Inbetweeners (2011) Engleska pita
2 posters
Stranica 1 / 1.
Inbetweeners (2011) Engleska pita
http://www.imdb.com/title/tt1716772/
Četvorica prijatelja odlaze na godišnji odmor u Grčku ne bi li tamo nekoga upoznali i zabavili se. Svaki od njih je poseban.
Jedan je očiti štreber, drugi pati za curom koja ga je ostavila, treći glumi frajera iako mu teško polazi za rukom dok četvrtog pak pale gospođe u zrelim godinama..
Čeka ih provod života! Urnebesno, Američka pita na britanski način! Najveći britanski hit sezone!
Inače, postoji i istoimena serija u kojoj glume isti glumci. Hoćete gledati ovo - što očekujete, ako jeste - komentirajte!
Četvorica prijatelja odlaze na godišnji odmor u Grčku ne bi li tamo nekoga upoznali i zabavili se. Svaki od njih je poseban.
Jedan je očiti štreber, drugi pati za curom koja ga je ostavila, treći glumi frajera iako mu teško polazi za rukom dok četvrtog pak pale gospođe u zrelim godinama..
Čeka ih provod života! Urnebesno, Američka pita na britanski način! Najveći britanski hit sezone!
Inače, postoji i istoimena serija u kojoj glume isti glumci. Hoćete gledati ovo - što očekujete, ako jeste - komentirajte!
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Inbetweeners (2011) Engleska pita
Nisam ni znala za ovo?! Valja li?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ne znam, nisam gledao ali možda budem... Hoćeš ti gledati? Ja javim kad pogledam.
AryMan- Inžinjer foruma
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Pogledao film, zabavan je baš. sličan američkoj piti.. 7/10
AryMan- Inžinjer foruma