Torrent HR
+10
fritz221067
Public Enemies
Hitman
Stevo Largo
Narco
House
Mass
kklukov2
pustinja
Neu
14 posters
Stranica 1 / 6.
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Torrent HR
Za više uputa preko MSN-a ili ovog foruma.
Napomena: Nemojte davati svoje podatke korisničkog računa drugim osobama na drugoj IP adresi jer ćete pobrat ban. Tamo su jako strogi i nemojte se za*****...
I za kraj... Dugujete mi karma bodove nemojte biti škrti kao što nisam bio ni ja za pozivnice
Napomena: Nemojte davati svoje podatke korisničkog računa drugim osobama na drugoj IP adresi jer ćete pobrat ban. Tamo su jako strogi i nemojte se za*****...
I za kraj... Dugujete mi karma bodove nemojte biti škrti kao što nisam bio ni ja za pozivnice
Zadnja promjena: zlocesti-ivek; ned sij 02, 2011 10:14 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Re: Torrent HR
Što su karma bodovi?
Hvala za pozivnicu i za tutor. super je tutor, danas ću ga isprobat. ako bude nejasnoća, tražit ću te detaljnije objašnjenje
Hvala za pozivnicu i za tutor. super je tutor, danas ću ga isprobat. ako bude nejasnoća, tražit ću te detaljnije objašnjenje
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
A kako tamo doći može objašnjenje i na PP
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Puno hvala na tutorijalu zločko, odličan je
kklukov2- Nevina dušica
- Registriran/a : 27.05.2010
Broj postova : 96
Reputacija : 5
Godina imam : 137
Započeo/la tema :
Karma bodove možeš zamijeniti za pozivnicu, anonimnost, 5 gb uploada, 10 gb uploada...Neukrotiva je napisao/la:Što su karma bodovi?
Klikneš na te bodove pa vidiš koliko ti čega treba za šta...
Treba ti pozivnica. Bez nje se tamo ne može registriratipustinja je napisao/la:A kako tamo doći može objašnjenje i na PP
Gost- Gost
Nemojte da neko radi Hit'n'Run
HNR je skraćenica od Hit and Run iliti nakon što skinete torrent ga obrišete sa seed-a, a da pritom niste ništa (ili jako malo) uploadali. Predlažemo da seedate torrente sto je duže moguce, iz razloga da Vaši kolege na THR zajednici imaju iste download mogućnosti kao što ste ih i Vi imali.
Kako možemo odrediti kad smo zapravo napravili HNR?
Minimalno vrijeme seeda: 72h u 14 dana(ne mora biti kontinuirano)
Minimalni ratio po torrentu: 1.0 (100%)
HNR je skraćenica od Hit and Run iliti nakon što skinete torrent ga obrišete sa seed-a, a da pritom niste ništa (ili jako malo) uploadali. Predlažemo da seedate torrente sto je duže moguce, iz razloga da Vaši kolege na THR zajednici imaju iste download mogućnosti kao što ste ih i Vi imali.
Kako možemo odrediti kad smo zapravo napravili HNR?
Minimalno vrijeme seeda: 72h u 14 dana(ne mora biti kontinuirano)
Minimalni ratio po torrentu: 1.0 (100%)
Gost- Gost
A kakva to pozivnica, jel to netko šalje il to više kao preporuka, to onaj kod koji moraš upisati kod registracije, a što me tražilo
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Pozivnicu ti može poslat samo onaj koji se tamo nalazi i koji svojih 10 000 karma bodova zamijeni za pozivnicu.pustinja je napisao/la:A kakva to pozivnica, jel to netko šalje il to više kao preporuka, to onaj kod koji moraš upisati kod registracije, a što me tražilo
I da ja bi rekao da to ide kao preporuka jer je poželjno ne davati svakome pozivnicu.
Gost- Gost
Svaka ti dala
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Jel koristite ovo vi koji ste dobili pozivnice??
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ja ne još. tek idući mjesec, neću da pređem limit (15 giga). a ti?
i trenutno nemam što skidat
i trenutno nemam što skidat
Započeo/la tema :
je ti koristišmasiello88 je napisao/la:Jel koristite ovo vi koji ste dobili pozivnice??
Gost- Gost
zlocesti-ivek je napisao/la:je ti koristišmasiello88 je napisao/la:Jel koristite ovo vi koji ste dobili pozivnice??
da, 8 stvari su mi na seedu
Nego, jel ti treba karmi?
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ne. smo ti to skupljajmasiello88 je napisao/la:zlocesti-ivek je napisao/la:je ti koristišmasiello88 je napisao/la:Jel koristite ovo vi koji ste dobili pozivnice??
Gost- Gost
Ako nisi vezana ugovorom prebaci se jbt.. daješ 140kn za 15 gigi, a na optimi za 130 dobiješ flet+telefon.
Ja kad sam se prebacivo sa t-conja na optimu htio sam uzet Bnet, al ga nije bilo u Vukovaru, u Osijeku ima.. Nije to problem prebacit se. Zašto bi plaćala skuplje ako nemoraš?
Neki lik mi poslo 5000 jer sam mu našo neku pjesmu da dloada
Ja kad sam se prebacivo sa t-conja na optimu htio sam uzet Bnet, al ga nije bilo u Vukovaru, u Osijeku ima.. Nije to problem prebacit se. Zašto bi plaćala skuplje ako nemoraš?
zlocesti-ivek je napisao/la:ne. smo ti to skupljajmasiello88 je napisao/la:zlocesti-ivek je napisao/la:je ti koristišmasiello88 je napisao/la:Jel koristite ovo vi koji ste dobili pozivnice??
Neki lik mi poslo 5000 jer sam mu našo neku pjesmu da dloada
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
masiello88 je napisao/la:Neki lik mi poslo 5000 jer sam mu našo neku pjesmu da dloada
Gost- Gost
sad sam gledala i jel ima The Joneses rip, nema. čovječe koji god filmček tražim, nema ni jedan dvd rip na tom torrentu hr.
The Expendables sam našla upravo dvd rip na torrent hr, i skidam ga. dakle ja 3 dana moram bit na tom online? da odužim torrent?
The Expendables sam našla upravo dvd rip na torrent hr, i skidam ga. dakle ja 3 dana moram bit na tom online? da odužim torrent?
Započeo/la tema :
72 sata ga ne smijes brisat sa utorrenta (ili sta vec koristis). Savjerujem ti da sa torrent.hr-a skidas samo ono što ne nađeš na isohuntu
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Stavi si upload 1 kbs... Bitno je da sedas 72 sata upload nije bitan. To će ti samo net potrošitiNeukrotiva je napisao/la:sad sam gledala i jel ima The Joneses rip, nema. čovječe koji god filmček tražim, nema ni jedan dvd rip na tom torrentu hr.
desni klik na torrent pa na properties i tu stavi 1
kakav isohuntu. vidi ovo http://www.torrentz.com/masiello88 je napisao/la:72 sata ga ne smijes brisat sa utorrenta (ili sta vec koristis). Savjerujem ti da sa torrent.hr-a skidas samo ono što ne nađeš na isohuntu
Gost- Gost
ok, isohunt mi je puno bolji. tebi? torrentz mi nije lijep. bolji mi je isohunt. mada korisitm oba.
ivek stavila sam ko na slici 3, ali ja nemam ove dolje 3 kvačice kao ti
ivek stavila sam ko na slici 3, ali ja nemam ove dolje 3 kvačice kao ti
Započeo/la tema :
neće mi stavit kvačicu
Započeo/la tema :
to ti nije bitno to pusti. samo stavi broj 1 i to je toNeukrotiva je napisao/la:neće mi stavit kvačicu
Gost- Gost
eo uspjela, šta sad jedan, ja stavila tri
Započeo/la tema :
kaj uspjelaNeukrotiva je napisao/la:eo uspjela, šta sad jedan, ja stavila tri
kvačice ne diraj... samo broj
Gost- Gost
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Torrent vs megaupload vs rapidshare vs others
» Koji je najbolji torrent ili free download manager
» Jeste li dobili ili dijelili pozivnice za privatne torrent trackere?
» Koji je najbolji torrent ili free download manager
» Jeste li dobili ili dijelili pozivnice za privatne torrent trackere?
Stranica 1 / 6.