Kako ste svojoj okolini priopćili da ste homoseksualne orijentacije - jel bilo teško?
4 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 1.
Kako ste svojoj okolini priopćili da ste homoseksualne orijentacije - jel bilo teško?
Kako ste svojoj okolini priopćili da ste homoseksualne orijentacije - jel bilo teško? Kako je vaša okolina prihvatila vašu homoseksualnost?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Kako ste svojoj okolini priopćili da ste homoseksualne orijentacije - jel bilo teško?
fa počnemo..prvo sam rekao frendicama koje su odmah prihvatile i rekle primijetile smo. Potom sam rekao sestri prije god dana kada sam upoznao svog sadašnjeg dečka. Potom sam mjesec dana kasnije rekao staroj u šetnji, nije bila nešto ekstra šokirana a starom sam rekao na prošli badnjak i baš nije bio vesel. Sad je ok i o mom dečku se normalno priča u kući
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: Kako ste svojoj okolini priopćili da ste homoseksualne orijentacije - jel bilo teško?
Nisam se outao nikomu.
Razmažen sam i zahtjevan, želim da me bliski ljudi podrže u svemu što radim a znao sam da se nitko ne bi složio, ni prijatelji ni obitelj. Pa sam svijest o svojoj orijentaciji zadržao za sebe.
Povjerio sam se samo jednoj osobi - tadašnjoj curi (budućoj ženi).
Nakon rastave braka, kad sam stupio u ozbiljnu vezu s dečkom i počeli živjeti skupa, tad su već svi znali...
Razmažen sam i zahtjevan, želim da me bliski ljudi podrže u svemu što radim a znao sam da se nitko ne bi složio, ni prijatelji ni obitelj. Pa sam svijest o svojoj orijentaciji zadržao za sebe.
Povjerio sam se samo jednoj osobi - tadašnjoj curi (budućoj ženi).
Nakon rastave braka, kad sam stupio u ozbiljnu vezu s dečkom i počeli živjeti skupa, tad su već svi znali...
valentino- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Znači cura se udala za tebe iakao si homosekasulac ili biseksualc što već?
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ja sam bisex, privlače me i cure i dečki. Ona mi je bila najbolja frendica i zaljubljena u mene. Tijekom 3-godišnje veze zaljubio sam se i ja u nju pa smo se oženili.
Započeo/la tema :
I rastavili. Znam što je bisexulanost.
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
Rastavili smo se ali ne zbog moje homoseksualnosti. Nije nam išlo.
Započeo/la tema :
pretpostavio sam, bilo mi čudno što te se uopće udala za tebe kad je znala da voliš i muške
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
Bili smo jako povezani, i danas smo. Takvu vezu imaš jednom ili nijednom u životu, rekao bih da je bilo suđeno.
Započeo/la tema :
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 1.