Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...)

+2
THUNDER_DINIX
Babo
6 posters

Stranica 11 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Go down

Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty Re: Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...)

Postaj by edforceone pon oľu 14, 2011 9:59 pm

vozi
edforceone
edforceone
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 30.11.2010
Broj postova : 14
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 53
Započeo/la tema :
Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty0 / 9990 / 999Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty Re: Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...)

Postaj by THUNDER_DINIX uto oľu 15, 2011 9:37 am

i cek ko si ti da meni govoriis da mi je zao da par milja kn na figuru kad ti za biber nemas?

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty889 / 999889 / 999Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by edforceone uto oľu 15, 2011 10:43 am

Dignuta obrva
edforceone
edforceone
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 30.11.2010
Broj postova : 14
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 53
Započeo/la tema :
Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty0 / 9990 / 999Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Babo sri tra 27, 2011 10:45 pm

Edforceone, jesi ti primjetija sta ovaj mali kaze - (vidis "brale" ja imam 20, ne radim i studiram, pa odvojim po 5 milja na svoje figure)

Ili je neki diler travom sta vecina njegovih godina i jesu cim kazu brale, ili je jednostanvo jos jedan od onih koje tata jos sponzorira pedercica umisljenih. Svejedno ne zaraduje sam svoju lovu jos, pa sta onda imas vodit raspravu s djetetom balavim.
Babo
Babo
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 24.08.2010
Broj postova : 116
Reputacija Reputacija : 13
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty1 / 9991 / 999Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX čet tra 28, 2011 5:16 am

bome se varas da ne zaradjujem. di pise da ne studiram? Laughing nauci citat primitivcu jedan.

uopce se necu raspravljat s debilima

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty889 / 999889 / 999Kolekcija figura (Terminator, Batman, Joker...) - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 11 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

[Vrh]

- Similar topics