Edge of Tomorrow (2014)
5 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: 2014 + 2015 + 2016 + 2017
Stranica 1 / 1.
Edge of Tomorrow (2014)
Edge of Tomorrow (2014)
imdb: [You must be registered and logged in to see this link.]
Tom Cruise i Emily Blunt u SF verziji 'Beskrajnog dana'
Ovaj tjedan krcat je lošim, ali i onim odličnim trailerima u koje spadaju Godzilla i Jupiter Ascending, a dobili smo i prvi trailer i novi poster za novu SF akciju Edge of Tomorrow!
Film se temelji na uspješnom japanskom SF romanu Hiroshija Sakurazake All You Need Is Kill iz 2004. godine koji premisom sliči na Beskrajan dan, uz uvjet da zamislite da je Bill Murray uskočio u nekakvo Transformers ili Pacific Rim 'odijelo'.
U razornom ratu s izvanzemaljcima u bliskoj budućnosti, neiskusni poručnik Bill Cage (Tom Cruise) zarobljen je u vremenskoj petlji pa neprestano proživljava istu bitku u kojoj svaki put pogine.
No, svakim ponovljenim danom Bill postaje snažniji i pametniji pa se uz pomoć pripadnice Specijalnih snaga Rite (Emily Blunt) bliži rješenju za spas Zemlje...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Film je režirao Doug Liman (Bourneov identitet), a Tomu Cruiseu i Emily Blunt među ostalima društvo rade Bill Paxton (Alien 2 ), Jonas Armstrong (28k), Tony Way (Muškarci koji mrze žene), Kick Gurry (Dani rock'n'rolla) i Charlotte Riley ( Svijet bez kraja).
Edge of Tomorrow u američka kina stiže 6.6.2014.
izvor:mojtv.hr
imdb: [You must be registered and logged in to see this link.]
Tom Cruise i Emily Blunt u SF verziji 'Beskrajnog dana'
Ovaj tjedan krcat je lošim, ali i onim odličnim trailerima u koje spadaju Godzilla i Jupiter Ascending, a dobili smo i prvi trailer i novi poster za novu SF akciju Edge of Tomorrow!
Film se temelji na uspješnom japanskom SF romanu Hiroshija Sakurazake All You Need Is Kill iz 2004. godine koji premisom sliči na Beskrajan dan, uz uvjet da zamislite da je Bill Murray uskočio u nekakvo Transformers ili Pacific Rim 'odijelo'.
U razornom ratu s izvanzemaljcima u bliskoj budućnosti, neiskusni poručnik Bill Cage (Tom Cruise) zarobljen je u vremenskoj petlji pa neprestano proživljava istu bitku u kojoj svaki put pogine.
No, svakim ponovljenim danom Bill postaje snažniji i pametniji pa se uz pomoć pripadnice Specijalnih snaga Rite (Emily Blunt) bliži rješenju za spas Zemlje...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Film je režirao Doug Liman (Bourneov identitet), a Tomu Cruiseu i Emily Blunt među ostalima društvo rade Bill Paxton (Alien 2 ), Jonas Armstrong (28k), Tony Way (Muškarci koji mrze žene), Kick Gurry (Dani rock'n'rolla) i Charlotte Riley ( Svijet bez kraja).
Edge of Tomorrow u američka kina stiže 6.6.2014.
izvor:mojtv.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Edge of Tomorrow (2014)
Gledat će se iako mi očekivanja nisu velika...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Dosta mi je Toma Cruisea
Bas ako me netko natjera, kupi karte za kino i povuce za majicu..
Bas ako me netko natjera, kupi karte za kino i povuce za majicu..
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Upravo pogledlai u Cinestaru Edge of Tomorrow (2014) - SF verziju beskrajnog dana i ono što ću napisati je SJAJNO!
Na prvu, film vam možda neće izgledati obećavajuće, ali ćete se uživiti i jedva čekati drugi isti dan kako bi vidjeli pomak, napredak, intenzitet i žar borbe, odnosa i rađanja novih emocija.
Emily Blunt je prezgodna, ima mišiće, vidi se da se aktivno bavi fitnessom, stoga moj naklon.
Cruise kao Cruise, uvijek dopadljiv. FILMU IDE DESETKA I POHVALA + PREPORUKA :d
Na prvu, film vam možda neće izgledati obećavajuće, ali ćete se uživiti i jedva čekati drugi isti dan kako bi vidjeli pomak, napredak, intenzitet i žar borbe, odnosa i rađanja novih emocija.
Emily Blunt je prezgodna, ima mišiće, vidi se da se aktivno bavi fitnessom, stoga moj naklon.
Cruise kao Cruise, uvijek dopadljiv. FILMU IDE DESETKA I POHVALA + PREPORUKA :d
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Jooooj ak ti to preporučaš onda preskačem.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
i ja sam to pomislija, ali jedan lik koji mi inace uvik preporuci dobre filmove kaze da je dobar film...tako da cu gledat...ali kad dode na torrente
Dr.Kiyu- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Iskreno, jako dobar film, uživao sam. Ova SF verzija "Beskrajnog dana" me se jako dojmila. Kraj malo neobičan ali ajde, prešutit ćemo ga
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj veljača 2014. - motiv ljubav - GLASOVANJE od 14.-22.2.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - PRIJAVA od 16.07 - 25.07.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - GLASOVANJE od 26.07 - 31.07.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: SVJETLO U TAMI – prijave od 18.10. - 25.10.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: svjetlo u tami – GLASOVANJE od 26.10. - 31.10.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - PRIJAVA od 16.07 - 25.07.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - GLASOVANJE od 26.07 - 31.07.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: SVJETLO U TAMI – prijave od 18.10. - 25.10.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: svjetlo u tami – GLASOVANJE od 26.10. - 31.10.2014.
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: 2014 + 2015 + 2016 + 2017
Stranica 1 / 1.