Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova

+9
bokaso1
Prop
tanuki
Purgy
Hunnerkongen
Teo
Petra Sanader
Neu
13 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova

Postaj by Neu sub tra 27, 2013 11:11 am

Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova - koje su i u kojem filmu?

EVo za početak...

Definitivno mi je bilo žao i krivo kad je McMurphy u filmu Let iznad kukavičjeg gnijezda (1975) umro na kraju, mislim, nije umro ali ga je prijatelj ubio kako bi ga spasio od 'nikakva života' u umobolnici jer su ga doktori sjebali. Sad Bio je tako dobar, svima je htio pomoć, imao je priliku pobjeći i na kraju je završio ovako kako sam rekla. Jadan.

Sad ste vi na redu.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty999 / 999999 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty Re: Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova

Postaj by Petra Sanader sub tra 27, 2013 11:33 am

Znam da za djabe ovo pisem jer niko na forumu nije ni cuo a kamoli pogledao film.
Ali mozda prop ili bulgakova nakon ovog posta pozele... massy

The Reflecting Skin, 1990.
Scena kad se lik kojeg igra Viggo Mortensen, krivo optuzen za pedofiliju polije benzinom i ziv spali pred ocima zene i sina.

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija Reputacija : 430
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty0 / 9990 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty Re: Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova

Postaj by Teo sub tra 27, 2013 6:19 pm

Simon Brich (1998) dječak koji spasi prijatelje iz nesreće u rijeci, a na kraju umire od bolesti koju je dobio zbog hladne vode.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty0 / 9990 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader sub tra 27, 2013 6:36 pm

Teska i spora smrt tuberkulozne Janice iz Babajinog filma Breza. I nakon smrti svi oni seoski pogrebni rituali i ova pesmica-naricaljka koja me je jako plasila kad sam bila devojcica.

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 27, 2013 7:07 pm

joj nema šanse da otvorim ovo, jer taj pjesmuljak mi se obvezno uvuće u glavu i onda me prati danima, da moram bježati u slušanje nečeg drugog, ali to je karakteristika laganih rifova i stupidnih tekstov,
toliko stupidni do genijalnosti,
znam kada bi ovo otvorio da bi mi se vratio odmah i ritam i u sebi ponavljao te glupe stihove do besvjesti koje sam teškom mukom istisnuo od sebe, jer sam jednom bio dovoljno glup da naućim tekst na pamet, tako se zaustavljam samo na naslovu:
jedna vura tri pandura i ne želim se prisjetiti ostatka Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty700 / 999700 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sub tra 27, 2013 9:05 pm

To je stara narodna brojalica a ne neki stupidni tekst lakih nota kiša
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty39 / 99939 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader sub tra 27, 2013 9:09 pm

Ali je jako sugestivna i kao sto kaze tanuki danima ti ne izlazi iz glave...
Morbidna je. Sad

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub tra 27, 2013 9:27 pm

Ispričavam se na smetnji, ali kako nekoga može pogoditi smrt izmišljene osobe u izmišljenom scenariju?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty142 / 999142 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader sub tra 27, 2013 9:51 pm

Pa moze, eto.
Zasto ljudi placu na Titanic i na smrt Bambijeve mame?

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 27, 2013 10:18 pm

Petra Sanader je napisao/la:Pa moze, eto.
Zasto ljudi placu na Titanic i na smrt Bambijeve mame?
ili recimo na smrt isusa?
ljudi jednostavno imaju emptiju koja se komercijalizira,
a da se vrastimo na tu navodno narodnu brojalicu, jednostavno ne vjerujem da je narodna,
eto nisam odolio iskušenju i otvorio sam je i zaključak sljedi:
to sigurno nije narodna brojalica, ali što me je još više iznenadilo jest da se tog filma sjećam kao cb filma, ali eto vidim da je to sada film u boji!
pomislio sam možda da sam ga gledao nekada davno na cb tv-u, ali ipak sam se prisjetio da sam taj film gledao prvo u kinu, pa sam gotovo siguran da je ovaj film naknadno koloriran
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty700 / 999700 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader sub tra 27, 2013 10:34 pm

Nije crno-beli, u boji je. Nikakve intervencije nisu radjene, taj film je remek-delo.

Brojalicu da sam cula u nekoj drugoj prilici mozda mi ne bi bila tako strasna ..

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 27, 2013 10:41 pm

film je digitaliziran i obrađen 2oo8 g.
eto upravo ga gledam i dalje sam gotovo uvjeren da je film u orginalu cb, ali taj podatak ipak ne mogu naći na netu!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader sub tra 27, 2013 10:52 pm

Snimljen je u boji. Ja sam ga prvi put gledala 2002.
Nijedan od yu filmova nije naknadno bojen.

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 27, 2013 11:42 pm

Petra Sanader je napisao/la:Snimljen je u boji. Ja sam ga prvi put gledala 2002.
Nijedan od yu filmova nije naknadno bojen.
a ja sam ga gledao 71, da sjećam se vinetua u boji, ali nekako mi je baš ostalo da je breza bio cb film, sada ga ponovo gledam, i fotografija je super!
može biti da me sjećanje vuće i na cb tv, ali pastelne i neproridne boje me ipak navode da ovaj film je koloriran,
s obzirom da ni u uvodnoj špici ni u odjavi nema nigdje onog easman color, navodi me da je film ipak koloriran Very Happy
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader sub tra 27, 2013 11:54 pm

Nijedan yu film nije naknadno koloriran. Sve boje u starijim filmovima su neprirodne, neki dan sam gledala Dobar dan tugo, lica su im narandjasta! kiša

Ja znam samo za Casablancu da je naknadno ofarbana i to je licilo na govno.

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by  ned tra 28, 2013 6:07 pm

Ima ih dosta, prvi mi je na pamet pao Ben Thomas iz Seven Pounds. Uh kako sam se rasplakala Sad

Petra Sanader je napisao/la:Ali mozda prop ili bulgakova nakon ovog posta pozele... massy

The Reflecting Skin, 1990.
Hoću, čim malčice zaboravim ovaj dio o smrti Very Happy Inače mi se čini kao film koji bi mi se mogao svidjeti!

Petra Sanader je napisao/la:Teska i spora smrt tuberkulozne Janice iz Babajinog filma Breza.
Isto jako lijep film, snažan kao i priča. I da, u boji je sigurno smajlić

Purgy je napisao/la:Ispričavam se na smetnji, ali kako nekoga može pogoditi smrt izmišljene osobe u izmišljenom scenariju?
Mislim da se to ne može objasniti. To valjda ili imaš ili nemaš u sebi. Kod mene osjećaje može probuditi i dobar film, i dobra knjiga, i dobra pjesma...

Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty30 / 99930 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned tra 28, 2013 8:50 pm

8 godina, shvaćanje da smrt postoji i da su svi ljudi govna. Prvi i zadnji put da sam suzu pustio...

"Long live the king!" i taj pogled u Mufasinim očima Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova 849697
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty108 / 999108 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet svi 02, 2013 11:13 pm

Meni je scena iz filma "i konje ubijaju , zar ne" u zadnjoj sceni...

Film se radi o bokseru koji ima sina i borise da bi malom mogao da pruzi zivot pristojan...
Posle jednog meda od povreda umire i kad se malo oprasta od oca.....

Veoma lepo montirana scena....

Drugi film koji mi je ostao u secanju je Dzoni Kju sa Denzelom W. i poslednja scena kada da bi spasosina zrtvuje sebe i donira mu svoje srce.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty120 / 999120 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Serena Williams pet svi 03, 2013 11:35 am

I konje ubijaju... nije to o cemu pricas. To je onaj film o bokseru s malim plavim deckom, plakala sam kao kisa .. Ne secam se kako se zvao.

I konje ubijaju.. isto ima sjajnu zavrsnicu kad ga ona moli da je ubije, on opali, dolazi policija, sta si to uradio skote prverzni, a decko kaze ona me je zamolila klanjanje

Serena Williams
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.05.2013
Broj postova : 16
Reputacija Reputacija : 3
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet svi 03, 2013 12:11 pm

Serena Williams je napisao/la:I konje ubijaju... nije to o cemu pricas. To je onaj film o bokseru s malim plavim deckom, plakala sam kao kisa .. Ne secam se kako se zvao.

I konje ubijaju.. isto ima sjajnu zavrsnicu kad ga ona moli da je ubije, on opali, dolazi policija, sta si to uradio skote prverzni, a decko kaze ona me je zamolila klanjanje

U pravu si.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty120 / 999120 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Dr.Kiyu pet svi 03, 2013 12:35 pm

sicam se da sam kao dite suze ronija na ovom djelu filma Very Happy
Dr.Kiyu
Dr.Kiyu
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty51 / 99951 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet svi 03, 2013 12:40 pm

Jos jedan film mi je ostao u secanju ka klincu o zeni koja sama odgaja dete i mora da odlazi da radi na poljima pirinca da bi preziveli..... Dete nema ko da cuva i ono se jednog dana udavu u polju pirinca... Jako lepo je prikazam pogled majke koja radi na tom polju......
Film se zvao "Gorak Pirinac" (ako me secanje drzi)
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pet svi 03, 2013 7:06 pm

Volim filmove koji nemaju happy end. Baš da me nešto potreslo.... Vjerojatno Martyrs.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :
Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty39 / 99939 / 999Najpotresnije smrti dragih vam likova iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Tava Karabatić pet svi 03, 2013 7:14 pm

U svim hororcima im strašnih smrti

Tava Karabatić
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.05.2013
Broj postova : 30
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 34
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pet svi 03, 2013 7:28 pm

Da, al se glavni protagonisti najčešće izvuku, a kad i oni poginu ili im se nekaj dogodi onda mi digne i sam dojam filma.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics