Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?

+19
Hell
evitaa
Nocturnal
jozefk
Prop
Hate
Mass
Teo
Lenica
makaj
m
scorpio57
lilly2004
Apolo
Amyicha
pustinja
zbracun
tanuki
Neu
23 posters

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty Re: Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?

Postaj by Teo ned tra 08, 2012 12:26 pm

Prop je napisao/la:

A možda poludi žena jadna misa
Ja sam fumarija travu redovno godinama i najednom samo stao, nikad osjetio te apstinencijske krize...
Ne ratuje mi se sad pretjerano, zdrava-nezdrava, ovisna-neovisna, tko voli, nek izvoli!
Me gusta! prop
Pa apstinencijske krize su samo kod teških droga smajlić
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty Re: Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?

Postaj by Prop ned tra 08, 2012 12:30 pm

Eto vidiš, nema razloga da svi ne fumare travu.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty108 / 999108 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate ned tra 08, 2012 12:33 pm

Ja sam odmah na početku napisala da duhan izaziva ovisnost.
I sama sam ovisnisk o cigaretama pa to znam iz prve ruke. prop

Ja sam napisala da se za nekog ovisnika o kokainu, heroinu etc. zna pisat
da je njegova ovisnost počela od marihuane - ali da ona sama po sebi ne stvara ovisnost i da je to velika razlika. (Mada napominjem da se zna desit da čovjek postane ovisan i o njoj, ali to se rijetko dešava kao i ovisnost koju sam dala kao primjer - jedenje wc-papira)

Veća je vjerovatnost da će čovjek postat alkoholičar iako i sam znaš koliko je primjera ljudi koji piju svaki vikend (kad se fešta zalomi se i tjedan dana pa se alkoholiziraju svaki dan cca. tjedan dana) i neće postat ovisni o alkoholu? Normalo da neće.

Čovjek može pušit (ili na koje god druge načine) i mjesec dana konstantno svaki dan marihuanu i poslije toga ne mora pomislit na nju par godina ili nikad više. Ali kad određena osoba počne pušit svaki dan cigarete (cca. isto mjesec dana) malo teže mu je prestat i ako prestane već se javlja kriza.

A što se tiče same teme - postoje i privatni psihići koji za smirenje daju medicinsku marihuanu, a ne tablete za smirenje tipa xanax i sl. ; a da ne spominjem korist od nje same na neke teže bolesti - a duhan, alkohol etc. ne igraju nikakvu ulogu kod lječenja nekih bolesti nego su samo sredstva ovisnosti.

Zadnja promjena: Hate; ned tra 08, 2012 12:41 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty245 / 999245 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate ned tra 08, 2012 12:34 pm

Teo je napisao/la:
Pa apstinencijske krize su samo kod teških droga smajlić

Znači priznaješ da nisi u pravu? Jer kriza dolazi poslije ovisnosti, a ako ti tvrdiš da marihuana stvara ovisnost zakaj se sad slažeš da nema krize poslije nje?

Srećo ti u svakom postu malo po malo ideš kontra sebe. prop
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty245 / 999245 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo ned tra 08, 2012 4:58 pm

Hate je napisao/la:

Znači priznaješ da nisi u pravu? Jer kriza dolazi poslije ovisnosti, a ako ti tvrdiš da marihuana stvara ovisnost zakaj se sad slažeš da nema krize poslije nje?

Srećo ti u svakom postu malo po malo ideš kontra sebe. prop

Stvara psihičku ovisnost što je isto ovisnost iza toga stojim, ne vidim da dematiram samog sebe jer nigdje nisam ni tvrdio da poslije prestanka uzimanja marihuane stavra se aptinencijsku kriza neznam di si to pročitala da sam rekao. Ti ako prestaneš pušiti cigarete pošto veliš da si ovisna o njima isto nećeš past u apstinencijsku kriz jer ovisnos o nikotinu je isto psihička ovisnost samo što onaj koji konzumira marihuanu može imati gore posljedice za organizam od onog koji konzumira duhanske proizvode.

Opet me nazvala srećo plese
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate ned tra 08, 2012 5:08 pm

Da li kad čovjek prekine neku OVISNOST se javljaju znakovi krize?

I am out - nedokazan si. kiša
Lupaš u prazno, striktno se držiš onoga što pročitaš na pojedinim stranicama. (Iako je to NETOČNO) Pobijaš sam svoje postove i sl. Za kraj jedan citat i nestajem iz debate.

"Jedno od najčešće postavljanih pitanja današnje javnosti vezano uz štetnost konoplje je pitanje da li ona stvara ovisnost. Konoplja ne stvara fizičku ovisnost. Postoje svjedoci, tisuće njih, koji potvrđuju ovu činjenicu. Ti isti ljudi govore kako su konoplju konzumirali pušeći i više od 20, pa čak i 30 godina. Konoplja nije ostavila nikakve posljedice na njima, a kada su se odlučili prestati pušiti, nije bilo nikakve fizičke naznake o krizi, odnosno ovisnosti. Isto tako, postavlja se pitanje psihičke ovisnosti. Psihička ovisnost ovisi o konzumentu, a postoje podac koji govore da je lakše postati psihički ovisni o duhanskoj cigareti nego o marihuani. U razdoblju svojeg istraživanja konoplje, nisam naišao na niti jedan slučaj kronične psihičke ovisnosti. Isto tako, valja napomenuti istraživanja koja su se odvijala na Jamajci i Kostariki, koja iznose činjenicu da čak niti veliki potrošači konoplje ne izgledaju psihički ovisni."

I rest my case... OUT
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pon tra 09, 2012 8:33 am

Nigdje niti ne tvrdim da da marihuana stvara fizičku ovisnost već psihičku ovisnos i ni gdje ne tvrdim da postoji neka fizička kriza (apstinencije ) nakon prestanka njezine konzumacije. Ako misliš da za ovu temu pretražujem stranice kako bi striktno držao nečeg varaš se nemam ja vremena za takve stvari.
Srećo odoh i ja s debate bye, bye... odoh
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon tra 09, 2012 6:56 pm

samo vi pušite mahuranu to je zdravo za potenciju dimi 11
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pon tra 09, 2012 6:58 pm

Yeah - sure.
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon tra 09, 2012 7:05 pm

šta reče kao
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 10, 2012 6:23 am

scorpio57 je napisao/la:šta reče kao
scorpi reće da je istina-
mara različito djeluje-
prije x godina imao sam partnericu koja je bila totalno napaljena kada bi povukla koji dim mare-
zbog togsam eksperimentirao sa kolačičima i efekt je isti Very Happy
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 10, 2012 6:26 am

Teo je napisao/la:Nigdje niti ne tvrdim da da marihuana stvara fizičku ovisnost već psihičku ovisnos i ni gdje ne tvrdim da postoji neka fizička kriza (apstinencije ) nakon prestanka njezine konzumacije. Ako misliš da za ovu temu pretražujem stranice kako bi striktno držao nečeg varaš se nemam ja vremena za takve stvari.
Srećo odoh i ja s debate bye, bye... odoh
i kava, alkohol i duhan stvaraju prvenstveno psihičku ovisnost Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m uto tra 10, 2012 6:53 am

koja hrpetna gluposti ...........
tanuki je napisao/la:
scorpi reće da je istina-
mara različito djeluje-
prije x godina imao sam partnericu koja je bila totalno napaljena kada bi povukla koji dim mare-
zbog togsam eksperimentirao sa kolačičima i efekt je isti Very Happy

nije istina da marihuana potiče libido ili da pomeže pri bilo čemu vezano uz seks ...
naprativ , znanstveno je dokazanao da uvelike šteti , pogotovo muškarcima jel ubija sjeme , čini ga nepokretljivim i znatno opada kvaliteta spermija dugogodišnjim konzumiranjem marihuane ....
tako da pišeše nebuloze , ali ti sve znaš ...
samo kad se sjetim kiretaže , " jednog jednostavnog postupka za žene "... tak osi napisao ...
kod žena bitno može umanjti poldnost , dokazano je da češče dolazi i do spontanih pobačaja u žena koje su samo povremeno konzumirale marihuanu ....

tanuki je napisao/la: marihuana apsolutno nema nikakve rzlike od duhana- smo je stvar što je jedno legalno a drugo ilegalno!
moje osobno mišljenje je da je droga sve što moraš osim hranu i pića konzumirati svaki dan, a nije ti nužno-
dakle cigarete, kava, alkohol... Wink

opet gluposti i nebuloze , da ne napišem kretenizam .... opet znanstveno dokazano marihuana ima do 50 % više kojekakvih otrovnih spojeva u svom dimu nego li cigareta ....
u samom pepelu marihuane koji završi u plučima a ne kao dim u krvotoku ima i do 70 % više štetnih , otrovnih i toksičnih , kancerogenih tvari nego li u pepelu cigarete ....
mislim debilizamo je napisati da je travica isto kao i duhan ....

ali ti sve znaš .... Neutral
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty14 / 99914 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 4:41 pm

ne vidim šta ova dva teletabisa pišu ali sigurno pušu kavica
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sri tra 11, 2012 4:50 pm

Marihuana nije dobra za libido? Oh - itekako je. tršš
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 14, 2012 4:30 am

Hate je napisao/la:Marihuana nije dobra za libido? Oh - itekako je. tršš
sve je individualno i sve se svodi na to , dali treba legalizirati maru ili ne!

a to je otprilike ista priča kao i kada totalni antisportaši pričaju o nogometu!
dakle o mari će pričati forumaši koji je nikada nisu konzumirali!
sada u politiku ulaze političari moje generacije i mlađi koji su odrasli na rock kulturi i vjerujte mi da ulazim u mašineriju glasovanja, nikada ne bi glasovao za političara koji bi izjavio da nikada nije probao barem travu! ( sa čačićem sam bio na raftingu, on je ovisnik o nikotinu, a siguran sam da i koji put popuši maru u sječanje na mlade dane Very Happy )
ali
trava je inkriminirana, protuzakonita i u masmedijima je vrlo nepopularno reći da smo čak i probali!
sada za vas u mojim poznim godinama, ja jedino uživam u kvalitetnoj pijači ( i u seksu još možda koju godinu smajlić )!
probao sam pušiti duhan i moj susret sa nikotinom je bio daleko gori nego susret s marom!
vrtilo mi se u glavi, povračao sam!
thc koji je sastojak mare sigurno ima svojih dobrih i loših učinaka!
u obliku dima ne želim ništa konzumirati, jer to uništava moje čutilo mirisa.
što bi uskratilo moj užitak u konzumaciji vina i seksa Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jozefk sri tra 25, 2012 4:37 pm

ma to je bre glupost da je marihuana lekovita. kakva crna lekovita. lekovita je isto kao i svi ostali lekovi. mozda se desi da je dobra za jednu stvar a sve ostale stvari unisti u organizmu Razz
jozefk
jozefk
Junior
Junior

Registriran/a : 19.12.2011
Broj postova : 697
Reputacija Reputacija : 133
Godina imam : 48
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sri svi 02, 2012 12:31 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri svi 02, 2012 12:52 pm

zaljubljen
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sub svi 19, 2012 11:59 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Nocturnal pon svi 21, 2012 7:57 am

Znam slučajeve izlječenja konopljom, kad je dio znanstvene zajednice stidljivo priznao određene učinke, onda znaš da nisu imali druge nego to priznati.
Nocturnal
Nocturnal
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 18.05.2012
Broj postova : 87
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 51
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon svi 21, 2012 10:38 am

ma daj? ne moš vjerovat

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pon svi 21, 2012 12:10 pm

Prije se time lječilo ljude bez ikakvog straha...
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri kol 01, 2012 6:28 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri kol 01, 2012 7:37 pm

Gdje se uopće može nabaviti ulje kanabisa? Pretpostavljam da je jako skupo..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?  - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics