A song of ice and fire
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: A song of ice and fire
super izgledaju knjigice, koji dio ti je naj?
Broj postova : 86925Reputacija : 4928
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Oluja maceca 
U toj ima tolko spletki, tolko se spletki otkrije i toliko likova umre da je to milina

U toj ima tolko spletki, tolko se spletki otkrije i toliko likova umre da je to milina

Dr.Kiyu- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4083Reputacija : 308
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
E i neu daj molim te promini ime ove teme kako spada...zaboravija sam ti to rec kad sam osta ode ali romani se zovu A song of ice and fire ne game of thrones...samo prvi dio je game of thrones 
Ugl od ljudi koji citaju knjige i vole seriju jesam li ja jedini koji je zabrinut da ce martin odapeti prije nego napise zadnje dvi knjige?

Ugl od ljudi koji citaju knjige i vole seriju jesam li ja jedini koji je zabrinut da ce martin odapeti prije nego napise zadnje dvi knjige?

Započeo/la tema :
Koliko kenja, nebi se čudio.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835Reputacija : 533
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Ovo što Martin radi postala je megalomanija koju sve teže podnosim, ne pokazuje nikakve naznake da bi ikad završio ili da ima u planu završiti sve ovo.
I dok sam prvi koji će reći kako stvari u životu rijetko kad staju, ponajmanje borba za prijestolje, Martyboy prijeti nastankom "Santa Barbare" fantasy svijeta i ne znam što će mu to.
I dok sam prvi koji će reći kako stvari u životu rijetko kad staju, ponajmanje borba za prijestolje, Martyboy prijeti nastankom "Santa Barbare" fantasy svijeta i ne znam što će mu to.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432Reputacija : 2403
Započeo/la tema :
Joj najljepša doba su bila kad fantasy nije bio popularan i kad si mogao raspravljajti samo s strastvenim ljubiteljima tog pravca.
Započeo/la tema :
Ma danas je sve popularno, svaka šuša koja je pogledala jednu epizodu "GoT"-a sve zna o žanru.
Hunn, Dark, jeste čitali Abercrombija? Moram reći da mu je "Prvi zakon" trilogija dosta dobra, zabavno djelo, ako ste u krizi, bacite oko.
Hunn, Dark, jeste čitali Abercrombija? Moram reći da mu je "Prvi zakon" trilogija dosta dobra, zabavno djelo, ako ste u krizi, bacite oko.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432Reputacija : 2403
Započeo/la tema :
Nisam citao al sad sam gleda na internetu i cini se zanimljivo...ako imaju u knjiznici gradskoj bi moga posuditi kad uvatim priliku..
A sto se tice martina, ja stvarno neznam kako on misli ono sve zavrsiti u jos dvi knjige...ja mislim da ce on na kraju odluciti napisat jos barem 4-5 ako ne umre prije toga
A sto se tice martina, ja stvarno neznam kako on misli ono sve zavrsiti u jos dvi knjige...ja mislim da ce on na kraju odluciti napisat jos barem 4-5 ako ne umre prije toga
Započeo/la tema :
e hun, prope...jel zna mozda neko od vas dvoje kad stari prdonja planira novi dio izbacit?
Započeo/la tema :
Joooj, sad si me uhvatio na prepad al piše punom parom, navodno je već 400 stranica gotovo.
Započeo/la tema :
Currently George R.R. Martin is busy writing the sixth volume of the series, which will be called The Winds of Winter. "I've already written 400 pages of my sixth book and I really look forward to publishing it in 2014, but I am really bad for predictions.”
Očekuj 2015.
http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/
Odlomak iz šeste knjige.
Očekuj 2015.

http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/
Odlomak iz šeste knjige.
Započeo/la tema :
sviđa mi se ovaj odlomak 
aj super...bar je malo ubrza proces xD

aj super...bar je malo ubrza proces xD
Započeo/la tema :
Cua da planira osmu knjigu napisat. mislim da cu odustat od citanja. zanimljiva je knjiga al jbt on ce napravit sapunicu jebenu. a vec i je donekle.
Započeo/la tema :
EZAV je posljednja knjiga koju sam pročitao i malo sam razočaran.
zaapčela je kao putopis s ispao je kao jeftini i zabavni romančić!, ali eto naletio sam na knjigu bez korica, jules verna,-djeca kpetana granta koju trenutno čitam.
da malo je smješno jer to jest djećija literatura!
zaapčela je kao putopis s ispao je kao jeftini i zabavni romančić!, ali eto naletio sam na knjigu bez korica, jules verna,-djeca kpetana granta koju trenutno čitam.
da malo je smješno jer to jest djećija literatura!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.