Za dom spremni na tribinama
+15
britania
Narco
FALKON 2
trotter
Purgy
nikolina
histrion
evitaa
damfisk
Teo
Gabriel
zodiac
eva kant
Hunnerkongen
Neu
19 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 3 / 13.
Stranica 3 / 13. • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Za dom spremni na tribinama
I opet lažeš...
Prljava je, podla, podmukla, bezobrazna i posve neutemeljena laž da ja imam bilo šta protiv Hrvatske.
Bez pardona pljucam po svakome tko se takvo nešto usuđuje ustvrdit.
S druge strane - ako ti "svojom Domovinom" smatraš NDH - onda protiv te usrane paradržavne kreature imam apsolutno sve.
Prljava je, podla, podmukla, bezobrazna i posve neutemeljena laž da ja imam bilo šta protiv Hrvatske.
Bez pardona pljucam po svakome tko se takvo nešto usuđuje ustvrdit.
S druge strane - ako ti "svojom Domovinom" smatraš NDH - onda protiv te usrane paradržavne kreature imam apsolutno sve.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ajme kakva patetika..Kapetan Kirk je napisao/la:Ne daj Boze Hrvata 91e kao na ovom forumu danas, lijepo bi danas stenjali pod tudom cizmom.
ne svega, ali se itekako sramim kad netko izvikuje taj pozdrav, a pogotovo kad to radi netko tko prezentira hrvatsku na jednoj međunarodnoj manifestaciji.Kapetan Kirk je napisao/la:
Pa je li je moguce da se sramimo svega svoga ???? Zasto ???
baš zato što je u prošlosti zloupotrebljavan, on više nema samo onaj smisao koji je nekad imao.Kapetan Kirk je napisao/la:
"Za dom" nije fasisticki pozdrav, to je starohrvatski pozdrav kojega su fasisti koristili nekoliko godina. Postoji razlika.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Živio govornikKapetan Kirk je napisao/la:
Tude necemo, a bome svoje ne damo
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
jest..i to uglavnom onimfanaticima koji u "očenašu" zaboravljaju da je to komunistički pozdrav, ili se ponekad sjete pa mole "dobar dan Marijo..."Kapetan Kirk je napisao/la:
Mnogima je pozdrav "Zdravo" simbol komunisticke tiranije
i svastika je SAMO hinduistički simbol..i ćirilica je samo pismo...i "U" je samo slovo abecede...Kapetan Kirk je napisao/la:
"Za dom" nije fasisticki pozdrav, to je starohrvatski pozdrav kojega su fasisti koristili nekoliko godina. Postoji razlika.
ja sam također '91. izvikivao Za dom...ali sam bio klinac, balavac...i smatrao sam sebe narodnim herojem, želio sam biti HRVATINA, ponosio sam se što su hrvati bili ustaše...bio sam ponosan što je možda neki od njih bio i moj predak..ali dok sam to govorio tako sam i mislio, stajao sam iza svojih riječi...a ne kao džo, baš kako je Boris napisao...ko balavac se ponio pa kad je dobio po prstima onda mami pod suknju.
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
Šimunić jedva govori Hrvatski jezik,a kamoli da zna povjest.
Ali ne vjerujem da je to napravio namjerno.
Emocije i adrenalin ga ponio i desilo se što se desilo,i šta sada? ...pa svi bi vi da ste bili na stadijonu uzvratili "Spremni" tu večer,jel je takva noć bila....
Više me zabrinjava naša vlada koja se sada uzjebala oko toga,a dok smo igrali protiv Srbije u Srbiji ,nit su vidili Vukovar napisan ćirilicom nit paljene zastave naše ,tamo je "sve bilo ok",a sada ovdje neviđena hajka ....kakvo licemjere ,strašno....
Ali ne vjerujem da je to napravio namjerno.
Emocije i adrenalin ga ponio i desilo se što se desilo,i šta sada? ...pa svi bi vi da ste bili na stadijonu uzvratili "Spremni" tu večer,jel je takva noć bila....
Više me zabrinjava naša vlada koja se sada uzjebala oko toga,a dok smo igrali protiv Srbije u Srbiji ,nit su vidili Vukovar napisan ćirilicom nit paljene zastave naše ,tamo je "sve bilo ok",a sada ovdje neviđena hajka ....kakvo licemjere ,strašno....
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
naravno da je napravio namjerno, pa nema 3 godine..isto kao što jako dobro zna tko se služio tim pozdravom. i nije on taj koji je odgovarao, nego poticao publiku.
Započeo/la tema :
odlična poanta..Samael je napisao/la:
Započeo/la tema :
neka negdje pronađe svoje "Ja" i neka stane iza svojih riječi, samo to..nek plati kaznu, nek odradi kaznu i nek tada bude ponosan, tada bih i ja stao uz njega, ovako mi izgleda ko plačljivi klinac kad dobije packu.nikolina je napisao/la:Emocije i adrenalin ga ponio i desilo se što se desilo,i šta sada? ...
Započeo/la tema :
na šta da bude ponosan?
Započeo/la tema :
Gospodine Kirk,Kapetan Kirk je napisao/la:Gospodo damfisk, zodiac, ja sam svoje rekao,nadam se da sam bio jasan.
Svako daljnje pisanje s moje strane bit ce samo asertivno prepisivanje napisanog, i jos vise vrijedanja s vase strane koja ocito ima nesto protiv moje Domovine.
Tude necemo, a bome svoje ne damo
jasni ste od svojeg prvog posta.
Šimuniću nitko ništa nije oteo ni probao oteti. On je jednostavno nakon uspješne tekme pozdravio gledatelje fašističkim pozdravom, a fašisti među gledateljima su odgovorili na njegov pozdrav, što sve skupa nema nikakve veze s domoljubljem.
(asertivno, baš
zodiac- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 05.10.2013
Broj postova : 43
Reputacija : 2
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Nitko nije odgovorio a bas me zanima....nekima su cccc, fraza Pomoz Bog Junaci , zelena sajkaca i opanci takoder simbol fasizma.
Meni osobno, to su tradicionalni srpski simboli, predmeti i fraze. Grijesim li ?
Meni osobno, to su tradicionalni srpski simboli, predmeti i fraze. Grijesim li ?
Gost- Gost
Griješiš sinko od prvog do zadnjeg posta.
O šajkačama i opancima možeš otvoriti temu na politici, ovdje smo na sportu i utoliko je Šimunićev, ajmo reći grijeh, veći jer je nešto s čime bi se trebali ponositi kontaminirao povampirenim ustaštvom.
O šajkačama i opancima možeš otvoriti temu na politici, ovdje smo na sportu i utoliko je Šimunićev, ajmo reći grijeh, veći jer je nešto s čime bi se trebali ponositi kontaminirao povampirenim ustaštvom.
zodiac- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
Simunicev grijeh fasisticki ? Vecina vas tako misli,imate svoje razloge.
Spomenimo i tri "navijanja" o kojima se u Hrvatskoj NIJE digla prasina i koji nikome ne smetaju 3% Simunicevog grijeha
A o Simunicu cemo sve najgore ?
E moj narode,jadni li smo,kad se u vlastitoj drzavi treba opravdavati drugima,medu njima i onima koju su nas 1991 htjeli poravnati sa crnom zemljom i satrati sve hrvatsko.....
Spomenimo i tri "navijanja" o kojima se u Hrvatskoj NIJE digla prasina i koji nikome ne smetaju 3% Simunicevog grijeha
A o Simunicu cemo sve najgore ?
E moj narode,jadni li smo,kad se u vlastitoj drzavi treba opravdavati drugima,medu njima i onima koju su nas 1991 htjeli poravnati sa crnom zemljom i satrati sve hrvatsko.....
Zadnja promjena: Kapetan Kirk; uto stu 26, 2013 4:14 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
O Šimuniću i njegovom fašističkom pozdravu je tema, a ti od jučer histerično (a ne asertivno) potežeš ovo i ono i trpaš na nju sve što ti padne na pamet ne bi li ga oprao od krivnje i prikazao ga kao nevinog, domoljubnog dečka koji ne da svoje.
No istina smrdi.
O svemu drugom, od Japanaca do opanaka otvori teme pa ajmo diskutirati.
No istina smrdi.
O svemu drugom, od Japanaca do opanaka otvori teme pa ajmo diskutirati.
zodiac- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
Sve to ima veze s temom, itekako ima.
Zanimljivo je koliko Hrvati vole pustiti drugima da ih ponizavaju i odreduju im kako ce zivjeti.
Primjeti, protiv sam fasizma i bilo kakvog izma,pisem pristojno,niti rijeci protiv drugih, samo branim svoje, i branit cu. Svoje nedam,tude me ne zanima.
I sto dobijem, niciju podrsku. Ma da netko napise, je Kirk, u pravu si,kad ono nitko nista.
Zanimljivo,jako zanimljivo, Zvonimirova kletva.
Sta ce nama Hrvatima neprijatelj kad imamo sami sebe ???
Zanimljivo je koliko Hrvati vole pustiti drugima da ih ponizavaju i odreduju im kako ce zivjeti.
Primjeti, protiv sam fasizma i bilo kakvog izma,pisem pristojno,niti rijeci protiv drugih, samo branim svoje, i branit cu. Svoje nedam,tude me ne zanima.
I sto dobijem, niciju podrsku. Ma da netko napise, je Kirk, u pravu si,kad ono nitko nista.
Gost- Gost
4 c su jednako kao i šahovnica, tradicionalni srpski predmet/fraza,Kapetan Kirk je napisao/la:Nitko nije odgovorio a bas me zanima....nekima su cccc, fraza Pomoz Bog Junaci , zelena sajkaca i opanci takoder simbol fasizma.
dok jw hrvatska šahovnica u kombinaciji sa slovom U kao i srpska kokarda u kombinaciji sa pleterom simbol fašizma, da.
pomoz bog junaci u srbiji = faljen bog u hr
šajkača i opanci...osim što se u hr ne zove šajkača, postoji i u hr kao i diljem svijeta jednako ko i opanak.
Započeo/la tema :
Tko su, po tebi, "drugi"?Kapetan Kirk je napisao/la:Sve to ima veze s temom, itekako ima.
Nisu njegov pozdrav osudili "drugi" nego njegovi.
I ne, Kirk definitivno nije u pravu.
zodiac- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
to je činjenica, zato srbi imaju na zastavi 4 S (vjerujem da znaš što znače) aKapetan Kirk je napisao/la:Zanimljivo,jako zanimljivo, Zvonimirova kletva.
hrvati šahovsko polje za koje nismo sigurni treba li počinjati sa crvenim ili bijelim kockicama
u kutovima
Započeo/la tema :
Je, Kirk je u pravu, za dom je stari hrvatski pozdrav.
A drugi = oni koji nisu Hrvati i ne vole Hrvatsku,s time da su oba uvjeta zadovoljena, te svi oni van Hrvatske,pogotovo iz zemalja koje su do jucer gazile po nama
Npr, sta meni neko iz Tunguzije ima propisivati kako cu ja vezivati kravatu u Hrvatskoj ? Ili Kinez koji mrzi Hrvatsku a zivi u njoj ? Hoce mi sutra Turcin iz Spanjolske propisivati boje zastave ? Cileanac oblik grba ? Ukrajinac dozvoljenu visinu crkve ,a Rus molitvu ?
Nemam nista protiv njih, ali nek se brinu za svoju drzavu, a moju prepuste meni i svim njezinim drzavljanima.
Dokle ga god netko ne iscrtava po MOJOJ domovini ,nemam nista ni protiv cccc,niti orla.
Srpski simboli.
A pola Hrvata ce samopreventivno skocit na grb s bijelim poljem "Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!To su fasisti koristili........."
A grbu sa bijelim prvim poljem milijun godina
A drugi = oni koji nisu Hrvati i ne vole Hrvatsku,s time da su oba uvjeta zadovoljena, te svi oni van Hrvatske,pogotovo iz zemalja koje su do jucer gazile po nama
Npr, sta meni neko iz Tunguzije ima propisivati kako cu ja vezivati kravatu u Hrvatskoj ? Ili Kinez koji mrzi Hrvatsku a zivi u njoj ? Hoce mi sutra Turcin iz Spanjolske propisivati boje zastave ? Cileanac oblik grba ? Ukrajinac dozvoljenu visinu crkve ,a Rus molitvu ?
Nemam nista protiv njih, ali nek se brinu za svoju drzavu, a moju prepuste meni i svim njezinim drzavljanima.
Samo sloga srbina spasava,i da,na grbu im je,njihov simbol. Nosili ga i cetnici neko vrijeme,naravno.Samael je napisao/la:to je činjenica, zato srbi imaju na zastavi 4 S (vjerujem da znaš što znače) a
hrvati šahovsko polje za koje nismo sigurni treba li počinjati sa crvenim ili bijelim kockicama
u kutovima
Dokle ga god netko ne iscrtava po MOJOJ domovini ,nemam nista ni protiv cccc,niti orla.
Srpski simboli.
A pola Hrvata ce samopreventivno skocit na grb s bijelim poljem "Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!To su fasisti koristili........."
A grbu sa bijelim prvim poljem milijun godina
Zadnja promjena: Kapetan Kirk; uto stu 26, 2013 4:51 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
Kirk je na ovoj temi jedini slijep kod zdravih očiju.Kapetan Kirk je napisao/la:Je, Kirk je u pravu, za dom je stari hrvatski pozdrav.
Brinemo za našu državu koja je dio ujedinjene Europe i nikad ju nećemo prepustiti takvima poput tebe i Šimunića.
I ne bih se složio s tvojom lažnom tvrdnjom da nitko osim Hrvata ne voli Hrvatsku.
Zadnja promjena: zodiac; uto stu 26, 2013 4:55 pm; ukupno mijenjano 1 put.
zodiac- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
A ti si "kao" iz Hrvatske ? Di zivis?
Vidis,dosad nisam ni pitao ali sad kad kazes da jesi,bas me zanima jesi li ?
bas kao sto nekima "Za dom" predstavlja nesto sto nije...
Stvar je u perspektivi,bas kao sto je ljepota u ocima promatraca,a ne u predmetu.
Vidis,dosad nisam ni pitao ali sad kad kazes da jesi,bas me zanima jesi li ?
Tocno tako i ja mislim, ali mnogi to vide simbolima cetnistva,Samael je napisao/la:4 c su jednako kao i šahovnica, tradicionalni srpski predmet/fraza,
dok jw hrvatska šahovnica u kombinaciji sa slovom U kao i srpska kokarda u kombinaciji sa pleterom simbol fašizma, da.
pomoz bog junaci u srbiji = faljen bog u hr
šajkača i opanci...osim što se u hr ne zove šajkača, postoji i u hr kao i diljem svijeta jednako ko i opanak.
bas kao sto nekima "Za dom" predstavlja nesto sto nije...
Stvar je u perspektivi,bas kao sto je ljepota u ocima promatraca,a ne u predmetu.
Gost- Gost
Aha, stigli smo do brojanja krvnih zrnaca?
Odakle mi je djed?
Da nije iz pograničnih oblasti, da baka možbit nije zgriješila sa susjedom Talijancem?
Ne, hvala.
Kad budem želio diskusiju na toj razini, diskutirat ću na fašističkom forumu slobodni.net
"Za dom spremni" je ustaški pozdrav koliko god ti lagao, izmišljao i nadovodio.
Odakle mi je djed?
Da nije iz pograničnih oblasti, da baka možbit nije zgriješila sa susjedom Talijancem?
Ne, hvala.
Kad budem želio diskusiju na toj razini, diskutirat ću na fašističkom forumu slobodni.net
"Za dom spremni" je ustaški pozdrav koliko god ti lagao, izmišljao i nadovodio.
zodiac- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
Ne,nismo, nego ti tvrdis da "meni i Simunicu neces prepustiti Hrvatsku"
I nisam te pitao tko si, nego odakle si.
Mozes biti crni Kinez muslimanske vjere koji posteno zivi,radi i placa porez u Hrvatskoj, postuje moju drzavu i njezine zitelje i postujem te 100%.
Uopce ne zivis u Hrvatskoj i protiv nje si ?
Moje postovanje u tom slucaju nemas, a jos manje pravo odlucivanja tko ce je voditi, da prostis.
Posteno?
Mozes biti crni Kinez muslimanske vjere koji posteno zivi,radi i placa porez u Hrvatskoj, postuje moju drzavu i njezine zitelje i postujem te 100%.
Moje postovanje u tom slucaju nemas, a jos manje pravo odlucivanja tko ce je voditi, da prostis.
Posteno?
Gost- Gost
Suludo, sumanuto i iznad svega šovinistički.Kapetan Kirk je napisao/la:Ne,nismo, nego ti tvrdis da "meni i Simunicu neces prepustiti Hrvatsku"
Posteno?
Ti ne shvaćaš bit forumske diskusije a želio bi diskutirati.
Kad bi bilo po tvojem, samo kurve bi se smjele javljati na teme o prostituciji.
Nisam crni Kinez, Hrvat sam i nikad svoju državu neću prepustiti ustaškom ološu.
Pošteno?
zodiac- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
Vidis, necu ni ja, niti jednom mislju,rijecju ni djelom ne podrzavam,niti cu ikad podrzavati ijedan fasisticki pokret,po stoti put !
Po stoti put, postujem sve vjere,rase i nacionalnosti !
Ali mi je puna kapa nesloge Hrvata i osudivanja i autobaniranja samog sebe radi primjedbi iz Beograda, Washingtona, Brusella,odaklegod.
Puna mi je kapa komentatora iz drugih drzava o mojoj drzavi (dok mene tude drzave UOPCE ne zanimaju)
Hrvatski grb s bijelim pocetnim poljem je prvi ikad viden Hr grb, promijenili smo ga,nismo trebali
Za Dom - spremni umrijeti je stari hrvatski pozdrav,sto sd, zabraniti ga ?
Marjane,marjane je zabranjena u komunizmu,a ni sad nekima nije draga jer je "ustaska"
Pa koji je vama ljudi moji ? U cemu je problem ??? Di je kraj ovome ?
Po stoti put, postujem sve vjere,rase i nacionalnosti !
Ali mi je puna kapa nesloge Hrvata i osudivanja i autobaniranja samog sebe radi primjedbi iz Beograda, Washingtona, Brusella,odaklegod.
Puna mi je kapa komentatora iz drugih drzava o mojoj drzavi (dok mene tude drzave UOPCE ne zanimaju)
Hrvatski grb s bijelim pocetnim poljem je prvi ikad viden Hr grb, promijenili smo ga,nismo trebali
Za Dom - spremni umrijeti je stari hrvatski pozdrav,sto sd, zabraniti ga ?
Marjane,marjane je zabranjena u komunizmu,a ni sad nekima nije draga jer je "ustaska"
Pa koji je vama ljudi moji ? U cemu je problem ??? Di je kraj ovome ?
Gost- Gost
Stranica 3 / 13. • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» SDP, HNS i IDS spremni za preuzimanje vlasti???
» Kako znate da ste spremni za brak?
» Jeste li zaista spremni za brak?
» Kako znate da ste spremni za brak?
» Jeste li zaista spremni za brak?
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 3 / 13.