Lost - Izgubljeni (2004–2010)
+7
AryMan
Prop
Iron Man
evitaa
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
House
11 posters
Stranica 5 / 12.
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Lost - Izgubljeni (2004–2010)
sad baš gledam, to su oni postovi na 4. stranici puni spojler tagova, počeo sam komentirat od 1x11 nadalje, to je epka prije polusezone iliti blagdanske pauze.
e i ja sam tako mislio ali neće završit s njim.
e i ja sam tako mislio ali neće završit s njim.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
ma daj makni te spojlere, ne mogu se snać u tom, jer prije komentiranja sam mislila kvotat tvoj post i nadovezat se
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
evo idem ih maknut sad na tom postu, komentari su od 1x11 do 2x09
http://www.crofriends.com/t1567p30-lost-izgubljeni-20042010#854205
http://www.crofriends.com/t1567p30-lost-izgubljeni-20042010#854205
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 01x06 - House of the Rising Sun - super epizoda, ali ne sviđa mi se što su se podijelili u dvije grupe. Jedni, vođeni s Jackom su otišli kod izvora vode, dublje u šumu, jer je tamo hlad, dostupna voda i zaklon, dok sru drugi pak, vođeni Saidom, ostali na obali, u nadi da će ih netko nać.
Prikazan je život prije nesreće koreanke i koreanca, gdje se janso vidi kako su bili sretni dok se njezin otac nije upetljao, budući da je njezin muž morao cijeli dan raditi za njega, nije imao vremena za nju. jesu se radi toga posvađali, i odnosi im zahladili, ary?
Prikazan je život prije nesreće koreanke i koreanca, gdje se janso vidi kako su bili sretni dok se njezin otac nije upetljao, budući da je njezin muž morao cijeli dan raditi za njega, nije imao vremena za nju. jesu se radi toga posvađali, i odnosi im zahladili, ary?
Započeo/la tema :
moraju se podijeliti, što će svi na istom mjestu odjednom, pogotovo sad u početku dok su još u velikoj nadi da će ih netko naći, moralo ih je par ostati na plaži.
ma da, njen tata je kreten, svakakve prljave poslove je radio za njega.
tko ti se zasad onako čine dobri likovi?
ma da, njen tata je kreten, svakakve prljave poslove je radio za njega.
tko ti se zasad onako čine dobri likovi?
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledah upravo
James 'Sawyer' Ford mi se na trenutke čini zločestim, na trenutke dobrim. Primjerice, svis u mislili da je on ukrao inhalator a uopće nije, i kad je pričao svoju tužnu životnu priču Kate, baš mi ga je bilo žao. Pretvorio se u čovjeka kojeg je lovio jer je zaveo njegovu mamu, pokrao lovu, ubio oca.
Kakav je tebi on? Al nemoj mi spojlat, smao reci kakav ti je bio u prvih sedam epizoda.
I da, super scena kad su se on i Kate ljubili, djelovalo je kao da uživaju iako su se ljubili zbog dogovora.
Lost - 01x09 - Solitary - super epka, Saide je u šumi susre o drugu osobu, Danille, koja ima sina Alexa? Danielle je francuskinja koja se nalazi u šumi već 16 godina, čini mi se kao danije baš normalna, a tko bi pak i bio nakon toliko vremena?
Hugo 'Hurley' Reyes je izradio golf teren, te je izgubljena ekipa napokon nasmiješena. Treba im malo zabave u tako teškim vremenima.
Lost - 01x07 - The Moth
i Lost - 01x08 - Confidence Man,
super su epizode, poglavito ova osma. i Lost - 01x08 - Confidence Man,
James 'Sawyer' Ford mi se na trenutke čini zločestim, na trenutke dobrim. Primjerice, svis u mislili da je on ukrao inhalator a uopće nije, i kad je pričao svoju tužnu životnu priču Kate, baš mi ga je bilo žao. Pretvorio se u čovjeka kojeg je lovio jer je zaveo njegovu mamu, pokrao lovu, ubio oca.
Kakav je tebi on? Al nemoj mi spojlat, smao reci kakav ti je bio u prvih sedam epizoda.
I da, super scena kad su se on i Kate ljubili, djelovalo je kao da uživaju iako su se ljubili zbog dogovora.
Lost - 01x09 - Solitary - super epka, Saide je u šumi susre o drugu osobu, Danille, koja ima sina Alexa? Danielle je francuskinja koja se nalazi u šumi već 16 godina, čini mi se kao danije baš normalna, a tko bi pak i bio nakon toliko vremena?
Hugo 'Hurley' Reyes je izradio golf teren, te je izgubljena ekipa napokon nasmiješena. Treba im malo zabave u tako teškim vremenima.
Započeo/la tema :
Sawyer je meni bio grozan u početku, a do kraja najdraži lik. Više sam za njega i Kate nego za Jacka
Danielle ima kći Alex. Inače 'Luda Francuskinja' je Mira Furlan, naša glumica.
Danielle ima kći Alex. Inače 'Luda Francuskinja' je Mira Furlan, naša glumica.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 01x10 - Raised by Another - Hugo 'Hurley' Reyes je pravio popis stanovništva te je primjetio da jedan putnik iz ekipe nije na popisu, uh... Znači, ima još ljudi na otoku. Serija je jebeni mindfucker. I da li Claire Littleton ima halucinacije da ju netko napada ili te to stvarno? I njezin sjebani život prije pada aviona je stvarno tužan, pogotovo kad je išla kod vidovnjaka koji joj je rekao da mora sama podići bebu, a ona ju je htjela prodat.
ovaj, čini mi se, nije na popisu
ovaj, čini mi se, nije na popisu
Započeo/la tema :
Taj lik je Ethan. Uh, jaaaako je važan, jedva čekam da otkriješ tko je on.
Stvarno ju je netko napao, a otkrit ćeš i tko i zašto...
Jel te šokiralo kad je Sun propričala engleski?
Iduća epka ti je 1x11, prije velike pauze i predobra je
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
AryMan je napisao/la:
Ispada da je onaj vidovnjak predvidio avionsku nesreću, kupio je trudnici Claire kartu baš za taj let. Zanima me zašto je onaj Ethan baš nju oteo i tko je on tj. od kada je na otoku ako nije jedan od naših preživjelih.
Charlie je skoro umro, taman da ću pustit suzu kad ga u zadnji tren Jack spasi.
Na samom kraju 1x11 Boone i Locke su nešto otkrili u zemlji, zanima me što, čini se važno.
Uh, napokon pogledah i ja tu epizodu, Lost - 01x11 - All the Best Cowboys Have Daddy Issues, misliš da je vidovnjak predvidio nesreću baš tog leta? i da, zašto je ethan oteo baš trudnicu? možda da osnuju obitelj? možda da prošire ljudsku vrshu na otku? ali zašto je onda pokušao ubiti Charlia? i ja sam se uplašila da je mrtav, ali na svu sreću, jack ga je toliko izudarao da mu je uspio vratiti zrak.
o daaa, i mene zanima što su to našli, izgleda mi kao sklonište
nije me iznenadilo kad je sun propričala engleski, jer je htjela pobjeć od oca i muža, pa vjerojatno ga je potajno učila?!AryMan je napisao/la:Taj lik je Ethan. Uh, jaaaako je važan, jedva čekam da otkriješ tko je on.
ethan mi se gadi
Započeo/la tema :
Epka je super, ali ništa naspram finala sezone (kad govorimo o prvoj sezoni). Ima nešto s trudnicama na otoku, vidjet ćeš... A što se tiče vidovnjaka, nikad nije logički objašnjeno, ostaje ti da sama zaključiš je l ju namjerno poslao na taj let.
Baš me vesele ovakve rasprave, kul što gledaš
Baš me vesele ovakve rasprave, kul što gledaš
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 01x12 - Whatever the Case May Be - Znači, Kate je u životu bila osoba koja planira pljačku i pravi se da je taoc a zapravo je glavna organizatorica? Rekla je da je ubila čovjeka, nije pisalo koga i zašto, baš me zanima. Nije mi ona trenutno dobra. Tebi?
Započeo/la tema :
i ja sam se iznenadio kako je ona zapravo 'loša djevojka' ali mi je ipak draga, pogotovo ona i Sawyer zajedno.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
AryMan je napisao/la:
Gledam S01E13, priča o Shannon i Booneu. Flashback na prošlost. Učinilo mi se da je lik kojeg privodi policija Sawyer.
(forumaš mi je odgovorio da je Sawyer)
Jeej, imam dobro oko!
I kasnije tijekom epizode, Boone i Shannon se poljube i poševe Što su oni bolesni brat i sestra ili uopće nisu u rodu? I na kraju kad je zbog one Lockeove droge mislio da njega i Shannon nešto proganja, sakrili se, ona mu umrla na rukama, a na kraju je sve umislio, Shannon živa i zdrava
Pogledah i ja upravo Lost - 01x13 - Hearts and Minds
ovo je pravi mindfucker, ne znate što je zbilja a što je zbog 'droge', više bi mi se svidjela opcija da je Shannon mrtva jer mi se ne sviđa, razmažena kučka koja ne zna ništa radit. i da, ševili su se jer nisu pravi brat i sestra.
je, to je bio zaista Sawyer, a sad me zanima zašto
Započeo/la tema :
otvori ako želiš spojler o Shannon. Ali SAMO ako želiš.
da, ona i Boone su polubrat i polusestra.
- Spoiler:
- Ostvarit će ti se želja
ali meni je tako postala draga, i onda ju netko ubije. tko? -to ti neću čak ni u spojleru napisat... zapravo, i da napišem, sad ne bi znala tko je taj lik, ali kad se pojavi bilo bi ti krivo jer si znala.
da, ona i Boone su polubrat i polusestra.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledala upravo:
Lost - 01x14 - Special
Lost - 01x15 - Homecoming
Lost - 01x16 - Outlaws
Lost - 01x17 - ... In Translation
Svidjela mi se scena u kojoj su James 'Sawyer' Ford i Kate igrali igru 'nikad nisam' i super mi je da nije imao srca ubiti vepra. Njemu i Kate je zajendičko što su oboje ubili nekog, samo što je on ubio krivu osobu jer su ga zajebali. Ne mogu vjerovat da je on poznavao Jackovog starog, da je s njim pio u birtiji i da mu je ovaj otvorio srce.
Izneadila sam se što je Michael Dawson zaprvao dobra osoba, koja nikad nije napustila svog sina, već ga je žena zajebala. I da, začudilo me što je njegov sin spalio brod, ali opet, s druge strane, vjerojatno misli da bi ga Michael Dawson napustio nakon što odu s otoka?!
Jin Kwon mi je sad relativno okej, prikazane su gadosti koje je radio za Sun-inog oca, a te gadosti su ga upropastile.
Charlie Pace je isto imao sjeban život, osim droge, po prvi put kad je našao curu, zbog dorge ju je 'prodao i izgubio šansu', baš mi ga je bilo žao, ali bio je hrabar kad je ubio onog lika kojia je oteo trudnicu. Ary, nisi li rekao da je taj lik ključan, a ubili su ga već?
Svi su na otoku započeli novi život, i to je super.
Lost - 01x14 - Special
Lost - 01x15 - Homecoming
Lost - 01x16 - Outlaws
Lost - 01x17 - ... In Translation
Svidjela mi se scena u kojoj su James 'Sawyer' Ford i Kate igrali igru 'nikad nisam' i super mi je da nije imao srca ubiti vepra. Njemu i Kate je zajendičko što su oboje ubili nekog, samo što je on ubio krivu osobu jer su ga zajebali. Ne mogu vjerovat da je on poznavao Jackovog starog, da je s njim pio u birtiji i da mu je ovaj otvorio srce.
Izneadila sam se što je Michael Dawson zaprvao dobra osoba, koja nikad nije napustila svog sina, već ga je žena zajebala. I da, začudilo me što je njegov sin spalio brod, ali opet, s druge strane, vjerojatno misli da bi ga Michael Dawson napustio nakon što odu s otoka?!
Jin Kwon mi je sad relativno okej, prikazane su gadosti koje je radio za Sun-inog oca, a te gadosti su ga upropastile.
Charlie Pace je isto imao sjeban život, osim droge, po prvi put kad je našao curu, zbog dorge ju je 'prodao i izgubio šansu', baš mi ga je bilo žao, ali bio je hrabar kad je ubio onog lika kojia je oteo trudnicu. Ary, nisi li rekao da je taj lik ključan, a ubili su ga već?
Svi su na otoku započeli novi život, i to je super.
Započeo/la tema :
Iznenadit ćeš se koliko su svi likovi zapravo povezani.
Michael je i meni u početku bio dobar i bilo mi ga je žao zbog sina i glupe žene. No onda sam ga samo odjednom zamrzio, u drugoj sezoni. Dogodilo se tako naglo da sam par puta vraćao taj trenutak i nisam vjerovao svojim očima što se upravo dogodilo. Nema šanse da ga ne zamrziš, pogotovo još i u finalu 2. sezone.
bez obzira što je Charlie ubio Ethana, pojavit će se u još 6 epizoda, i saznat ćeš tko je on bio.
sljedeća epka ti je o Hurleyu, jedna od najboljih u S01
Michael je i meni u početku bio dobar i bilo mi ga je žao zbog sina i glupe žene. No onda sam ga samo odjednom zamrzio, u drugoj sezoni. Dogodilo se tako naglo da sam par puta vraćao taj trenutak i nisam vjerovao svojim očima što se upravo dogodilo. Nema šanse da ga ne zamrziš, pogotovo još i u finalu 2. sezone.
bez obzira što je Charlie ubio Ethana, pojavit će se u još 6 epizoda, i saznat ćeš tko je on bio.
sljedeća epka ti je o Hurleyu, jedna od najboljih u S01
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 01x18 - Numbers - pogledala sam i nju. Da, Hurley ima 146 m,iliona dolara, dobio je na lotu, preko kukletih brojeva, te brojeve je i francuskinja čula i nju su ukleli, a si vidio da su ti isti brojevi na onomm 'poklopcu' kojeg su našli u šumi?
Započeo/la tema :
da, naravno da sam vidio. brojevi su mi jedna od najdražih Lost-misterija.
inače, to je 1x18 - Numbers, a 1x19 je Locke.
inače, to je 1x18 - Numbers, a 1x19 je Locke.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 01x19 - Deux Ex Machina, odlična epizoda, jeda od najboljih i najtužnijih. još u početku sam napisala kako je locke plemenita osoba ali sada sam svoje početno mišljenje samo povtvrdila. ne mogu vjerovat kako li je imao sjeban život, kako se njegovi roditelji ponašali prema njemu, kako su ga prevarili za bubreg. jako tuža priča, dirljiva.
njegov stari je baš govno od čovjeka.
Boone Carlyle i on su mi super, njihov odnos mi se sviđa. nadam se da Boone Carlyle neće umrijeti sad jer ga je avion ozlijedio.
jesi primijetio da je čak i Boone Carlyle kriv za nečiju smrt? (svoje dadilje, kad je imao 6 godina)
edit: sad sam vidjela u tvom komentaru da će boone umrijeti u idućoj epizodi fuck, baš mi je žao
njegov stari je baš govno od čovjeka.
Boone Carlyle i on su mi super, njihov odnos mi se sviđa. nadam se da Boone Carlyle neće umrijeti sad jer ga je avion ozlijedio.
jesi primijetio da je čak i Boone Carlyle kriv za nečiju smrt? (svoje dadilje, kad je imao 6 godina)
edit: sad sam vidjela u tvom komentaru da će boone umrijeti u idućoj epizodi fuck, baš mi je žao
Započeo/la tema :
vidjet ćeš šta će još Lockeu tata napravit, ta scena je baš epic, isto sam taj trenutak premotavao 10 puta
Boone pojavit će se još u par epizoda, prvo njegovo tijelo, a onda u flashbackovima. vidjet ćeš ga u zadnjoj sezoni, totalno se vidi da je tada već počeo glumiti Damona, dok je na početku Losta puno mlađi. ali ipak mi je drago što je dobio ulogu u VD jer mu je to sigurno prekretnica u karijeri.
evo kako sam ja kom finale S01
Boone pojavit će se još u par epizoda, prvo njegovo tijelo, a onda u flashbackovima. vidjet ćeš ga u zadnjoj sezoni, totalno se vidi da je tada već počeo glumiti Damona, dok je na početku Losta puno mlađi. ali ipak mi je drago što je dobio ulogu u VD jer mu je to sigurno prekretnica u karijeri.
evo kako sam ja kom finale S01
AryMan je napisao/la:Finale 1. sezone je ovakvo (bez pretjerivanja).
Mislim da moram spavati...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ono kad ga nije pustio u kuću nakon što mu je donirao bubreg?
Započeo/la tema :
Neu, ako nastaviš gledati ovim tempom, pogledat ćeš čitavu seriju prije nego što ja završim 2. sezonu Ali baš mi je drago što gledaš i što ti se sviđa Za finale prve sezone reagirala sam slično kao Ary, ali nisam imala skinutu 2. sezonu pa sam doslovno sjedila pored laptopa i čekala da mi se skine 1. epizoda, samo da mogu nastaviti E, a onda laganini dalje...
Meni se u seriji najviše sviđa to što pokazuju dosta toga iz njihovih života prije nego što su stigli na otok. Vjerojatno će se tako doći i do povezanosti između svih njih.
Meni se u seriji najviše sviđa to što pokazuju dosta toga iz njihovih života prije nego što su stigli na otok. Vjerojatno će se tako doći i do povezanosti između svih njih.
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
nije to neu, nešto što bude kasnije...
i ja sam takvim tempom gledao, po par epizoda dnevno.
pozz cure, idem sad
i ja sam takvim tempom gledao, po par epizoda dnevno.
pozz cure, idem sad
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
lol,ja sam gledao po 10 epizoda na dan. zavrsio sam sve u 2 tjedna
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Lost Girl (2010– )
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
Stranica 5 / 12.