znam šta da radim i na kraju sam nekako dospela kod lekara i prvo su mi rekli kao nije to ništa, samo maži sa nečim i onda sam ja počela da paničim i plačem i histerišem tamo da su ćoravi i da pogledaju to malo bolje i onda je došao neki hirurg i kao gledao to sa sestrom i video te bodlje kao da mi izbijaju iz tela, ko čičak da sam progutala i da se zaglavio tu. joj jako odvratno :s i krenuo da ih vadi jednu po jednu nekim klještima i ja sve vreme zapitkivala šta je to šta je to i nisu znali ni on ni sestra da mi kažu.

e onda je trebalo da mi odstrane taj organ i tu su mi valjda dali anesteziju pa sam zaspala i kad sam se probudila sve je kao bilo okej i onda je došao taj hirirug i poklonio mi srebrno lanče sa srcem Laughing i ja sam rekla da ne mogu da prihvatim to, ali lepo od njega, nego me zanima šta je bio taj organ i onda me on odveo da mi pokaže kako PAZITE MOLIM VAS!!!!!!!!: kako su se u tom organu nalazili mali trolovi, jedno četrdesetak njih, a svi su izgledali kao ja, samo je svaki bio posebna ličnost za sebe i nervirao se oko posebnih stvari Laughing i onda sam tražila kiselinu da ih sve spalim jer kao mamu im jebem, oni su razlog toga što sam bila na ivici da prsnem s mozgom od nerviranja i gluposti.


inače još jednom ranije mi se desilo da sanjam kako mi te bodlje izbijaju iz tela, koliko je to samo gadan osećaj isuse  nap eto 
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 10, 2014 9:51 pm

Što smoi sanjali?

Noćas sam sanjao sljedeće:
Imam 16, 17 godina, balonja i dobijam poziv od nekog frenda da sam dobio dijete. Mislim se, s jedne strane, WTF, a s druge, jej, dijete! Onda polako otkrivam da sam se prije 9 mjeseci, jeli, kresnuo s nekom djevojkom zvanom Mirela (koja je tijekom sna postala u jednom trenutku Aleksandra, a onda se vratila u Mirelu) i da je zanijela i da sam definitivno ja otac jer nije bila s nikim prije toga 3-4 mjeseca. I to mi je rečeno tek na dan njezinog poroda. A fora je što sam ja navodno tada bio pijan (iako nikad u stvarnom životu nisam bio pijan) i zbog toga se ne sjećam ničega, pogotovo ne seksa s random ženom.

Sutradan dolazi ona s bebom, koju je nazvala Eleonora i ispostavlja se da Mirela ima 37 godina, višlja je od mene i ima dugu crnu kosu. I nekako je sva udaljena, diplomatski nastrojena, na distanci, kao da joj nisam napravio dijete. Dogovorili smo da ja viđam kćerku vikendom, a ona će ju odgajati tijekom tjedna. Nije mi bilo baš pravo zbog toga, ali tu se san završio.

Krajnje bizaran osjećaj, ali sam osjećao neku čudnu sreću zbog toga -- radovalo me je što imam dijete a praktički sam još i sam dijete.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 10, 2014 10:07 pm

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 5
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 10, 2014 10:15 pm

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 105535861015261192812937
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 10, 2014 10:49 pm

Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Preminula Lauren Bacall

Postaj by Suzy Mioko sri kol 13, 2014 9:48 am

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 B1_689616S1

Slavna američka filmska glumica Lauren Bacall umrla je u dobi od 89 godina, objavila je u utorak zaklada obitelji Bogart.

Kako prenose agencije, hollywoodska ikona Bacall umrla je od posljedica srčanog udara u svom domu u zgradi Dakota na Manhattanu u New Yorku. "S dubokom tugom, a ipak s velikom zahvalnošću na njezinom nevjerojatnom životu, potvrđujemo da je Lauren Bacall preminula", objavila je zaklada Bogart na svom Twitter računu.

Bacall je bila udana za slavnog glumca Humphreya Bogarta od sredine 1940-tih godina do njegove smrti 1957, a za Jasona Robardsa od 1961 do 1969, kad ju je suprug napustio zbog njezinih problema s alkoholom.

U partnerstvu s Bogartom snimila je hitove "Imati i nemati", "Duboki san", "Mračni prolaz" i "Otok Largo", a s Marilyn Monroe film "Kako se udati za milijunaša".

RIP
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko sri kol 13, 2014 5:39 pm

Što smo od filmova gledali dok neu kvasi krake u moru u jeftinom tjednom aranžmanu, a forum stoji mrtav i miran poput kiselog mlijeka..

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Neverna

Richard Gere je zgodan muškarac četrdesetih godina, s ženom, 9-godišnjim sinom i kućnim ljubimcem. Možda je on zeru previše upilao po burzovnim transakcijama i cijenama dionica, možda je lijepa plavuša Diane Lane nakon 10 godina braka spremna na seksualnu avanturu s mlađim i napetijim komadom u liku zgodnog Francuza...

Ova od uporabe oguljena šablona začudno dobro se drži u realizaciji što treba zahvaliti vrhunskim glumcima ali i scenariju.

Dobro je da nema happyanda i da su glavni likovi spoznali posljedice svojih radnja s kojima se željeli ili ne, moraju suočiti. Ni crveno na semaforu u finalnom kadru nije tu slučajno: koliko god su u konačnici skužili jedno drugoga i prešli preko svega, izlaza nema.

Kako fiškal kaže tanukiju, zatvor te čeka, radilo se o neplaćenoj alimentaciji ili o ubojstvu
 zlocko
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko čet kol 14, 2014 4:27 pm

Teo je napisao/la: Kakvom putu težite

Ovaj interesantan i kratak test ličnosti ukazaće na neke od glavnih crta vašeg karaktera. Dovoljno je da izaberete prolaz i pročitate šta to govori o vama, ali i kakvom životnom putu istinski težite. Prilično je tačno, zar ne?


1. VAŠ PUT JE PUT OSLOBAĐANjA
Vi ste osoba kojoj treba puno prostora, i hoćete slobodu da radite stvari na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, i uvek imate više opcija i mogućnosti. Nikada ne želite da se osetite sputano i ograničeno. Prilično ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite da se konfrontirate drugima. Radije ćete se pasivno i mirno odupreti od nekoga ili nečega. Ne volite kada ste u žurbi, volite da odvojite vreme za uživanje u životu. Ponekada ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. VAŠ PUT JE PUT PRIVATNOSTI
Volite da putujete sami, da razmišljate, analizirate, donosite zaključke, sređujete sopstvene misli. Težite komfornom životnom putu u kome ima mesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svet gledate na jedinstven način. Često i drugi imaju koristi od vaših saveta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite veoma ste dobro povezani sa ljudima i imate puno razumevanja za druge!

3. VAŠ PUT JE ŽIVOPISAN
Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba, kosmopolita ste i želite sve da ipsorbate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i lepotom... Za vas, čar života je put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvek želite da saznate što više. Uvek započinjete prvi razgovor, i imate puno pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom, i ljudi se uvek smeju u vašem društvu.

4. VAŠ PUT JE UZBUDLjIV
Uvek idete napred u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posledice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile. Privlači vas sve što je nepoznato, volite da prkosite pravilima i često umete da budete nemarni. Delate bez puno razmišljanja, ali vas uglavnom prati sreća. Spontani ste i stalno tragate za novim uzbuđenjima - želite da iskorisite vreme koje vam je dato na ovoj planeti!

5. VAŠ PUT JE PUT STABILNOSTI
Vi ste večni tragalac za mirom, i niste previše zahtevni. Veoma ste sadržajna osoba, ali jednostavno ponekada ne želite da se trudite. Za vas idealan život je bez velikih talasanja i opterećenja, siguran i prijatana. Volite da znate u šta se upuštate, i kad god je to moguće pravite lakše izbore. Život je dovoljno težak, da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste, i umete da podržite okolinu. Poznati ste po svojoj doslednosti.

6. VAŠ PUT JE PUT TIŠINE
Cenite samoću u svim apsketima života. Može da prođe dugo vremena, a da vi ni ne osetite da ste bili sami. Volite mir i rišinu u životu. Želite da upijete sve lepo iz prirode i života, i tražite značaj u svemu što vas okružuje. Vi ne volite gužvu, ali volite ljude. Cenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.
Kvaka je u tomu da je teško izabrati samo jedna vrata, Teo. Jer ima mojih osobina rasutih i u drugim prolazima.
Testovi su plošni, kao kad ustvrdiš da su ljudi s brkovima dobri ljubavnici, debele žene nježne, a uholaže dobre majke.

Hajd recimo da je moj prolaz broj 4, ali on je nerazdruživo vezan s onim pod brojem 2.

Egocentrik sam. Obitelj, prijatelji, kućni ljubimac znače nešto samo zato što su moji. Pravila kršim ne zato što to želim nego što nisam svjestan njihovog postojanja. Ne koristim mobitel u avionu, ne parkiram na hidrant, ne pišam uz vjetar niti vozim jednosmjernom ulicom u suprotnom smjeru, ali sve drugo da. Život je ugodniji kad ne misliš na jebena pravila nego radiš po svojem; velik dio pravila postoji samo zato da bi bio prekršen.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko čet kol 14, 2014 9:12 pm

- Drvo slobode mora se od vremena na vrijeme osvježiti krvlju patriota i tirana, to mu je prirodno đubrivo.

- Aha, a što ako se ispostavi da su patrioti i tirani jedno te isto?


- Važno je samo da krvare.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko pet kol 15, 2014 7:13 pm

Ja sam proša sito i rešeto
ovaj grdni svijet ispitao,
otrova mu čašu iskapio,
poznao se s grkijem životom.
Sve što biva i što može biti,
meni ništa nije nepoznato.
Prve kaplje iz čaše otrova
najgrče su i najupornije.
Sv'jet je ovaj tiran tiraninu,
a kamoli duši blagorodnoj !
Niko srećan, a niko dovoljan,
niko miran, a niko spokojan.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko sub kol 16, 2014 6:29 pm

igor malteze je napisao/la:
nisi žensko;ali si suzy...reklo bi se narodski lažeš čim zineš

ok.neka tvoj razlog bude samo tvoj.

građani u hrvatskoj se baš i ne bune kada ih stavlja u tor oćito se boje od košenja svega što viri iznad rulje
Ja sam suzi jer mi suzi oko a ti si sazdan od floskula: sve znaš, i što bi reko narod i tko se boji smrti...kiša

Ovo drugo nije samo odlika hrvatskih građana nego dominantna osobina malograđanštine.

Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 17, 2014 3:44 pm

Neu je napisao/la:Popularnost ruskog predsjednika Vladimira Putina u kolovozu je dostigla rekordnih 87 posto, što je najbolji rezultat u posljednjih šest godina, otkrilo je ispitivanje javnog mišljenja koje je danas objavio neovisni centar Levada. Putinove postupke podržava 87 posto Rusa, čak 22 posto više nego u siječnju, a broj nezadovoljnih u istom je periodu pao s 34 na samo 13 posto. » Net

vaše mišljenje o putinu?
Ne misliš vjerojatno na Putina kao privatnu osobu, nego na Putinov model populističke vladavine i neograničene izvršne vlasti zasnovan na agresivnom nacionalizmu?
Oživljavanje staljinisticke scenografije, okupljanje euroazijske unije i agresivna politika koja uključuje otkidanje dijelova teritorije, prema Ukrajini upravo govore u smjeru da Putin možbit ima takve ili slične namjere.
Radi se o opasnom podrivanju EU, ne samo s projektom Euroazijske unije, već i s podrškom europskoj euroskeptičnoj desnici, rovarenjem po Balkanu i sl. Jednostavno, Putin je zadnjih godina ofenzivno krenuo protiv EU.
Razumije se da on na to ima apsolutno pravo. Sve je to legitimno. Ali isto tako i druga strana ima pravo da mu to ne dopusti. Dakle, svi imaju pravo na sve i svi su u pravu, a pobjedit će onaj tko je jači.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 17, 2014 4:34 pm

igor malteze je napisao/la:by igor malteze Yesterday at 1:38 am
nema duše:niti ostale buranije svi ste hrpa kostiju i mesa koji sebi daju pravo na neku ekskluzivnost u prirodi a to je smiješno.

igor malteze je napisao/la:by igor malteze Yesterday at 8:00 pm
smrt je kraj; ali ne brini nećeš uopće biti svjesna da si ikada postojala.

igor malteze je napisao/la:by igor malteze Yesterday at 8:01 pm
koja gomila bezveznog smeća;šteta prstiju koji su tipkali.
Ganutljiv pokušaj uvjeravanja samog sebe uzdizanjem svojeg mišljenja iznad mišljenja rulje.
Samo jedna osoba zna što je smiješno, što smeće i gdje je zapravo kraj, nitko drugi ne smije niti žugnuti.   massy 
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 17, 2014 4:43 pm

Neu je napisao/la:Locke (2013)

Sve traženiji hollywoodski glumac Tom Hardy ("The Dark Knight Rises", "Inception", "Lawless") potvrdio je svoj angažman u trileru "Locke" čija će se radnja odvijati u realnom vremenu.

Hardy će u filmu utjeloviti glavnog lika, Ivana Lockea, kojem napokon u životu krene, ali samo nakratko jer uskoro dobiva misteriozni telefonski poziv koji će ga natjerati da krene u utrku s vremenom kako mu se život ne bi raspao.
mojtv.hr
Iznimno dosadni monodramatski film u kojem glavnu i jedinu ulogu igra sve bolji Tom Hardy.

Koliko poziv od žene koju si kresnuo prije 9 mjeseci može biti misteriozan, to znaju scenaristi.
Meni nije bio, kao što mi nije bilo napeto ni njegovo 90-minutno blebetanje o ženi, djeci, upješnom bavljenju poslom, te nadasve melodramatsko obraćanje mrtvom ocu koji je, naravno, svemu kriv.

Preporuka - samo za fanove Toma Hardya.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 17, 2014 5:10 pm

tanuki je napisao/la:    Mihovil je napisao/la:Bolje tako.

   Da Neu napišeš nekrofil, mogla bi se naljutiti Wink

u zadnje vrijeme čitam ono što napišem i nastojim popraviti greške,
ne znam kojim kurcem mi se desilo da napišem nekrofil umjesto nekrolog,
naravno ima razloga za sprdnju i pljuvanje Wink
ali konstatacija stoji da je početak kraja ovog foruma !
Ne budi okrutan tanuki, suzi mi oko.. ubijen
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 17, 2014 7:15 pm

tanuki je napisao/la:rado bi razgovarao s tobom i očito a si potreban ovom forumu, a i ovaj moj odgovor će polučiti kaznu za mene,
ali i nije me previše briga!
kakve veze ima dali sam baniram ili da nemam više želje učestvovati na forumu,
a stvarno mi nije jasna ta tvoja patološka potreba učestvovanja na ovom forumu koji je u odumiranju!
Ma neće te nitko kazniti, vidiš da ti je iron podijelio krasni travnato-zeleni karton koji upće nije u uporabi  Zločesti osmijeh 

Nije moja potreba patološka, ja sam član od 2009 godine, obećao sam biti s Neu do kraja i držim zadanu riječ.
Patologija je tvoje sranje s damfiskom, posebno me se dojmio zorni prikaz tvojeg eventualnog ulaska u njegov anal(og)ni otvor Laughing Laughing  Laughing
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 17, 2014 8:29 pm

Što smo zadnje gledali?

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 CM_show_preview

S ženom gledao ovaj kanadski SF di jedan ludi lik radi eksperimente na nekoj curi..
Dosadnog li filma i krasne li kamere i fotografije, al se vuče ko gladna godina  nikad kraja..  boring 
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko ned kol 17, 2014 11:15 pm

tanuki je napisao/la: Re: Vladimir Putin

Postaj by tanuki Today at 12:00 pm

damfisk je napisao/la:Eto vidiš da ne razumiješ šta su manjinska prava, iako ti je objašnjeno više puta...

A da si popio lijekove, možda bi i shvatio. Možda.

Ovako, bez lijekova, sramotiš sebe a gnjaviš sve ostale...

ajde mi molim te objasni zašto ni jedna nacionalna manjina u hrvatskoj nema primjedbe na svoja manjinska prava osim Srba ?
Česi predvode folklor u hrvatskoj, animiraju hrvate i bolji su od samih Čeha -
pola Istre i Dalmacije govori talijanski i Talijani su nam dobro došli gosti!
gdje je problem sa Srbima ?
ne razumiju latinicu pa im trebaju ćirilični napisi?
nock nock , koga ti prcaš?
ok Srbi imaju pravo koristiti sva sredstva za osvetu što nisu napravili veliku Srbiju i to je ok ,
treba im to dozvoliti bez halabuke, jer upravo je ta halabuka ono što njima odgovara,
razbijanje tabli i negativna slika koja se širi svijetom s dokazima genocidnosti Hrvata koju Srbi potenciraju, pa su za njihovu agresiju na hrvatsku odgovorni ustaše iz 2ww Jasenovac kao stratište Srba , dječji logori za srbsku djecu koje nije imala ni fašistička njemačka, pa se i sam grozim toga i postaje me sram što imam i malo hrvatskih gena!
ispada da smo ovaj rat trebali izgubiti!
iako je pretežiti dio srpskog življa u hrvatskoj u lici i gorskom kotaru, gdje nitko ne traži ćirilicu ni dvojezičnost,
pitanje jest zašto se to traži u Vukovaru hmm
očito da Srbi nisu preboljeli oduzimanje Vukovara kojeg su osvojili, pa i dalje provode tihu agresiju!
mislim da treba biti pametan,
zadovoljiti zakonske norme, ali držati maksimalnu kontrolu!
ne razumijem zašto bi se razbijale table u Vukovaru i koji idioti to rade na štetu hrvatske?
pretposavljam da Srbija ima veliku ulogu u tom ili bar ekstremisti koji podupiru taj kaos u Vukovaru i naravno da to ne kuži jedan napušeni fiškal splićo !
zašto Srbi koji u većini žive u lici i gorskom kotaru ne traže dvojezične table i nije im to zanimljivo-
Ogulin , Delnice , Moravice ...
zašto oni ne zahtijevaju ćirilične napise, a ima ih deklariranih srba više nego u Vukovaru ?
u Karlovcu ima Srba ili barem toliko kao i u Vukovaru ,
zašto Srbi u Karlovcu ne traže ćirilične napise?
dali je tebi narkomanski splitskom fiškalu jasno da ćirilica u Vukovaru nije pravo nacionalnih manjina već srpska provokacija koja se još uvijek nije odrekla tog grada!
kao ni u jednom gradu u hrvatskoj nećeš naći srpske birtije ali u Vukovaru hoćeš !
i da posluju jako dobro jer su potpomognute od srpskih desničara iz Srbije !
u Vukovaru rat nije završen,
tebi to naravno nije jasno, jer ćeš popušiti joint i upitati se zbog čeg toliko talasaju hrvati u Vukovaru ,
koji kurac im smetaju te table, zašto divljaju i sramote nas u očima cijele Europe !
naravno da ti nije jasno jer nemaš ni malo spoznaja o domovinskom ratu ni pojma što se dešava u Vukovaru !
Vukovar je i dalje pod agresijom, vjerovao ili ne, a ti si borac na njihovoj strani, jer su te pridobili lažima!
posjeti Vukovar i obiđi birtije i sve će ti biti jasno,
ni u jednom gradu u hrvatskoj u birtijama ne vise slike draže Mihajlovića , osim u birtijama u Vukovaru , naravno samo ako uđeš kao njihov, jer se svi poznaju!
ja sam prisustvovao i skoro sam se usrao u gače!
nemam ni jednog dokaza ni snimke jer za to nisam imao hrabrosti!
u Hercegovini sam bio u birtijama u kojima na zidovima vise slike Ante Pavelića , Maksa Luburića i Dide Kvaternika , ali to mi nije bilo toliko šokantno kao slike Draže u birtiji u Vukovaru !
odi fiškalu u Vukovar na nekoliko dana, prošeći se noću i obiđi birtije pa nakon tog onda seri o pravima nacionalnih manjina!
Ajde mi molim te objasni kakve veze ovaj nebulozni tekst ima s Vladimirom Putinom na čiju si ga temu postavio?

Što ne pišeš na temi Ćirilica u Vukovaru?
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko pon kol 18, 2014 9:20 pm

Žužika je napisao/la:ne,čirlici u Vukovaru!

ma kakva manjinska prava? o tome su trebali misliti kad su palili i klali nedužan narod,,,i sad bi nekakva prava? ja bih to sve preko grane pa da vidiš...baš me zanima kolika su prava Hrvatske zajednice u Srbiji? ravna nuli?
Very Happy
Manjinska prava su civilizacijska tekovina, nisu za divljake. Vi ste ti koji ste klali nedužne hrvatske državljane diljem Slavonije, a manjinska prava mora svojim građanima dati svaka članica EU, dakle i ponosita Hrvatska (sa sve svojim ustašoidnim pojedincima).

U nijednom srpskom mjestu hrvatska manjina nema potrebnu trećinu. K tomu, latinica je jedno od dva službena pisma u Srbiji, pa i da Hrvati imaju potrebnu trećinu ne mogu tražiti ono što već imaju. Naime, sve relevantne table su na ćirilici i latinici  Zločesti osmijeh 
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko uto kol 19, 2014 1:41 am

tanuki je napisao/la:zašto brisati,
ovakve "bisere" treba dati na uvid svima !
možda bi jedino tekst trebalo preseliti u rubriku humor Laughing
Cijeli forum je humor, ali bi barem politiku mogli poštedit i spamati drugdje.

Nemaš što reći o Putinu? OK, ali ne seri po temi.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko uto kol 19, 2014 10:23 am

Kako se osjećate na kraju radnog tjedna?
Umorno i razjebano, ali svjestan da su ispred mene dva i pol slobodna dana u kojima se mogu posvetit obitelji i filmovima  kao 
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko uto kol 19, 2014 10:28 am

Ima li nešto za čime žalite?

Žaljenje je prejaka riječ, ali moglo je biti i drugačijih odluka. Mogao sam živit u Japanu poput tanukijeve djece, no iako volim Aziju nisam izabrao tu opciju, ostao sam u Europi, blizu mojih.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko uto kol 19, 2014 10:40 am

igor malteze je napisao/la:
duša je puka izmišljotina kojom se ljudska svjesnost o sebi želi u oćaju zbog smrtnosti i prolaznosti podignuti na neki viši nivo.
Na svakoj stranici niz upisa istog autora koji vapiju za jednoumljem. To što te toliko boli tuđe vjerovanje očiti je znak slabosti vlastitih uvjerenja; da si siguran u sebe jebalo bi ti se za nečiju dušu i njezino (ne)postojanje.

Usput, duša nije alternativa ni spas od smrtnosti i prolaznosti. Tijelo trune, duša ide dalje, bez naše svijesti o njoj. Bila je moja/tvoja, nakon nas će biti vrag zna čija...igor malteze je napisao/la:
duša putuje; ma na kraju imala ti dušu ili ne imala svjesnoat o sebi gubiš i sve tvoje uspomene nestaju postaješ prazna ljuska nakon smrti....toliko o duši.
Duša ide od jednog do drugog, nevezana za smrtnu osobu tijekom kratkog vremena na zemlji nazvanu igor (ili suzy). No to što ona smrtnicima nije utjeha ne znači da je nema.
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko uto kol 19, 2014 10:59 am

Kamo duh odlazi nakon smrti?
Kad promislim, najnapetiji dio i jest u tomu što duša ne pripada samo jednoj osobi i ne nestaje skupa s njom, nego budućim korisnicima nosi značajke prošlih, iako ni prošli ni budući nisu svjesni toga. Prošli ne znaju ništa, a budući se mogu blago začudit (otkud mi ovo?!) ne znajući da im je duša usput pokupila i vrijednih stvari (suzy) kao i sranja (žužika)  zlocko 
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Suzy Mioko uto kol 19, 2014 11:18 am

Vladimir Putin

Zanimljiv dodatak temi o Vladimiru Putinu:

Naučna fantastika na ukrajinskom frontu

"Kijev, SAD i EU optužuju ruskog predsednika da separatistima na istoku Ukrajine obezbeđuje novac, ljudstvo i naoružanje. A ima i onih koji tvrde da Putin koristi i neuobičajena sredstva kao što je naučna fantastika.

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 0,,17856925_303,00

Za Fedora Berezina, zamenika vojnog komandanta proruskih separtista, mnogi bi rekli da uopšte ne liči na vojskovođu i da tako tih i sa naočarima klasičnog zaluđenika za naučnu fantastiku odudara od ostatka mišićavih i brutalnih pobunjenika na istoku Ukrajine. „Fedor Berezin je zapravo pisac naučne fantastike“, objašnjava za Dojče vele Keti Jang, analitičarka ruskog porekla. „Tako sad imamo interesantan fenomen u kojem pisac naučno fantastičnih priča učestvuje u pravim ratnim igrama“, dodaje Jang.

Ono što je još interesantnije, kaže Jange, jeste činjenica da je Berezin o ukrajinskom konfliktu pisao pet godina pre nego što će se on i dogoditi. Tako su se jezive vizije tog eksperta za plazma topove, egzoskeletna odela i mehanizovana čudovišta, zapravo obistinile. Ali Berezin nije jedini prorok iz redova poklonika naučne fantastike koji se bavio tom tematikom.

Poslednjih godina objavljen je čitav niz što ruskih što ukrajinskih futurističkih trilera na sličnu temu. Postoji mnogo dela koja opisuju plemenitu rusku borbu protiv najezde sa Zapada. Jedan ukrajinski, prozapadno orijentisani političar čak optužuje Kremlj da stoji iza takvog trenda u literaturi, ohrabrujući pojavu čitave poplave knjiga kojima se ideja o ratu protiv zapadne Ukrajine čini prihvatljivom. Tim povodom Džejms Šer sa Oksfordskog univerziteta kaže: „Putin i ljudi oko njega, iz bezbednosnih i obaveštajnih krugova, shvataju da ukoliko želite da postignete svoj cilj, bilo u miru ili ratu, morate da spojite različita polja aktivnosti. Radi se o tome da ubedite one oko vas i druge ljude da prihvate i usvoje jednu priču.“

Fantazije za koje je bolje da se nikada ne ispune

Ni poklonici naučne fantastike sa Zapada nisu zatečeni. Upotreba naučne fantastike i njene predskazivačke moći kao političkog sredstva koristi se na obe strane. Tako je Džordž Orvel iskoristio svoju futurističku novelu 1984. da upozori na opasnosti od totalitarizma. Grejem Slejt, kritičar i stručnjak za naučnu fantastiku, ukazuje da je upravo ta oblast predskazala neke od ključnih tehnoloških napredaka: „Geostacionarne satelite za komunikaciju na koje se trenutno oslanjamo, prvi put je predstavio Artur Klark još 1945. godine u svojim tehničkim nacrtima.“

Isto važi i za pojedinu važnu vojnu opremu: „Engleski pisac Džordž Vels 1903. godine objavio je priču pod nazivom The Land Ironclads, u kojoj se predviđaju oklopljeni tenkovi, prvi put upotrebljeni u Prvom svetskom ratu, više od deceniju kasnije.“

U međuvremenu, ako se vratimo u svet uzavrelih slika Fedora Berezina, na istoku Ukrajine, čini se da granica između stvarnosti i jezive fikcije postaje sve tanja. Pisac koji je postao vojskovođa kaže da se nada da njegove najsmelije fantazije ipak neće obistiniti. Prema rečima Keti Jang, svi bi trebalo tome da se nadamo: „On je napisao ceo serijal priča o tome kako SAD i Rusija ulaze u rat oko posedovanja Meseca. Nadajmo se da se to proročanstvo neće ispuniti.“

Sam Berezin očekuje da će interesovanje za njega obnoviti interesovanje izdavača za naučnu fantastiku. Pre nego što unovči svoju popularnost, Berezin mora da preživi surovu realnost u istočnoj Ukrajini kojoj je i sam doprineo."


izvor: Deutsche Welle
Anonymous
Suzy Mioko
Gost


[Vrh] Go down

Registrirajte se i postanite naš član već danas! - Page 5 Empty Re: Registrirajte se i postanite naš član već danas!

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 5 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.