Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice

+8
Gabriel
tanuki
zbracun
diabolik.
fosforica
Chulpan
eva kant
Žužika
12 posters

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty Re: Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice

Postaj by fosforica pon lis 13, 2014 10:23 pm

Mihael12 je napisao/la:

Ateizam je vjera bez cilja, smisla i nade! Magnet za budale!

A zato ih ti pratiš na gotovo svim forumima. Very Happy

fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty21 / 99921 / 999Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty Re: Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice

Postaj by tanuki uto lis 14, 2014 2:05 pm

zbracun je napisao/la:Mislim da je dosta vrijeđanja. To baš i nije pokazatelj nekog razuma, pa molim da se malo opametite!
jedno je nazvati nekog ovcom koji pristaje da bude ovca, jer svećenici se nazivaju pastirima, svoju pastvu nazivaju stadom, pa ne vidim uvrijede u tom da katoličkog vjernika u hrvatskoj nazovem ovcom, ali u suprotnom to je uvreda jer ja ne pristajem biti dio stada, odnosno ovca;
odnosno da pojasnim:
ako netko želi biti ovca, onda ne može biti uvreda ako ga nazoveš ovcom!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty700 / 999700 / 999Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus pet pro 26, 2014 12:11 pm

Žužika je napisao/la:Opsssss  :faceklanjanje: 
smajlić
Vijest koja je svojevremeno šokirala veliki dio znanstvene zajednice....

najobičnije religijsko ludilo, koje bi se rado i "naučno" dokazalo, jer ono pokušava biti, prisvojiti i ukrasti sve postojeće - egomanija

personifikacija i prisvajanje prirode, univerzuma i svega što jedan čovjek može zamijetiti, je tipična odgojena psihopatološka deformacija judejskih pustinjskih razbojnika, sistematsko sakaćenje i izrabljivanje vlastitog naraštaja.
ne igra nikakvu ulogu niti ništa ne dokazuje bilo koja titula ili funkcija, koju bolesno razbojničko društvo suicidnih psihopata dodjeljuje iz pukog koristoljublja. duševni bolesnik i psihopat s prividima je, kad je jedan. kad ih ima mnogo, onda je religija. ali čovjek je samo neznatna, beznačajna, trenutna konstelacija/formacija ne znamo ni čega u beskrajnom slijedu pokreta i previranja u svih šest pravaca univerzuma, te nadalje u beskraju mikro i makrokozmosa, tren u beskrajnom vatrometu. razlika između čovjeka i mikrobe je neznatna. mi i naš svijet smo iluzija, a bogovi su iluzija iluzije.
ni jedna konstelacija se nikad više ne ponavlja. to su stari i mudri nazvali melodijom/glazbom neba; mudri jer su prepoznali, stari jer u svijetu razbojnika ne mogu djelovati i ako žive, žive u skrivenom.

Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Ku-Klux-Klan sesirko hallo damfiks

judejski razbojnici, od kad postoje, nisu još ispunili ni jedno obećanje ni navodno nastojanje,
ni u čemu nisu svijet napravoli boljim, bogatijim - naprotiv.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by RobinUd pet pro 26, 2014 1:58 pm

Zbog cega religije nikad nece izumrijeti ??
Zbog one krivulje inteligencije.
Uvijek ce u ljudskoj rasi biti zastupljeno vise osoba IQ (puno) manjeg od 100.
Dakle, ljudskog "materijala" nikad nece nedostajati.
RobinUd
RobinUd
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus sub pro 27, 2014 4:14 pm

osim toga, nema većeg ili manjeg ili naj ateista. ili vjeruješ u neko personificirano nad-biće, ili ne. i tu je već kraj priće. sve drugo se zove drukčije - npr. ljiga. za vjernika baš i ne znam. što se naziva vjernikom, ne vjeruje ono, u što me želi uvjeriti, a na osnovi čega me želi odrediti, upotrebiti, podbaciti i nadvladati,

po uzoru na  Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Gott_mit_uns1 svog izmišljenog boga.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub pro 27, 2014 4:30 pm

minutus je napisao/la:osim toga, nema većeg ili manjeg ili naj ateista. ili vjeruješ u neko personificirano nad-biće, ili ne. i tu je već kraj priće. sve drugo se zove drukčije - npr. ljiga. za vjernika baš i ne znam. što se naziva vjernikom, ne vjeruje ono, u što me želi uvjeriti, a na osnovi čega me želi odrediti, upotrebiti, podbaciti i nadvladati,

po uzoru na  Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Gott_mit_uns1 svog izmišljenog boga.
e sad jebi ga, ti si salonski filozof i antisemit.
istina je da pišeš malo komplicirano pa za razumjevanje tvojih postova treba iq iznad 100, a u tom krugu nisu ni damkiks ni falkon   Laughing
i da Bog s nama ,
jako poznato-
Bog i Hrvati Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty700 / 999700 / 999Obraćenje Bogu najvećeg ateista današnjice - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minutus čet sij 01, 2015 4:33 am

antisemit prihvaćam. ali nisam baš neki filozof, a najmanje salonski. u zapadnom svijetu filozofom se nazivaju ljudi, koji su se istaknuli nerealnim i beskorisnim brbljanjem i fantaziranjem, koje sa stvarnim životom nema veze, ali ide u prilog parazitima, kradljivcima, velikim razbojnicima i obmanjivačima, počevši (čudnovato tek) od platona i sokrata, kao da ljudsko postojanje počinje s njima, a prije su kao živjeli samo bezvezni majmuni. oni su za sobom ostavili besmislice obilježene od neznanja i praznovjerja, koje, kao što rekoh, koriste suvremenim razbojnicima. inače ne bi bili filozofi, nego heretici, izdajice, kriminalci, budale, anarhisti, komunisti, jugouseri itd. stoga bi se od toga rado ogradio. praktične i obrazložene istine izgovorili su ljudi prakse, na osnovi promatranja, istraživanja, uspoređivanja, međusobnog savjetovanja i razmišljanja.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by RobinUd čet sij 01, 2015 11:17 am

A bas dobro vrijeme za "komponirati" jednu ovakvu poruku, pola sest ujutro, na Novu Godinu.
Bog (bilo koji) ima opet priliku, pokazati se, demantirati skeptike.
Iako, ja osobno sumnjam, mislim da je uginuo od tuge, vidjevsi djelo svoje....
RobinUd
RobinUd
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

[Vrh]

- Similar topics