Filmovi 2011-e godine (kakva li je ovo bila godina glede filmova)
+6
THUNDER_DINIX
Prop
9
Stevo Largo
Neu
Hate
10 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Filmovi 2011-e godine (kakva li je ovo bila godina glede filmova)
Starring:
Nicolas
Cage
Title: Spiderman 4 |
Title: Pirates of The Caribbean 4 Genre: Action/Adventure/Comedy/Fantasy Directed by: Gore Verbinski Starring: Johnny Depp Release date: Fri 20, May 2011 Pirates of The Caribbean 4 at Teaser-Trailer.com |
Title: Thor Genre: Action/Adventure/Fantasy/Superhero Directed by: Kenneth Branagh Starring: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Jessica Biel, Natalie Portman Release date: Fri 20, May 2011 Thor at Teaser-Trailer.com |
Title: Hangover 2 Genre: Comedy Directed by: Todd Phillips Starring: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms Release date: Mon 30, May 2011 Hangover 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Kung Fu Panda 2 Genre: Animation/Family/Adventure Directed by: Jennifer Yuh Nelson Starring: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross Release date: Fri 03, Jun 2011 Kung Fu Panda 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Green Lantern Genre: Action/Science-Fiction/Adventure Directed by: Martin Campbell Starring: Ryan Reynolds Release date: Fri 17, Jun 2011 Green Lantern at Teaser-Trailer.com |
Title: Cars 2 Genre: Adventure/Animation Directed by: Brad Lewis Starring: Release date: Fri 24, Jun 2011 Cars 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Transformers 3 Genre: Science-Fiction/Action/Adventure Directed by: Michael Bay Starring: Shia Labeouf Release date: Fri 01, Jul 2011 Transformers 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Captain America Genre: Action/Adventure/Superhero Directed by: Joe Johnston Starring: No clue yet Release date: Fri 22, Jul 2011 Captain America at Teaser-Trailer.com |
Title: Cowboys and Aliens Genre: Science-Fiction/Western/Action Directed by: Jon Favreau Starring: Daniel Craig, Olivia Wilde, Jon Favreau Release date: Fri 29, Jul 2011 Cowboys and Aliens at Teaser-Trailer.com |
Title: Underworld 4 Genre: Action/Fantasy/Thriller Directed by: Starring: Michael Sheen, Bill Nighy Release date: Fri 23, Sep 2011 Underworld 4 at Teaser-Trailer.com |
Title: Saw 8 Genre: Horror/Thriller Directed by: David Hackl Starring: Tobin Bell Release date: Sat 22, Oct 2011 Saw 8 at Teaser-Trailer.com |
Title: Happy Feet 2 Genre: Animation/Adventure/Family Directed by: George Miller Starring: Elijah Wood, Robin Williams, Brad Pitt, Matt Damon, Hank Azaria Release date: Fri 18, Nov 2011 Happy Feet 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Alvin and the Chipmunks 3 Genre: Animation/Comedy/Family Directed by: Starring: Jason Lee, David Cross, Zachary Levi, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney Release date: Fri 16, Dec 2011 Alvin and the Chipmunks 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Tintin Genre: Adventure/Family/Animation Directed by: Steven Spielberg Starring: Jamie Bell, Andy Serkis, Simon Pegg, Nick Frost, Daniel Craig Release date: Fri 23, Dec 2011 Tintin at Teaser-Trailer.com |
Title: Bad Boys 3 Genre: Action Directed by: Starring: Will Smith, Martin Lawrence Bad Boys 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Batman 3 Genre: Action/Superhero Directed by: Christopher Nolan Starring: Christian Bale Batman 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Bioshock Genre: Action/Science-Fiction Directed by: Juan Carlos Fresnadillo Starring: Bioshock at Teaser-Trailer.com |
Title: Bourne 4 Genre: Action/Thriller Directed by: Paul Greengrass Starring: Matt Damon Bourne 4 at Teaser-Trailer.com |
Title: Breaking Dawn Genre: Fantasy/Thriller/Romance Directed by: Starring: Kristin Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner Breaking Dawn at Teaser-Trailer.com |
Title: Conan Genre: Action/Adventure/Fantasy Directed by: Marcus Nispel Starring: Conan at Teaser-Trailer.com |
Title: Cowboy Bebop Genre: Action/Science-Fiction/Thriller Directed by: Starring: Keanu Reeves Cowboy Bebop at Teaser-Trailer.com |
Title: Crank 3 Genre: Action Directed by: Marks Neveldine, Bryan taylor Starring: Jason Statham, Amy Smart Crank 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Dark Shadows Genre: Fantasy Directed by: Tim Burton Starring: Johnny Depp Dark Shadows at Teaser-Trailer.com |
Title: Death Race 2 Genre: Action/Thriller Directed by: Roel Reine Starring: Luke Goss, Sean bean, Danny Trejo, Frederick Koehler, Lauren Cohan Death Race 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Final Destination 5 Genre: Horror/Thriller Directed by: Starring: Final Destination 5 at Teaser-Trailer.com |
Title: Ghost in the Shell Genre: Science-Fiction/Thriller/Action Directed by: Starring: Ghost in the Shell at Teaser-Trailer.com |
Title: Ghost Rider 2 Genre: Action/Fantasy/Thriller Directed by: Starring: Nicolas Cage Ghost Rider 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Ghostbusters 3 Genre: Action/Comedy/Science-Fiction Directed by: Starring: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis Ghostbusters 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: GI Joe 2 Genre: Action/Science-Fiction Directed by: Stephen Sommers Starring: Channing Tatum, Christopher Eccleston, Sienna Miller, Denis Quaid, Ray Park, Rachel Nichols, Maron Wayans, Joseph Gordon-Levitt GI Joe 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Growl Genre: Action/Fantasy Directed by: Sxv’leithan Essex Starring: Growl at Teaser-Trailer.com |
Title: Hairspray 2 Genre: Musical/Comedy Directed by: Adam Shankman Starring: Nikki Blonsky, John Travolta, Zac Efron, Queen Latifah Hairspray 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Hitman 2 Genre: Action/Crime/Drama/Thriller Directed by: Starring: Timothy Olyphant Hitman 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: I Frankenstein Genre: Fantasy/Thriller/Action Directed by: Patrick Tatopoulos Starring: I Frankenstein at Teaser-Trailer.com |
Title: Kick-Ass 2 Genre: Action/Comedy/Drama Directed by: Matthew Vaughn Starring: Aaron Johnson, Nicolas Cage, Mark Strong, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse Kick-Ass 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Last Airbender 2 Genre: Fantasy/Family/Adventure Directed by: M. Night Shyamalan Starring: Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Seychelle Gabriel, Dev Patel, Shaun Toub, Cliff Curtis Last Airbender 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Mad Max 4 Genre: Animation/Science-Fiction/Action Directed by: George Miller Starring: Mad Max 4 at Teaser-Trailer.com |
Title: Max Steel Genre: Action/Science-Fiction Directed by: Starring: Taylor Lautner Max Steel at Teaser-Trailer.com |
Title: Men In Black 3 Genre: Action/Comedy/Science-Fiction Directed by: Starring: Will Smith, Tommy Lee Jones Men In Black 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Micronauts Genre: Science-Fiction Directed by: JJ Abrams Starring: Micronauts at Teaser-Trailer.com |
Title: Mission Impossible 4 Genre: Action/Adventure/Thriller Directed by: JJ Abrams Starring: Tom Cruise Mission Impossible 4 at Teaser-Trailer.com |
Title: Monopoly Genre: Fantasy/Comedy Directed by: Ridley Scott Starring: Monopoly at Teaser-Trailer.com |
Title: National Treasure 3 Genre: Adventure/Action Directed by: Jon Turteltaub Starring: Nicolas Cage National Treasure 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Night at the Museum 3 Genre: Fantasy/Comedy/Family Directed by: Shawn Levy Starring: Ben Stiller Night at the Museum 3 at Teaser-Trailer.com |
Title: Rambo 5 Genre: Action/Adventure Directed by: Sylvester Stallone Starring: Sylvester Stallone Rambo 5 at Teaser-Trailer.com |
Title: Scary Movie 5 Genre: Comedy Directed by: Starring: Anna Faris Scary Movie 5 at Teaser-Trailer.com |
Title: Scream 4 Genre: Horror/Thriller Directed by: Wes Craven Starring: Courteney Cox, David Arquette, Nev Campbell Scream 4 at Teaser-Trailer.com |
Title: Sherlock Holmes 2 Genre: Action/Adventure/Drama/Crime Directed by: Guy Ritchie Starring: Robert Downey Jr, Jude Law, Brad Pitt Sherlock Holmes 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Silent Hill 2 Genre: Horror/Thriller Directed by: Christophe Gans Starring: Radha Mitchell Silent Hill 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Sin City 2 Genre: Action/Thriller Directed by: Frank Miller Starring: Sin City 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: SWAT 2 Genre: Action/Thriller Directed by: Benny Boom Starring: SWAT 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Terminator 5 Genre: Science-Fiction/Action Directed by: McG Starring: Christian Bale Terminator 5 at Teaser-Trailer.com |
Title: The Hobbit Genre: Adventure/Fantasy Directed by: Guillermo del Toro Starring: Ian McKellen, Andy Serkis The Hobbit at Teaser-Trailer.com |
Title: Wanted 2 Genre: Action/Thriller Directed by: Timur Bekmambetov Starring: James McAvoy, Angelina Jolie Wanted 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Wimpy Kid 2 Genre: Comedy/Family Directed by: Thor Freudenthal Starring: Zachary Gordon, Steve Zahn Wimpy Kid 2 at Teaser-Trailer.com |
Title: Wolverine 2 Genre: Action/Superhero/Science-Fiction/Adventure Directed by: Gavin Hood Starring: Hugh Jackman Wolverine 2 at Teaser-Trailer.com |
X-Men First Class
Genre:
Action/Science-Fiction/Thriller
Directed
by:
?
Starring:
Patrick Stewart
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: Filmovi 2011-e godine (kakva li je ovo bila godina glede filmova)
hobiti,pirati,transformersi ,kick ass,x men i još puno njih da ne nabrajam. jedva čekam bit će to filmovi samo tako dobri. rep + za temu. vidi i ghost rider 2 će bit jedva čekam, ne mogu dočekat, to je presavršen filmček ččekam i conana, joj jedva čekam 2011.dinix i ja ćemo se preselit u kino. i wolverine 2 igra, isuse 2011 će bit najbolja godina za filmove, definitivno,svi dobri filmovi igraju. terminator 5 jedva čekam. jedva čekam. uživila sam se sad i to jako. scherlock homples isto igra, ma daj ovo je definitivo presavršen odabir filmova hangover,batman,spiderman...ma joj. da je bar sad 2011 godina.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
zločesti dečki 3, death race 2 ,final destination ,terminator5 ,mrak film i vrisak ludilio bokte
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Sherlock Holmes 2,Pirates of The Caribbean 4,Hangover 2,Thor,Underworld 4,Scary Movie 5,The Hobbit,Wolverine 2,X-Men First Class...
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Ja posebno isčekujem twilight
Ali puno hitova će biti u 2011. godini.
Baš je 2011. spešl....
Ali puno hitova će biti u 2011. godini.
Baš je 2011. spešl....
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nastavci, nastavci, nastavci, nastavci...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
i čekam death race, prvi dio je predobar, čista desetka, kad smo kod tog filma, morat ću ga nanovo gledat. prope ti nisi sretan radi nastavaka?
Započeo/la tema :
Neki nastavci mogu biti brutalno dobri... Pogotovo trilogije
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
baš me zanima kakav će bit terminator 5
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:prope ti nisi sretan radi nastavaka?
Ne baš....
Započeo/la tema :
zašto? ti filmovi čiji će doć nastavci ti nisu dobri ili?
Započeo/la tema :
Mene pak skoro sve i jedan film sa popisa zanima...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:zašto? ti filmovi čiji će doć nastavci ti nisu dobri ili?
Ima tu nešto, ima nešto u činjenici da sumnjam u kvalitetu tih filmova, svi oni već imaju svoju publiku, koja ne traži ništa specijalno, jedino da im se ne pokvari dojam.
Započeo/la tema :
slažem se prope, ali ja mislim tj ja se nadam da će nastavci biti super kao i prvi dio. zato se i radujem 2011 jer izlaze svi nastavci koje ja očekujem.
a koji ti najviše čekaš?
a koji ti najviše čekaš?
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:hobiti,pirati,transformersi ,kick ass,x men i vidi i ghost rider 2 jedva čekam, ne mogu dočekat, to je presavršen filmček ččekam i conana, i wolverine 2 igra, terminator 5 jedva čekam. jedva čekam. uživila sam se sad i to jako. scherlock homples isto igra, a hangover,batman,spiderman...
Od svih ovih nabrojanih filmova, 97% njih su užasni, tako da se ne mogu radovati nastavcima!
Neukrotiva je napisao/la:slažem se prope, ali ja mislim tj ja se nadam da će nastavci biti super kao i prvi dio. zato se i radujem 2011 jer izlaze svi nastavci koje ja očekujem.
a koji ti najviše čekaš?
Ako baš moram birati, "Kick-Ass", "Batman"....
Započeo/la tema :
a dobro svako ima svoj uskus, ja sam već rekla koje najviše očekujem. a ima ih puuuno. a ti kao nećeš gledat te filmove kad dođu?
Započeo/la tema :
Neću sve, neke oću...
Započeo/la tema :
a koje nećeš?
Započeo/la tema :
Ghost rider, Terminator, Hangover...
Započeo/la tema :
ne mogu vjerovat. tebi hangover nije ni malo fora film?
Započeo/la tema :
Pogleda 10 minuta, ugasija i izbrisa...
Započeo/la tema :
Ma gledat će ga sigurno.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ma zato ti se i ne sviđa.trebo si cijeli film pogledat. ja plakala od smijeha. a pogledaj drugi dio. nemaš šta izgubit.
Započeo/la tema :
Hangover je glupost, to se lako vidi iz 10 minuta
Bit ću dovoljno bistar da drugi dio preskočim!
Bit ću dovoljno bistar da drugi dio preskočim!
Započeo/la tema :
ma meni je super za nasmijat se malo.baš su budale,najajči kraj filma dok su slike gledali trijezni,ahahahaa
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najbolji filmovi 2010 godine i najgori filmovi 2010 godine
» Najbolji filmovi 2008-e godine
» Najbolji filmovi 2007-e godine
» Filmovi koji su vas nasmijali ove godine!
» Filmovi koji se svake godine prikazuju (repriziraju) na TV-u
» Najbolji filmovi 2008-e godine
» Najbolji filmovi 2007-e godine
» Filmovi koji su vas nasmijali ove godine!
» Filmovi koji se svake godine prikazuju (repriziraju) na TV-u
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 4.