Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nasilje policajaca nad građanima

+23
Hate
diabolik.
Ly
Jedan
jasim
minutus
bokaso1
m
scorpio57
Neukrotivi pastuh
Angie
Amyicha
Hell
pustinja
Dawor
H[a]D
Prop
Neu
eva kant
tanuki
Purgy
Mass
AryMan
27 posters

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty Re: Nasilje policajaca nad građanima

Postaj by bokaso1 sub lip 26, 2010 7:23 pm

Mislim da je to masinerija koja je namestena da stiti vlast od nas..... Zaposljavaju se poslusni i tesko je to izmeniti..... To sto vi pricate bi trebalo da bude tako ali kod nas i kod vas ne jos zadugo..... Jedina greska policajca je sto ga je kamera snimila.... Sad ce ga malo suspendovati a posle ce ga nagraditi za nesto tako da je on na istom.... On se nece buniti mnogo jer je kriv i zna da ce se zataskati stvar....

Nemojte na samo na osnovu ovog primera da generalizujete sve policajce....

I tacno je da si mu platip ne jedno vec mnogo pica ako ne ti licno ono tvoji roditelji itd...
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty120 / 999120 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty Re: Nasilje policajaca nad građanima

Postaj by Jedan ned lip 27, 2010 5:56 am

Jednom sam zgodom jednom prijatelju rekao da mi ponekad nedostaje reda i discipline iz bivše države, na što me je on pitao jel' mi možda fali stanje u kojem mi je milicajac Pero mogao odvaliti bubrege. Odgovorio sam mu da se ja nikad nisam našao u situaciji da mi bilo koji milicajac odvali šamar, a kamoli bubrege, jer nisam gurao nos gdje mi nije bilo mjesto.
Kad netko ima previše energije, a nema je gdje potrošiti u korisne i prihvatljive svrhe onda organizira ovakve idiotske parade, a idioti s druge strane izražavaju svoje mišljenje na način koji odgovara njihovom karakteru i stanju u društvu. Među ljudima koji su plačeni za održavanje reda također (kao i svuda) ima idiota i tada je svašta moguće.
S druge strane, kad razmislite o rezoniranju čovjeka koji je plačen za to da svakog dana upotrebljava sredstva prisile na kojekakve tipove koji ga žele povrijediti ili možda ubiti, a očito je da za to ne postoji potreba niti razlog, onda možete i njega razumjeti. I njemu ponekad pukne film, bez obzira koliko je profesionalan u obavljanju svojeg posla. Netko je u ovoj temi rekao da nitko normalan ne želi biti policajac. Nisam siguran da je to ispravno razmišljanje jer netko to mora biti, željeli mi to ili ne i to upravo zbog ovakvih idiota sa svih strana, koji misle da se mogu ponašati kako ih je volja. U civiliziranom društvu tako ne ide, a za necivilizirane je ponekad dobra odgojna mjera i čizmom u glavu!
Istina je doduše da se takvi rijetko opamete ali nekima ipak čizma ostane u sječanju i možda ih odvrati od još gorih postupaka.
Zbog čega je trebalo gađati sudionike parade pepeljarom ako oni nisu gađali tebe, a i koji je k... upće itko tražio među promatračima parade. Što se tu lijepo i normalno ima za vidjeti?
Jedan
Jedan
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 13.03.2010
Broj postova : 23
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 68
Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned lip 27, 2010 8:50 am

ja sam rekao da nitko normalan , ne želi biti policajac- ali u kontekstu, da u ovoj državi nitko normalan ne želi biti policajac-
hrpa zakona koji se ne provode-

pokušajte u njemačkoj, baciti papirić na zemlju-sreća vaša ako vas ne primjeti policajac, već vas neki građanin potapša po ramenu- da vam papirić i dobronamjerno kaže-
gospodine ovo ste izgubili!
ali hrvatskoj se njemci brzo opuste- bacaju smeće više nego hrvati, jer znaju da im za to nitko ništa neće!
policajac u ovoj državi mora ili retardiran ili će vrlo brzo prolupati!
sudstvo vrlo revno reagira na proteste seljaka-procesuira i kažnjava zbog remećenje mira, zbog blokiranja prometa-
rezultati su očiti-
ali na dvljanje huligana na nogometnim utakmicama nitko ne reagira!
nije da branim policajca, ali možda je taj isti policajac dobio flašom u njonju na nogometnoj utakmici, pa je čovjek jednostavno popizdio!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 27, 2010 11:37 am

Znaci da ne treba kod nas i vas vise zakona vec da ih treba primenjivati.... I smanjiti korupciju pa cemo postati ta evropa........ To da kod nas ne postuju zakon a preko su poslusni sto rece Tanuki je tacno... Previse demokratije prelazi u anarhiju.....

Naseg coveka samo po dzepu da vidis kako slusa......

Zamisli da nije ta parada vec bilo koji drugi dogadjaj i da si setao sa devojkom ili decom pa te pogodi bilo koji predmet..... Nije u redu ni postupak tog momka.... I ostaje cinjenica da je policajac tu da spreci i privede a ne da deli pravdu....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty120 / 999120 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned lip 27, 2010 1:08 pm

ma pa zar nije ta parada prevelika demokracija?
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty65 / 99965 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned lip 27, 2010 1:16 pm

zašto su te parade zanimljive u hrvatskoj i srbiji?
zato što se očekuju incidenti i medijska pažnja-
u francuskoj, nizozemskoj, belgiji ih niko ozbiljno ne doživljava smajlić
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 27, 2010 1:18 pm

Da se ja pitam takva parada se nebi odrzala.... Ne mrzim Gej populaciju vec smatram da to nije za paradiranje.... Kad su u intimi neka paradiraju do mile volje....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 27, 2010 1:25 pm

Ja mislim da biti Gej nije za paradirati..... Definitivno si osoba sa problemom i ne treba da se sa time dicis.... Postujem njihova prava kao ljudi ali ne u javnosti......

Sto onda nebi imali paradu SM ili Pedofili ili ljubiteli zoo ili sta ti ja vec znam.... I to su seksualne orjentacije koje su diskriminisane u drustvu....

Zamislite patnju jednog ljubitelja mazohizma koji ne moze da se bicije na uluci ili parku....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned lip 27, 2010 1:26 pm

bokaso1 je napisao/la:

Zamislite patnju jednog ljubitelja mazohizma koji ne moze da se bicije na uluci ili parku....

Al bi policija najebala Laughing Laughing
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 27, 2010 1:27 pm

Vidis cak parada mazohista nebi morala da se cuva, mogo bi ih tuci ko god oce.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 27, 2010 1:31 pm

Jeli neko razmisljao kroz kakav pakao prolazi jedan obican ljubitelj zoo seksa kad seta kroz park.... Pa sve te ptice, kuce, mace, veverice koje ga izazivaju i koketiraju pred njim a no ne sme da ih poseduje..... To su strasne stvari.... I oni bi mogli traziti paradu......

Da ne sirim dalje na pedofile, manijake..... Ima ih koliko oces...
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned lip 27, 2010 1:34 pm

jadan on Laughing hammer
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty65 / 99965 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned lip 27, 2010 1:35 pm

Ali kada pogledati video još jednom. Ja sam pet puta gledao. Mislim da ga je udario zato što je ovaj klinac stavio desnu ruku ispod sebe da mu ovaj policajac nemože stavit lisičine na ruke i privesti ga. Zato ga malo zveknio po glavi.
Ali opet nije uredu takav način nasilje. Ali šta je mogao napravit kada se ovaj malac oglušio na naredbu policajca ? Da je koristio suzavac ? I opet bi se medij bunio na to. Moraju od nečeg napravit vijesti.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 27, 2010 1:37 pm

A siroti nekrofili, oni za svoje zadovoljenje moraju da se dobro oznoje....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned lip 27, 2010 1:48 pm

problem je u tome što je gay populacija u svijetu poprilićno velika i izmanipulirana!
zabrana takve parade bi samo naštetilo hrvatskoj,
treba sve po zakonu
činjenica je ,da je gay parada u hrvatskoj manifestacija visokog rizika, i po tim pravilima se treba organizirati-
dakle , kao što kaže scorpi, redari koju osigurava organizator i plaćena zaštita policije, koja će blokirati ulice i pristup svima gdje parada prolazi!
moramo priznati da još uvijek nismo zreli za toleranciju i ne glumiti ono što nismo!
ispala je frka zato što je neki homofob dobio batina, a da je ta pepeljara ubila nekog od homića, kakva bi tek onda frka bila!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ly ned lip 27, 2010 1:54 pm

Koliko ja znam, policajac je udario tipa koji napadao gayeve, a ne gaya. Bar je tako rečeno u medijima. Ne znam, mislim da bi policiji trebalo dati veće ovlasti, da može pucati i prebijati po potrebi. Ne u ovom slučaju, naravno, ali nekad je i to nužno. A parade...pa ne znam. Heterići paradiraju svaki dan s djecom i baljenjem i žvaljenjem nasred ulice. Pa što? Meni osobno je normalnije vidjeti dva pedera koja se vole nego muškog i žensku koji su skupa iz interesa ili jewr je ona napumpana. Mene osobno ne zanima tko će s kim šetati i tko će koga leći u svoju postelju kad dođe doma, taman da leže pasa ili tovara. Njegova stvar. Nitko normalan neće dva pedera šicati kamenjem ako ih vidi na ulici. Ako ih šica zato je policija da ga privede. Zato mislim da bi svi oni trebali pokušati svaki dan zajedno šetati ulicom. U početku bi bilo pivskih boca, kamenja, vrijeđanja i slično, ali s vremenom bi se svi navikli. Starije i konzervativnije generacije bi s vremenom pomrle, a mlađima ne bi bilo brige tko šeta ulicom. Ništa ne ide preko noći. Sve pomalo. I žene su se godinama borile za prava, a ta borba traju i danas, znači preko sto godina traje ta borba. A za pedere imam dojam da bi sve htjeli preko noći. Zar ne vide da žive u konzervativnoj sredini koja se još oporavlja od dva rata, od konzervativizma forsiranog devedesetih i u kojoj su još uvijek svi veći katolici od pape? Da, znam, u toj situaciji nije baš jednostavno samo tako prošetati po ulici, ali budi uporan i čini to godinama pa kad mnogi tako naprave pa da vidiš kako će za par godina biti lakše. Ovim paradam samo još više revoltiraju ionako svim i svačim izrevoltiran narod.

Recimo, znam za slučaj tipa za kojeg zna cijela njegova mala sredina. On je nedavno otišao iz nje jer se nije mogao nositi s time da mu se nitko u putu neće javi zbog njegove orjentacije. A nije skrivao tu orjentaciju. Pa stari moj, odluči. Hoćeš se skrivati i biti prihvaćen ili ne skrivati i biti odbačen? AKo izabereš ovo drugo onda se kaže "takav sam kakav sam, prihvati me ili me zaobiđi i tko si ti uopće da mi se petljaš u život? gledaj svoje posle! Ako možemo kao ljudi ok, ako ne možem,o-nikom ništa. I vozi ća!" To je primjenjivo za skoro sve stvari u životu. Btw., sredina o kojoj pričam nije moja. Mislim da u mojoj ne bi bila takva reakcija. Uglavnom, poanta je da se za neke stvari treba preznojiti i pretrpjeti koješta. Ionako neće trajati dugo. Koga briga za sto ili koliko godina? To je nula. MIslim da bi homoseksualci trebali igrati na kartu strpljenja jer od forsiranja i povremenog paradiranja nema ništa. Neka, koliko god bilo bolno, pokušaju izaći na ulicu i živjeti s ljudima. Pa će mnogi ljudi, kad vide da među homoseksualcima ima normalnih ljudi spremnih na pomoć, i sami prihvatiti takve.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty61 / 99961 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned lip 27, 2010 2:12 pm

plus ly-
ne slažem se sa svim u potpunosti ali uglavnom dobro rečeno!
činjenica je da je naše društvo preopterećeno sa jednom od bioloških potreba, kao što je to seks-
u staroj grčkoj, gdje je nastala demokracija- homoseksualizam je bio prihvaćen kao nešto normalno-, a političare se kažnjavalo ako su lagali,
2 i više tisuća godina nakon, društvo je nazadovalo u demokraciji!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned lip 27, 2010 4:04 pm

[quote="Lyraean"]Koliko ja znam, policajac je udario tipa koji napadao gayeve, a ne gaya.

ovo ne razumijem hmm
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant ned lip 27, 2010 4:40 pm

kod mene se jučer na glavnom trgu održavala gay parada. prolazila sam slučajno onuda kada su se tek počeli skupljati. bilo ih je nekih stotinjak, a ni jednog pandura u blizini. prolaznici nisu uopće obračali pažnju na njih.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty92 / 99992 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned lip 27, 2010 5:57 pm

pa ja mislim da i u zg nebi bilo toliko frke da se u medijima ne najavljuju
toliko te parade,samo iritiraju
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned lip 27, 2010 9:10 pm

Kod nas su im dozvolili da paradiraju ali ne kroz centar grada vec na Uscu gde nema bojazni i smetnje sto njima nije bilo po volji pa su odustali....

Prve godine su dobili dobre batine jer ni policija nije mogla da ih spase od navijaca....

Tako da mi nismo mozda reprezentativni..... Nisam da se ljudi tuku zato sto su drugaciji po bilo kom osnovu ali im nebi dozvolio paradu, pogotovo kroz centar grada....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh pon lip 28, 2010 3:23 pm

ne volim gay parade i protivnik sam toga.
Moje osobno misljenje

A da li je trebao dobiti po glavetini, njegova stvar
u takvom metezu se desavaju svakakve stvari koje su glupe
bolesne
bolje da su napravili prosvjed vezan za legalizaciju trave, bem mu misa njanja
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty72 / 99972 / 999Nasilje policajaca nad građanima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pon lip 28, 2010 6:35 pm

Tacno ......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon lip 28, 2010 7:21 pm

ma nije ben vam travulju mn
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto lip 29, 2010 2:38 pm

pa nisu pederi izmišljeni juće!
u svakom gradu postoje, a tradicija je da su umjetnićki vudreni!
ja ću vam isprićati svoju anegdotu iz perioda kad sam imao 15 godina!
još nisam bio svjestan svoje seksualnosti, a pogotovo izgleda! ( mada sad kad gledam svog sina koji je isti ja- sad shvaćam koliko sam bio ljep Laughing )
u tom periodu sam se već žestoko počeo basviti fotografijom, zaradio sam za zenita slažući drva i istovarivajući šlepere radenske!
i pristupila mi je faca-
čovijek koji je onda bio mojih godina sada-
pitao me je za fotić olimpus-
naravno da sam bio nabrijan, om1- om-2
pa sam pomislio- faca ima olimpusa,
a onda tip dođe u park sa nekakvim idiotikom,
naravno ja još uvjek ne kužim igru, kažem čovjeku da je to smeće od fotića, a on meni prodaje priću kak ima i kupaće gačice sa tigrastim dezenom,
e jebiga, onda mi je sve postalo jasno i poslo sam ga u kuac,

i sada 40 g poslije rasprava o gay paradama, o legitimnosti, ljudskim pravima!
meni se na to diže želudac!
sa 15 g nisam imao nekakvu čvrstu seksualnu orjentaciju,
ali ponuđeno mi je da budem kurva!
znam da homoseksualnost nije stvar izbora!
znam da su to ljudi poput svih ostalih-
često i umjetnićki nadareni! ne smatram se homofobom, zato što mislim da je homoseksualnost greška prirode, ali užasno me iritiraj bilo kakve parade, kojima je u interesu da isprovociraju reakciju!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

[Vrh]

- Similar topics