Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob)

+16
Petra Sanader
Prop
Purgy
Narco
Love
damfisk
AryMan
THUNDER_DINIX
FALKON 2
tomtomy
Teo
slavonka
zagi988
Neu
tanuki
Hell
20 posters

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty Re: Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob)

Postaj by Neu sri svi 29, 2013 9:56 pm

i ja sam kupila mob preko oglasnika i odličan je, bio je nov, korišten par puta, bez ikakvog traga smajlić

ary i hel supe rmobiteli

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty999 / 999999 / 999Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty Re: Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob)

Postaj by THUNDER_DINIX čet svi 30, 2013 9:27 am

Gabrijel je napisao/la:
naravno, zato odustajem prije zamaranja time, ako imam novaca odem u trgovinu i uzmem novi,
ak nemam služim se sa onim što imam, nemam niš protiv, tko misli da se to isplati svaka čast.

kupiš potpuno novi mob, sa puno manjom cijenom

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty889 / 999889 / 999Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by GracaVanPelt uto lip 11, 2013 6:57 am

Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 943249_271138166363647_510219684_n
GracaVanPelt
GracaVanPelt
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija Reputacija : 233
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by JShepard sri lip 19, 2013 2:52 am

S3 je sranje Very Happy Budem ja svoj sliko u toku dana smajlić

JShepard
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.01.2013
Broj postova : 141
Reputacija Reputacija : 27
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty10 / 99910 / 999Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob) - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

[Vrh]

- Similar topics