Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za dom spremni na tribinama

+15
britania
Narco
FALKON 2
trotter
Purgy
nikolina
histrion
evitaa
damfisk
Teo
Gabriel
zodiac
eva kant
Hunnerkongen
Neu
19 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 7 / 13. Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty Re: Za dom spremni na tribinama

Postaj by Narco uto pro 17, 2013 12:29 pm

tanuki je napisao/la:premalo. na žalost!

Slazem se s tobom.
Mislim da su mu trebali dati dozivotnu zabranu igranja za reprezentaciju kao tom grku.
Ovo je neprimjereno za nekog tko predstavlja Hrvatsku u svijetu i treba napraviti primjer da se ovakve stvari nebi ponovile.
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty30 / 99930 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto pro 17, 2013 4:59 pm

damfisk je napisao/la:Šimunićeva je kazna primjerena, a Di Canijeva nije.

A zaboravio si spomenut onog Grka kojeg je njegov vlastiti savez kaznio doživotnim izbacivanjem iz reprezentacije.

Zato i velim da nije kazna poštena u odnosu na druge igrače. Trebalo ih je sve jednako kazniti od tog Grka do Šimunića.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty0 / 9990 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk uto pro 17, 2013 5:41 pm

Pa ni Di Cania ni tog Grka (Giorgios Katidis) nije kažnjavala FIFA, nego su ih kažnjavali njihovi matični savezi.

Da je Hrvatski nogometni savez adekvatno kaznio Šimunića, vjerujem da bi FIFA to prihvatila.

A ovako su debela svinja svjetski brend Šuker i njegov gazda Mamić mudro šutjeli, pa je FIFA odrapila australskom kretenu kaznu kakvu đubre i zaslužuje.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty0 / 9990 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze sri pro 18, 2013 7:22 am

...niju problem u šimuniću jer je on jedan neobrazovan agresivni primitivac već u onima koji nakon svega uključujući najviši vrh nogometnog saveza izjavljuju da su užasnuti kaznom..kao da je ustaški pozdrav nešto bezazleno..i izjave...on nije tako mislio..što oni znaju što je on zaista mislio zar spavaju s njime...a ako znaju to je dokaz da su isti jer ja osobno nikad ne bih imao posla s tipovima poput šimunića..
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri pro 18, 2013 9:52 pm

Nije vrijedno njegove karijere to što je vikao. Kakav dom? Hrvatska je u kurcu da ne može bit većem.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty999 / 999999 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri pro 18, 2013 10:07 pm

nije vrijedno da nogomet bude izvor šovinizma i biznisa koji nema nikakve veze sa sportom!
možemo mi voljeti i navijati za svoje sportske viteze, ali zamislite npr, da je kostelić kada je spoznao da je osvojio zlato, digao ruku, kao da mjeri visinu kukuruza i uzviknuo za dom, i da mu je masa hrvatskih navijaća u horu odgovorila spremni!
to ne možete ni zamisliti, ali to je u nogometu prihvatljivo!
zašto ?
zato što nogomet više nije sportu !
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty700 / 999700 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze čet pro 19, 2013 4:17 am

....slaba je edukacija ljudi...loše poznaju vlastitu povijesti....a na ovim prostorima antifašizam se redovito poistovječuje s komunizmom..
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by britania pet pro 20, 2013 8:31 am

sad šimke može lijepo biti doma i nikam se ne spremati Very Happy
britania
britania
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 19.11.2011
Broj postova : 477
Reputacija Reputacija : 40
Godina imam : 51
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet pro 20, 2013 11:28 am

igor malteze je napisao/la:....slaba je edukacija ljudi...loše poznaju vlastitu povijesti....a na ovim prostorima antifašizam se redovito poistovječuje s komunizmom..
pa je tako potrebno podmetati falsifikate da su četnici bili antifašisti i da je to bio navodno i stepinac koji je navodno spasio hrpu židova!
razlika između hrvata i srba je samo u tome što hrvati nisu toliki mitomani, i nisu spremni toliko lagati!
na žalost srpskih nacionalista, hrvatska se odrekla ustaša, a javno mnijenje nije stalo iza izjave šimunića!
slovo u se u hrvatskoj poistovjećuje sa fašizmom, isto kao i četnička kokarda, ali eto ti uspoređuješ kokardu sa šahovnicom a šahovnica je bila na grbu i onda u socijalizmu!
u domovinskom ratu jest bilo zločina i sa hrvatske strane, i hrvatska se s tim suočila, ali nije dozvolila glupe optužbe poput, nepotrebnog granatiranja knina;
ili da te konkretno pitam tko je kriv za nepotrebno granatiranje vukovara , vinkovaca osijeka, daruvara, garešnice, zadra, splita...
ali fašizam jest poražen u 2ww, i to na ovim prostorima zahvaljujući komunistima i nije problem u fašizmu nekada, nego sada!
pokolj u hrvatskoj se na srpskim portalima opravdava zbog jasenovca!
na srpskoj televiziji ide serija o četnicima, kao nova istina, a slike i pisani tekstovi se apstrahiraju!
u filmu lordana zafranovića (mislim da je to pad italije)ima jedna scena gdje četnici naprave brutalni zločin, ta scena je bila toliko šokantna, da je srpski lobi ptisnuo zafranoviča iz kruga filmskih umjetnika,
kritičari su se natjecali da ga popljuju, pa iako su filmovi lordana remek djela yu filmske umjetnosti, lordan je postao i u hrvatskoj persona non grata!
činjenica je da sam u tom periodu počeo shvaćati tu srpsku mitomaniju!
film neretva nije bio toliki problem, jer četnici su apstrhirani, a film je napravljen tipično holivudski,
ali film lordana zafranovića je pokazao brutalnu istinu, posramljeni četnici, obrijani i pušteni, napravili su brutalni zločin!
no da se vratimo na noviju povijest!
ti očito nešto zamjeraš hrvatskoj!
za dom spremni , šimunića ti upće nije problematićno, više te jebe što javno mnijenje u hrvatskoj ne stoji iza šimunića
a bilo bi ti draže da stoji!
kad bi hrvatska javnost rehabilitirala ustaše ( a to nikada nije unatoč tvojoj tvrdnji) onda bi i rehabilitacija četnika bila realna!
blajburg je bio stratište, mjesto nesreće gdje je pobijeno hrpe ljudi i krivih i nevinih, ali nemoj nam naturati taj mit, jer mit o blajburgu u hrvatskoj nije podržan,
nekakav film je napravljen, mislim da se zove četverored, ali nije podržan,
mislim pače da nikada nije ni prikazan na javnoj tv!
dočim se ti ponosiš sa svojim četnicima!
potpuno mi je jasno da bi ti bilo drago da se i mi ponosimo sa našim ustašama, ali hrvati su se odrekli fašizma, pa su bili malo nespremni na fašističku okupaciju koju je izvršila srbija!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty700 / 999700 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze pet pro 20, 2013 12:03 pm

...tanuki pokušat ću biti strpljiv i dotaknuti se nekih tvojih navoda...četnici su surađivali s nijemcima.talijanima i ustašama....također se u svojim redovima imali engleske i američke vojne misije..naročito 44...i zbog spašavanja američkih pilota odlikovani su američkim ordenom..mogu reći sa sigurnošću da su bili antikomunisti i velikosrbi pogotovo u srbiji dok u bosnu i hrvatskoj bilo je i određeni broj hrvata i muslimana u četnicima nekoliko tisuća a njihov hrvatski četnički doprinos naročito je bio u dalmaciji..što naravno ne umanjuje njihovu velikosrpsku zločinačku politiku...hrvatska se nije praktično odrekla ustaštva on je samo u ilegali zbog židovskog lobija...uostalom ustaše primaju mirovinu u hrvatskoj dok u srbiji četnici ...ne...ne znam da li ti je poznato ali na kokardi se nalazi hrvatski grb..,hrvatska se nikad nije suočila s zločinima sa svoje strane...niti jedna presuda nije donesena za zločine u oluji... ili kad ih osude za ubojstvo dobiju minimalne kazne tri mjeseca po srpskoj glavi...revizija povjesti nije svojstvena samo hrvatima već i kod srba...lordan je postao persona non grata u hrvatskoj zbog dokumentarca o jasenovcu i one filmske scene u njegovom filmu kad ustaše u autobusu kolju srbe i židove...naravno da veliki dio hrvatske javnosti stoje iza šimunića....saznat češ kada ti oni koje ne vidiš dođu i pokucaju ti pištoljem po vratima...blaiburg nikada nije bilo stratište..na tom mjestu vrlo je malo ..ako je itko ubijen... izuzev samoubojstava ustaških časnika...ljudi su ubijani na potezu od slovenije do srbije...četverored je bio prikazan na tv i to je tipična proustaška propaganda...i jebote patak... ja se ne ponosim sa četnicima jer su to moji neprijatelji...ali laž i neistina je još gori neprijatelj...tanuki ti živiš u nekokm paralelnom svemiru..samo nastavi...
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet pro 20, 2013 12:42 pm

priznajem  meni je jako teško   spoznati nešto  što se desilo   u  periodu između 1941 i  1945, ali jako dobro  znam  što se  desilo  između 1990  i  1995,  taj period  bi  mogao malo i proširiti, jer sam živući svjedok!
eto recimo ti tvrdiš  da ustaše u hrvatskoj  primaju mirovine  zbog toga  što su  bile ustaše;
 neću  se  sad  poslužiti  sa tradicionalnom  demfijevom izjavom,  ali  ako stojiš  iza  te tvrdnje koja  je  raširena  po  medijima u srbiji,  dali imaš i jedan  konkretni primjer, da  i jedan ustaša prima  mirovinu iz  razloga  što je  bio ustaša?

i u pravu si  živim u nekakvom  paralelnom svijetu,  ali ne u  prošlosti u kojoj  ti  živiš!
jako dobro znam  što se u hrvatskoj  dešavalo u  periodu  od  1990 do  1995,
jebeno sam  svjestan  da  su   u hrvatskoj  u  večem broju gradov sirene najavljivale  da  bježimo u podrume!
moja djeca su proživjela tu traumu!
u osijeku sam  bio  očevidac kada je granata raznjela  ženu stotinjak  metara od mene, a ja sam se usrao  od straha, pa sam zaborvio  da imam  fotić u rukama
 dali je   sada opravdnje , da je to samo  bila reakcija  na  zločine ustaša u  2ww?
tko si ti uopće igore?
što imaš konkretno zamjeriti hrvatskoj?

meni će doći na vrata?
možda  aludiraš na   zločin u zagrebu  nad obitelji  zec?
pa  to  je još uvjek aktualno u  hrvatskoj i  duboko  vjerujem  da će zločinci  biti osuđeni!
hrvatska je pravna  država iako joj  ja zamjeram hrupu  toga,
ali zamjeram joj  ja,  
s kojim pravom joj ti zamjeraš!
odjebi  i zamjeraj  svojoj državi,  koja  se eto još uvijek  nije  odrekla mitomanije i ideje o  velikoj  srbiji!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze pet pro 20, 2013 2:05 pm

...ti si u kurcu tanuki...ja ti neću doći na vrata već oni koje ne vidiš...možda jedan od onih momaka koji otpozdravljaju šimuniću...otipkaj na internetu traženi pojam i nači ćeš odgovor na ustaške mirovine...ili domobranske...oni koji su se borili pod staljingradom nisu bili ustaše ali su bili domobrani...zločinci u hrvatskoj neće biti osuđeni...inače nemam živaca da s tobom raspravljam jer ti je glava u pijesku...
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet pro 20, 2013 2:40 pm

igor malteze je napisao/la:...ti si u kurcu tanuki...ja ti neću doći na vrata već oni koje ne vidiš...možda jedan od onih momaka koji otpozdravljaju šimuniću...otipkaj na internetu traženi pojam i nači ćeš odgovor na ustaške mirovine...ili domobranske...oni koji su se borili pod staljingradom nisu bili ustaše ali su bili domobrani...zločinci u hrvatskoj neće biti osuđeni...inače nemam živaca da s tobom raspravljam jer ti je glava u pijesku...
jebote ti stvarno nisi normalan!
koliko godina imaju oni koji su se borili u staljingradu?
dal je mogućee da su cijelo vrijeme hibernirali, i sada pred smrt hrvatska im daje mirovine zbog bitke za staljingrad?

jesi li ti lud?
u ex yu su nas jebali subnorci, koji su dobili sve privilegije i penzije, ali u pravilu su izumrjeli!
ako postoji ustaša ili domobran koji je učestvovao u napadu na staljingrad, a u međuvremenu se nije bavio ničim drugim, eto i ja smatram da je zaslužio pemziju, mada ga jebu godine, pa baš ne može uživati u toj ustaškoj pemziji!
šokirao me jesi sa izjavom da si i ti hrvatski branitelj!
ja samo mogu reći bravo,
ali oko čega se sporimo ?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze pet pro 20, 2013 4:04 pm

...inače nije dio teme ...ali paradoks rata je da su ti momci nakon zarobljavanja...iskidanja oznaka NDH...pristupili ondašnjoj od sovjeta utemeljenoj vojsci s kokardama na čelu...te da bi prelaskom u jugoslaviju dobili zvijezde petokrake a nakon toga izginuli u stotinama kod čačka u srbiji..eto što ti je život...
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet pro 20, 2013 4:37 pm

igor malteze je napisao/la:...inače nije dio teme ...ali paradoks rata je da su ti momci nakon zarobljavanja...iskidanja oznaka NDH...pristupili ondašnjoj od sovjeta utemeljenoj vojsci s kokardama na čelu...te da bi prelaskom u jugoslaviju dobili zvijezde petokrake a nakon toga izginuli u stotinama kod čačka u srbiji..eto što ti je život...
a što je najnevjerojtnije da ti to znaš!
jebeno me zanima otkuda crpiš ta istinita saznanja Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze pet pro 20, 2013 8:23 pm

....čitao sam o povijesti 369 legionarske pukovnije u rusiji...
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet pro 20, 2013 9:19 pm

igor malteze je napisao/la:....čitao sam o povijesti 369 legionarske pukovnije  u rusiji...
bravo, a jesi li možda proičitao 7000 dana u sibiru karla štajnera.
ili po meni još bolje djelo:
uvod u tvrđavu raula mitrovića!
ma kurac si ti čitao, da si nešto čitao, ne bi toliko srao na forumu Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze sub pro 21, 2013 3:20 am

...nije pitanje da li sam čitao i što sam čitao već je li nešto istina ili ne...ako ne pišem istinu volio bih da me demantiraš...činjenicama ..
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub pro 21, 2013 6:54 am

Ovo je sranje od presude. Potvrda koliko je srbski lobi jak i koliko malo Hrvati sebe postuju.

Sad, ako cemo biti principijelni, treba lijepo staviti u ustav da je "za dom spremni" zabranjeni fasisticki pozdrav.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sub pro 21, 2013 8:14 am

Po tome koliko se Hrvati poštuju me uopće nebi iznenadilo to da se zabrani i pozdrav "Bok" jer asocija na crkvu i vjeru ... i to je odmah diskriminacija.
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty9 / 9999 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub pro 21, 2013 8:21 am

Dobro kažeš,"Bog " je previse katolički pozdrav i i uvredljiv za manjine. I ustase su ga koristile!

A himna grb zastava i valuta? I to su ustase koristile,čiste fašističke umotvorine
:opet-sarkazam:
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub pro 21, 2013 8:27 am

FALKON 2 je napisao/la:Po tome koliko se Hrvati poštuju me uopće nebi iznenadilo to da se zabrani i pozdrav "Bok" jer asocija na crkvu i vjeru ... i to je odmah diskriminacija.
zanimliva asocijacija,  ali  da si upučeniji  onda  bi  znao da  tradicionalni  zagrebački pozdrav bok nema  apsolutno  nikakve veze  sa Bogom  Laughing
da te malo uputim,
vojnički pozdrav sa rukom na glavi seže iz vremena vitezova koji su podizali vizir u smislu prepoznavanja i dobrih namjera, u istom smislu je i pozdrav bok, a ne bog, dodir šešira u ophođenju s poštovanjem,
pa bog i bok nemju apsolutno nikakve veze!

Zadnja promjena: tanuki; sub pro 21, 2013 8:35 am; ukupno mijenjano 1 put.
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sub pro 21, 2013 8:31 am

pročitaj od kapetana post iznad ... rekao je sve u njemu
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :
Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty9 / 9999 / 999Za dom spremni na tribinama - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub pro 21, 2013 8:59 am

Kapetan Kirk je napisao/la:Ovo je sranje od presude. Potvrda koliko je srbski lobi jak i koliko malo Hrvati sebe postuju.

Sad, ako cemo biti principijelni, treba lijepo staviti u ustav da je "za dom spremni" zabranjeni fasisticki pozdrav.
za dom spremni jest ustaška krilatica, sama po sebi nije sporna, ali je poznata kao i dizanje ruke u fašistički pozdrav ili tri prsta u zraku koje srbi smatraju kao ništa sporno, mada su četici sa tri prsta u zraku pokušali porobiti hrvatsku!!
kada je kostelić izjavio da je spreman boriti se i da je discipliniran kao njemački vojnik, izjebali su ga mediji.
kada đoković podigne tri prsta, to je srbima normalno, bez obzira što su ta tri prsta značila u agresiji na hrvatsku!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sub pro 21, 2013 1:05 pm

Zanimljiv članak i riješenje suda u Kninu?

http://www.politikaplus.com/novost/49102/sud-utvrdio-za-dom-spremni-nije-zabranjen-to-je-stari-hrvatski-pozdrav
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 7 / 13. Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

[Vrh]

- Similar topics

:: Sport :: Nogomet forum