Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako prepoznati narkomana u našem društvu!

+4
Purgy
Neu
damfisk
tanuki
8 posters

Go down

Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty Kako prepoznati narkomana u našem društvu!

Postaj by tanuki pet vel 24, 2012 7:14 am

Za razliku od stereotipa, narkomani nisu nasilnici.
to su u pravilu mirni ljudi, cure i dečki koji imaju puno problema i dovoljno love!
u prosjeku su veće inteligencije od svojih vršnjaka!
opterećeni su weltschmerzom (svjetska bol)
večina natprosječno talentirani, i nalaze se skupa da podjele svoju bol u kojoj uživaju!
primjer je nekada popularna grupa Ekatarina Velika. (svi njeni članovi su pokojni uključujući i glumicu sonju savić)
[You must be registered and logged in to see this image.]
pogledajte ovaj video-
da vidjet će te filozofiju klasičnog narkomana koji se utapaju svjetskoj boli,
umiru mladi, jer i je glupo doživjeti bolnu starost u svijetu nasilja i nepravde!

[You must be registered and logged in to see this link.]

da ako ste prepoznali narkomana u svojoj sredini, vjerojatno je već kasno, jer ne možete mu pomoći!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty700 / 999700 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty Re: Kako prepoznati narkomana u našem društvu!

Postaj by damfisk pet vel 24, 2012 1:57 pm

Daj reci mi, al' onako iskreno - jesi li ti normalan?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty0 / 9990 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty Re: Kako prepoznati narkomana u našem društvu!

Postaj by tanuki pet vel 24, 2012 2:48 pm

pa vidi, ti jesi u ignoreu iz opravdanih razloga,
ako si se već odlučio reagirati na postavljenu temu, onda je totalno debilno da postaviš ovakav pitanje!

moj odgovor je:

jesi li ti možda narkoman?
polako mi vučeš na to!
da vidio sam ve da se tebi ne može pomoči jer bjesan si na sebe i svijet oko sebe-
rekao bi brije te weltschmerz,
mrziš sebe i sve oko sebe,
znam da ti ne mogu pomoči ali moje duboko razumjevanje Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty700 / 999700 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet vel 24, 2012 2:55 pm

Pitanje je vrlo jednostavno, ali očito ga nisi uspio razumjet, pa nisi ni dao odgovor.

A sad bih te molio da mi kažeš zašto lažeš?

Naime, ako sam ti na ignore-listi, onda ne bi ni mogao vidjeti šta sam ja napisao. Međutim, ti si vidio šta sam ja napisao. Prema tome - nisam ti na ignore-listi.

ergo

Lažeš kada kažeš da sam ti na ignore listi.

Pa bi me interesiralo zašto lažeš? Zbog čega? Koji je tvoj motiv da lažeš? Šta te tjera da lažeš?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty0 / 9990 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet vel 24, 2012 4:47 pm

Zašto su teme o narkomanima u pdf teens, zar se teensi smatraju najvećim korisnicima droge i narkomanima? Hm... baš se i ne bi složila.

Narkomana se uoči na kilometre, obično bivaju osušeni, sjajnih očiju, pogled im biva ono "daj iglu, burajz", nervozni i sl...

Ne volim bit blizu takvih, osjećam se ugroženo i osjećam da će me napast ili prebit na smrt zbog krađe para ili moba od mene da si kupe drogu...

Bljak narkomani!

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty999 / 999999 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet vel 24, 2012 5:37 pm

Najlakše ih je prepoznati po zjenicama koje su kontra raširene od tvojih, naravno, ako nisi ti narkoman također.
misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty142 / 999142 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned vel 26, 2012 9:55 am

zašto bi bilo kasno da im pomognemo?? nikada, ali baš nikada nije kasno. uvijek postje ustanove u kojima im mogu pomoći. a kako ih prepoznati. dovoljno da im facu vidim. jer jedno vrijeme sam izlazila sa sestričnom, i oni njeni prijatelji su svi narkomani. i to malo teži. svi su se ponašali drugačije od ljudi koji ne uzimaju drogu i svi su bili nekak čudni
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty113 / 999113 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pon vel 27, 2012 12:00 pm

jesili ti normalan ..........

tanuki je napisao/la: Za razliku od stereotipa, narkomani nisu nasilnici.
to su u pravilu mirni ljudi, cure i dečki koji imaju puno problema i dovoljno love!
večina natprosječno talentirani, i nalaze se skupa da podjele svoju bol u kojoj uživaju!
umiru mladi, jer i je glupo doživjeti bolnu starost u svijetu nasilja i nepravde!
da ako ste prepoznali narkomana u svojoj sredini, vjerojatno je već kasno, jer ne možete mu pomoći!

daj se ti malo utopi u svjetsko boli ...
od kuda ti kopaš ove neke pojednine badeastoče . daj molim te napiši ....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty14 / 99914 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon vel 27, 2012 1:03 pm

Neu je napisao/la:
Narkomana se uoči na kilometre, obično bivaju osušeni, sjajnih očiju, pogled im biva ono "daj iglu, burajz", nervozni i sl...

Tako izgledaju samo neki ovisnici, najčešće o heroinu (iako ne isključivo) koji iza sebe imaju višegodišnji staž redovnog konzumiranja intravenozno. U Splitu se takvi kolokvijalno nazivaju "đankiji", "đankoze" ili "fureži"...

Ali takvih je manjina, možda 10-15% (iako sumnjam da ih je i toliko)

Golema većina ovisnika uopće ne izgledaju tako. I golemu većinu ovisnika se na prvi pogled može prepoznati samo onda kada su "ufurani", dakle neposredno nakon same konzumacije droge, kad droga počne djelovati.

U ostalim prigodama ne razlikuju se od bilo kojeg prosječnog čovjeka svoje dobi.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jozefk sri tra 25, 2012 4:31 pm

cilj ljudi koji zele da sire drogu jesu upravo mladi. ja licno verujem da to sve ima veze i sa politikom. u svakom slucaju droga unistava. sta unistava? unistava drustvo, unistava drzavu, unistava ceo svet na kraju krajeva. ali sto se tice drustva i drzave, najlakse je pokositi ako udaris po mladima. zar ne?
jozefk
jozefk
Junior
Junior

Registriran/a : 19.12.2011
Broj postova : 697
Reputacija Reputacija : 133
Godina imam : 48
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI sri tra 25, 2012 6:16 pm

tanuki je napisao/la: Za razliku od stereotipa, narkomani nisu nasilnici.
primjer je nekada popularna grupa Ekatarina Velika. (svi njeni članovi su pokojni uključujući i glumicu sonju savić)
[You must be registered and logged in to see this image.]
pogledajte ovaj video-

[You must be registered and logged in to see this link.]

tanuki,ajd molim te opisi svoj susret s drogom..jesu to bile gljivice iki cisti opijum?
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty133 / 999133 / 999Kako  prepoznati  narkomana u našem društvu! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri tra 25, 2012 6:46 pm

tanuki,ajd molim te opisi svoj susret s drogom..jesu to bile gljivice iki cisti opijum?
pa nisam ti ja baš toliko iskusan
više puta sam pušio maru, dva puta napravio kolačiće od mare i jedamput probao hašiš i ekstazi! i uopće me nije dojmilo ništa posebno od tog!
da možda bi bio izazov da posadim mak, jer se može legalno kupiti, pa da zarežem glavice i da kušam sirovi opijum, ili da probam muskarin, jer dostupan je u šumama diljem hrvatske,
ali čemu?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics