Za dom spremni na tribinama
+15
britania
Narco
FALKON 2
trotter
Purgy
nikolina
histrion
evitaa
damfisk
Teo
Gabriel
zodiac
eva kant
Hunnerkongen
Neu
19 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 8 / 13.
Stranica 8 / 13. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Za dom spremni na tribinama
Da to sam već stavio pa je damfisk kontrirao da je jedan sud presudio da je prst u guzicu pozdrav
Gost- Gost
Otvori o tome zasebnu temu, da vidimo kako ce se Srbi branit i potezat svojeg Nikolu Zrinskog koji pjeva u operi s tri prsta u zraku.tanuki je napisao/la:
kada je kostelić izjavio da je spreman boriti se i da je discipliniran kao njemački vojnik, izjebali su ga mediji.
kada đoković podigne tri prsta, to je srbima normalno, bez obzira što su ta tri prsta značila u agresiji na hrvatsku!
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Tri prsta su ustaski pozdrav !
I to su Srbi prisvojili kao svoje prije agresije na Hrvatsku te taj pozdrav treba biti zakonski zabranjen kao fašistički!
I to su Srbi prisvojili kao svoje prije agresije na Hrvatsku te taj pozdrav treba biti zakonski zabranjen kao fašistički!
Gost- Gost
Svi su oni dizali tri prsta za dom u operi. Tko ne vjeruje nek pita Subica Zrinskog.
Započeo/la tema :
Lako za operu,dizali su ih od Zlobinog govora na Kosovskom polju do danas.
Gost- Gost
I ovi drugi su spremni jos od Jasenovca..
Započeo/la tema :
Nitko ne vidi svoje neg upri prstom u susjeda.
Započeo/la tema :
Da, srpska taktika,non stop seru po Hrvatima u Hrvatskoj dok Hrvati seru sami po sebi
Gost- Gost
Seru s obiju strana ali hrvatski je forum pa su militantniji.
Nema ustasa, samo cetnici...
Tko je odgovorio Simunicu na pozdrav ako ih nema?
Započeo/la tema :
Cetnici su problem,cetnici, da nisu klali i ubijali i otimali nebi se nitko ništa danas imao protiv cirilice.
Ustase jesu zlorabile taj stari pozdrav,ali ga je koristila i HV da potjera agresorsku gamad van naših granica!
Ustase jesu zlorabile taj stari pozdrav,ali ga je koristila i HV da potjera agresorsku gamad van naših granica!
Gost- Gost
odgovorili jesu ustaše, i priznajem to jest loše, gadno, ruši ugled hrvatske ne samo u svijetu nego i kod vlastitih građana!Chulpan je napisao/la:Seru s obiju strana ali hrvatski je forum pa su militantniji.
kada su srbi krenuli u porobljavanje hrvatske iz razloga, što je nisu željeli pustiti i u hrvatskoj se probudio nacionalizam, ali prve dobrovoljačke postrojbe se nisu nazvale ustašama, dok su u jna četnici normalno funkcionirali,
HOS je koketirao sa tradicijom ustaša ali je ukinut mislim još 91 g,
javno mnijenje u hrvatskoj nije podržalo taj pozdrav šimunića,
ali pogledaj na srpskim portalima reakciju na jednog svjetskog novinara koji je usporedio šimunićev ispad sa podizanjem tri prsta đokovića!
potuno je jasno da svijet ne razumije balkan,
stalno nekakvo ratovanje i prejebavanje!
srbija bi htjela u EU, a nije spremna suočiti se ne samo sa prošlošću, nego ni sa sadašnjošću!
srpski političari ne znaju što raditi po pitanju kosova, iako je srbija izgubila kosovo, mitomanija je i dalje prejaka, pa seru dvostruko, kad trebaju glasove onda ne daju kosovo, a na pregovorima sa eu priznaju kosovo,
ali nije problem samo kosovo, problem je i bosna
rak rana i za srbiju i za hrvatsku!
dok se hrvatska ipak bolno odriče bosne, srpski lobi podržan od matice srbije i dalje želi dio bosne prispojiti srbiji!
dok se hrvati pitaju dali je tuđman zločinac, u srbiji se ttraže kosti fašiste draže mihajlovića, a na tv-u ide falsificirana serija o ćetnicima koji su navodno bili antifašisti!
i nemaju veze ni slike ni dokumenti ne samo iz 2ww nego i iz ovog krvavog rata u kojem je dokumentiran zločin i fotografijama i video snimkama,
ali ne mitomanija je ipak jača!
srbima je žao što se hrvatska odrekla ustaša
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ali Hrvate očito nije briga što se Srbija nije odrekla cetnika,koji su itekako bili aktivni i 41-45e i 91-95 e
Sve naopako.....
Sve naopako.....
Gost- Gost
pa briga nas je ali ne toliko zbog 41-45 koliko zbog 91-95,Kapetan Kirk je napisao/la:Ali Hrvate očito nije briga što se Srbija nije odrekla cetnika,koji su itekako bili aktivni i 41-45e i 91-95 e
Sve naopako.....
ali bolesno je da se sada skupljaju potpisi za referendum koji će srbima i četnicima službeno priznati da je ćirilica njihovo pismo!
to bi ja nazvao autogol!
Započeo/la tema :
Da znas da ima nesto u tome sto ti pises...
Za cirilicu se vec pisalo da su je koristili Hrvati prije Srba, dakle je cirilica hrvatsko pismo.
Ako je cirilica hrvatsko pismo, onda njezino ukidanje nije ukidanje prava manjinama vec odabir izmedu novijeg (latinice) i zastarjelog (cirilica,glagoljica) hrvatskog pisma.
Za cirilicu se vec pisalo da su je koristili Hrvati prije Srba, dakle je cirilica hrvatsko pismo.
Ako je cirilica hrvatsko pismo, onda njezino ukidanje nije ukidanje prava manjinama vec odabir izmedu novijeg (latinice) i zastarjelog (cirilica,glagoljica) hrvatskog pisma.
Gost- Gost
kultura je nešto s čime se treba ponositi!Kapetan Kirk je napisao/la:Da znas da ima nesto u tome sto ti pises...
ja se ponosim što poznajem ćirilično pismo, ukidanje ćirilice u hrvatskoj je ukidanje kulture i priznanje srbima da je to njihovo pismo!
nije mi jasno koji je idiot pokrenuo tu inicijativu!
ako prođe referendum glupava većina će glasovati protiv ćirilice i zabili smo autogol!
srbi će likovati jer smo im priznali da je to njihovo pismo, a optuživati će nas za šovinizam opravdano!
svjet će na sve to gledati glupavo, kao i do sada i mišljenje će biti protiv hrvata!
koji je to idiot zamislio taj referendum baš me zanima,
taj ne voli hrvatsku sigurno!
Započeo/la tema :
Znam i ja cirilicu, ali samo citati, pisati sam davno zaboravio.
Svako znanje dobro dode....
Referendum je isprovociran nedavnim nemilim velikosrpskim zbivanjima u Vukovaru i okolici,
te jos prije na utakmici sa Srbijom u Beogradu (Srpska zastava s ispisanim cirilicnim Vukovar,kao dokaz tko ovdje koga u stvari jebe i tko kome zeli zlo)
Referendum je isprovociran nedavnim nemilim velikosrpskim zbivanjima u Vukovaru i okolici,
te jos prije na utakmici sa Srbijom u Beogradu (Srpska zastava s ispisanim cirilicnim Vukovar,kao dokaz tko ovdje koga u stvari jebe i tko kome zeli zlo)
Gost- Gost
i zbog provokacije ispadamo papci ?Kapetan Kirk je napisao/la:Znam i ja cirilicu, ali samo citati, pisati sam davno zaboravio.
sada će mo napraviti referendum na opšte veselje srba,
priznati im da je ćirilica njihovo pismo i cijelom svijetu se prikazati kao totalne budale!
šokira me to,
prethodni referendum jest bio glupav ali homofobija je prisutna svuda, pa taj prvi glupavi referendum nam i nije toliko zamjeren,
ali ako ovaj referendum prođe usrali smo se do daske!
Započeo/la tema :
U pravu si, cirilicu treba ukinuti bez ikakvog referenduma
(a sta bi nam tek onda govorili ajme)
Gost- Gost
i to bi bilo bolje od referenduma!Kapetan Kirk je napisao/la:U pravu si, cirilicu treba ukinuti bez ikakvog referenduma
Započeo/la tema :
To sam i ja rekao,kad su prije 2 godine počeli pricat o tome da će se postavljati cirilicne ploče.
Cirilica je samo pismo i od nje nema zla. Zlo je u ljudima koji na njoj inzistiraju.
Cirilica je samo pismo i od nje nema zla. Zlo je u ljudima koji na njoj inzistiraju.
Gost- Gost
a obični ljudi u vukovaru, koji su eto rođeni kao pravoslavci, a samim tim po difoltu srbi, možda baš i ne barataju ćiriličnim pismom, ali eto uvjerili su ih da je baš ćirilica dio njihovog identiteta i prava kao manjine!Kapetan Kirk je napisao/la:To sam i ja rekao,kad su prije 2 godine počeli pricat o tome da će se postavljati cirilicne ploče.
i sada se njih ne pita, ali će njihova prava braniti jedan fiškal iz dalmacije i tvrditi kako je ćirilično pismo pravo manjina!
ne dam ćirilicu!
ćirilica nije srpsko pismo!
referendum o ćirilici je bezobrazno podmetnuto kukavičje jaje!
Započeo/la tema :
Hahahaha, evo šovinističke ekipe!tanuki je napisao/la:... i sada se njih ne pita, ali će njihova prava braniti jedan fiškal iz dalmacije i tvrditi kako je ćirilično pismo pravo manjina!
ne dam ćirilicu!
ćirilica nije srpsko pismo!
Jel drobite vodu kokošima?
Ćirilica nije (samo) srpsko pismo kao što ni latinica nije samo hrvatsko, cijeli niz naroda ih koristi. Ali vatreni Balkanci misle da su u svemu jedini i bore se sveudilj na malenu ringu krofrendsa
compadre- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2013
Broj postova : 126
Reputacija : 1
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Iša sam redom.... a tema vam je kao bradavica na nosu
compadre- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2013
Broj postova : 126
Reputacija : 1
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Stranica 8 / 13. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» SDP, HNS i IDS spremni za preuzimanje vlasti???
» Kako znate da ste spremni za brak?
» Jeste li zaista spremni za brak?
» Kako znate da ste spremni za brak?
» Jeste li zaista spremni za brak?
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 8 / 13.