Koju seriju nikako da započnete gledat?
+6
Mass
Prop
AryMan
Neu
Iron Man
Hate
10 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Koju seriju nikako da započnete gledat?
To su mi preporucili dobri prijatelji ali nam se ukusi razlikuju i vjerujem da ce mi Homeland zauvijek ostati na cekanju jer cu uvijek imati pametnijeg posla.AryMan je napisao/la:
Blago tebi. Ozbiljno. Ni nemoj. Zažalit ćeš već u drugoj sezoni. Treću nisam ni gledao, kažu da je imala samo 2-3 dobre epizode.
Lost mozes pogledati ako imas puno vremena, jer mora se redom a prevelika je serija..
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Chulpan je napisao/la:
To su mi preporucili dobri prijatelji ali nam se ukusi razlikuju i vjerujem da ce mi Homeland zauvijek ostati na cekanju jer cu uvijek imati pametnijeg posla.
Lost mozes pogledati ako imas puno vremena, jer mora se redom a prevelika je serija..
I ja sam preporučavao Homeland u prvoj sezoni, bio je stvarno odličan. Ali dalje je prerazvučen i na trenutke dosadan... Skoro da više nema smisla i bilo kakve veze s početkom.
Što se tiče Losta, pogledao sam već sve epizode, ali toliko je dobra serija da sam si ostavio sve sezone i pogledat ću je jednom opet. Istina je da ima dosta puno epizoda, ali ako svaki dan odvojiš vremena za 2-3 epizode pogledaš dosta brzo.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Pa nije nemoguce pogledati ponovo Lost, samo kazem da treba vremena a ne moze se preskakati nego trebas redom.
Vrijedan je gledanja i puno stvari se zaboravilo...sad bi mi djelovao posve novo...
Vrijedan je gledanja i puno stvari se zaboravilo...sad bi mi djelovao posve novo...
Započeo/la tema :
Slažem se, Lost nema smisla preskakati jer su epizode povezane i u svakoj se nešto bitno dogodi. Svi kažu da ga čak i treba pogledati bar dvaput jer prilikom ponovnog gledanja već znaš dosta stvari koje prije nisi pa ih drugačije shvaćaš.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Upravo zato mene kopka ponovno gledanje nakon par godina jer ocekujem neku novu dimenziju od gledanja s predznanjem.
Započeo/la tema :
A taman sam se dogovorila s prijateljicom da ćemo Homeland zajedno početi gledati, tako da imamo s kim komentirati. Treća prijateljica je oduševljena serijom (doduše, ne znam je li to odiševljenje bilo za 1. sezonu ili i kasnije) pa nas je nagovorila. No dobro, ako je baš tako loša kasnije, uvijek mogu odustati...AryMan je napisao/la:Blago tebi. Ozbiljno. Ni nemoj. Zažalit ćeš već u drugoj sezoni. Treću nisam ni gledao, kažu da je imala samo 2-3 dobre epizode.
I ja kažem: gledati!Kapetan Kirk je napisao/la:Lost. Nekima je dobra,nekima losa.
Eno je na disku,ceka bolja vremena, jer pregledao sam prvih par i epizodai ...nije me motiviralo.
Gledati ili brisati ?
A ako si baš neodlučan, prošvrljaj malo po Lost temi na forumu, možda pomogne, samo pazi na spoilere.
Hmmm... a ja još nikako da počnem s The Wire, nagomilalo mi se ostalih serija, a ovu bih baš pogledala u miru i polako.
MargaritaBulgakova- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 16.01.2014
Broj postova : 411
Reputacija : 60
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Lako je zapoceti, ali nikako dovrsiti Bates Motel...
Započeo/la tema :
Nikako započeti Lost
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Ocijeni seriju
» Koju bi seriju/sapunicu vratili na male ekrane-kad bi bar reprizirali..
» Koju ste zadnju seriju (sezona serije i epizoda serije) pogledali
» Koju konfiguraciju imate? Koju kupujete?
» CroFriends forum
» Koju bi seriju/sapunicu vratili na male ekrane-kad bi bar reprizirali..
» Koju ste zadnju seriju (sezona serije i epizoda serije) pogledali
» Koju konfiguraciju imate? Koju kupujete?
» CroFriends forum
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV
Stranica 2 / 2.