Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana?

4 posters

Go down

Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana?

Postaj by Neu čet oľu 20, 2014 7:57 pm

Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Opće nito topic o stopalima.. bole li vas noge? oteknu li?...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty999 / 999999 / 999Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty

[Vrh] Go down

Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty Re: Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana?

Postaj by Chulpan čet oľu 20, 2014 7:58 pm

Ne, nikad.
Osim kad sam cijeli dan u stiklama a to je rijetko.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty0 / 9990 / 999Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty

[Vrh] Go down

Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty Re: Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana?

Postaj by nikolina čet oľu 20, 2014 8:42 pm

Često...Pogotovo kada sam s klincima cijeli dan po doktorima (pedijatrija) tada 5 dana ne dođem sebi,da kopam cijeli dan manje bi se umorila Very Happy
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty0 / 9990 / 999Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pet oľu 21, 2014 10:31 am

ma boli me skoro svaki dan , noge , stopala ..
ma mislim na kraju radnog dana sme sve živo boli i sve mi krene ići na pimpek !

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty14 / 99914 / 999Oteknu li vam stopala od hodanja ili na kraju radnog dana? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics