Homoseksualci, gay, biseksualci
+34
scorpio57
Teo
m
eva kant
Hunnerkongen
Baka Slavica
Prop
Melinda
Mr.Cooly
H[a]D
mmmdanny
Amyicha
mala_lutkica
Sanela
diabolik.
Hell
Purgy
Ancksunamun
bittersweet
tanuki
WEYLAND-YUTANI
Shtiriputanac
Sinister
ivanna
THUNDER_DINIX
Love
Arkannen
Hitman
ylangylang
franja
House
Grof Vuger
Neu
mrkyblu
38 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 7 / 8.
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Homoseksualci, gay, biseksualci
jelda .................
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:
aj ti ženo pojasni Hrvatima katolicima zbog kojih razloga paradiraju
evo objasnit ću ti jako jednostavno..
jer dižu svoj glas protiv diskriminacije. još uvijek ih društvo diskriminira i oni svoju seksualnu orijentaciju moraju tajiti kako ih slučajno netko ne bi prebio na cesti ako ih vidi da se drže za ruke ili grle, jer ih susjedi mogu šikanirati ako saznaju za njihove sklonosti, jer im poslodavac može dati otkaz jer ne želi u svom kolektivu homića..itd. itd. primjera koliko želiš.
njihova želja je biti prihvaćeni od strane društva i oni paradiraju kako bi se vidjelo da oni postoje, da su tu i da se ne žele više skrivati.
ovo usput može i tanuki pročitati pa možda dogodine neće opet pitati čemu služe parade.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Ali zašto, kako i zbog čega?
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
kaj .....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Sve su hostese drolje!
Započeo/la tema :
daj nemoj me i ti još sada ševit .........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:Sve su hostese drolje!
misliš
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
pa i vas tri ste forumske drolje
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
O pederima ne mislim....... nemam nikave predrasude niti me preterano zanimaju....... Mislim da imaju prava kao i svi drugi dok ne ugrozavaju nekog.......
Upoznao sam vise homoseksualaca i vise puta sam bio u drustvu gde je bilo homoseksualaca ili lezbejki.....
Nemam nista protiv njihovih brakoba ali za usvajanje dece nisam siguran......
Takodje mislim da ih ne treba isticati i glorifikovati i nisam pristalica parada...... mogu oni organizovati zurke ili festivale ali ne kao gej vec kao obicni ljudi........ I Zastitio bi ih kao i svakog drugog gradjana........
Upoznao sam vise homoseksualaca i vise puta sam bio u drustvu gde je bilo homoseksualaca ili lezbejki.....
Nemam nista protiv njihovih brakoba ali za usvajanje dece nisam siguran......
Takodje mislim da ih ne treba isticati i glorifikovati i nisam pristalica parada...... mogu oni organizovati zurke ili festivale ali ne kao gej vec kao obicni ljudi........ I Zastitio bi ih kao i svakog drugog gradjana........
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Sto je Dedi milo to mu se i snilo..........
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
rekao sam da neću više davati minuse-
ali jednostavno sam morao- dati scorpiju
u svakoj temi gdje se pojavi netko tko ne piše ijekavicom- mora potezati uvrijede-
gori je od mene sa religijom
i da scorpi morao bi znati da za četnika nije uvrijeda kad mu kažeš da je četnik, kao što za ustašu nije uvrijeda kad mu kažeš da je ustaša!
to su uvrijede samo za normalne ljude
ali jednostavno sam morao- dati scorpiju
u svakoj temi gdje se pojavi netko tko ne piše ijekavicom- mora potezati uvrijede-
gori je od mene sa religijom
i da scorpi morao bi znati da za četnika nije uvrijeda kad mu kažeš da je četnik, kao što za ustašu nije uvrijeda kad mu kažeš da je ustaša!
to su uvrijede samo za normalne ljude
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Slazem se sa tobom Tanuki....... Mada ja stvarno nisam Četnik, niti bi to zeleo..... Inace u Srbiji da te neko nazove Četnikom to stvarno nije uvredljivo ali i vecina ljudi ne zna sta znaci Četnik i sta je taj pokret radio i koji mu je program....... Znaju da su to neki bradati vojnici koji tamo nesto ratuju za Srbstvo........ malo se zna o negativnoj strani tog pokreta i o zlocinima pojedinaca iz tog pokreta i u opste o ulozi Četnika u WW1 i WW2
Za Ustasu predpostavljam da je isto kod vas i da to Hrvatu nije uvreda...... O negativnosti tog pokreta nebi jer sam vise puta rekao....... Na zalost nikako da umru te aveti proslost pa da idemo dalje........
Razlika u misljenju ljudi odavde i kod vas je velika i neminovna...... I ako nije uvredljiv komentar po meni je dobrodosao........ Cesto puta ja stvarno ne znam neke stvari jer se to ovde ne pominje i ispostavilo se da su neke od saznanja bile tacne sto sam ovde cuo....... Proveravao sam informacije dobijene od pojedinaca sa forum i bili su u pravu......
No da vratim na temu, parada u Zagrebu....... lepo je sto nije bilo mnogo ekscesa i sto niko nije stradao ali da li je trebala biti, e to vec nisam za nju.....
Za Ustasu predpostavljam da je isto kod vas i da to Hrvatu nije uvreda...... O negativnosti tog pokreta nebi jer sam vise puta rekao....... Na zalost nikako da umru te aveti proslost pa da idemo dalje........
Razlika u misljenju ljudi odavde i kod vas je velika i neminovna...... I ako nije uvredljiv komentar po meni je dobrodosao........ Cesto puta ja stvarno ne znam neke stvari jer se to ovde ne pominje i ispostavilo se da su neke od saznanja bile tacne sto sam ovde cuo....... Proveravao sam informacije dobijene od pojedinaca sa forum i bili su u pravu......
No da vratim na temu, parada u Zagrebu....... lepo je sto nije bilo mnogo ekscesa i sto niko nije stradao ali da li je trebala biti, e to vec nisam za nju.....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Da se vratimo na temu,
evo razmišljanja jednog katolika, s koji se u većem dijelu slažem:
Znam jednog homoseksualca ili ti popularnije pedera, dečko je ok, malo feminiziran i relativno drugačijeg pogleda na svijet od mene, u principu sam indiferentan spram njega kao osobe i spram njegovih seksualnih sklonosti.
Osobno vjerujem, odnosno smatram da homoseksualizam nije bolest koju je moguće liječiti, moje mišljenje je da se radi o poremećaju, ništa to novo nije u biljnom i životinjskom svijetu koji nas okružuje.
Dakle, poremećaj kao dijagnoza (moja osobna), u ovom slučaju nije postavljena sa negativnim predznakom, vjerujem da nitko nije svjesno odabrao homoseksualnost kao seksualnu sklonost, ako se radi o urođenom nagonu vrlo je lako zaključiti kako ta osoba nije "kriva" što osjeća privlačnost spram istog spola.
Nadalje, uzmemo za primjer jednog homoseksualca (ili lezbijku, nebitno) kojeg privuče drugi homoseksualac, oni ostvare seksualnu i katkad emocionalnu vezu i ja tu ne vidim neki problem.
Sve ovo vrijedi dakako ako krenemo sa polazišne točke "poremećaja" a ne "bolesti", poremećaj koji se ne može niti postoji realna potreba da ga se "liječi", ruku na srce ta anomalija u evoluciji nije dosegla tu razinu opasnosti da prijeti produljenju vrste i opstanku civilizacije.
Osobno ne znam, ljute li se pripadnici te manjine ukoliko netko njihovu seksualnu orijentaciju smatra poremećajem, no ja ponavljam kako ne vidim u tome negativni predznak nego čisto činjenicu da nije normalno da te privlači isti spol, nije normalno u pogledu toga da čitava evolucija ovisi o reprodukciji.
Jesam li sretan što nisam homoseksualac?
Naravno. Jako sam sretan što sam si uskratio pregršt problema sa okolinom, ali u konačnici i onaj po meni najveći problem, a to je taj da ću imati djecu, svoju, biološku, da moj Andrija kroz nekoliko dana dolazi na svijet stvoren ljubavlju mene i njegove majke.
To je ono lijepo, i to me čini sretnim, zadovoljnim, spokojnim, na koncu svega osim produženja vrste, koji je cilj našeg postojanja? Nisam ga dokučio, za sada.
Rođen sam kao kršćanin, odnosno kršten sam tradicionalno kao i moj otac a i djed, upoznat sam sa osnovama katoličkog nauka, vjerujem da sam dovoljno razborit i da ću još dovoljno stići naučiti kako ne bi bio ovca u masi koja ne zna donositi zaključke vlastitim promišljanjem nego traži GPS sa nebesa, kako je zgodno ustvrdio Kekin.
Tako da ako vam netko kaže da je ne moguće biti katolik i biti tolerantan spram homoseksualaca, taj laže. Ako ću uzeti da je Bog stvorio mene na sliku svoju onda je stvorio i homoseksualca, učinio je svijet različitim, no opet ne toliko različitim da bi pokvario konačnu sliku, samo ju je uljepšao.
Konačna slika je da smo ljudi, živimo na planeti Zemlji i razmnožavamo se, homoseksualci po meni ne kvare tu sliku.
Koliko je uljepšavaju, ostaviti ću svakome ponaosob na volju, neću se truditi biti liberalniji nego što mi to moj svjetonazor dopušta, samo da bi pratio trend, homoseksualci su tu među nama, dio su nas od kada je ljudskog roda, neka tako i ostane, primitivizam, prostakluk i kretenizam to sigurno promijeniti neće.
Da li bih volio da ih nema?
Iskreno, onako ljudski, svejedno mi je. Život je ionako prekratak, i ovako ću premalo ljudi upoznati, premalo ljudi voljeti, premalo mjesta vidjeti, premalo knjiga pročitati, da bi gubio energiju na stvari koje me se generalno ne dotiču, pogotovo to kratko vrijeme ne mislim utući u mržnju i bijes spram nekoga gko je drugačiji od mene.
Ovo je moje, osobno, kratko, laičko promišljane o homoseksualnosti, ono nije poduprto sa gomilom literature koja se bavi tim fenomenom, kako rekoh nemam vremena niti interesa za proučavanje toga, no ipak pokušavam razumijeti tek toliko da shvatim zašto ih treba prihvatiti kao različite a ne ih stigmatizirati kao nakaze.
evo razmišljanja jednog katolika, s koji se u većem dijelu slažem:
Znam jednog homoseksualca ili ti popularnije pedera, dečko je ok, malo feminiziran i relativno drugačijeg pogleda na svijet od mene, u principu sam indiferentan spram njega kao osobe i spram njegovih seksualnih sklonosti.
Osobno vjerujem, odnosno smatram da homoseksualizam nije bolest koju je moguće liječiti, moje mišljenje je da se radi o poremećaju, ništa to novo nije u biljnom i životinjskom svijetu koji nas okružuje.
Dakle, poremećaj kao dijagnoza (moja osobna), u ovom slučaju nije postavljena sa negativnim predznakom, vjerujem da nitko nije svjesno odabrao homoseksualnost kao seksualnu sklonost, ako se radi o urođenom nagonu vrlo je lako zaključiti kako ta osoba nije "kriva" što osjeća privlačnost spram istog spola.
Nadalje, uzmemo za primjer jednog homoseksualca (ili lezbijku, nebitno) kojeg privuče drugi homoseksualac, oni ostvare seksualnu i katkad emocionalnu vezu i ja tu ne vidim neki problem.
Sve ovo vrijedi dakako ako krenemo sa polazišne točke "poremećaja" a ne "bolesti", poremećaj koji se ne može niti postoji realna potreba da ga se "liječi", ruku na srce ta anomalija u evoluciji nije dosegla tu razinu opasnosti da prijeti produljenju vrste i opstanku civilizacije.
Osobno ne znam, ljute li se pripadnici te manjine ukoliko netko njihovu seksualnu orijentaciju smatra poremećajem, no ja ponavljam kako ne vidim u tome negativni predznak nego čisto činjenicu da nije normalno da te privlači isti spol, nije normalno u pogledu toga da čitava evolucija ovisi o reprodukciji.
Jesam li sretan što nisam homoseksualac?
Naravno. Jako sam sretan što sam si uskratio pregršt problema sa okolinom, ali u konačnici i onaj po meni najveći problem, a to je taj da ću imati djecu, svoju, biološku, da moj Andrija kroz nekoliko dana dolazi na svijet stvoren ljubavlju mene i njegove majke.
To je ono lijepo, i to me čini sretnim, zadovoljnim, spokojnim, na koncu svega osim produženja vrste, koji je cilj našeg postojanja? Nisam ga dokučio, za sada.
Rođen sam kao kršćanin, odnosno kršten sam tradicionalno kao i moj otac a i djed, upoznat sam sa osnovama katoličkog nauka, vjerujem da sam dovoljno razborit i da ću još dovoljno stići naučiti kako ne bi bio ovca u masi koja ne zna donositi zaključke vlastitim promišljanjem nego traži GPS sa nebesa, kako je zgodno ustvrdio Kekin.
Tako da ako vam netko kaže da je ne moguće biti katolik i biti tolerantan spram homoseksualaca, taj laže. Ako ću uzeti da je Bog stvorio mene na sliku svoju onda je stvorio i homoseksualca, učinio je svijet različitim, no opet ne toliko različitim da bi pokvario konačnu sliku, samo ju je uljepšao.
Konačna slika je da smo ljudi, živimo na planeti Zemlji i razmnožavamo se, homoseksualci po meni ne kvare tu sliku.
Koliko je uljepšavaju, ostaviti ću svakome ponaosob na volju, neću se truditi biti liberalniji nego što mi to moj svjetonazor dopušta, samo da bi pratio trend, homoseksualci su tu među nama, dio su nas od kada je ljudskog roda, neka tako i ostane, primitivizam, prostakluk i kretenizam to sigurno promijeniti neće.
Da li bih volio da ih nema?
Iskreno, onako ljudski, svejedno mi je. Život je ionako prekratak, i ovako ću premalo ljudi upoznati, premalo ljudi voljeti, premalo mjesta vidjeti, premalo knjiga pročitati, da bi gubio energiju na stvari koje me se generalno ne dotiču, pogotovo to kratko vrijeme ne mislim utući u mržnju i bijes spram nekoga gko je drugačiji od mene.
Ovo je moje, osobno, kratko, laičko promišljane o homoseksualnosti, ono nije poduprto sa gomilom literature koja se bavi tim fenomenom, kako rekoh nemam vremena niti interesa za proučavanje toga, no ipak pokušavam razumijeti tek toliko da shvatim zašto ih treba prihvatiti kao različite a ne ih stigmatizirati kao nakaze.
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
..isto kao što muški ne moreju razumit žene, muški žene, u nekin sitnican. A homosexualnost je također - sitnica.tanuki je napisao/la:
ja pokušavam shvatiti ali mi nešto ne ide,
i usput nisam katolik
..ajde da dan neki odgovor. Mi živimo u (judeo)kršćanskoj civilizaciji, svjesno - ili nesvjesno (tradicijski - civilizacijski) se ponašamo tako. I lipe su te parade poput krštenja, prve pričesti, krizme, vinčanjov (bez grozne mjuze i neukusa, ipak) ili sprovodov (svojevrsni modni događaj, ), čisto da se malo zamislimo i na tren sitimo oklen smo.Prop je napisao/la:Aj ti pojasni ne-katolicima zašto katolici paradiraju svako malo?
De Jerriais- Nevina dušica
- Registriran/a : 30.10.2009
Broj postova : 91
Reputacija : 18
Započeo/la tema :
Vise forumasa je reklo da u prirodi i zivotonjskom svetu ima mnogo primera Homosksualizma...... Nije mi naj jasnije na koje primere su mislili kad su to rekli.......... Ako nekome nije dosadno da mi pojasni..............
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Jel? A koji su to?
Započeo/la tema :
...pa u čovječanstvu ima homoseksualizma..jel?..ima, a i ljudi su životinje, teza se sama potvrđuje.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Koja se to teza sama potvrđuje?
Započeo/la tema :
..pa da homoseksulnosti nema kod životinja... pa i čovjek je životinja, pa ergo sum homosekualnost ima kod životinja.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:Jel? A koji su to?
Ne znam prope ali vise njih navodi da ima kod zivotinja homoseksualizma........ Ja se ne setih ni jednog primera pa zamolih da mi neko objasni......
Padose mi na pamet Hermafroditi ili kad usled nedostatka jednog pola se preobrti u drugi pol...... Ili mozda neko samo oplodjivanje ali homoseksualizma kao kod ljudi ja se ne secam..... Mozda mi ne pada na pamet...........
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Hell je napisao/la:..pa da homoseksulnosti nema kod životinja... pa i čovjek je životinja, pa ergo sum homosekualnost ima kod životinja.
Ergo sum
Započeo/la tema :
bokaso1 je napisao/la:Prop je napisao/la:Jel? A koji su to?
Ne znam prope ali vise njih navodi da ima kod zivotinja homoseksualizma........ Ja se ne setih ni jednog primera pa zamolih da mi neko objasni......
.
nikada čuo za homoseksualnost kod pingvina?
Započeo/la tema :
evo bokaso pa malo pogledaj
Započeo/la tema :
Pa to ti je ono kad pederu vičeš :"Majmune jedan" eto ti primjera homoseksualnosti kod životinja
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
eva kant- Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja) - Registriran/a : 09.06.2009
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 7 / 8.