Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

+19
fosforica
Neukrotivi pastuh
WEYLAND-YUTANI
BAGIRA
diabolik.
eva kant
Blue Bane
evitaa
tanuki
Prop
m
pustinja
Hell
jasim
Neu
Stevo Largo
scorpio57
gio_deluxe
Biker
23 posters

Stranica 40 / 40. Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by scorpio57 čet lip 24, 2010 8:30 am

kako si pogodio hmm
pet dana nakon mog rođendana!

nije bilo teško kavica

edit - zbog vrijeđanja ne samo mene
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by scorpio57 čet lip 24, 2010 12:12 pm

BEOGRAD, 24. lipnja 2010. - Srbijansko Tužiteljstvo za ratne zločine podiglo je optužnicu protiv četvorice bivših pripadnika nekadašnjeg SUP-a Beli Manastir za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u hrvatskoj općini Belom Manastiru u drugoj polovici 1991. godine, priopćeno je u četvrtak iz tog tužiteljstva.

Srbijanski državljani Zoran Vukšić, Slobodan Strigić, Branko Hrnjak i Velimir Bertić, ondašnji pripadnici postrojbe za posebne namjene iz sastava policijskih oružanih grupacija tzv. SAO istočna Slavonija, Baranja i zapadni Srijem optuženi su za ubojstvo najmanje šest civila nesrpske nacionalnosti.

Oni se također terete za protuzakonita zatvaranja, povredu tjelesnog integriteta, zastrašivanje, teror, mučenja i nečovječna postupanja prema civilima, navodi se u priopćenju.

Tužiteljstvo je 24. prosinca 2009. godine podnijelo zahtjev za provođenje istrage istražnom sucu Odjela za ratne zločine Višeg suda u Beogradu protiv četvorice osumnjičenih, kada ih je, na temelju naloga Tužilaštva, priveo MUP Republike Srbije.

Srbijanskom Tužiteljstvu za ratne zločine je, kako se dodaje, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske 2008. godine ustupilo ovaj kazneni predmet Županijskog suda u Osijeku, na temelju Sporazuma o suradnji u progonu počinitelja kaznenih djela ratnih zločina, zločina protiv čovječnosti i genocida zaključenog u listopadu 2006. godine.

(Hina)
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet lip 24, 2010 4:19 pm

Tuđman je bija govno od čovjeka
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty200 / 999200 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 čet lip 24, 2010 8:42 pm

Kako za koga ni meni nije baš bio drag
ali je ipak bio prvi PRH
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet lip 25, 2010 6:59 am

masiello88 je napisao/la:Tuđman je bija govno od čovjeka

Pojasni, meni je legao drugačije, ne da ga volim i da mi je drag, ali baš nije bio niti govno od čovjeka pa stani iza tih riječi i pojasni što si htio reći.

Potrudi se pojasniti jer tako je i titio bio govno i mesić a bogami ni ovaj novi ne bježi puno.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet lip 25, 2010 8:40 am

ni hitler, staljin, tito ni tuđman ni milošević ni causeschu nebi bili ono što su bili da iza njih nije stajao narod!
i iza velikog vođe u sj. koreji isto stoji narod!
ako je što neprihvatljivo, onda je to kult ličnosti, od čega su bili bolesni svi gore spomenuti!
tuđman da je ostao živ, izmislio bi nešto da se promjeni sistem, i da ostane doživotni predsjednik ( to bi mu vjerojatno i upalilo)
mesić je imao dva mandata, samo zato što je hrvatski narod nepismen za demokraciju i izdresiran je da treba velikog vođu!
narod je jednostavno krdo koje treba ovna predvodnika ali nažalost više se ne ponaša po zakonima prirode-
ovan predvodnik ostaje na čelu krda, služeći se svim mogućim smicalicama ljudskih tekovina, da ostane na čelu-
pa za razliku od prirode ne prihvaća izazov mlađeg i boljeg- zakupio je već sve medije-
svi najljepše misle o njemu, dok je živ, a kada rikne, onda govna izlaze na površinu!
možda je greška što dajem odgovor umjesto masia,
možda ne djeli moje mišljenje
tuđman nije bio govno od čovjeka, ali napravio je hrpu govana, kao i svi spomenuti!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty700 / 999700 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet lip 25, 2010 9:40 am

tko kratko piše zna šta piše ovako kavica
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet lip 25, 2010 10:01 am

scorpio57 je napisao/la:tko kratko piše zna šta piše ovako kavica
misliš?
a tvoje prepucavanje sa jasimom je bilo kratko hmm
to što si zauzeo ovu temu kao poligon za obračune stavo hrpu c/p kobasica koje nitko od forumaša nije ni pročitao!
povijest ne počinje devedesete-
pa možemo pričati i o titu-
i ti i ja smo mu položili zakletvu kao pioniri!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty700 / 999700 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet lip 25, 2010 10:48 am

c/p kobasice su morale takve biti
tko nije pročitao-nije
sa joksimom nisam pisao tako duge postove kao šta je tvoj svaki
zar misliš da netko čita i tvoje do kraja hammer
i kao pioniri i u JNA kekec
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet lip 25, 2010 11:37 am

E tanuki za ovo gonje ti ide rep+ a posebno poradi kulta ličnosti i sitnozube deal
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet lip 25, 2010 11:44 am

scorpio57 je napisao/la:c/p kobasice su morale takve biti
tko nije pročitao-nije
sa joksimom nisam pisao tako duge postove kao šta je tvoj svaki
zar misliš da netko čita i tvoje do kraja hammer
i kao pioniri i u JNA kekec
bravo-
vidim da si pravo djete juge, i da je juga tvoja domovina-
jer za razliku od joksima znaš tko je kekec-
a vjerojatno si u malim novinama ćitao i tim i tajlora, den derija, flash gordona...
i ostalu zapadnčku propagandu u obliku stripa, koja nije prolazila u istočnu eu!
iskreno sam bio smrtno ozbiljan kad sam polagao pionirsku zakletvu:

Danas, kada postajem pionir
Dajem časnu pionirsku reč:
Da ću marljivo učiti i raditi
I biti dobar drug;
Da ću voleti našu samoupravnu domovinu
Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju
Da ću razvijati bratstvo i jedinstvo
I ideje za koje se borio Tito;
Da ću ceniti sve ljude sveta
koji žele slobodu i mir!

e sad, kad sam polagao zakletvu u u JNA imao sam figu iza leđa!
nemogu naći taj tekst-
ali koliko se sjećam tu se tražio i moj život!
u prvu zakletvu sam vjerovao kad sam je polagao,
mada je nisam ispoštovao-
neznam kada se ova zakletva prestala polagati,
ali definitivno ni pioniri iz srbije je nisu poštovali!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet lip 25, 2010 11:51 am

pustinja je napisao/la:E tanuki za ovo gonje ti ide rep+ a posebno poradi kulta ličnosti i sitnozube deal
hvala na plusu!
ja nisam dao + maisu zato što je rekao da je tuđman govno, (i neznam tko mu je dao)
jer definitivno se ne slažem oko toga-
ali to je sve prošlost-
mene trenutno iritira jaca-
koja vodi državu u stilu panike-
kriza je i svi moramo stisnuti guzice, a tko kritizira, neprijatelj je!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet lip 25, 2010 12:02 pm

pa vidim da su i ti čuo za kekeca
mala usporedba sa tebom-zbok planinka hammer
vidim usput da da si se potrudio oko prisege pionira
figa iza leđa i ja je imao
hammer
tko mu dao + neznam,ja napišem
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pet lip 25, 2010 1:09 pm

Tuđman je htio biti diktator, tak se je i odnosio sa političkim protivnicima.
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty497 / 999497 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet lip 25, 2010 1:17 pm

scorpio57 je napisao/la:pa vidim da su i ti čuo za kekeca
mala usporedba sa tebom-zbok planinka hammer
vidim usput da da si se potrudio oko prisege pionira
figa iza leđa i ja je imao
hammer
tko mu dao + neznam,ja napišem
ja obožavam prirodu scorio! i planinarenje nije dominantno-
neznam zašto,
ali imam subjektivni dojam da planinarenje doživljavaš kao debilni sport!
ali tu sam temu već pokrenuo-
kao planinar obišao sam bosnu, crnu goru, makedoniju i naravno sloveniju! (sve vrhove iznad 2000m)
ali u bivšoj jugi sam obišao i češku, poljsku , mađarsku i rusiju, i to sa sitnom lovom, odnosno prvo odeš u trst,
na ponterosu kupiš par kila farmerica i najlnki, doma još pokupiš koju neotvorenu vegetu, i cezar i zrinski -
i uživaš u danas europskim zemljama!
i nije tu bilo problema-
samo u sobi na krevet staviš robu i napišeš cijene, a na ormariću te nakon ponoći čeka lova!
koja su to vremena bila-
uh i kao ja sad a nebi bio jugonostalgičar?
pogotovo nedovnao idem na uspon najvišeg vrha mađarske-
zenga se zove- ( navodno ima i jedan viši, ali gore valjda ima rudnik urana pa je pristup nedozvoljen)
i u tu zemlju eu unije ja nemogu plaćati eurima, nego moram mjenjati 10 eu u forinte-
za 10 eu dobijem 2560 forinti-
i na pivo potrošim 400 eu-
šta da sad radim sa ove 2000-
jedino da dam mađarima, koji će to na jadranu potrošiti na 3- 4 pive!

e jbga- srbiji nisam,puno bio jer zlatibor mi nekako zvući kao sljeme Laughing
u beogradu sam bio dvaput, i izuzetno mi se doimo kao lijepi grad-ali nikako kao sarajevo!
e sad kad nas evropa doživljava kao balkance-
mislim da je upravo naziv ove rubrike mjesto , da se ne zaboravi, kako smo baš mi harali istočom europom,
kako je u trstu,lajbnicu i kapošvaru hrvatski jezik bo normalan!
sada nas europa ne želi-
potpuno razumljivo, jer smo se klali i ubijali u periodu od 90 do recimo 95-
bez nekakvog normalnog razloga!
dali na ovom forumu sada taj period moramo potencirati?
ili se ipak ovijes hrvatske veže i uz bivšu jugu, gdje je i hrvatska bila značajan dio?

tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet lip 25, 2010 1:33 pm

predugo za čitat kiša

-------

http://www.crofriends.com/viewtopic.forum?t=12460
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 40 / 40. Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

[Vrh]

- Similar topics