Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neda Ukraden

2 posters

Go down

Neda Ukraden Empty Neda Ukraden

Postaj by Neu sub ruj 08, 2012 8:29 am

Neda Ukraden (16. august 1950., Imotski, Hrvatska), bosansko-hercegovačka pjevačica zabavne muzike bila je tokom 1970ih i 1980ih godina jedno od najvećih imena jugoslovenske popularne muzike sa etno-pop prizvukom, kao i jedna od najvećih zvijezda domaćih festivala (Vaš šlager sezone, Zagrebfest, Splitski festival, Festival Opatija). izvor: wikipedija

Slušate li Nedu Ukraden? Znate li koju njezinu pjesmu?

Jučer smo bili na koncertu Nede i m ogu reći da sam se jako iznenadila kako žena uživo dobro pjeva. Nije pjevala na plejbek, ima super glas, i stvarno je napravila super atmosferu da je cijela publika doslovno i pjevala i plesala i skakala.

Super pjesme su mi

Zora je

Video ima 1,901,486 pogleda pa ga mogu staviti ovako, sukladno je pravilima foruma glazba.

Hajde da se nađemo na pola puta

Video ima 3,252,238 pogleda pa ga mogu staviti ovako, sukladno je pravilima foruma glazba.

Lik koji svira za nju, kaže ona da joj je napisao većinu tekstova, lik i pjeva s njom i dobar glas ima.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neda Ukraden Empty999 / 999999 / 999Neda Ukraden Empty

[Vrh] Go down

Neda Ukraden Empty Re: Neda Ukraden

Postaj by evitaa sub ruj 08, 2012 10:22 am

Ne slusam niti sam je ikada slusala.

Sjecam se te pjesme

Zora je, davno je bila veliki hit.

Mogu reci za nju da dobro izgleda za svoje godine,

i nista drugo jer ne pratim bas nista vezano uz nju.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Neda Ukraden Empty0 / 9990 / 999Neda Ukraden Empty

[Vrh] Go down

[Vrh]