Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe

2 posters

Go down

Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe

Postaj by Neu uto lip 04, 2013 7:12 pm

Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe - što mislite o takvim osobama?

I da li bi fizički napali homoseksualnu osobu?

Ako ste gej, da li je vas netko fizički napao i kako bi se osjećali da vas napadne, bi li vas povriejdilo?

Kako bi se osjećali da vas verbalno napadne? I da li vas je netko verbalno napao?

Da li vi verbalno napadate gej osobe?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty999 / 999999 / 999Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty

[Vrh] Go down

Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty Re: Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe

Postaj by valentino uto lip 04, 2013 7:17 pm

Jebeno je što oni napadaju organizirano.

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty0 / 9990 / 999Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty

[Vrh] Go down

Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty Re: Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe

Postaj by Neu uto lip 04, 2013 7:18 pm

Gdje se uopće stvaraju organizacije za takvo ponašanje?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty999 / 999999 / 999Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty

[Vrh] Go down

Postaj by valentino uto lip 04, 2013 7:20 pm

Ekstremisti, desničari...

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty0 / 9990 / 999Osobe koje fizički i verbalno napadaju homoseksualne osobe Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics