Falkon banned
Stranica 1 / 1.
Re: Falkon banned
Anonymous je napisao/la:Ban na deset dana, bez prijašnjeg kartona, bez upozorenja?
Obrazloženje?
Dragi Falkone, budući da si zaboravio, kvotat ću ti uvodni post u topic
Neu je napisao/la:Staru knjigu žalbe sam lockla i bacila u smeće iz razloga što se u nju pisalo sve i svašta što čak i nema veze sa žalbama.
Postavljam pravilo za upis u knjig žalbe,ko ga se ne bude držao i bude pisao druge stvari dobit će upozorenje.
RAZLOZI ZA UPIS U KNJIGU ŽALBE:
1. Neko od forumaša vas uznemirava. (Obavezno je kvotati (quote) postove uznemiravanja i staviti ih vamo ili dati link teme)
2.Ne rade vam ikone za nove postove i slično.
3.Neko od moderatora vas je opomenuo ili nešto slično bez argumenata.
4. Ja sam vas "bez argumenata" kaznila.
Knjiga žalbe nije "kavica forumaša" i ne morate na svaki novi post odgovarat i pisat bedastoće.
Ukoliko vam nešto nije jasno imate temu "pitanja i nejasnoće u vezi foruma" i tamo pitajte,ukoliko imate prijedlog imate temu FNN prijedlozi,ukoliko vas "pati" dizajn imate temu dizajn.
Unatoč uvodnom postu, i dobivenim banovima večeras, odvažio si se spamati knjigu žalbe smajlićima, što je naravno rezultiralo direktntim baniranjem na 10 dana.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tvoj izbor.falk je napisao/la:A dali znaš šta sada slijedi?
Započeo/la tema :
Goni se u tri pičke materine GLUPE I NEODGOJENE,ti ćeš nekome pisati o odgoju i poštivanju?
pa ti nisi sposobna to sama sebi u glavi posložiti a kamoli šta drugo, ovi banovi su samo dokaz tvojeg idiotizma i nametanja tema ili čega već......i to ti je jedino što znaš u životu jer na svako konkretno pitanje nemaš i neznaš odgovor a ne zato što si glupa nego previše UMIŠLJENA.... i ovo ti je posljednji pozdrav od falkona 2
ovo sam si uzeo za pravo da ti napišem iz razloga što si više puta me isto tako sterala u materinu samo da bi me spriječila da pišem ono što jeste.
pa ti nisi sposobna to sama sebi u glavi posložiti a kamoli šta drugo, ovi banovi su samo dokaz tvojeg idiotizma i nametanja tema ili čega već......i to ti je jedino što znaš u životu jer na svako konkretno pitanje nemaš i neznaš odgovor a ne zato što si glupa nego previše UMIŠLJENA.... i ovo ti je posljednji pozdrav od falkona 2
ovo sam si uzeo za pravo da ti napišem iz razloga što si više puta me isto tako sterala u materinu samo da bi me spriječila da pišem ono što jeste.
falk- Gost
Zbog ovakvog izražavanja, produljujem ti ban na 100 dana. Tema lock.
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.