Hajduk Split vs Barcelona 23.7.2011
+4
Iron Man
Mass
Prop
Neu
8 posters
:: Sport :: Nogomet forum :: Nogometne ankete
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Ima li Hajduk šanse zabiti bar jedan gol?
Re: Hajduk Split vs Barcelona 23.7.2011
a da odeš do doktora obiteljske mednicina ili kako se zvalo doktora opče prakse pa da mu kažeš za te probleme koji te more , buš videl da bu ti dal neku uputnicu ....
samo mu moraš objastit kaj te muči ....
ima medicinskih , zdravstvenih institucija koje če riješiti te tvoje probleme ..............
samo mu moraš objastit kaj te muči ....
ima medicinskih , zdravstvenih institucija koje če riješiti te tvoje probleme ..............
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Nemam ja nikakvih problema. Za razliku od tebe, koji očito imaš najmanje dva problema - ne znaš složit suvislu rečenicu, i svugdje vidiš vrijeđanje.
Laički rečeno, to bi bio dislektični poremećaj i manija proganjanja. Ali vjerovatno bi me neki stručnjak nadopunio.
Tako da - prije nego šta kreneš dijagnosticirat drugima, pozabavi se vlastitim problemima. Kojih imaš (sudeći po napisanom) u izobilju.
OK?
Laički rečeno, to bi bio dislektični poremećaj i manija proganjanja. Ali vjerovatno bi me neki stručnjak nadopunio.
Tako da - prije nego šta kreneš dijagnosticirat drugima, pozabavi se vlastitim problemima. Kojih imaš (sudeći po napisanom) u izobilju.
OK?
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Bit će kurac, a ne spektakl.
Aj da se kladimo da će biti spektakl.
damfisk je napisao/la:Bit će cirkuska predstava za guzonje, sponzorske uhljebe i koju tisuću turista koji su dovoljno glupi da daju tolike novce za govno od utakmice.
Da, čuli smo te, već 3put
Pa zapravo i mislim da će biti cirkuska predstava. Barcelona na Poljudu.. I uopće nije stvar u novcu, a i ulaznice su sasvim ok cijene s obzirom da je to (ponavljam) Barcelona. Jel ima uopće još ulaznica za kupit?
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
OK?
WoW , kaj je nestalo para na korisničkom računu ........
vidi ga ........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ma ajde, pošto si mi pokazao sliku na p.p oprošteno ti je !
Gost- Gost
Mass je napisao/la:
Aj da se kladimo da će biti spektakl.
Po šta ćemo se kladit? Po 100 forumskih eura?
Mass je napisao/la:Da, čuli smo te, već 3put
Pa zapravo i mislim da će biti cirkuska predstava. Barcelona na Poljudu.. I uopće nije stvar u novcu, a i ulaznice su sasvim ok cijene s obzirom da je to (ponavljam) Barcelona. Jel ima uopće još ulaznica za kupit?
Ima još karata u prodaji.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Po šta ćemo se kladit? Po 100 forumskih eura?
O gajbu pive, pijem(o) poslije tekme
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ajde dobro...
Baš me zanima kakav će to bit spektakl za koju su karte 110 eura komad, a koje karte će kupit furešti, Hercegovci i purgeri koji će se taj dan nać u Splitu samo da bi pogledali Barcelonu.
Takav spektakl možeš pogledat i u kazalištu svaki put kad igra Mustafa Nadarević. I vjerovatno ćeš se bolje zabavit.
No dobro... vidjet ćemo...
Baš me zanima kakav će to bit spektakl za koju su karte 110 eura komad, a koje karte će kupit furešti, Hercegovci i purgeri koji će se taj dan nać u Splitu samo da bi pogledali Barcelonu.
Takav spektakl možeš pogledat i u kazalištu svaki put kad igra Mustafa Nadarević. I vjerovatno ćeš se bolje zabavit.
No dobro... vidjet ćemo...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Baš me zanima kakav će to bit spektakl za koju su karte 110 eura komad, a koje karte će kupit furešti, Hercegovci i purgeri koji će se taj dan nać u Splitu samo da bi pogledali Barcelonu.
..i tatini sinovi
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
tatini i mamini sinovi, guzonje i sponzoruše već imaju mjesta, u višp loži i na sponzorskoj tribini, gdje karte koštaju 2,5 tisuće kuna
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
i jeste gledali tekmu? dojmovi?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
sve u svemu totalna prevara. to cak nije ni B sastav bio, sramota. vidi se koliko znaci Xavi i Messi u njihovoj igri. Iniesta mi je bez Xavija djelovao totalno bezglavo, štoviše bježao je od lopte umjesto da kontrolira i vodi igru. mozda mu se nije dalo neznam.
kad sam vidio Villu da razigrava igru na centru pao mi mrak na oci. katastrofa.
kad sam vidio Villu da razigrava igru na centru pao mi mrak na oci. katastrofa.
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Iniesta i je vodio igru barcelone, i to vrlo dobro, prolazio je ko kroz sir.
Najvažnije je da se Hajduk nije osramotio, pokazali su neke pomake u igri u odnosu na prošlu sezonu, nema previše bezglavog nabijanja lopte napamet. Mislim da će onaj Vuković biti jako dobro pojačanje za Hajduk, a ni Japanac nije loš.
Inače, smatram da ni u B sastavu Barcelone ne može igrati baš bilo ko, sve su to odlični igrači koje treba respektirat.
Najvažnije je da se Hajduk nije osramotio, pokazali su neke pomake u igri u odnosu na prošlu sezonu, nema previše bezglavog nabijanja lopte napamet. Mislim da će onaj Vuković biti jako dobro pojačanje za Hajduk, a ni Japanac nije loš.
Inače, smatram da ni u B sastavu Barcelone ne može igrati baš bilo ko, sve su to odlični igrači koje treba respektirat.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Kao i šta sam očekivao, kamilica od utakmice, i Barcelona je bila korektna, pa kad je već uzela 2 milijuna EUR-a nije nas željela obrukat.
Uglavnom, utakmica koja ne pokazuje ništa, ne znači ništa i, na koncu, ne predstavlja ništa. Osim papilove za naivce.
Uglavnom, utakmica koja ne pokazuje ništa, ne znači ništa i, na koncu, ne predstavlja ništa. Osim papilove za naivce.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Mass je napisao/la:Iniesta i je vodio igru barcelone, i to vrlo dobro, prolazio je ko kroz sir.
sve su to igrači koji vrijede ...
neki su dovedeni kao klinci za po par milijuna evra u barcu , kakva b momčad , pa ta b momčad je vrijednija od dinama i hajduka zajedno .....
odliča je tekma bila , vrlo gledljiva ......
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
:: Sport :: Nogomet forum :: Nogometne ankete
Stranica 3 / 3.